Mindenkit leragasztott a csepeli Jobbik

Péniszpumpa helyett pénteken pemzlivel hadakoztak

Csepel.info

Egy korábbi állapot a nagy összhanggal: itt a Jobbik által lezsidózott fideszes képviselők plakátjait az MSZP ragasztotta le – arra kínosan ügyeltek, hogy az MSZP-t nem bíráló Jobbik plakátjait ne bántsák

Minden más párt összes plakátját leragasztották, eltüntették a csepeli Jobbik aktivistái, az MSZP pedig a kampánycsend előtt indult el, hogy plakátokkal ragassza a kerületet – értesült a Csepel.info.

Az MSZP részéről 20.000 plakátot rendeltek erre a célra, de a Jobbik se szégyenkezhet: jutott bőven arra, hogy – egyébként teljesen jogellenesen – minden más rivális párt plakátjait eltüntessék, leragasszák. Ugyanakkor ez nem meglepő fejlemény attól a párttól, amely egyrészt a törvény és a közbiztonság megerősítésével és csendőrséggel kampányolt, de a jogszabályokat eddig is sajátosan értelmezte.

Az MSZP a kampánycsend előtt inkább már csak negatív kampány plakátjaival szokott próbálkozni – ez a tavalyi Európai Parlament választásokon is csak azért maradt el, mert ismeretlenek betörték az orrát a plakátokat egyébként tiltott helyre ragasztó MSZP-s aktivistának. Lapunknak arról nincs tudomása, hogy a párt helyi szervezete most a “szokásos” Avarkeszi és Podolák plakátokkal kíván-e a Jobbik pemzlis harcosai mellé állni, vagy most is készültek titokban mocskolódó kampányanyagok.

A Jobbik is csak a formáját hozta. A Csepel.info úgy tudja, hogy a párt vagy tiltott helyeken vagy tiltott módon ragasztotta fel a plakátjait. Olyan esetet, hogy a jobbikos aktivisták a kerületben valahol a törvény betűjét betartották volna, lapunk egyelőre nem ismer.

Arról nincs elképzelésünk sem, mi történik, ha a jobbikos aktivisták esetleg összefutnak az MSZP-s aktivistákkal. Azok után, ahogy a helyi Jobbik az MSZP kritizálását látványosan elkerülte, akár egy könnyed, jó hangulatú sörözés is lehet a furcsa találkozásból.

Csepel.info

34 hozzászólás “Mindenkit leragasztott a csepeli Jobbik” bejegyzésre

  1. Tarjányi László szerint:

    Gratulálok Admin!
    De egyébként én elmentettem már a http://csepel.info/?p=8789#comment-51351-et, majd találkozunk jobb időkben! További jó cenzúrázást!

  2. admin szerint:

    Kedves László,

    minden kommented megmaradt – igaz, csak egyszer. Nem illik egy hozzászólást többször is bemásolgatni, főként, ha “offol” valaki.

  3. Manitu szerint:

    Jobbik-MSZP két jó barát.

  4. Error szerint:

    A fotón látszik, hogy Podolák plakátján nincsen jobikkos ragasz, csak Németh Szilárdén. És mit keres az a “ZSIDÓK” felírat A Fidesz plakáton? Érdekes, az MSZP-re miért nem írták rá, hogy kommunisták?

  5. Tibor szerint:

    Error:
    Az mszp-s plakátokon látszik, hogy később lett kiragasztva.
    Érdekes, a kis postánál a fidesz takarta le a többi pártot. Azt nem rakjuk ki ?

    Szebb jövőt!

  6. csepeLINK szerint:

    … sokkal fontosabb dolgokkal vannak már elfoglalva. “Menekülni” kell ebből a helyzetből
    http://www.polgarinfo.hu/modules.php?name=News&file=article&sid=58790
    Ez már nem is botrány és ahogy látjuk nem is hír …

  7. Nemmondommeg szerint:

    Ha már elviekben tényeket közöl az oldal:
    http://barikad.hu/node/50887
    A teljesség igénye nélkül 🙂

  8. Manitu szerint:

    Elég az utcára kimenni, lehet látni, hogy kik nem tartották be az alapvető szabályokat. Ugyanazok, akik nagy hanggal a törvényességről papolnak.

