A Választási Iroda szerint nem rendkívüli esemény a bojkott

Az ígéret szerint mindenhol biztosítják a mozgóurnás szavazást

Csepel.info

Bár olyan eset is van az Országgyűlési Képviselő Választások hivatalos honlapján folyamatosan frissülő “rendkívüli események” között, ahol csak egyetlen egy választási bizottsági tag nem jelent meg, a Csepelen távol maradt 46 szavazatszámláló bizottsági tagról nem született hivatalos bejelentés – értesült a Csepel.info.

A Csepel.hu oldalon közben közleményt adott ki Szeles Gábor, a  csepeli Választási Iroda vezetője, aki szerint a “30. és 31. Országgyűlési Egyéni Választó Kerületekben tevékenykedő szavazatszámláló bizottságok reggel 6 óra óta határozatképesek, létszámuk a delegáltakkal és a póttagok beállításával eléri azt a mértéket, amellyel valamennyi bizottság mozgóurnás szavazást végezhet.”

A Csepel.info úgy tudja, hogy a csepeli Választási Iroda vezetője írásban válaszolt az egyik párt delegáltjának arra a kérdésére, hogy a nagy számú szavazatszámláló bizottsági tag elmaradása miért nem került fel a rendkívüli események közé? A válasz szerint azért, mert reggel 6 órától kezdve a szavazatszámláló bizottságok a póttagoknak köszönhetően a feladatukat a törvénynek megfelelően tudják ellátni, ezért rendkívüli esemény szerinte nem történt. Mint ismert, a 46 hiányzó közül 33 delegált távol maradása csak reggel derült ki, és ezért a választás megkezdése előtt 35 póttagot kellett mozgósítani.

Csepel.info

55 hozzászólás “A Választási Iroda szerint nem rendkívüli esemény a bojkott” bejegyzésre

  1. zed szerint:

    Erről a fejleményről is értesíti a csepel.info a baráti sajtóorgánumokat? Már több mint negyedóra eltelt, de még nem látom az MNO-n. Vajon miért nem?

  2. bobin szerint:

    Hát én sajnos még magát a hír tényét sem látom sehol! Hivatalos helyen sem! :)) Lehet, hogy közben lementek sörzni egyet, nem ? :))))) Vagy az is lehet, hogy annyira lefoglalja őket, hogy Mezőkovácsházán összefirkáltak egy szavazófülkét, vagy hogy Tiszalökön kampánycsendsértés történt (Az egyik szavazókör épületének falán plakátokat helyeztek fel? Hát nem gyalázat! Irgum-burgum!), hogy elfelejtettek olvasni. :)))

  3. kodaly zoltan szerint:

    kéretik a HIR TV felé is jelezni, hogy reggel 6 óra óta rendben mennek a szavazókörökben az események. Ugyanis 11 óra óta óránként minden hirekben hallható, hogy megbénitják a szavazást a meg nem jelent delegáltak. Ezek szerint csepelen korábban kezdték a müszakot, hogy reggel 6 órakor már a meg nem jelenteket potolva zökkenőmentesen indulhatott a szavazás.
    Akkor miért a CIRKUSZ, ha nem zavarkeltés miatt

  4. csepeli szerint:

    Megint hazudik a csepel.info: “Mint ismert, a 46 hiányzó közül 33 delegált távol maradása csak reggel derült ki, és ezért a választás megkezdése előtt 35 póttagot kellett mozgósítani.”

    Ezzel szemben Szeles Gábor közleménye szerint: “sepel közigazgatási területén működő 30. és 31. Országgyűlési Egyéni Választó Kerületekben tevékenykedő szavazatszámláló bizottságok reggel 6 óra óta határozatképesek, létszámuk a delegáltakkal és a póttagok beállításával eléri azt a mértéket, amellyel valamennyi bizottság mozgóurnás szavazást végezhet. A Választási Iroda a választás napját megelőzően a törvényes működéshez szükséges feltételek biztosítása érdekében minden szükséges és lehetséges intézkedést megtett. ”

    Tehát nem ma reggel szedték össze a póttagokat, hanem már előzőleg gondoskodtak róluk, hogy reggel 6 órára már mindenütt meglegyen a szükséges létszám!

    Admin! Tudtok egyáltalán olyan cikket írni, amiben nincs hazugság?

