Süteménycsomaggal és tartósélelmiszerrel segítettek Csepelen

Csepel.hu

Az egymás iránti odafigyelés és gondoskodás jegyében ebben az esztendőben is számos programmal és kedvezménnyel kedveskedett az önkormányzat Csepel legtapasztaltabb polgárainak.

A csepeli önkormányzat az elmúlt évekhez hasonlóan idén is tartós élelmiszert tartalmazó csomaggal járult hozzá a csepeli családok terheinek enyhítéséhez.

A Humán Szolgáltatások Igazgatósága szervezésében több mint 1 millió forint értékben, 40 rászoruló csepeli családnak segítettek karácsony előtt.

Többek között ingyenesen használhatják egész évben a Csepeli Strandfürdőt és a sóbarlangot, a nagysikerű dunai hajókirándulásokra és a kulturális estekre pedig mindig rekordszámú jelentkezés volt.

Karácsony közeledtével pedig folytatták az elmúlt évek szép hagyományát, Borbély Lénárd, csepeli polgármester és Kovács Dávid Attila képviselő közösen egy-egy karácsonyi süteménycsomaggal lepték meg a kerületi nyugdíjasotthonok lakóit és látogatóit. A mai napon a Simon Bolivár sétányi Gondozási Részleg ellátottjait köszöntötték karácsony közeledtével.

Forrás: Csepel.hu

Itt lehet hozzászólni !