Visszaéltek a csepeli alpolgármester nevével és fényképével

Csepel.info

Ábel Attila, Csepel független alpolgármestere hangsúlyozza: a nevében létrehozott profillal egy olyan Facebook oldalt reklámoztak, melyet a csepeli Fidesz szervezete szerkeszt.

Az alábbiakban az ő bejegyzését olvashatják:

Visszaéltek a nevemmel és a fényképemmel

A mai napon a csepeli Fidesz Lendvay utcában hivatalosan is leadott kampányoldalán, a “Csepeli Házmester” lapon megjelent egy új profil a nevemmel és a fényképemmel. A profilról a nevemben nyilatkoztak, és – többek között – “lájkolták” az ellenünk hónapok óta fekete kampányt folytató fideszes oldalt. Tiltakozásom után az álprofilt törölték, de nyilvánvaló, hogy az ellenem történt visszaélés a csepeli Fideszhez kapcsolódik.
2019-ben Németh Szilárd elárulva bennünket és a saját pártját, hiúságból és irigységből megpróbálta megbuktatni Borbély Lénárd polgármestert. Nem sokkal ez után arra utasította Csepel vezetését, hogy adjuk át az alapítványának az önkormányzat több értékes vagyontárgyát, körülbelül 10-12 milliárd forint értékben. Ez a jogászaink szerint büntetőjogi értelemben hűtlen kezelés, a közvélemény szerint lopás lett volna.
Amikor megtagadtuk a lopást, Németh Szilárd kizáratott bennünket a Fideszből. Az elmúlt héten az ATV-ben nyilatkoztam a történtekről és nyilvánosságra hoztam az erre vonatkozó első írásos bizonyítékot is.

A kegyelmi botrány egy szervezeten belüli, hatalmas ügyviteli hiba volt. Az viszont, hogy Németh Szilárd, a Fidesz alelnöke a saját pártját tolvajok pártjának tartja, és bennünket is lopásra akart kényszeríteni, majd amikor ezt megtagadtuk, kizáratott, kizárathatott bennünket a Fideszből, nem “ügyviteli hiba”. Ez nagyon súlyos erkölcsi bűn, ami a Fidesz felsővezetését súlyosan érinti. Németh Szilárd, aki ezt megtehette, jelenleg a DK-MSZP-Momentum közös csepeli polgármester-jelöltjét támogatja és reklámozza egy hozzá köthető újság és hirdető útján. Mindezt csak azért, hogy végre bosszút állhasson.

Ez az ember szégyen. Mindannak a megtestesítője, ami rosszat ma a Fideszről tartanak a politikában.

Az ATV-s riport itt látható: https://youtu.be/xJOGkABxIcA?si=_5rsfihDSswmcbvO

Németh Szilárd botrányának összefoglalója: http://csepel.info/?p=84081

A Fidesz alelnöke így támogatja a csepeli ellenzéket, akik köszönik szépen a segítséget: http://csepel.info/?p=84105

Forrás: Facebook

Itt lehet hozzászólni !