  5. csepeli szerint:

    Csepel.infón figyelni kell az “információink szerint”, “úgy tudjuk”, “mint ismeretes”, stb. kezdetű mondatokra. Azokban hazudnak!

  6. zed szerint:

    A csepel.info szerkesztőgárdájának névsora:
    http://csepel.info/?page_id=2
    Csepel.info, az autentikus hírforrás! 😀 😀 😀

  7. admin szerint:

    Drága Csepeli!

    Mégis, mit hazudtunk? Azt, hogy nem jelentek meg a delegáltak? Nem jelentek meg. Azt, hogy 46 ilyen eset volt? 46 ilyen eset volt. Azt, hogy 13-33 az arány a két pártnál? Annyi. Azt, hogy 35 póttagot kellett a választás megkezdése előtt mozgósítani? Annyit kellett. Azt, hogy ez egyik párt 13 hiányzó delegáltját legalább időben bejelentette? Így történt. Azt, hogy a másik 33 delegáltjának távol maradását be sem jelentette? Pedig így történt!

    Kár a gőzért. Mi biztosan nem hazudtunk, csakúgy, ahogy máskor sem.

  8. csepeli szerint:

    admin: De hazudtatok, már leírtam, hogy miben.

    Talán azt meg kéne magyaráznod, hogy ha nem jelentek meg reggel a delegáltak, és ez akkor derült ki, akkor hogy lehet, hogy reggel 6-ra már ott voltak a póttagok és rendesen megkezdődött a szavazás? Úgy, hogy hazudtatok, és már előző nap mozgósították a póttagokat.

  9. kodaly zoltan szerint:

    T. admin !

    Igy lehet nem rossz szándékkal, igazat mondva zavart kelteni :

    TI IRTÁTOK :
    ” a 35 póttag mozgósításával elméletileg ismét lehetségessé vált a mozgóurnás választás lebonyolítása, a szavazatszámláló bizottságok több helyen rendkívül nehéz helyzetbe kerültek, és könnyen lehet, hogy nem mindenhol tudják majd ez a feladatot megoldani. Ezzel ezeknek a mozgásukban korlátozott embereknek – dacára annak, hogy írásban juttatták el választási szándékukat igazoló kérelmüket az önkormányzathoz – sérülni fognak az állampolgári jogaik.”

    EZ PEDIG DR. SZELES GÁBOR UR KÖZLEMÉNYE

    “Vezércikk A csepel.info elnevezésű internetes blog „Veszélyben a mozgóurnás választás Csepelen” cím alatt megjelent írására válaszolva tájékoztatom a közvéleményt, hogy Budapest XXI. kerület, Csepel közigazgatási területén működő 30. és 31. Országgyűlési Egyéni Választó Kerületekben tevékenykedő szavazatszámláló bizottságok reggel 6 óra óta határozatképesek, létszámuk a delegáltakkal és a póttagok beállításával eléri azt a mértéket, amellyel valamennyi bizottság mozgóurnás szavazást végezhet.

    A Választási Iroda a választás napját megelőzően a törvényes működéshez szükséges feltételek biztosítása érdekében minden szükséges és lehetséges intézkedést megtett.

    Dr. Szeles Gábor
    a Választási Iroda vezetője “

  10. Manitu szerint:

    Csepeli, itt csak ti hazudtok, de azt folyamatosan. Ha az állítólag hazudó meg politikai paranoiás emberkék nem üvöltözik tele a sajtót már napokkal a választás előtt, akkor senki nem csinált volna semmit, és nem készültek volna fel a reggeli bojkottra. Akkor lehet, hogy most arról beszélnénk, hogy miért hiúsult meg több szavazókörben is a választás. Ti meg itt röhögnétek.

  11. Hugi szerint:

    Ha az infó hazudna, az már kiderült volna. Minimum cáfolták volna az információkat, ehelyett csak megerõsítették.

  12. csepeli szerint:

    Ti hazudtok, Manitu, egyfolytában arról hőbörögtök, hogy baj van, veszélyben van a szavazás, miközben minden a legnagyobb rendben megy.

    Hugi, te meg tanulj meg olvasni: Szeles Gábor közleményben cáfolta a csepel.info állításait!

  13. zsebibaba szerint:

    Ahogy csepeli írta, minden a legnagyobb rendben megy, hamarosan győznek azok, akik tettek is valamit a kerületért. 🙂

  14. Hugi szerint:

    A te retkes pártod meg csicskája bojkottálta a választást csepeli! Még van bõr a pofátokon ezek után demokráciát félteni???

