Szép volt, Csepel!

27 hozzászólás “Szép volt, Csepel!” bejegyzésre

  1. HM. szerint:

    Pakolhat Gulyás az igaz ügyvéd úr,Podolák a csepeliek igaz arca,Avarkeszi az igazság bajnoka,Tóth a vezérkari főnök és a széles palettájú brigádja…Köszönjük szépen,viszontlátásra….

  2. csepeli szerint:

    Nono, HM, Tóth egyelőre marad – te is összekeverted az országgyűlési választást az önkormányzatival.

  3. Hugi szerint:

    Tóth még marad, de nyugodtan pakolhat.

  4. toto szerint:

    Csak van igazság a földön, hogy ezeket e leszerepelt politikusokat kizárták a politikai közéletből az ország választói. Egyértelműen fogalmaztak, elég volt, menjetek isten hírével.

    Következő lépés Tóth Mihály és rablóbandájának kipaterolása lesz Csepelről.

    Még, még, még, ennyi nem elég!!!

  5. Lora :) szerint:

    Na, megéltük a mát, a Fidesz a választásokon jól szerepelt, demokráciában a többség dönt; Gratulálok az elért eredményekhez, csepeli szinten pedig ötletbörzét ajánlok –

    Egy olyan ötletbörzét, ahol az embereket kérdeznék, ahol a nép akarata érvényesülhetne, mivel lehetne környezetüket jobbá tenni, milyen hiányosságnak kellene ahhoz eleget tenni, hogy a leírtak szerint a csepeliek “egymásra találjanak”

    Ha érthetetlen, akkor egy példa;
    Ha engem megkérdezne Borbély Lénárd, vagy Németh Szilárd mivel lehetne az én számomra Csepel lakhatóbb, élvezhetőbb?

    – egy helység, egy valamilyen tákolmány, ahová a fiatalok 00-24 óráig bármikor mehetnének, kiélhetnék önmagukat, igénybe vehetnének számtalan kellő fontosságú dolgot, amivel talán még esélyt adhatunk nekik arra, hogy normális életet tudjanak élni, és ne egy zülledt kor ragassza rájuk bélyegét, hisz’ annyi tehetséges fiatal van Csepelen is.

    Tetszik az összefogás, tetszik a méltóságteljes stílus, de annyira az elején vagyunk mindennek – nehogy nekem összeomoljon a megálmodott kép! Legyen fontos a józanság, és a türelem.
    Ezekből van a legkevesebb az emberben az utóbbi 8 évben.

    Próbáljunk meg tényleg együtt élni – CSEPELEN!

  6. LB szerint:

    A teszthalott (CsIP) feltámad?

    zed szerint:
    2010. április 26. hétfő 13:10-kor
    Szerintem nem maradt le a gratuláció. Talán a szerkesztő is értesült olyan jellegű információkról, amelyek arra utalnak, hogy a Fidesz súlyos választási csalásokat követett el Csepelen. A szavazás tisztaságával kapcsolatban felmerült aggályokat megnyugtató módon tisztázni kell, mielőtt a végleges eredmény megállapításra kerül!
    A Németh-Borbély páros a köszönetnyilvánító közleményébe burkolt fenyegetőzésében arra “kér” pártszimpátiától függetlenül minden csepeli polgárt, hogy soroljanak be mögéjük, miközben a politikai ellenfeleiket a szokásos módon pocskondiázzák. Arrogáns, pökhendi stílusukkal azokat a választókat köpik szemen, akik amellett tették le a voksukat, hogy továbbra is ugyanazok a politikusok képviseljék Csepelt, a csepeliek érdekeit az országgyűlésben, akiknek már nagy gyakorlatuk van ebben. N. Sz. és B. L gyakorlatilag két szélsőséges alternatívát ajánlanak fel a szocialista szavazóknak: megszoksz vagy megszöksz, mivel Csepelen úgyis az lesz, amit mi akarunk!
    Felszólítom N. Sz.-ot és B. L.-ot, hogy azonnal hagyjanak fel a baloldali érzelmű csepeli választópolgárok sértegetésével és fenyegetésével, valamint haladéktalanul kérjenek bocsánatot tőlük a szemtelenkedésükért! Továbbá felhívom a két jelölt szíves figyelmét arra, hogy a helyhatósági választások várhatóan 2010 őszén kerülnek lebonyolításra, a csepeli lakosoknak akkor lesz lehetőségük dönteni a kerület további sorsáról.

