“Szocialista pénzek” Csepelről Vona Gábornak is

Stop.hu

A Csepel újság is örömmel számolt be a kapcsolatról

Volt idő, amikor Vona Gábor, a Jobbik miniszterelnök-jelöltje jóval megengedőbb hangnemet ütött meg szocialista politikusokkal, mint most. 2006-ban annak is örült, hogy egy olyan önkormányzati vállalattal szerződtek, melynek vezetője az MSZP csepeli szervezetének elnökhelyettese, Szenteczky János.

“A Magyar Szocialista Párt a halál pártja Magyarországon” – jelentette ki Vona Gábor, a Jobbik elnöke március 15-ei beszédében. Vonától nem ez volt az egyetlen kemény kijelentés, a párt miniszterelnök-jelöltje folyamatosan igen durva hangnemet üt meg a szocialista párttal és politikusaival szemben. Legalábbis mostanában.

A STOP birtokába jutott Csepel újság szerint viszont ez nem mindig volt így, épp ellenkezőleg: 2006-ban még Vona Gábor is szép szavakkal hízelgett a gyűlölt párt egyik képviselőjének. Szenteczky Jánosról, az MSZP csepeli szervezetének elnökhelyetteséről van szó, aki a csepeli önkormányzat vagyonkezelő vállalatának, a Csevak Zrt.-nek a vezetője is egyben.

“Nagy örömünkre szolgált, hogy a Csevak Kft.-t országos szinten is az elsők között üdvözölhettük partnereink között” – jelentette ki négy évvel ezelőtt Vona Gábor, így megköszönve a cégnek és vezetőjének az együttműködést. A Jobbik elnöke ebben az időszakban termékmenedzserként dolgozott a Multi Alarm Biztonságtechnikai Zrt.-nél, az ő képviseletükben nyilatkozta a fentieket.

Az akkor még kft-ként működő Csevak és Vona Gábor munkáltatója között a cikk tanúsága szerint igen jó volt a kapcsolat, és e szerint a Jobbik elnökét akkor még egyáltalán nem zavarta, hogy egy szocialista politikus által vezetett vállalatnak kell hízelegnie (A link alatt egy PDF dokumentumot talál).

Nem volt problémája korábban a szocialistákkal Morvai Krisztinának, a Jobbik államfőjelöltjének sem. Amint azt az Index megírta, Morvai Krisztina szakértői munkájáért 960 ezer forintot kapott a Medgyessy-kormánytól, azon belül pedig a főként roma- és női esélyegyenlőségi kérdésekkel foglalkozó Esélyegyenlőségi Kormányhivataltól. Morvai a pénzt a bántalmazott nőknek segítséget nyújtó krízisközpontok kialakításához kapcsolódó szakértői tevékenységéért tehette zsebre.

A Jobbik EP-képviselőjét 2003-ban Lévai Katalin szocialista esélyegyenlőségi miniszter kérte fel. Lévai az Indexnek elmondta, a 960 ezer forintot érő megbízás arra vonatkozott, hogy Morvai az ország több pontján megtartott kampányeseményen dramatizált előadásban dolgozza fel a témát. Morvai a szocialisták kapcsán ma már nem a javadalmazását említi, sokkal inkább azt, hogy a párt elherdálta a nemzeti vagyont.

Forrás: Stop.hu

57 hozzászólás ““Szocialista pénzek” Csepelről Vona Gábornak is” bejegyzésre

  1. Manitu szerint:

    Olyan nagy volt az öröm, hogy a csepeli Jobbik azóta sem bírálja a csepeli MSZP-t.

  2. toto szerint:

    Lám, lám, a Jobbik, illetve Vona Gábor mutyizik a szocikkal. VAlóban, a pénznek nincs szaga 🙂

  3. donquijote szerint:

    Ebbe most mi a mutyi, egy cég képviseletében dolgozott (azt elhiszem hogy már ez a tény is hogy dolgozott elítélendő az ellenfelek közt 🙂 )
    A cég lift biztonságtechnikai berendezéseket szállított a csevak által üzemeltetett liftekhez amit feltételezem nemcsak a szocik használtak, mindenbe már ne kössünk bele, ennyire fáj ez a jobbik várhatóan 2. helyezése?

