Németh Szilárd a csepeli alpolgármester balesetével és bicegésével viccelődik

Csepel.info

“Ábel Attila hazug is, sánta is, meg a kutyám is” – fogalmaz a Németh Szilárdhoz köthető Facebook oldal, miután térdszalag-szakadása volt a csepeli alpolgármesternek. A gúnyolódásra használt kép augusztus 20-án, a Himnusz éneklésekor készült. Nem sokkal előtte azon viccelődnek, hogy a polgármester segített a balesete után az alpolgármestert kórházba szállítani.

Információink szerint az érintett Facebook oldalak közvetlenül Németh Szilárdhoz köthetők. Sőt: a “vicceket” ő találja ki, szövegüket maga írja. Ábel Attila alpolgármester augusztus 14-én számolt be a balesetéről és arról, hogy térdszalag-szakadása után a polgármester a hátán cipelve segített neki eljutni egy autóig, amivel ki tudták menekíteni, és kórházba tudták szállítani. 

Mémoldal a választás szolgálatában…

A Csepeli Házmester című Facebook oldalt eredetileg a baloldali politikusok és pártok gúnyolására hozták létre. Ha valaki elég sokáig görget lefelé a kormánypárti – ám már nem fideszes – polgármestert és alpolgármestereket cikiző mémek tömegében, 2023 elejétől már a jelenleg momentumos Szabó Szabolcsot és a balliberális politikusokat, pártokat gúnyoló posztokat találja többségben.

És ez így megy egészen 2017. augusztus 10-ig, az oldal első bejegyzéséig. Akkor, az oldal indulásakor a készítők még igyekeztek kevesebb politikával beetetni az oldal potenciális kedvelőit.

…és a leszámolás érdekében

Az “alkotók” információink szerint valamennyien Németh Szilárd közvetlen beosztottjai. A csepeli Fidesz és Fidelitas valamint Németh sportalapítványának vezetői, de személyesen a rezsibiztos is, mivel a politikusokat gúnyoló képek és szövegek leglelkesebb kitalálója idővel egyre inkább ő maradt.

Leküzdhetetlen gyűlöletére utal, hogy az elmúlt hónapokban már semmi nem maradt az ellenzék bírálatából. Nincs más, csak az egykori párttársak gyalázása.

Csepel.info

Itt lehet hozzászólni !