A 24 órás orvosi ügyelet fenntartása marad Csepelen

Csepel.hu

„Marad az ügyelet, úgy, ahogy eddig, éves szinten azonban ötvenmillió forinttal kerül többe az ellátás. Az áremelkedésben nagy szerepet játszik az üzemanyagárak nagyfokú drágulása és a bérek emelkedése” – mondta el lapunknak dr. Dobák András, a Tóth Ilona Egészségügyi Szolgálat főigazgatója, hozzátéve: az ügyelet nem a Tóth Ilona szakrendelő ellátási területéhez tartozik.

„Az ügyeletet érintő panasszal a betegjogi képviselőhöz, illetve az Inter-Ambulance Zrt. vezetőségéhez lehet fordulni” ‒ hangsúlyozta a főigazgató. Kiemelte, az ellátással kapcsolatos problémákat elsősorban létszámhiány okozza.

„A magáncégek nem kapnak az egészségpénztártól bértámogatást, de a náluk dolgozó orvosok is szeretnének olyan bért kapni, mint az állami szférában dolgozók. Mivel ezt a cégek nehezen tudják kigazdálkodni, ez oda vezetett, hogy kevesebben helyezkednek el náluk. Előfordul, hogy két-három kerületre csupán egy orvos jut” – mondta a főigazgató. Ugyanakkor hozzátette: a szakrendelő próbálja bővíteni a szemészeti óraszámot is, remélhetőleg hamarosan ismét lesz gyermekszemészet is a kerületben, az egynapos sebészet közbeszerzési eljárásai pedig rendben zajlanak.

A 24 órás orvosi ügyelet fenntartása az önkormányzat önként vállalt feladata, melyet továbbra is az Inter-Ambulance Egészségügyi és Szolgáltató Zrt. lát el a kerületben (Görgey Artúr tér 8., telefon: 700-1411.) Bár felmerült, hogy az ügyeleti rendszer csak a háziorvosok rendelési idején túl működjön, de a kerület vezetése úgy döntött, ne legyen ebben változás.

Forrás: Csepel.hu

7 hozzászólás “A 24 órás orvosi ügyelet fenntartása marad Csepelen” bejegyzésre

  1. László szerint:

    Azt kellene megkérdezni aki ténylegesen ügyeletet tart, hogy ilyen nagy mértékben emelkedett a fizetésed? Vajon mit válaszolna? 🤣

  2. Gary Ridgway szerint:

    Nawazzmá! 50 milla benyára a Suzukiba és 2 ember többletbérére?
    Lehet menni soförnek? 🤣

  3. László szerint:

    Könnyen ki lehet találni mire kell ennyi pénz. Az ötödáron érkező gázra, és különböző rendszerhasználati díjra…

  4. Nagyapó szerint:

    Megint dől a moslékkoalíció hülyesége!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  5. László szellemi örököse szerint:

    Várnánk mi valamilyen értelmes választ de kapunk csak azt hülye vagy. Fater! Öregasszony 900 Ft-ért fogyasztott áramot, a számlája mégis 5900 Ft. 5 ezer Ft. a rendszerhasználat díj a maffia felé…🤣