  4. toto szerint:

    Ahogy én a magyar közbeszerzéseket ismerem, 70-80%-uk korrupciógyanus.

    De elég hiteltelen Vona, aki 20 évet a 20 évért szlogennel kampányol, aztán miután lelép a pódiumról, megy bizniszelni a szocikkal. + Ott van Morvai Krisztina, aki szakértett nekik, és még miniszterként is számba jött. Ha jobbikos lennék, elég keserű lenne a szám íze!

  5. Hugi szerint:

    Normális estben ez akár normális is lehetne. De a Jobbik felfogásával mereven ellentétesek az ilyen kapcsolatok.

  6. donquijote szerint:

    Természetesen nem a Csevakot védem, most az egyszer talán valami hasznosat is csináltak ezzel a rendszerrel -tulajdonképpen ez lenne a feladatuk amit csak hellyel közzel látnak el-
    ebben én továbbra sem látom a főben járó bűnt.

  7. Gigi szerint:

    Morvai nem lett miniszter – ezért elkezdte utálni a kenyéradóit. 🙂

  8. Gigi szerint:

    Amúgy Vona történelemtanár tudomásom szerint. Biztos, hogy a fent említett VG is ő?! Ennek nem ártana utánanézni…

  9. Gordon szerint:

    Ja, meg Csanádka is töri szakra járt. Akkora baromságokat mondott az előadásokon, hogy dölöngéltek az emberek a röhögéstől.

  10. malacka szerint:

    Vona nem történelemtanár! Nézd meg az életrajzát! Csepelen a Multi Alarm telepítette a nem működő térfigyelőket is. Nagyobb itt az összjáték, mint gondolnátok! És ez még csak a kezdet. Szépen dicsérgetik egymást Szenteczky et. és Vona testvér! Össze is illenek!
    Ennél csak szebb jövőt adjon az Isten!

  11. Gigi szerint:

    Láttam az önéletrajzát, de maga mondta a múlt pénteki fórumon, hogy töritanár…

  12. Gigi szerint:

    Wikipédiából:

    “Az ELTE Bölcsészettudományi Karán, történelem szakon végzett, három évig pszichológiát is hallgatott, de csak nagyon rövid ideig dolgozott tanári pályán. Feleségével Óbudán élnek és nevelik első gyermeküket, Benedeket. Termékmenedzserként dolgozik egy biztonságtechnikai részvénytársaságnál.”

    No, innentől kezdve kezd a történet pikáns lenni…

  13. donquijote szerint:

    mi a pikáns benne, rengetegen vannak akik nem tudják magukat és családjukat eltartani a “szenzációs” tanári fizetésükből és kénytelenek más helyen dolgozni (ezt most konkrétan nem Vonára értettemkizárólag) ….

  14. malacka szerint:

    “Termékmenedzserként dolgozik egy biztonságtechnikai részvénytársaságnál.”

    A Multi Alarmnál. Én mondtam, hogy nem történelemtanár!

  15. Vátesz szerint:

    Vona Gábor a Multialarm Kft üzletkötője, a Csevak a nevezett cég kb. 50 referenciaügyfele közé tartozik. Nincs ebben semmi különös, mutyizásnak meg nem az ilyen kapcsolatokat nevezik. KÉRDEM ÉN, HA ORBÁN VIKTOR EGY OLYAN KÚTNÁL TANKOL, AMELYET JOBBIKOS TULAJDONOS ÜZEMELTET, ÉS SZÁMLÁT KAP, AKKOR ÍRÁSBELI BIZONYÍTÉK VAN ARRA, HOGY A JOBBIK ÉS A FIDESZ MUTYIZIK?
    Na ezért baromság ez a cikk, akárki tette is ide bele, s baromságok a hozzáfűzött hozzászólások is. TI KOMOLYAN HISZITEK, HOGY AKIK OLVASSÁK A CSEPELINFÓT, AZOK EZEK A BÖFÖGÉSEK ALAPJÁN VÁLASZTANAK? Már rég eldöntötte mindenki, hogy hová szavaz!
    Ezentúl kérdezzétek meg a boltost, a postást, stb. hová szavaz, nehogy kapcsolatba kerüljetek jobbikossal, mert akkor már mutyiztok a szélsőségesekkel! HA GYŐZTÖK, ELŐSZÖR KEZELTESSÉTEK MAGATOKAT!