  7. ferenc fegyenc szerint:

    ez a “zed” tényleg elmebeteg.
    a jelöltjei meg örülhetnek ha a börtönt megússzák (remélem nem fogják).
    érdekes az utóbbi 20 évben nem fájt neki hogy Csepel az volt amit ők akartak és nekünk kellett megszökni. nem is beszélve az előtte 40 évig egypártrendszerben uralkodókról (podolák, avarkeszi pl.).
    és ezek féltik a demokráciát :DDD egy egypártrendszer tagjai, mint a lendvai, hát ez tényleg szórakoztató.

  8. Papi szerint:

    Tájkép csata után: lázadnak a szocialista Tiborcok

    Népszabadság

    Zed nem a “Tiborcok” közé hanem Gyurcsány féle söpredékhez tartozik!
    Na ennyit Zedről!

  9. nem jani szerint:

    Aztán nem elfelejteni, hogy nem mi vagyunk a Tisztelt Képviselő urakért, hanem fordítva! 😉

    Az építést el sem kell kezdeni, lehet folytatni az el sem kezdett Gerinc úttal!:)

  10. malacka szerint:

    zed vagy csevakos vagy pol. főtan. vagy elnökh. vagy kihajított zugügyvéd vagy nyug. gimn. ig.

  11. Nyugi szerint:

    Malacka, inkább próbálj meg érvelni zeddel szemben.

    Azt látom, malacka, hogy te hamarosan meg fogsz nőni. Akkor aztán lehet nick-nevet változtatni… 🙂
    Addig is:
    Nyugi

  12. DFK szerint:

    A 2 új képviselő még le sem tette az esküjét, de a szocik már teli gatyával gyalázzák őket.
    Borbély Lénárdnak és Németh Szilárdnak kívánom, hogy mindig hallják meg a csepeliek hangját, és akkor jó úton lesznek.

  13. " ?! " szerint:

    Lemondó nyilatkozat aláírására fogja felkérni Tóth Mihály polgármestert az MSZP frakció, a ma 16:00 órától tartandó rendkívüli képviselő-testületi ülésen.

    Idézetek a lemondó nyilatkozatból:

    Alulírott Tóth Mihály polgármester a XXI. kerületi Önkormányzat nevében tudomásul veszem a Fővárosi Szabályozási Kerettervnek a Szabadkikötő úttól keletre eső észak-csepeli területekre vonatkozó módosításában foglaltakat, valamint nyilatkozom az alábbiakról:

    3) Visszavonhatatlanul és örökre (időbeli korlátozás nélkül) lemond az Önkormányzat azon jogáról, hogy a területen a közutak, vízterek (lagúnák) megvalósításával és fenntartásával kapcsolatban felmerülőköltségek viselését Budapest Főváros Önkormányzatától követelje.

    4) Visszavonhatatlanul és örökre (időbeli korlátozás nélkül) lemondok az Önkormányzat azon jogáról, hogy a beruházással érintett önkormányzati tulajdonban lévő ingatlanok vonatkozásában kártalanítási- vagy kisajátítási igényt terjesszünk elő Budapest Főváros Önkormányzata ellen.

  14. zed szerint:

    “A Magyar Szocialista Párt Csepeli Szervezete köszönetet mond minden csepelinek, aki a demokratikus jogaival élve április 11-én és április 25-én is részt vett a 2010-es országgyűlési választásokon.

    Külön köszönetet mondunk azoknak, akik az MSZP pártlistáját és egyéni jelöltjeit támogatták a két választási fordulóban.

    A baloldali értékek képviseletét és érvényre juttatását folytatjuk. Mindent megteszünk azért, hogy a csepeliek sok ezer szavazatában kifejezett bizalmat megőrizzük, erősítsük.

    AZ MSZP CSEPELI SZERVEZETE”

  15. kispajtás szerint:

    Isten mentsen minden tisztességes, jóérzésű embert a csepeli mszp által képviselt baloldali értékektől!

  16. islander szerint:

    malacka

    nyug. gimn. ig….:-)))

    sejtéseim vannak ki lehet az:-)

  17. LB szerint:

    zed!

    Ezt a közleményt miért nem Tóth Mihály, a csepeli MSZP elnöke írta be a fórumra?

  18. LB szerint:

    islander!

