Mikor tér vissza és meddig tart a tavasz?

Koponyeg.hu, Origo

A jövő hét elején 20 fokig melegszik a levegő, majd a hét közepén újabb lehűlés jön.

Hétfőn melegfronti felhőzet érkezik nyugat felől, melyből csapadék sehol sem alakul ki. A déli, délnyugati szél nagy területen erősödik meg. 11-18 fok közé erősödik a nappali felmelegedés.

Kedden eleinte változóan, majd késő délutántól erősen felhős lesz az ég. Este nyugat felől egyre többfelé alakul ki eső, zápor, néhol zivatar. Estig a déli, késő estétől az ÉNy-i szél erősödik meg. 15-20 fok valószínű.

Szerdán, március 15-én, a nemzeti ünnepünk napján erősen felhős, vagy borult lesz az ég. Eleinte a Dunántúlon, majd a középső és a keleti tájakon többfelé alakul ki eső, zápor, a hegyekben havas eső, hó is lehet. Nagy területen fokozódik viharossá az ÉNy-i szél. Reggel 7, délután már csak 3 fok körüli értékeket mérhetünk.

Csütörtökön nyugat felől tovább csökken a felhőzet, már csak hajnalban délen és keleten valószínű csapadék. Délutánra egyre több helyen süt ki a nap. Erős marad a légmozgás. 5-12 fok várható.

Forrás: koponyeg.hu

3 hozzászólás “Mikor tér vissza és meddig tart a tavasz?” bejegyzésre

  1. PáLoS TReND szerint:

    HAZUGSÁG HAZUGSÁG HÁTÁN ÓCSKÁS IDEGENSZÍVŰ TÖRTÉNELEMHAMISÍTÓ ZSIDÓK KÖZHELYEIVEL!!!…- és EZT a SZEMETET is CSAK FELOLVASVA!!!
    SZÉGYEN!!!
    AZ ún. MTA (JELENLEG: MAGYARTALAN TALMUDISTA ALAKULAT!!!) MAGYARORSZÁG ÖTEZER FŐT FOGLALKOZTATÓ a CIONISTA-LIBERALIZMUS GYILKOS ESZMÉIT TERJESZTŐ, GALÍCIAI, APARTHEID ISRAHELL ELKÖTELEZETT, SZABADKŐMŰVES ORSZÁGRONTÓINAK KÖZPONTJA!!!…-

    A SZÉCHENYI CSALÁD és ALAPÍTVÁNY ÜDVTÖRTÉNETI FELELŐSSÉGE és KÖTELESSÉGE, HOGY a SZÉCHENYI EMLÉKÉVBEN NYILVÁNOSSÁGRA HOZZA és KÖZHÍRRÉ TEGYE, HOGY SZÉCHENYI ISTVÁN ÉDESFIA: PETŐFI SÁNDOR!!!

    TEHÁT az IMMÁR VALÓBAN MAGYAR MTA ÚJRAALAPÍTÁSA ELSŐDLEGES MAGYAR NEMZETI ÉRDEK!!!

    ÚGYHOGY NAGYON IS ITT VAN AZ IDŐ 2023-ban KIFERTŐTLENÍTENI a MÉG ún. MTA 5000 FŐS SZEMITA=SEMMITtevő=SZEMÉT, ILLUMINÁTUSOK KELTETŐ TELEPÉNEK MAGYARORSZÁGI ÜGYNÖK ÉS INTÉZMÉNYRENDSZERÉT; – MERT SOHASEM VOLTAK VESZÉLYESEBBEK EZEK a NAP=NÉPünkbe ÁGYAZOTT HAZAÁRULÓK SZŰZANYA FÖLDÜNKRE és ÉDES HAZÁNKRA, MINT MOST!!!…- a DIREKT NÉPRITKÍTÓ VAKCINÁK és az MTA TÖBBES ÁLLAMPOLGÁRSÁGÚ NEMZETVESZEJTŐ ÜGYNÖKEINEK IDEJÉN!!!
    Josefus Flavius zsidó krónikás (ie. 37-100) a következőket írta :

    “Magóg és Gomer népei már a vízözön után itt voltak olyan területen, ahol előtte még senki nem járt. Területük Spanyol-ország déli tájaitól a Don folyóig terjedt. Magóg a róla elnevezett magarokat alapította, a görögök őket szkítáknak nevezik.”

    Azaz szűzfoglalással, jelen ismereteink fényében MU szigetparadicsomunk elsüllyedését követően a Vízözön után érkeztünk a Kárpát medencébe; – és nem más népektől foglaltuk el!!!

    Ezen tények ismeretében pedig gyermekeinkbe kell plántálni az ún. hivatalos héber-terhelt hazug történelemoktatás helyett, hogy a MAGYAROK ÜDVTÖRTÉNETE semmiképpen sem az idegenszívű megszállók által orrvérzésig propagált zsidó-keresztény ország-rontás és nemzetkoncolás 1000 évéből áll!!!

    ÉLETBEVÁGÓ!!!
    SZÉCHENYI ISTVÁN ÉDES FIA: PETŐFI SÁNDOR!!!

    AZ ún. MTA MA IS A MAGYARELLENES „SORSTALANOK”, IDEGENSZÍVŰ SAKÁLOK BÚVÓHELYE!!!

    HOLOTT AZ EREDETI ALAPÍTÓ OKIRATBAN BENNE FOGLALTATIK, HOGY CSAKIS MAGYAR-ÉRZELMŰ, KIKEZDHETETLEN ERKÖLCSI TARTÁSSAL BÍRÓ HAZAFIAK ÉS HONLEÁNYOK “RUHÁZHATÓAK” FEL AKADÉMIAI TAGSÁGGAL!!!
    …ÉS ERRŐL A MINDENKORI ÖRÖKÖSÖK KÖTELESSÉGE LENNE GONDOSKODNI, HOGY BELSŐ ELLENSÉGEK ÉS HIVATÁSOS JÚDÁSOK MÉG VÉLETLENÜL SE ÉPÜLHESSENEK BE A MAGYAR SZELLEMI ELIT SORAIBA; – HISZEN AZ ÖNMAGÁBAN FELÉRHET A NEMZETHALÁLLAL!!!
    ILYETÉN NAPJAINKBAN SENKI SEM RETTEG JOBBAN A SZÉCHENYI-PETŐFI VÉRVONALBÓL FAKADÓ JOGOSULTSÁGOKTÓL, MINT AZ A TÖBB EZER LÉHŰTŐ VADIDEGEN “TUDÓS KÉM”…- AKIK ELLEPTÉK A MAGYAR TUDOMÁNYOS AKADÉMIÁT – MEGGÁTOLVA EZZEL A SOK TÍZEZER ÉVES ÉGI=IGEi EREDETÜNK FELFEDÉSÉT…- AMI KÖZÉRTHETŐEN A KÖR ISTEN-NIMRÓD-JÉZUS-ATTILA VÉRVONALÁBAN FORRONG MIND A MAI NAPIG!!!
    http://www.szentkiralyszovetseg.hu/products/drabik-szechenyi-volt-petofi-apja-es-a-zsido-mta-bunei/

  2. László szellemi örököse szerint:

    Én az arab tavaszt várom. 😎

  3. Gary Ridgway szerint:

    Megint volt Orbán Egyiptomban, igen… 🤣👏👍

Itt lehet hozzászólni !