  16. Attila szerint:

    Még egy hihetetlen leleplező cikk!
    Tegnap vásároltam egy közértben. A pénztáros lehet, hogy az mszp-re fog szavazni. Nem kértem a panaszkönyvet, mert ilyen mutyizós vagyok.
    Biztos illatosabbat szarik a sok jaffahívő, de saját magatokat nevettetitek ki.
    Ha egy mszp-s, vagy fideszes szóvivő bukott volna be, mint amivel a jobbikos bebukott, ma már nemzeti hős lenne. Sőt, egyenesen rasszista és kirekesztő lenne, aki ebből ügyet csinál.
    Pornós gárdista is felkapott téma. Igaz is, csomagoljon, menjen.
    De erről például miért nem beszéltek? http://index.hu/belfold/2009/08/19/fideszes_delegalt_volt_porno_miatt_kitettek/

  17. toto szerint:

    Vátesz: szerintem nincs igazad, még egyáltalán nem döntötte el mindenki hova szavaz, ez badarság. Sokan szavazás napján döntik el például. Török Gábor politológus írta, hogy kulcsfontosságú, hogyan kezeli a Jobbik ezeket a támadások Pl. Morvai – liberális nézetei. Sok minden fog ezen múlni, csak aztán nehogy pofára esés legyen a vége! :))

  18. munkásököl szerint:

    Egy üzletkötő ugyanezt a mondatot minden ügyfelének hajlandó lenyilatkozni egy PR-cikkhez. Ez vihar egy pohár vízben. Ez csak azoknak hír, akik az üzleti szférában még életükben nem dolgoztak. Ugye, srácok? 😉

  19. Vátesz szerint:

    A fideszesek úgy tesznek, mintha nem igény lenne a Jobbik erősödése mögött, hanem van egy ügyes kommunikációjú párt, amely talál magának támogatókat! Hát nem uraim, önök tévednek, mert szeretnék leegyszerűsíteni a dolgokat, nem az emberek vannak a pártokért, hanem fordítva. Ez ugyan nem hangzik jól egy sokszorosan köpönyeget váltott pártnak, amely ugye azért váltott köpönyeget, mert kiürült alóla a szavazóréteg, s élni kell valamiből, hamár az egyetem után rögtön politikára adták a fejüket, ergo menni kell a szavazók után. Újabb köpönyegváltás, ugye fiúk szépek vagyunk, ugye nem untok még bennünket? Mit szeretnétek hallani, rendel főúr, gyes-hosszabítás?, rendben, mi a következő rendelés? Ide nem illik a Jobbik, ezért kell küzdeni ellene, még felzavarná a posványt, s végetvetne az egymást pocskoló Fidesz-MSZP dagonyának! Uraim, nyerni fognak, azután meg repülni, ha nem teljesítenek. Az MSZMP Politikatudományi Intezetes Kövér László még hamarabb, ügyvédkéim hogyan fogtok megélni, ha kikoptok a politikából, a jogot meg rég elfelejtettétek, ja majd megtanultok autót fényezni? Gyurcsány szerint abból meg lehet élni, még ha kellemetlen is a parlamenti semmittevés után.

  20. donquijote szerint:

    Vátesz :
    autót fényezni ahhoz azt hiszem kevesek lennének, egy igazán jó szaki olyan mint egy festőművész.

