Öt éve nyitotta meg kapuit a Rákóczi Kert – A Családok Parkja

Csepel.hu

A park a kezdetek óta igen népszerű, változatos, izgalmas programokkal várja a látogatókat.

Az itt dolgozó maroknyi lelkes csapatnak köszönhetően évről-évre egyre ismertebb, kedveltebb az intézmény.

Sokan más kerületekből, vidékről is ellátogatnak ide. Legyen szó sportról, oktatásról, szabadidőről, itt valamennyi korosztály megtalálja a számára legérdekesebb programot.

Az önkormányzat jóvoltából kismama angolt és önvédelmet tanulhatnak a kerületben élők. Az idősebb korosztály pedig számítógépes órákon és senior fitneszen vehetnek részt térítésmentesen. Az élményfestés az egyik legnépszerűbb program, de sokan csatlakoznak az edzésekhez is. A gyerekek nagyon szeretik a kreatív foglalkozásokkal egybekötött születésnapi bulikat, de rendkívül sikeresek a nyári táborok is. Az évek során igazi közösség formálódott, barátságok szövődtek, családias légkör alakult ki. Sokan szívesen jönnek a különleges játszótérre, kipróbálják a futókört. A Rákóczi Kertben az ünnepnapokhoz kapcsolódóan is rendszeresen szerveznek programokat.

Az intézmény a kerek évfordulót ezúttal közös faültetéssel ünnepelte, négy berkenye és egy juharfával gazdagodott a park. A születésnapi rendezvényen Borbély Lénárd polgármester, Ábel Attila, Morovik Attila és Pákozdi József alpolgármester, Majtán Olga és Vadász Norbert, a Közösen Csepelért Polgári Egyesület képviselőjelöltjei, Kalmár Mónika intézményvezető, valamint a Szivárvány Tagóvoda óvodásai is részt vettek.

Forrás: Csepel.hu

Itt lehet hozzászólni !