  6. PáLoS TReND szerint:

    BREAKING NEWS:
    A Pfizer Covid Vaccine injekciós üveg grafén-oxidot, parazitákat, RFID-t, fémeket és nanoáramköröket tartalmaz.
    A DARPA és Bill Gates fejlesztette ki ezeket a nem biológiai szintetikus injekciókat, hogy irányítsák a lakosság elméjét és testét.
    Bárki, aki beadja ezeket a Pfizer mRNS Covid vakcinákat, emberiesség elleni bűncselekményeket követ el, és bűnöző.
    Dr. Charles Morgan, aki korábban a CIA tagja volt egy 2018-as DARPA-találkozón, amikor az amerikai hadsereggel az mRNS CRISPR génszerkesztési technológiájáról beszélt, azt mondta, hogy képesek egy “egyedi dolgot” megtervezni, amivel csak egy embert ölhetnek meg célzottan a világon.
    Ebben az esetben ezt az mRNS-technológiát használták ártatlan emberek millióinak megölésére a világon.
    Ez az oka annak, hogy a PCR-teszttel mindenki DNS-é megszerezték, és helyezték el egy adatbázisba, hogy a jövőben konkrét embereket és fajokat célozzon meg, és ne csak megölje őket, hanem gondolataikat és cselekedeteiket is irányítsa.
    A rádiófrekvenciás azonosítás (RFID) olyan vezeték nélküli rendszerre utal, amely két összetevőből áll: címkékből és olvasókból.
    Ez az RFID a Pfizer mRNS injekciókban találhatók.
    A tudósok boncolással kimutatták, hogy van egy parazita a vakcinában, amely lerakja a tojást, amely kitör, és valami csápokkal jön ki belőle.
    A szakértők bizonyítékok alapján megerősítik, hogy az mRNS injekciók szintetikus injekciós nanoáramkörök, amelyek 5G-vel működnek. Ez meghaladja azt, amit az orvosok és a normális tudósok tudnak.
    Mérnökökre lenne szükség, hogy segítsenek a nanorészecskék és a nanotechnológia megértésében.

    Biden 2022.szeptember 12-i végrehajtó rendelete a tranzhumanizmus poklát szabadítja az amerikaiakra.
    Az amerikaiaknak fel kell adni minden emberi jogot, ami ennek útjában áll.
    Felszámolják a klinikai biztonsági előírásokat, valamint a betegtájékoztatás és belegyezőnyilatkozatok rendszerét.
    Az USA-t a katonai-ipari-pénzügyi komplexum irányítja annak érdekében, hogy előmozdítsák emberellenes programjukat az “élet szoftverének feltörésében” ( Tal Zaks, a Moderna igazgatója).
    Az Egyesült Államokban élő felnőttek 70%-ának a testébe bevitt mRNS-injekciók jelentik a transzhumanizmus kapuját.
    Az mRNS-t most már valamennyi vakcinába beépítik, ezért tervezik a CBDC-alapjövedelem. digitális azonosító mellé a félévente történő vakcinázást, mert ezzel írják felül a DNS-ünket, és kiborgá akarnakátalakítani bennünket.

    A globális elit célja a depopupláció, akiket életben hagynak, azok biorobotként kellene, hogy éljék a életüket.
    De hiszek abban, hogy az emberiség az utolsó pillanatban, és megakadályozza ezt a sátáni gonosz tervet.
    Semmilyen vakcinát nem szabad felvenni, még az influenza ellenit sem, mert már az sem védőoltás.
    Ezek a vakcinák mérgek, amelyek 1200 lehetséges betegséget, szövődményt okoznak.
    https://thewatchtowers.org/leo-hohmann-bidens-executive-order-designed-to-release-transhumanism-on-americans/
    https://twitter.com/SpartaJustice/status/1634516341326479360

  7. TTT szerint:

    László szellemi örököse szerint:
    2023. március 14., kedd – 19:56
    Várnánk mi valamilyen értelmes választ de kapunk csak azt hülye vagy. Fater! Öregasszony 900 Ft-ért fogyasztott áramot, a számlája mégis 5900 Ft. 5 ezer Ft. a rendszerhasználat díj a maffia felé…🤣

    Nektek minek értelmes magyarázat, úgysem értitek, mert annyira idióta sötét parasztok vagytok, mint a föld. Akkor megsúgok neked valamit te majomfasz: amikor a vízszámlát fizeted, ott sem a vízért fizetsz, hanem az infrastruktúráért. Az áramért azért fizetsz, mert elő kell állítani, a rendszerhasználatért meg azért, hogy mindig épségben legyenek a vezetékek és az oszlopok te büdösfejű faszparaszt.

Itt lehet hozzászólni !