  21. Manitu szerint:

    Vátesz, legyünk őszinték: Vona is 20 évet érdemel.

  22. toto szerint:

    Szenzációs, halálra röhögtem magamat rajta!

  23. Huba szerint:

    Tömören:
    Én személy szerint semmi kivetni valót nem látok abban, hogy Morvai szakértett Megyónak mert szakértő és Vona biznyákolt a Csevakkal mert üzletkötő.
    Ebben az esetben én is kikezdhető vagyok, mert annak idején végrehajtottam igazgatóm utasítását, aki egyébként igazgatósági párttitkár is volt.

  24. Hugi szerint:

    Huba, ne magadból indulj ki, hanem abból, hogy a Jobbik bûnnek tartja az elmúlt húsz év minden politikusát. Ha bûn, akkor õ bûnrészes. És, tegyük hozzá, a Csevakról jót nem sokszor hallani.

  25. ropi szerint:

    ellentétben orbánnal és társaival vona gábornak volt munkahelye ahol dolgoznia kellett, hogy el tudja tartani a családját. ezzel orbánék nem dicsekedhetnek ugyanis 20 éve rajtunk élősködnek.

  26. Huba szerint:

    ropi!
    Arról viszont ne feledkezz meg, hogy Vona is az Orbán segge alól nőtt ki, de mivel többet képzelt magáról, mint amennyit rá lehetett bízni, megsértődött és elment dolgozni és mellékállásban beleszarik abba a tányérba, amelyikből evett.

  27. Péter szerint:

    Manitu te cigó vagy vagy zsidka?

  28. lolka szerint:

    Van amikor a tanítvány a mesterét túlnövi, és a tanítványból lesz a mester, miért baj az? Csak büszke lehet a mester a “tanítványára” ahogy a szülő is a gyermekére, ha többre viszi az életben…

  29. Huba szerint:

    lolka!
    Sántít a hasonlatod. Nem kicsit, nagyon.

  30. Hugi szerint:

    Péter, te mi vagy, köcsög vagy péniszhiányos?

  31. lolka szerint:

    Vátesz:- igaz nem ide vág a téma, de azt szeretném kérdezni, hogy nézted pénteken a Világ-Panoráma c. műsort? Ha nem az archívumban érdemes…2010. 03. 26.

  32. lolka szerint:

    Huba:
    2010. március 30., kedd 19:15-kor
    Bővebben?…

  33. donquijote szerint:

    Vona Gábor álláspontja a liftügyről:
    http://www.facebook.com/notes/vona-gabor/stophu/381346179661

  34. Vátesz szerint:

    Lolka! Vátesz nem nézi a műsorokat, hanem csinálja! Itt írtam meg először a kémrepülőgépsztorit, azután meg az úttörő ahol tud segít!
    Nem kell már sokat aludnotok, vigyázó szemetek Váteszre vessétek!

  35. Gordon szerint:

    Vátesz a fesztivált csinája.

  36. Vátesz szerint:

    Gordon írta anno, hogy a kémrepülőgépek Váteszt figyelik. Baszhatják, mostmár az irániak várni fogják őket húsvét hétfőn. Lesz belőlük kutyakonzerv repülőgéproncsba csomagolva.

  37. Gordon szerint:

    He-he. Ki se kell mozdulniuk otthonról a más hitüeknek, hogy az egyéb hitüeket rommá bombázzák.

  38. Vátesz szerint:

    Iszonyú barmok, akik azt hiszik, hogyha a háborút megnyerik, akkor a békét is. Na az amerikaiak az utóbbit már elvesztették Irakban és Afganisztánban is. A takony izraeliek meg jól teszik, ha behúzzák fülüket-farkukat. IZRAEL ADDIG LÉTEZIK, AMIG AMERIKA NAGYHATALOM! Copyright Vátesz.

  39. Error szerint:

    Egyre sűrűbben derülnek ki a disznóságok a Jobbik körül. Lassan a párt elveszíti a szavahihetőségét!