    Abból nincs olyan sok csepelen, de zed minden valószínűség szerint nem azonos vele.

  19. Csepeli XXI szerint:

    Tóth Mihálynak nincs ahhoz joga,hogy ilyen nyilatkozatot aláirjon a csepeliek nevében.Elég volt a gazemberségből!

  20. csepeli szerint:

    Micsoda egy barom vagy te, Csepeli XXI! Tóth Mihály, ha aláírja ezt a nyilatkozatot, nem a saját egyéni döntése alapján teszi, hanem a képviselő-testület határozata alapján, annak felhatalmazásával, az önkormányzat nevében! Méghogy nincs hozzá joga!

  21. nem írok nevet szerint:

    Sajnos ez még a rossz beidegződés miatt van!
    Zed azért az lett volna a sportszerű ha a csepeli szocik gratuláltak volna a győzteseknek!Hogy miért? Mert megérdemlik:-)

  22. nem írok nevet szerint:

    Idézet : „Rám fér egy kis pihenés, nem vagyok kétségbe esve” – mondta lapunk kérdésre Podolák György, a Parlament gazdasági bizottságának távozó elnöke. A szocialista politikus úgy fogalmazott: néhány éve már nyugdíjas, így a helyzet nem érte meglepetésként, felkészült rá. Most a szabadidő, az unokák és a család kerül előtérbe” – tette hozzá Podolák György.
    Kívánunk innen jó pihenést-kikapcsolódást szerettei körében!

  23. zed szerint:

    Rendben van, anonim, ezúton csatlakozom “csepeli” fórumtársam korábbi “gratulációjához”! 😉
    Javaslom, gyakorolj önkritikát, ugyanis N. Sz. így értékeli a leköszönő csepeli képviselők kerületért végzett áldozatos munkáját és fejezi ki a jókívánságait (szegény B. L.-nak kötelező volt aláírnia ezt a förmedvényt):
    “Csepel lezárta a hazugságokra, az elv- és üzlettársi kapcsolatokra épülő mutyi-politizálás korszakát, megbuktatta a hatalommal visszaélő politikusokat.
    (…)
    Minden igyekezetünkkel és tudásunkkal azon leszünk, hogy eltakarítsuk a mögöttünk hagyott korszak romjait, megnevezzük és elszámoltassuk a felelősöket…”

  24. Beló szerint:

    Kedves (kedvetlen?) Zed!

    Tetszik, nem tetszik, egy valódi jogállamban, amennyiben egyes politikai hatalommal rendelkező közéleti személyekkel kapcsolatban a törvénysértések alapos gyanúja merül fel – és akkor nagyon visszafogott voltam – akkor ellenük a vizsgálatot a megfelelő fórumokon le kell folytatni, s amennyiben a gyanú beigazolódik, ugyanúgy meg kell büntetni őket, mint más földi halandót. Amennyiben az egyéni érdekeket szolgáló, rossz kerületvezetés a bűnük, úgy politikai felelősségük van. Utóbbiban a választók már ítéltek.
    Úgyhogy ennyit a fenyegtőzésről. Ha ez az, úgy nagy szükségünk van erre a “fenyegőzésre”, ez a remény arra, hogy a tisztességes, gerinces ember számára élhetőbb ország lesz hazánkból.
    Azt, hogy most sokan félnek, meg tudom érteni, de sajnálatot nem tudok érezni, legfeljebb szánalmat… Tetszettek voilna máshogy kormányozni, kerületet vezetni, élni.
    Veszíteni pedig tundi kell, ez a képoesség is jellem-mérce.

  25. Beló szerint:

    S csak még valamit. Az állítólagos Fidesz-csalásokról írtak nekem a pszichológiában kivetítésnek (projekció) nevezett jelenséget juttatják eszembe.

  26. kispajtás szerint:

    Te sötét zed! A vesztesek, a tolvajok, a törvény ellen vétkezők kitől várják a gratulációt szerinted? Örüljenek, ha elsunnyoghatnak a fészkes fenébe veled együtt! Ha megússzátok….

    Egyébként te olyan képet rajzoltál magadról, mióta ideszoktál az elmúlt hónapokban, hogy ezek alapján simán felismerhető vagy az utcán!
    Nem sok van belőled, így elég nagy a találati biztonság, már ami a felismerésedet illeti! De ne félj, olyan undorító vagy, hogy sok ember bottal se piszkálna meg!

Itt lehet hozzászólni !