A kormánytervek – Tények-riport

TV2

14 hozzászólás “A kormánytervek – Tények-riport” bejegyzésre

 1. ződ szerint:

  Megkérjük a jelenlegi kormányt, hogy pontos, mindenre kiterjedő átadási eljárásával ne rombolja le a lerombolt országról fáradságos munkával a választókban kialakított képünket, ezzel veszélyeztetve a következő kormány sikereit!

 2. " ?! " szerint:

  Lemondó nyilatkozat aláírására fogja felkérni Tóth Mihály polgármestert az MSZP frakció, a ma 16:00 tartandó rendkívüli képviselő-testületi ülésen.

  Idézetek a lemondó nyilatkozatból:

  Alulírott Tóth Mihály polgármester a XXI. kerületi Önkormányzat nevében tudomásul veszem a Fővárosi Szabályozási Kerettervnek a Szabadkikötő úttól keletre eső észak-csepeli területekre vonatkozó módosításában foglaltakat, valamint nyilatkozom az alábbiakról:

  3) Visszavonhatatlanul és örökre (időbeli korlátozás nélkül) lemond az Önkormányzat azon jogáról, hogy a területen a közutak, vízterek (lagúnák) megvalósításával és fenntartásával kapcsolatban felmerülőköltségek viselését Budapest Főváros Önkormányzatától követelje.

  4) Visszavonhatatlanul és örökre (időbeli korlátozás nélkül) lemondok az Önkormányzat azon jogáról, hogy a beruházással érintett önkormányzati tulajdonban lévő ingatlanok vonatkozásában kártalanítási- vagy kisajátítási igényt terjesszünk elő Budapest Főváros Önkormányzata ellen.

 3. Nyugger szerint:

  Szavak, szavak, szavak!

  A nap is másként süt. …a tyúklopás bűncselekmény. Bátorság elvtársak és…Másik világban keltünk föl.
  Elvben ugyan lehetséges, a gyakorlatban azonban külföldiek mégsem tudnak magyar földeket venni.

  Szöveg az van, kíváncsi vagyok mi sül ki belőle. A földes dolgot hogy gondolja?? Sejtelmem sincs.

 4. Tóth Mária szerint:

  Nyugger, nem neked kell gondolkodni, van helyetted más, aki talán egy kicsit többet tud a dolgok menetéről, ne strapáld magad, ne gondolkodj, mert árt!

 5. csepeli szerint:

  Tóth Mária, azt már tapasztaltuk, hogy te nem gondolkodsz, meg általában a Fidesz-szavazóktól a gondolkodás mint olyan igen távol áll.

 6. Nyugger szerint:

  Mint munkás szülők parasztgyereke olyan neveltetést kaptam, melynek egyik alapmottója hogy ne légy olyan mint a birka! Ha van eszed fiam, hát használd! Meg ilyenek. Szerintem majdnem olyan jók mint a dakota közmondások.

  Különben roppantul nem érdekel ki húz ki bennünket a szarból, csak már látnám.

 7. Tóth Mária szerint:

  csepeli, azt már tapasztaltuk, hogy te gondolkodsz, csak sajnos hülyeségeket beszélsz / írsz! azt hiszed, nálad van a bölcsek köve??????

  írogass s szoci elvtársaidnak, azok még megeszik a semmitmondó szövegedet, mert hazudni ,azt tudtok, a csalásról,lopásról már nem szólok!

 8. nem jani szerint:

  Most egy olimpia pont jól jönne. Lásd Görögök. Szarban voltak, majd magukra húzták az olimpiát iszonyat költségekkel és nézzétek meg hol tartanak.

 9. Gordon szerint:

  Csődben.

 10. Gordon szerint:

  Nyugger! Ismerve a hazai társadalmi változásokat legfeljebb paraszt szülők munkás gyereke lehetnél.

 11. Nyugger szerint:

  Gordon! Én nem anyáztam! Nem is fogok! De Te ne zavartasd magad!

 12. Fityisz szerint:

  Legalább a sportot ne keverjük bele a “megnyerem ezzel az emberek szívét” stratégiába! Szánalom a SZ honlapján lévő bemutatkozó videó is. Éppen, hogy kettes alá-t érdemel, pszichológia első osztály, hogyan kell hatni az emberek lelkére… Tömeg közlekedünk, játszóterezünk, focimeccsre járunk, sétálunk a Duna parton, család, gyerekek, szeretet. Ki veszi be ezt a színészi képmutatást? Elég legyen az emberek megvezetéséből és becsapásából! Az olimpiával való kampányolást meg fejezzék be, mert szánalmas!

Itt lehet hozzászólni !