  40. Gordon szerint:

    Izrael addig létezik, amíg a 200 db nukleáris töltetük bevetésre kész. Bár szerintem hagyományos fegyverekkel is simán le tudják győzni Iránt.

  41. donquijote szerint:

    Isten óvjon az atomháborútól !

    Ahogy Einstein is utalt rá:
    “Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel.”

  42. Vátesz szerint:

    Amerika nem tudja legyőzni Iránt, Izrael meg pláne nem. A legyőzés nem abból áll, hogy szétbombázzák, hanem abból, ha teljesen át tudják formálni a saját képükre. Na ez nem fog menni, előbb dől össze az Egyesült Államok, minthogy egy hatezeréves kultúrájú országot a saját cocacola, hamburgeres szintjére süllyesszen. Csak óvatosan azzal a bombákkal, mert az ártatlanok vére hetedíziglen visszaszáll a gyilkosok utódaira! Így a zsidókéra is. Teljesen téves dolog a holokausztot is Hitlerre rátestálni, a történelemben folyamatok vannak, azoknak meg okai. A büntetést megelőzi a bűn! A történelem gazdája gondoskodik arról, hogy nincsenek örök vesztesek, meg örök nyertesek. Arról is gondoskodik, hogy szóljon előre, deus ex machina, akinek füle van, az meghallja.

  43. Manitu szerint:

    Vátesz, te meg nem tudod legyőzni a józan észt, bármilyen sirály is vagy.

  44. Manitu szerint:

    Drága Péter 2010. március 30., kedd 18:59-kor:

    Tudod én magyar vagyok. Ükapákig, ükanyákig magyar, annyira, hogy Vona Gábor ősei pedig még tótul makogtak, amikor az enyéim ízes magyar nyelven meséltek dédapáimnak és dédanyáimnak.

    Persze a te mocskos kis náci agyadba ez nem fog beleférni, mert a cigányozáson és zsidózáson kívül nem értesz semmihez.

  45. Manitu szerint:

    A jó dolgokat többször is érdemes megnézni:

  46. Vátesz szerint:

    Én a józan észt sohasem akarnám legyőzni, sőt szeretném ha az amerikai és izraeli politikusok is elővennék, ha van nekik egyáltalán. Nem kell ahhoz Béke-Nobel díjasnak lenni, hogy a háborúba százszor könnyebb belekezdeni, mint kikeveredni belőle. Az USA még a vietnami veszteséget sem tudta lelkileg feldolgozni, lassan oda jutnak, hogy más nemzetek köpnek Amerika nevének hallatán. A Gonosz átköltözött Moszkvából Washingtonba.

  47. Gordon szerint:

    Akkor gondolom a muzulmánok által elkövetett bűnök (mi 250 évig hadakoztunk velük, és védtük a hazánkat) is átszállnak az utódaikra.

    Ezek szerint amit most a muzulmánok kapnak, az a korábbi “bűneik” fizetsége?

    Vona Gábor anyai nagyanyja egyébként Jobban beszélt tótul, mint magyarul. Vona Gábornak mi lesz a “fizetsége”?

  48. Vátesz szerint:

    A muzulmánok hetedíziglen büntetése már rég letelt, most a zsidóké van soron. Fő bűnük ma is az, ami Mózes idejében volt, a pénzimádat.

  49. Gordon szerint:

    Szerintem a muzulmánoké csak ötödiziglen telt le, legfeljebb hatodiziglen. 🙂

  50. Vona Gábor közleménye szerint:

    Vona Gábort a stop.hu egy újabb, igen gyenge támadással illette, mely arra hivatkozik, hogy a Jobbik elnöke néhány évvel ezelőtt “szocialistákkal üzletelt”. Vona Gábor az esetre rögvest reagált facebook oldalán, melyen az alábbi bejegyzés olvasható a rágalommal kapcsolatban:

    “A stop.hu-n újabb rágalom olvasható ellenem. Állítólag a korábbi munkahelyemen szocialistákkal üzleteltem. Az igazság a következő: 2006 és 2007 között polgári foglalkozásom során lift-vészjelzőket értékesítettem Budapesten és környékén. (Érdekes időszaka volt az életemnek, mert közel egy évig reggel lift-vészjelzőket értékesítettem, délután és este pedig a Jobbik és a Gárda elnöke voltam. Nagyon büszke vagyok rá, hogy innen indult az a párt, amelytől most úgy retteg mind az MSZP, mind a Fidesz, hogy ilyen aljas hazugságokat kénytelen terjeszteni.) A munkám során fel kellett keresnem az emeletes épületek kezelőit, és velük kellett szerződést kötnöm. Szép emlékem, hogy az ott töltött időszak alatt piacvezetővé tettem ebben az üzletágban a céget. És soha nem kérdeztem, hogy egy-egy vagyonkezelő cég, akivel szerződtem, milyen politikai beállítottságú, ugyanis ennek semmilyen köze nem volt munkámhoz. A portál abba köt bele, hogy az egyik ügyfelünk, a csepeli vagyonkezelő, a CSEVAK vezetője MSZP-s volt, és ők ebből vonják le a következtetést. Szánalmas. Egyébként nagyon sok fideszes, miépes, sőt jobbikos ügyfelünk is volt. Én azt hallottam nemrég, hogy a stop.hu egyik szerkesztőjének lakását egy olyan festő festette ki, aki szimpatizál a Magyarok Nyilaival. Ezek szerint a Magyarok Nyilait a stop.hu támogatja? Hűha! Ezt meg kellene írni…”

  51. Vátesz szerint:

    Az itteni fórumozók már hallhattak erről a témáról a múlt év végén. Fakutya és Folytonérő fórumozók a hunhíren terjesztették ezt a Csevak-Szenteczky sztorit. Itt is beszámoltam róla, az itt ritkán megjelenő Fakutya tagadta, hogy azonos lehet azzal a másik Fakutyával, nyilván, mert a Váteszek is tömegével vannak mindenütt, én ugyan csak egyet ismerek, akit reggel a tükörben látok. Gyenge kis buta fideszes próbálkozás, szégyen rátok, hogy Wermer Andrásnál jobb tanácsadóra nem tellett a Fidesznek. Ti akartok országot vezetni, ha csak ennyire telik tőletek? Persze nektek nem kell gondolkodni, kész parancsokat kaptok Tel-Avivból meg Brüsszelből.

  52. Attila szerint:

    Gordon!
    Egyrészt nem a hazánkat védtük, hanem egész nyugat európát. Ebből kifolyólag a törökök tisztelnek és becsülnek bennünket. Míg Európa szarik magasról a fejünkre.
    Másrészt, ha Vona származása ennyire zavar téged, vagy mást, akkor gondolom Petőfi, vagy Bem is zavar titeket.

  53. Manitu szerint:

    Szenteczky nem arról híres, hogy pártfüggetlen.

  54. SNOOPY szerint:

    HAJRÁ JOBBIK!NYERNI FOGTOK!SNOOPY!

  55. én szerint:

    ááhhh srácok szánalmas már amit a jobbik ellen művelnek!!legalább ti ne higgyétek el ezt a sok hülyeséget!!!komolyan ezt a dolgot úgy állítjátok be mintha embert ölt volna?akkor mit csináljunk fletoval az öszödi beszéd után?fel is akaszthatnánk…az október 23ikai ütközetet is orbán kreálta..aztán amikor kezdett elmérgesedni a helyzet ő beült szépen a páncélozott audijába és elgurult onnan..ki volt az aki kiment az emberek közé?ki az a miniszterelnök jelöltj aki híveiért vállalja a megaláztatást h egy békés tüntetésre minden fajta ok nélkül bilincsben vigyék el mint egy utolsó bűnözőt!!!???BÍZZUNK A JOBBIKBAN!!HAJRÁ JOBBIK!!!

  56. én szerint:

    tüntetésre=tüntetésről

Itt lehet hozzászólni !