Bayer Zsolt levele Vona Gábornak

“Eltelt egy év, kaptatok félmillió szavazatot. A kormány meg a helyén! Hát hol marad a forradalom?”

Magyar Hírlap

Szervusz, Gábor!

Olvasom a Jobbik szórólapján az írást: “Húsz évet a húsz évért” (természetesen “a nép nevében”, a világ legnagyobb hülyeségeit és gazemberségeit mindig a nép nevében mondták és tették…).

Szóval olvasom, hogy húsz évet a húsz évért. Jó ez a szlogen, tényleg jó, ugyanis nem kell rajta gondolkodni. Azonnal megérti még a legutolsó, frusztrált seggfej is. Olvasom, és megfogalmazódik bennem az első kérdés.

Gábor, ha az elmúlt húsz évben csupa egyforma gazember irányította az országot, s ezért mindegyik húsz évet érdemel, akkor te miért léptél be 2002-ben Orbán Viktor polgári körébe? Mert beléptél, ugye, Gábor? Hát az MSZP is mindig erről beszél, ez az ő “bizonyítékuk” arra, hogy a Jobbik Orbán Viktor keze munkája. Mert úgy van ez, hogy az MSZP mindenképpen rátok akar tolni bennünket kínjában, ti meg mindenképpen az MSZP-re akartok tolni bennünket éhségetekben, s lám, máris ki van jelölve a tér, ahol az MSZP és a Jobbik összeér… S ez a tér nem a végtelen – egy fenét! Ez a tér az ostobaság, a mély butaság és az aljasság hátsó udvara. Ez van, Gábor…

De vissza eredeti kérdésünkhöz: miért léptél be 2002-ben Orbán Viktorhoz? Erre a kérdésre három lehetséges válasz adható:

– Azért léptél be Orbán Viktor polgári körébe, mert 2002-ben érezted te is, volt négy jó év ebben az országban, négy olyan év, amikor jó volt reggel felkelni, amikor mindnyájan éreztük, hogy elindultunk valamerre; s érezted, hogy rettenetes, ami a választáson történt. S érezted, ha már megtörtént, muszáj tenni valamit, muszáj segíteni, muszáj, hogy Orbán érezze: nincs egyedül.

– Azért léptél be Orbán Viktor polgári körébe, mert 2002-ben te még a “zsideszt” és “Likud Viktort” támogattad. (Ismerős kifejezések, ugye, Gábor? A Kuruc.info testi-lelki nyomorékjainak kifejezései. Különösen a “zsidesz” tetszik, mert ezt régről ismerem. Ezt még a BIT-es komcsik találták ki 1990-ben. Hiába no, a szar sem vész el, csak átalakul…)

Mindenesetre, ha kiderül, hogy 2002-ben még a “zsideszt” támogattad, akkor nagy bajban vagy, Gábor! Akkor fel fog kerülni a Kuruc.info trágyadombjára a címed és a telefonszámod, s a felhívás, hogy verjenek össze téged a bátor fiúk…

– A harmadik lehetséges válasz: akkoriban meggörbült a tér, és csapdába ejtette az időt. Így az 1998 és 2002 közötti időszak nem része annak a bizonyos húsz évnek, amiért a Jobbikon kívül mindenki húsz évet érdemel.

Nincs több lehetséges válasz, Gábor. Ebből kell választanod. Vagy a “húsz évet a húsz évért” egy ócska, primitív kampányduma csupán. S még aljas is, ráadásul.

De hát, nem ez az egyetlen…

Az elmúlt hat-nyolc évben volt minekünk egy baráti társaságunk, a Turul-kör. Ott találkoztunk egy hónapban egyszer néhányan, víg cimborák, aztán beszélgettünk, iszogattunk, olykor valamelyikünk tartott egy előadást, múlattuk az időt. Tagja volt ennek a társaságnak Pörzse Sanyi többek között, és a Losó is, teljes nevén Losonczi Pál, ő most a kampányfőnökötök, ugye, Gábor… Csak azért mesélem ezt most neked, hogy kicsit a dolgok mögé láss. Hogy értsd: nem is olyan régen még egy asztalnál ültünk néhányan, és emberi hangon beszéltünk. Olyan érzése volt az embernek, hogy mi barátok vagyunk, ott, a Turul-körben. Aztán most naponta elolvasom, hogy én (is) szemét, áruló zsideszes tetű vagyok. Egy darabig vártam, talán felhív majd a Losó, hogy “Zsocám, bocs, ezek nem mi vagyunk, ezek nem a mi szavaink, ne hülyéskedj b… meg, hát évek óta egy asztalnál ülünk, eszünk, iszunk… Zsocám, hát téged kértelek meg, hogy elmondhassam a műsorodban, mit csináltak velem Verókék a VI. kerületben. És el is mondhattam. Zsocám, hát az én kocsmámba menekültünk akkor este, amikor ezek a most regnáló gazemberek ránk szabadították a rendőrséget, és alig láttunk a könnygáztól…” De Losó nem hívott fel. Pörzse Sanyi sem hívott fel. Pörzse Sanyi inkább azzal a mondattal kampányol mostanában, hogy “Orbán beült a páncélautójába és elmenekült”. Micsoda egy aljas, hülye mondat! S már a páncélautónál lebukik az egész. Soha nem volt Orbánnak páncélautója. Csak így jobban hangzik, igaz? De a fő baj nem ez. A fő baj, hogy ideje lenne szakítani ezzel a forradalmi romantikával. Mert nem volt itt forradalom. És nem is lehetett volna. Egy olyan országban akartok ti forradalmat csinálni, ahol sztrájk idején a Népszavában toboroznak sztrájktörőket, és egy nap tízezren jelentkeznek? Ugyan már, Gábor. Ráadásul 2006. október 23-át még csak nem is lehetett előre látni. Vége volt a gyűlésnek, a tömeg hazaindult, Gyurcsány meg összeverette a fideszeseket. Te is tudod, én is tudom: így történt. Gyurcsánynak gondja lett volna rá, hogy, mondjuk, lelőjék Orbánt, és gyönyörű temetést rendezett volna neki. Sírt volna a sírnál. És akkor most mi lenne? Semmi sem lenne.