  15. bobin szerint:

    Nagyon vicces …. Komolyan …. Különösen innen kívülről nézve (nem vagyok csepeli )) …..
    Így végignézve a médiánkon …. a tulajdonosi körön ….. a szervezettségen ….. az oldalak elrendezésén …. a megfogalmazáson …. a külcsínyon. A hivatalos jelzőn (amit szerintem még maguk közül egyesek tényleg komolyan is gondolnak ))) …… Szóval aki kicsit a használja a mosogatólét a fejében annak úgy elég egyértelmű a dolog, nem kell semmit magyarázni ……
    Szóval T. Admin igen dícséretes itt a törekvése, meg minden. De tényleg azt hiszi ér is valamit? Hogy „győzni” tud? Vagy egyáltalán változtatni tud bármit is ? Felejtese el! Nem fog történni semmi. Továbbra is mindent elhallgatnak, így hát nem is fog létezni … Nem lesz nagy megvilágosodás ….. vagy ilyesmi. Az alma lefele esik …. A pénz, pénz marad …. és kész. Ennyi. Szóval nem értem, minek töri magát ?!!!!!!! Én mondjuk azért nézek körbe, mert szórakozom és szeretem az abszurd humort. De ön minek csinálja? Sose fogja a pénzes médiát befolyásolni, még egy pillanatig sem … Nem fog előbbre jutni, ez van. Nem lesz a csepel.info más mint egy kis eldugott hírportál …Nem zavarja, hogy eleve kudarcra van ítélve? Hagyja a fenébe!
    Meg aztán minek is? Ezekért …. ? Na ne vicceljen! Azt gondolja érdekli őket ? Komolyan azt hiszi, hogy tudni akarnak egyáltalán a dolgokról ??? Ugyan már. Tudja, hogy nincs így! Nem akarnak! Mindek zavarná meg a kis világukat, hmmm ..? Amúgy is megérdemelték volna a volt MSZMP-s Podolákot (hogy is mondta azon a fórumon: na még egy szót a magyar népköztársaság költségvetéséről …. mit népköztársaság, köztársaság ))))))))
    Meg aztán hagyni kéne a dolgokat maguktól érvényesülni, hiszen az életképtelen rész amúgy is elpusztul. Legalább is ez az evolúció , ha hihetünk Darwinnak, nem?
    Igazán, nagyon érdekelne a dolog. Szóval ?

  16. marosy szerint:

    Ne is foglalkozzatok a “csepeli” álnevű vörös aktivistával.
    Ők hazudnak reggel, éjjel meg este és ezt ősi vörös szokás szerint másra fogják.

  17. csepeli szerint:

    Orbán Viktor mondta: “Lopni dicsőség, hazudni kötelesség, ütni öröm!” És ezt ti fideszesek be is tartjátok.

  18. Tóth Mária szerint:

    csepeli,és a többi szociérzelmű csak hazudik, hazudik, hazudik ! Ha ez nem bojkott, akkor mi ??? idióták!

    mint köztudott, amit a szocik csinálnak v. nem csinálnak, azt mindig az ellenzékre fogják, ócska, régi, bolsi trükk!!!!!!!!!!!!!

    Húzzatok el innen, és firkáljatok a saját újságotokban, ott még hisznek nektek.

  19. marosy szerint:

    “Lopni dicsőség, hazudni kötelesség, ütni öröm!”
    Ezt Hunvald, Zuschlag és a Weiszenberger nevű köztörvényesekre és a szemkilövőkre mondta.

  20. csepeli szerint:

    Már tisztáztuk, hogy ha valaki itt bojkottált, akkor az a Jobbik volt! Na Jobbikosok, most járjon a szátok!

  21. marosy szerint:

    @csepeli

    Rossz helyen keresed a jobbikosokat. Ez itt a csepelinfo, nem a kuruc.info 😉

  22. marosy szerint:

    Úgy láttam rendkivül sok panel-nyugger ment szavazni a fiatalokhoz képest. Ez kétségessé teszi a történelmi jobboldali győzelmet a vörös Csepelen.

