Emlékezés a kommunizmus áldozataira Csepelen

Csepel.hu, Csepel.info

Az emléknap Kovács Béla, a Független Kisgazdapárt főtitkára előtt tiszteleg, akit 1947-ben ezen a napon tartóztatott le a szovjet hatóság köztársaság-ellenes összeesküvés koholt vádjával.

Az emléknap alkalmából tartott megemlékezést a csepeli önkormányzat február 25-én. A polgármesteri hivatal falán található emléktáblánál Borbély Lénárd polgármester, Ábel Attila, Morovik Attila és Pákozdi József alpolgármesterek mellett a megemlékezésen részt vettek az önkormányzat frakciói közül a Fidesz-KDNP, az LMP képviselői és Kovács Dávid Attila független képviselő.

Az Országgyűlés 2000 júniusában határozott úgy, hogy minden év február 25-én a kommunista diktatúra által igazságtalanul meghurcolt és kivégzett emberekre emlékezzen az ország.

A kommunizmus áldozatainak számát világszerte körülbelül 100 millióra becsülik.

Forrás: Csepel.hu

17 hozzászólás “Emlékezés a kommunizmus áldozataira Csepelen” bejegyzésre

 1. PáLoS TReND szerint:

  Afrikai Unió – az izraeliek nem kívánatosak!!!
  A 2/3-os CION-LIBERÁLIS OVi VAJON MIKOR LESZ ANNYIRA BÁTOR, HOGY BORÍTSA a BILIT?!
  Sáron Bar-lit, a Külügyminisztérium Afrikáért felelős főigazgató-helyettesét és az izraeli delegáció többi tagját kirúgták az Afrikai Unió addisz-abebai megnyitó ceremóniájáról, amelyen Izrael megfigyelőként vett részt.
  https://www.szombat.org/hirek-lapszemle/afrikai-unio-az-izraeliek-nem-kivanatosak

 2. Gary Ridgway szerint:

  Az emlékezés napján volt a semmitmondó békebuli? Ügyes gyerekek jöttek ott is össze.

 3. pl szerint:

  Majd lesz megemlékezés a Fidesz áldozataira is?

 4. Nagyapó szerint:

  A rohadt kommunistáknak, akiknek a moslékkoalíció az utódja, 120 MILLIÓ ÁLDOZATA volt! Úgyhogy pofa be!!!

  Ceterum censeo…A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

 5. László szerint:

  Magát megkímélték? Akkor velük volt….

 6. Gary Ridgway szerint:

  Fater, Putyinotoknak mennyi, hogy a franc egyen már meg!

 7. László szerint:

  Október óta várt a rendőrség az éppen “munkában” lévő kőbányai szatír nagyon jó minőségű képének közzétételével. Amint közzétették, órákon belül fel is ismerték és begyűjtötték. Október óta hány “áldozata” lehetett? Én lexarom nekem nincs gyerekem. Így engedd ki az utcára. Így védi meg őket a fidesz.

 8. Gary Ridgway szerint:

  “Fontos figyelmeztetést adott ki a rendőrség azoknak, akik útnak indulnak a hétvégén.
  A rendőrség arról tájékoztatta az utasokat, hogy 2023. március 4-én 4 óra 40 perctől kezdődően szakaszosan akadozhat a közúti határátkelőhelyek informatikai rendszere Szabolcs-Szatmár-Bereg, Bács-Kiskun és Csongrád-Csanád vármegyében, valamint a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren is. A probléma miatt ezeken a határátkelőhelyeken megnőhet a várakozási idő.

  A rendőrség kiemelte: a szakemberek folyamatosan dolgoznak a hiba elhárításán.”

  Állami rendszer, többet nem kell tőle elvárni. A sarki webshopok mindig működnek.

 9. László szerint:

  Előre bejelentették a hosszúbájtok éjszakáját. 🙂

 10. Nagyapó szerint:

  Egyre süllyed a moslékkoalíció színvonala. Elit iskolájukban pénzért árulták a helyeket, másik iskolájukban pedofil „pedagógus” szervezte a tüntetéseket, pedofil politikussal büszkélkedtek (Kovács Gábor), gyilkos is akad közöttük (pl. Csepel), most óvó karjaikat kinyújtották a hazug, offshore cégtulajdonos képviselőnek!
  Várom a következőket!
  Brávó Gyurcsány-Dobreva, irány a 3/4!!!

  Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

 11. László szerint:

  Elit iskola? Pénzért árult hely? Lehet ezt még überelni fater!
  “Elkülönítve, saját feladatokkal vizsgázhatott egy diák a Corvinuson, szülei a Mol nagy részvényesei között lehetnek.”
  A téli vizsgaidőszakban „az egyik hallgató a többiektől fizikailag elkülönítve, egy kifejezetten neki készített vizsgasor alapján tehetett (sikeres) vizsgát, miközben az illető a minden más hallgatóval szemben szigorúan érvényesített tantárgyi adatlap feltételrendszere szerint eleve nem is kaphatott volna a tárgyból elégtelennél jobb jegyet.” – tudja fater a cápák.

  A pedofil pedagógusnak ki a munkaadója? Ki alkalmazta? Ki vette fel? Tankerület és Klebelsberg Központ. Mond ez magának valamit? Felhomályosítsam? PEDOFIDESZ kézben van az oktatás.

 12. László szerint:

  Ez meg milyen szintű színvonal?
  ATV-n beszélgetős műsor Kocsis Mátéval. Szóba került hogy a jobbikos Gyöngyösi Márton találkozóra hívta meg Orbán Viktort. Kocsis Máté közölte, ez nem fog összejönni mert ennek annyi az esélye mintha Joe Biden-nel szeretne találkozni.

 13. Gary Ridgway szerint:

  Vén szar megint csúsztat.
  Ez meg van, vén hülye:

 14. László szerint:

  “Szakács Árpád, Orbán volt kultúrharcosa szerint még a kommunista diktatúrában is kritikusabb volt a pártsajtó, mint most.”

 15. Nagyapó szerint:

  László! Egyéb meséket is össze tud ollózni a Nyugati Fényből? (Ilyen hülye címet! Nyugaton a nap lebukik, fénye gyenge.😀)

  Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

 16. László szerint:

  Magyar Jelen nem Nyugati Fény fater. Amúgy tényleg így van, nulla kritika illeti Orbánt. Félnek tőle. Matolcsy időnként ha kifakad, igaza van. 3 tizedet ment lejjebb az infláció. Orbán fészbok oldala: “A kormány dolgozik…”

 17. Gary Ridgway szerint:

  Ma jut eszembe, hogy a csepeli Fidernyák milyen szépen nem kívánt semmi Nőnap alkalmából. De mit is várjak, a hatalom és más le van szarva. 💪🚽

Itt lehet hozzászólni !