Kerékpáros közterület-felügyelők Csepelen

Csepel.hu

A kerékpáros járőrök májustól Csepel egész területén teljesítenek szolgálatot, amely még eredményesebbé teszi a szervezet munkáját.

A Polgármesteri Hivatal nagytanácstermében szervezett ünnepélyes átadón Borbély Lénárd polgármester köszönetet mondott Klimon Péternek, a Csepel Kerékpárgyártó és Forgalmazó Zrt. vezérigazgatójának a példás együttműködésért, amelynek köszönhetően kedvezményes áron két nagy értékű Csepel kerékpárt sikerült a Közterület-felügyelet számára beszerezni.

A polgármester azzal a kéréssel fordult a közterület-felügyelőkhöz, hogy elsősorban azok ellen lépjenek fel, akik megbotránkoztató módon viselkednek a közterületeinken vagy akik zöldterületen parkolnak. Hozzátette, minden intézkedésnek lakosságbarátnak kell lennie. Elmondta még, ha a képviselő-testületmárcius 14-én elfogadja a kerület költségvetését, akkor a közterület-felügyelők 15%-os béremelésre számíthatnak.

Klimon Péter elmondta, az elektromos kerékpárok karbantartását a Csepel Kerékpárgyártó Zrt. – mint a fővárosi közbringahálózat működtetője – fogja végezni.
Papp Antal, a Csepeli Közterület-felügyelet igazgatója bemutatta Wágnerhoffer Attilát, a kerékpáros szolgálat vezetőjét. Hozzátette, a kerékpáros közterület-felügyelők májustól állnak szolgálatba, amelytől a szervezeti hatékonyság növelését várja. Kiemelte, a kerékpároknak köszönhetően Csepel bármelyik részére gyorsan ki tudnak érni.

Borbély Lénárd kérdésünkre elmondta, amikor a közterület-felügyelet jelezte, hogy szükségük lenne kerékpárokra, az önkormányzat számára egyértelmű volt, hogy Csepel márkájúakat vásárolnak.
– Elismerésre méltó hazánk kerékpármárkája, a Csepel, ezért is kezdeményeztem a képviselő-testületnél, hogy kérjük a Hungarikumok Gyűjteményébe való felvételét. Az önkormányzati forrásból vásárolt biciklikkel fokozottabb közterület-felügyeleti jelenlétet szeretnénk a kerületben, hogy ezáltal is növeljük a csepeliek biztonságérzetét.

Forrás: Csepel.hu

Itt lehet hozzászólni !