  9. Péter szerint:

    Ma pont az történt, mint amire számítottunk: a Fidesz minden maradék erkölcsi tartását is levetkőzve Jobbikot gyalázó kampányanyagot szórt délután és este/éjszaka. A kiadvány lényege, hogy valótlan tartalmú dolgokat tényként állítanak be, pl. hogy mennyibe került az EP-kampányunk, hogy ki pénzel minket, Morvai Krisztinát több ponton keresztül mocskolják, illetve szerintük Vona Gábor betiltatná az összes pártot, kivéve a Jobbikot.
    Ráadásul a fejlécben a Jobbik logója engedély nélkül szerepel, impresszum (tehát, hogy kik adják ki a kiadványt) természetesen nincs rajta, már magában ez is törvénysértő. A gerillakiadványt szórókat Gödöllőn és Isaszegen is tetten értük, személyüket beazonosítottuk, a jogi lépéseket megtesszük.
    Gödöllőn fideszes szimpatizánsok szórtak, Isaszegen is, de itt személyesen a Fidesz Isaszegi Szervezetének alelnöke vezette őket. Hiába, ha valaki belelép a mocsárba, az egyre lejjebb húzza, a
    Fidesznek is már csak éppen az orra van kint. De a Jobbikban mi nem hagyjuk, hogy minket is belerántsanak abba a fertőbe, amiben az összes többi párt fuldoklik! – írta Bertha Szilvia, a Jobbik országgyűlési képviselőjelöltje.

  10. Manitu szerint:

    Te hülye vagy Péter, ilyen anyag a te sötét buta fejedben van.

    A kakastollas bohócaitok meg valóban leragasztottak mindent.

  11. Error szerint:

    Manitu! A kakastollasok a két világháború között derék legények voltak, őket ne ócsároljuk!

    Péter, Neked viszont ajánlanám figyelmedbe:

    Rátámadtak a Fidesz aktivistájára

    Szórólapozó fideszes aktivistára támadt tegnap este 22.00 óra tájban Kartalon Koncz Balázs, a Jobbik Pest megye 5. számú választókerületében induló képviselő-jelöltje és szintén jobbikos társa – írja közleményében Tóth Gábor, a Fidesz-KDNP országgyűlési képviselőjelöltje.
    Az aktivistát már vagy fél órája autóval követték, majd egy gyengén kivilágított részen, a kartali Szabadság utcában rátámadtak, szórólapjait elvették, és becsmérlő szavakkal szidalmazták – rögzíti a közlemény. …

  12. Pannon Puma szerint:

    Kubatov brigád!!!!

    A kakastollas bohócok legalább dolgoznak a sikerért, nem a Hév sörözőbe ücsörögnek és ittas állapotba száguldoznak este,hogy hol ragaszt épp az ellenség,mint az impotens,alkoholista fideszesek.

    Vasárnap este sírás lesz Manitu, még 50% sem lesz, nem hogy 2/3-ad

  13. Error szerint:

    Pannon Puma!

    Látom a színvonal még mindig megvan a csepeli Jobbiknál, hiába lettek alapító tagok kirúgva és hiába lettek újak felvéve, kutyából nem lesz szalonna!
    Majd meglátjuk, hogy vasárnap este ki fog sírni.

  14. Error szerint:

    Amúgy ezt a stílust a Kuruc.infon biztos méltányolják. Oda való vagy Te is!

  15. Vica szerint:

    Kedves Admin!
    Lássuk be, az alcímed ennél a cikknél azért hagy némi kivetnivalót…

  16. admin szerint:

    Pedig elsőre olyan viccesnek tűnt. Elnézést, ha megbántottunk!

  17. Vica szerint:

    Engem ugyan nem bántottatok meg, de mégsem túl ízléses…

  18. Error szerint:

    Az MDF és az SZDSZ tegnap végleg eltűnt a politikából, de helyettük megjelent egy új neoliberális párt, az LMP. A Jobbiknak nem sikerült a hőn áhított álma, hogy leelőzze az MSZP-t. Ezt az állandó Fidesz-ellenes politikájának köszönheti! Vona Gábornak most le kéne vonnia a következtetéseket és rájönnie arra, hogy a Jobbiknak és a Fidesznek sok közös pontja van, amit érvényesíteni tudnának! A Jobbik vezetőinek (főleg Vonának és Morvai Krisztinának) be kéne fejezniük az eddigi rossz politikát, ha nem akarják elszigetelni a pártot és arra a sorsra jutni, mint Csurka és a MIÉP.