  23. csepeli szerint:

    Manitu, te egyébként már csak azért is hazudsz, mert éppenséggel Németh Szilárd a helyi választási irodától értesült arról, hogy egyes delegáltak nem fognak elmenni, nem pedig Németh Szilárd tájékoztatta a választási irodát erről. Szóval nem, nem nektek köszönhető az, hogy időben behívták a póttagokat. Ez kb. olyan, mint amikor elkezd esni az eső, te elkezdesz esőtáncot járni, hogy álljon el, és mikor eláll, akkor kijelented, hogy te állítottad el. Viszont hogy miért kell még ma is tovább kavarnotok a szart, azt végképp nem értem. Annyira beleszoktatok az állandó hisztériakeltésbe, hogy egy napig sem tudtok létezni hőbörgés nélkül.

  24. csepeli szerint:

    marosy: igen, köszönjük, ismerjük már a panel-nyugger kifejezést, tipikus fideszes szóhasználat.

  25. bobin szerint:

    Hát T. Admin sok sikert kívánnék! De tudom, hogy nem lesz. Idővel majd a lelkesedése is csökken. Aztán szép lassan belefásul és azt veszi észre, hogy még mindig ugyanott topognak. Megkérdezi majd magától, hogy minek is csinálom ezt és nem tud majd válaszolni rá. Igazán, csak a csalódástól akarnám megkímélni! Nem tudom mennyiért csinálja és mennyi időt rak bele. De fogadja meg a tanácsom és menjen minél messzebbre, amíg még van lehetősége másba kezdeni!!!!!

  26. maminti szerint:

    Be lehet fejezni a hisztit. Minden választókerületben minden működik. Remélem, meglesz a Fidesz 2/3-a, és már csak egy pártot kell szidni a sok protest szavazónak, amiért milyen szar minden.

  27. zed szerint:

    T. bobin! Elárulnám a nyílt titkot, hogy a csepel.info szerkesztői kicsodák, ha nem lenne kampánycsönd. Annyit azért elmondhatok, hogy az MNO, a HírTV és a fidesz.hu előszeretettel vesznek át híreket, értesüléseket e “független” hírblogtól, és azoknak az oldalaknak jóval nagyobb a látogatottsága. A csepel.info jól illeszkedik abba az egységes tömegkommunikációs rendszerbe, amely néhány hónapon belül a negyedik hatalmi ággá fogja kinőni magát hazánkban.

  28. nemszadista szerint:

    No, hát akkor a csepeli Választási Iroda vezetője, Széles Gábor által kiadott közlemény azt mindenesetre kétségtelenül megerősítette, hogy bizonyos párt, ill. pártok ma bojkottálni próbálták a választást Csepelen. Meg azt is, hogy úgy látszik, hogy ez a bojkott kudarcba fullad.
    Az egész ügyben az nagyon furcsa, hogy a csepeli VI miért nem jelentette ezt rendkívüli eseményként az OVB-nek, ill. hogy miért nem közli a hírt az MTI, ill. az MTV.

    A hírről egyébként én a balliberális fn.hu-n értesültem.

  29. bobin szerint:

    Nos öt óra van. Még két óra és vége a szavazásnak.
    Na is mi az eredményük T. Admin?
    Semmi. Megfelelő eszközökkel ma Mo-n teljesen simán vissza lehet “hívni” (bár a korrektség kedvéért hozzáteszem, lehet hogy épp csak inlfuenzajárvány tört ki köztük : )) 46 számlálóbiztost, úgy hogy kutyát se érdekel. Még meg se jelenik a dolog! A szavazás mindjárt befejeződik és aztán onnan kész, már nem is számít a dolog, nem igaz?
    És? Történt valami T. Admin? Ért valamit az egész?
    Megjelent bárhol is ? (leszámítva az MNO és hírtv lábjegyzetét?) Az mtv.hu-n? Nem. Beszámolt róla az OVB? Nem. És akkor is visszahívták a szavazatszámlálókat és kész! Igazam van? Volt értelme előre írni róla? Nem. Érdekelt bárkit is? Nem!
    Eredményes volt a dolog, amit csinálnak? Nem!
    Milyen érzés?

  30. nemszadista szerint:

    “Nem. Érdekelt bárkit is? Nem!”

