Ilyen volt a csepeli gyereknap

Csepel.hu

A ragyogó napsütésben sorra jöttek a gyerekek, akik hamar birtokba vették az egy napra vidámparkká alakult füves területet. A bejáratnál az érdeklődők kutatólapot kaptak, amellyel a népi játékok, az állatsimogató, a mesehősök sátra és a galambászok állomásokat körbejárva játékos feladatokat oldhattak meg.

Az állomásokon kapott pecsétekért apró meglepetés fogadta őket a Közösen Csepelért Polgári Egyesület sátránál, ahol ebéd utáni palacsintázásra is várták a csepeli családokat.

Felsorolni is lehetetlen a számtalan programot: a fiúknál a légió airsoft játékok, a nerflövészet és a Nintendo videójátékok arattak sikert, míg a lányok szívesen készítettek barátság karkötőket, fonalbabákat, a kézműveseknél figurákat, a mesehősöknél pedig puzzle kirakókat. Változatlanul a legnépszerűbb programok közé tartozott a lovaglás, az arcfestés és az állatsimogatás, de kellemes időtöltést nyújtott a minigolfjáték és a gyerekjóga kínálta pihenés. Sokan elidőztek a kovácsmesternél és a Csepszi teherautónál.

Idén újdonságnak számított a szabadtéren felállított szabadulószoba, ahol az oroszlánbarlang kincseit lehetett megkeresni. Garantáltan megérte ellátogatni a szabadtéri színpadhoz, ahol egész nap különböző előadások szórakoztatták a vendégeket.

Forrás: Csepel.hu

Itt lehet hozzászólni !