  19. Error szerint:

    Nagyon remélem, hogy ott ahol úgy lesz második forduló, hogy a Jobbik csak 4. lett, ott a nemzeti radikális szavazók a Fideszre fognak voksolni, mert ha nem mennek el, akkor azzal automatikusan a komcsikat fogják támogatni!
    A Jobbik vezetőinek észre kell venniük végre, hogy a két pártnak sok közös pontja van és az országgyűlésben a Jobbiknak támogatnia kell minden Fideszes törvényjavaslatot, ami a nemzet érdekét szolgálja!

  20. csepeli szerint:

    Error: ezt mondom én is, a fasiszta Jobbik a Fidesz kebeléből nőtt ki.

  21. hétfő szerint:

    a 31-es vk-ban pl. pont 4. helyen van a jobbik.

    kérdés, hogy a jobbikos szavazók valóban jobboldali, nemzeti érzelmű része beéri-e egy biztos 4. befutóval és megkockáztatják, hogy esetleg az mszp jelöltje nyer, vagy belátják, hogy ez a választás most nem a jobbik győzelméről szól és szavazataikkal Szilárdot fogják erősíteni, hiszen ő tényleg nagyon sok mindent tett már eddig is a kerületért és az itt élőkért.

  22. csepeli szerint:

    A fasiszták természetesen a Fideszt fogják támogatni, ez nem is kérdés.

  23. csepeli szerint:

    Németh Szilárd nem tudom, mit tett a kerületért és az itt élőkért. Szerintem semmit. Még a Gerincút szavazásánál is távol maradt.

  24. hétfő szerint:

    lol. még jó, hogy ezt sokan nem így látják.
    szerintem még az mszp táborból is sokan megkérdőjelezik azt, amit írtál és el fognak gondolkozni a szavazófülkében.

    Egyébként én meg azt nem tudom, hogy mit tett Averkeszi Dezső a kerületért. Szerintem semmit, amiből ne lett volna kára a lakosságnak.

  25. Páko szerint:

    Csepeli.
    te vagy egy vérvörös fasiszta, akik a kommunizmus idején több mint 100 millió embert öltek meg.
    Error
    2010. április 12., hétfő 13:35-kor-bejegyzéséhez annyit fűzök,hogy a Jobbikosok 90% szerintem így gondolkodik.

  26. LB szerint:

    csepeli!

    Látom fejlődsz! 🙂 A múlt hétem még az írtad, hogy NSZ nem szavazta meg a Gerincutat, ma már azt, ami az igazság: nem vett részt a szavazáson!
    De mivel hetek óta ezzel kampányoltok, magyarázd már meg, mi értelme volt annak a szavazásnak?
    Épült azóta 1 m-nyi út is? Egyáltalán elkezdték a munkát?
    Na ugye! Az egész csak egy nagy ámítás volt, ugyanúgy, mint az eltelt 13 év összes látszat tevékenysége! Ha a Gerinút a nyilatkozatokból, ígéretekből épülne, már 2*2 sávon rég az M0-ig érne!

  27. Vica szerint:

    Kedves Error!
    Gratulálok a FIDESZ-KDNP frakciónak a megérdemelt győzelméhez, és sok sikert Nekik az elkövetkező 4 évre.

    Azért ne feledjük, demokrácia van. Nem baj, ha továbbra is létezni fog több párt, talán nem kellene mindenkit beolvasztani… Aki ellenzék, az azért ugye nem ellenség??? Az írásod kapcsán fölsejlenek bennem régi emlékek, ami mostanra elhalványult. Remélem, hogy az LMP-hez hasonlóan más pártok is elkezdik a szárnyaikat bontogatni, hogy legyen a jövőben alternatíva, ugyanis nem vagyok az egypártrendszer híve, és már nem hiszek a mesékben.
    Reménykedjünk, hogy talán szebb jövő vár ránk, talán a most hatalomra kerültek kevesebbet lopnak majd, s így mi sem döglünk éhen.

  28. LB szerint:

    csepeli!

    Hogy mit tett NSZ Csepelért az elmúlt években?
    – Galvániszap! Ő hívta fel a sajtó figyelmét, és káényszerítette ki, hogy az állam elszállítsa. (Igaz, ehhez kellett egy Fodor Gábor is!)