    Igen. Még téged is érdekelt. És nem vagy egyedül ezzel…

    http://www.fn.hu/belfold/20100425/bojkottaljak_valasztast_csepelen/

    “Az egyik párt napokkal ezelőtt bejelentette, hogy 13 tagja távol marad a bizottságoktól. Erre tehát lehetett számítani, és csökkenthették is a bizottságok létszámát. Egy másik párt 33 tagja viszont bejelentés nélkül bojkottálta a bizottságokat,”

  31. bobin szerint:

    Tényleg nem akarok gonosznak tűnni, csak már nem bírom nézni ezt a szélmalomharcot: De tény az, hogy még a kevés csepeli olvasótokkal sem sikerült azt az egyszerű tényt megértetni, hogy 46 szavazóbiztos nem ment el.

    Oh, bocsika. Nem akarlak letörni de mintha elfelejtetted volna az “objektív tájékoztatás eme gyöngyszemét tovább olvasni”:

    Cáfolta mindezt Szeles Gábor, a csepeli Választási Iroda vezetője, aki szerint “a 30. és 31. Országgyűlési Egyéni Választó Kerületekben tevékenykedő szavazatszámláló bizottságok reggel 6 óra óta határozatképesek, létszámuk a delegáltakkal és a póttagok beállításával eléri azt a mértéket, amellyel valamennyi bizottság mozgóurnás szavazást végezhet.” A bojkott emiatt nem is rendkívüli esemény – ezt a vezető az egyik pártdelegált azon kérdésére mondta, hogy a helyzetről miért nem számoltak be az Országos Választási Iroda Rendkívüli események című aloldalán, ahova egyébként általában – így most is – kikerülnek a meg nem jelent, illetve lecserélt tagokról szóló információk.

    Hát mit mondjak ….. :)))) Édes. Tényleg. De igazából elég reménytelen …

  32. marosy szerint:

    @bobin
    Ne fárszd magad. A választás már meg van nyerve. Csak az a kérdés, hogy lesz-e 2/3.
    Ez a bojkottos hír jó volt egy-két jobboldali mozgosítására.
    Amúgy szerintem a terrorista szemkilövető gyurcsányista fasizmus ellen bármilyen eszköz megengedett, mert a fasiszták ellen bármilyen eszközzel fel kell lépni.

  33. nemszadista szerint:

    Igen, 13 + 33 = 46. Ebből az egyik párt előre bejelentette, hogy 13 delegáltjának távolmaradását, a másik párt pedig nem. Az ő 33 delegáltjuk valószínűleg egyszerre kapott ma reggel olyan hasmenést, amely megakadályozta őket, hogy ellássák vállalt kötelezettségüket. Ebben az esetben tényleg nincs bojkottról szó, csak a körülmények szerencsétlen alakulásáról. Szerencse a szerencsétlenségben, hogy távollétük nem tudta megakadályozni, hogy a csepeliek kinyilváníthassák politikai akaratukat.
    A kérdés pedig továbbra is az, hogy erről a tömeges távolmaradásról miért nem tájékoztatta a Dr. Széles Gábor vezette Választási Iroda azonnal az OVB-t és így miért nem jelenthetett meg a “rendkívüli események” között ez a csepeli hasmenésjárvány, amiről aztán az MTI-nek és az MTV-nek már kötelessége lett volna tájékoztatni a közvéleményt. Szóval miért egy blogból kellett az országnak értesülnie erről a közérdekű információról.

  34. marosy szerint:

    A szemkilővető terrrorista rezsim napjai meg vannak számlálva.

  35. kispajtás szerint:

    Vége a kampánycsendnek, vége a vörös uralomnak, vége a mentelmi jognak!

  36. marosy szerint:

    MEGVAN A KÉTHARMAD!
    MEGBUKOTT A GYURCSÁNYISTA FASISZTA REZSIM!

    nol.hu

  37. csöves szerint:

    Kedves marosy több tiszteletet kérnék tőled a panelban lakó nyugdíjasok számára. Köszönöm

  38. nemszadista szerint:

    A számadás ideje következik. Továrisi konyec.

  39. kispajtás szerint:

    csöves:
    Miért nem kértél korábban több tiszteletet csepelitől, zed-től és a hozzájuk hasonló hangnemben megnyilvánulóktól?
    Attól, hogy győzött végre a Fidesz Csepelen, Te nem fogsz kevesebb tiszteletben részesülni, sőt… Garantálom!

  40. csepeli szerint:

    marosy: sajnos tévedsz, a fasiszta rezsim éppen most kezdődik, te szavaztad meg.

  41. Hugi szerint:

    A fasiszták épp most lépnek le 😉

  42. csepeli szerint:

    marosy: “Ez a bojkottos hír jó volt egy-két jobboldali mozgosítására.”

