Kilenc hónapig nem dolgozott: kirúgták, kiborult a csepeli momentumos

Csepel.info

Dukán András 2019-ben egy befutó listahelyért cserében segített lecserélni az ellenzék polgármester-jelöltjét egy teljesen esélytelenre. Egyéniben a polgármester-jelölttel együtt bukott, de ő listáról bejutott.

Téged hány nap munkakerülés után rúgna ki a főnököd? A momentumos zsúrfiúk szerint az, hogy kilenc hónap után felmondtak Dukán András csepeli politikusuknak az iskolában, ahol nem dolgozott, és ahová nem is járt be, sunyiság volt.

Bár Dukán András állítása szerint csak tiltakozásból nem dolgozott, arról már nem beszél, hogy nem is érte meg neki. A NER egyik nyerteseként ugyanis havi hatszázezer forintot kap a csepeli önkormányzattól. Emellett pizzasütő vállalkozása évi 80 millió forintot is fial.

Ha politikusként nem is kell sokat letenni az asztalra azért a 600 ezerért, vállalkozóként már biztosan a nyolcvan millióért. Úgy tudjuk, Csepelen népszerű a politikus vendéglátó helye, és még a KIMBA-ba és a Csepel SC-be is gyakran rendelnek “Don Momento” hibátlan nápolyi pizzáiból.

A valóság így az, hogy Dukán úr a 600 ezres önkormányzati apanázsa mellett még tudna, de vállalkozása mellett már képtelen lenne tanárként dolgozni, akkor ugyanis nem lehetne sikeres vállalkozó.

Csepel.info

Itt lehet hozzászólni !