    – Kis-Dunapart beépítésének megakadályozása!

    – Neki köszönhetjük, hogy még nem tudták beépíteni a Csepel SC területet az alapítvány külföldi tulajdonosai.

    És még sok-sok “apró” ügy, ami mellett kiállt vagy ami ellen felemelte a szavát.

  29. Csepeli XXI szerint:

    Kedves Vica!
    Persze,bolsevik demokratikus világban élünk.Nekik “demokrati”,nekünk meg “kuss”.Még akkor is,ha szabadon gyilkolásznak.

  30. Páko szerint:

    Kedves Vica.
    Sok mindenbe egyet értek veled,de több Szdsz-re nincs szüksége ennek az országnak,még LMP zöldpártiság mögé bújva sem.Tudjuk honnan származnak a gyökerek,épp eleget szenvedünk és fogunk miattuk évtizedekig.Isten óvjon az LMP-től.

  31. Vica szerint:

    Kedves Csepeli XXI!

    Most változott a helyzet. Úgy hiszem, már mindenki megúnta a nyomort, a kilátástalanságot, és a többség nem akarta konzerválni a reménytelenséget.
    Szerintem igencsak nagy kihívás megfelelni az elvárásoknak, s őszintén remélem, hogy meg akar majd felelni az új kormány, s nem azt kell majd hallgatnunk évről-évre, hogy “ugyan már, sz@rból nem lehet várat építeni” és nem az előző kormány sárba tiprásából akarnak maguknak erényt kovácsolni.

    “Ezt az állandó Fidesz-ellenes politikájának köszönheti! Vona Gábornak most le kéne vonnia a következtetéseket és rájönnie arra, hogy a Jobbiknak és a Fidesznek sok közös pontja van, amit érvényesíteni tudnának! A Jobbik vezetőinek (főleg Vonának és Morvai Krisztinának) be kéne fejezniük az eddigi rossz politikát, ha nem akarják elszigetelni a pártot és arra a sorsra jutni, mint Csurka és a MIÉP.”

    A fönti idézet nekem beolvasztás ízű. Miért kellene mindenkit bedarálni? Valószínűleg minden demokratikus társadalomban szükség van bal oldalra, jobb oldalra, szélsőségesekre, valamint a középen lavírozókra is. Biztosan tök jó egy pártnak, ha 100 % győzelmet arat egy választáson, csakhogy akkor az már a demokrácia bukását hozza magával…

  32. zed szerint:

    Szerintem az MSZP-s aktivisták puszta jóérzésből ragasztották le az antiszemita feliratokkal összefirkált Fidesz-plakátokat. Lehet, hogy N. Sz.-ot nem foglalkoztatja, ha lezsidózzák, azonban a zsidó származású választóit sértheti ha meglátnak egy ilyen plakátot.

  33. Böki szerint:

    Error!

    Ha valóban annyi közös dolga van a Fideszenk és a Jobbiknak, akkor Kövér elvtársatok vagy akármelyik nagyszájú fideszes miért nem támadta az LMP-t a Jobbik helyett?

    Egyébként Márk, már csak a mihez tartás végett is vegyél vissza kicsit magadból.

    Üdv.:
    Böki

  34. Error szerint:

    Böki!

    Kérdésedre kérdéssel válaszolnék: A csepeli Jobbik miért nem foglalt állást a kettősgyilkosság vagy a Csevak ügyben és miért támadták jobban Németh Szilárdot, Borbély Lénárdot mint a kettősgyilkosságban is érintett Podolákot?

    “…már csak a mihez tartás végett is vegyél vissza kicsit magadból.” – Erre emailben válaszoltam Neked, mert nem fogom az oldalt személyes üzenőfalként használni!

    Én befelyeztem ezt a Fidesz-Jobbik vitát, mert lerágott csont. Sajnálom, hogy nem tudod elviselni, ha másnak is van véleménye és nem egyezik a Tiéddel. Hidd nyugodtan, hogy a szememben minden jobbikos ellenség, aki ismer az tudja az igazságot, hiába is gondolod az ellenkezőjét!

    Változatlanul vallom azt, hogy legalább ott szavazzanak a jobbikosok a Fideszre, ahol a Jobbik már nem indul…

Itt lehet hozzászólni !