    Rátapintottál a lényegre, ezért csinálták az egész műbalhét ezek a gennyedék fideszesek, csepelinfósok.

  43. marosy szerint:

    A VÖRÖS CSEPEL ELESETT. MEGBUKOTT A GYILKOS ÉS TOLVAJ REZSIM.
    MEGBUKOTT A GYURCSÁNYISTA FASISZTA REZSIM.

  44. marosy szerint:

    csepeli: lehet rágodni. Megbukott a KISZ Führer.
    BE KELL TILTANI AZ ALKOTMÁNYBA MINDEN BOLSEVIK PÁRT CSÖKEVÉNYT.

  45. Papi szerint:

    csepeli!
    Egy kis történelem: Mi volt a nyilas párt hivatalos bejegyzett neve?
    MI volt az elmúlt nyolc év kormánypártjának a neve?
    Na ennyit arról, hogy kik a fasiszták!

  46. Papi szerint:

    Zed! Zöd! és te csepeli!
    Veszteni tudni kell és ti nem tudtok! Már nem mondhatjátok a csendes többséget. Ennyit ért a kormányaitok nyolc éves teljesítménye!

  47. csepeli szerint:

    Papi: A nyilas párt hivatalos bejegyzett neve Nyilaskeresztes Párt volt.

    A fasisztákról meg annyit, hogy emlékezz vissza, kivel kötött választási szövetséget négy évvel ezelőtt a Fidesz! A Jobbikkal, vagyis a fasisztákkal! Aki pedig a fasisztákkal szövetségre lép, maga is fasiszta.

  48. csepeli szerint:

    Papi! Az imádott Fideszedre a választóknak kb. egyharmada szavazott – a csendes többség még mindig nem a Fideszt támogatja.

  49. Csepeli XXI szerint:

    Csepeli!
    Nem szóltak még le neked fentről,hogy ez a “fasisztázás” már kifújt? 🙂
    Kuss komcsik!

  50. szigetország szerint:

    VÉGE A FASISZTA-KOMMUNISTA SÖPREDÉK URALMÁNAK AZ ORSZÁGBAN! VÉGE A VÖRÖS TERRORNAK CSEPELEN!
    GAZEMBER CSEPELI KOMMUNISTÁK: ELJÖTT AZ IDEJE AZ ELSZÁMOLTATÁSNAK!
    (A fasiszta-kommunista meghatározást József Attila használta egy versében nagyon helyesen.)

  51. szigetország szerint:

    csepeli, zed és társai:

    Ti, nagy demokraták, fogtok-e gratulálni a győzteseknek? Na, lássuk hát? Vajon demokraták és úriemberek vagytok-e?

    csepeli, elég műveletlen vagy! Tessék olvasni magyar szépirodalmat, pl. József Attilát, aki egy tőről fakadónak nevezte a fasisztákat és a kommunistákat. Babits Mihály, Illyés Gyula, s mások hasonló szellemben vélekedtek. A csepeli Tóth Mihály, Podolák, Avarkeszi és társai, vagyis a tőről metszett kommunisták bizony a fasiszták vérrokonai. Ezt a halálos fertőzést kell megszüntetni, mert az ország nem kér a fasiszta-kommunista terrorból.

    Vagy netán József Attila lett volna fasiszta?

  52. Nagyapó szerint:

    csepeli!
    Tudatlansága jellemző a komcsikra, ugyanis a foxi-maxin is tanították, hogy más a fasizmus, más a nácizmus. Tudom, azért beszélnek fasizmusról, mert a náci párt, az testvérpárt. Szocialista (internacionalista) és szocialista (nemzeti). Egyik kutya a másik eb.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  53. Csepeli XXI szerint:

    Nagyapó!
    Nézd csak meg ennek a “csepelinek” a hozzászólását néhány nappal ezelőtt.10 ezer euróba akart fogadni,hogy nem lesz meg a 2/3.
    Tegnap meg ujjongott,hogy mennyi pénzt nyert volna.
    Na,ennyit a komcsikról.Azt sem szabad elhinni,amit kérdeznek.

  54. csepeli szerint:

    Csepeli XXI: Összetévesztesz zeddel, komcsi pedig te vagy!

  55. Csepeli XXI szerint:

    Egykutyaf…a.

Itt lehet hozzászólni !