Úgyhogy inkább azon gondolkodj, kinek állt érdekében, hogy az őszödi beszéd miatt kirobbant spontán tüntetés a tévé elleni erőszakos ostromba forduljon? Mert ez a jó kérdés, Gábor! Úgyhogy, mondom, hagyjuk ezt a forradalmi romantikát. Meg aztán, kik is itt a forradalmárok, a szabadságharcosok meg a hazafiak? Azok, akik öten-hatan összevernek egy védekezésre képtelen embert? Gábor, ma az kell a hazafisághoz, hogy öt markos legény összeverjen egy hatvan év körüli, rossz fizikai állapotban lévő embert a garázsban, aztán még a tárcáját is elvegye? Ez a hazafiság és a szabadságharc? Mert lehet Csintalant nem szeretni, még utálni is lehet – de összeverni? Áruld már el, mi a különbség a Csintalant összeverő gyáva szarok és egy falusi öregembert összeverő gyáva cigányok között? Ott belül, a lelkükben és a fejükben mi a különbség? S csak azért kérdezem ezt tőled, mert a “legnépszerűbb” internetes portálotokon ezek a gyáva szarok “hazafiak” meg “szabadságharcosok”. S ha ezek hazafiak és szabadságharcosok, akkor minek nevezzük ’56 hőseit, akik szembeszálltak az akkori világ legerősebb és legkönyörtelenebb hadseregével? Tudom én, hogy romlott a világ, na de ennyit, Gábor? Ha összeverek ötödmagammal egy nekem nem tetsző és védekezésre képtelen öregembert, mindjárt szabadságharcos leszek? Akkor inkább maradok “zsideszes”, Gábor… S még egy apróság: azt nyilatkoztad az EP-választás előtt, hogy a választás után addig fogtok tüntetni, ameddig a kormány el nem takarodik. Gábor, eltelt egy év, kaptatok félmillió szavazatot. A kormány meg a helyén! Hát hol marad a forradalom? Vagy az Orbán dolga? Esetleg rájöttél, hogy kukaborogatással nem lehet bejutni a parlamentbe?

Amúgy, úgy általánosságban is javaslom, olvasgasd a Kuruc.infót. Tanulságos lesz, neked is. A Kuruc.infót olvasgatva személyesen megtapasztalhatja az ember, milyen is a jakobinus és a bolsevik lélek, szellem. Ocsmány, szemét, aljas, hazug és gusztustalan szellem, lélek az. Az összes l’art pour l’art zsidózásával és cigányozásával együtt. Az a hely az, Gábor, ahol “mokkavadászoknak” nevezik a cigányokat lelövöldöző nem is tudom, micsodákat. Ez lenne a tiszta, szép jövő? A “szebb jövőt”? Mert nekem senki ne magyarázzon cigánybűnözésről, senki ne magyarázzon a magyar-zsidó együttélés konfliktusairól, vállaltam ez ügyben konfliktust, eleget. De hogy azok, akik rágyújtják a házat egy cigány családra, aztán a menekülő ötéves gyereket apjával együtt agyonlövik, hősök lennének, vagy “jópofa” “vadászok”… Hát, ebből nem kérek, Gábor. Szerintem te se. Csak most még kell a támogatás. A felület. Most még mindegy. Most még jól jön a “zsideszezés” meg a “húsz évet mindenkinek” hazugsága. Most még remek, ha Morvai Krisztina hazaüzen Brüsszelből, hogy ki mit csináljon a metszett farkincájával. Igaz ugyan, hogy ez a félreérthetetlen és szintúgy l’art pour l’art zsidózás kizárólag az MSZP-nek jó, de kit érdekel, igaz? A “mokkavadászoknak” ez tetszik, és ez a lényeg. (Csak tudnám, Krisztina mióta ilyen kényes a metszett farkincákra…)

Apropó, Morvai Krisztina!

Morvai Krisztinából a Fidesz csinált valakit. Illetve a “zsidesz”, legyünk konzekvensek. Krisztina a mi infrastruktúránkkal és Balog Zoli segítségével csinálta végig amúgy tiszteletre méltó és fontos jogvédő szolgálatát. Balog Zoli segítette őt, vitte ki Brüsszelbe. Krisztina engem kért meg, hogy írjak előszót a könyvéhez. Aztán képviselőként kiment Brüsszelbe, és azt üzente a “zsidesznek”, hogy tegyen végre valamit a 2006. október 23-án összevertek, megalázottak és megnyomorítottak érdekében. Micsoda egyenes, gerinces magatartás, micsoda kiállás… Atyaúristen…

Mindegy, Gábor. Ennek sincs semmi értelme, csak valakinek egyszer azért el kell mondania, nehogy azt higgyétek, félelmetesek vagytok. Vagytok, akik vagytok. (És egy Pősze Lajost sikerült összehoznotok magatoknak az új időknek új dalai jegyében… Szánalmas…)

Vagytok, akik vagytok, Gábor. Vagytok eggyel többen azok közül, akiknek legfontosabb törekvése, hogy Fidesz ne legyen. Ez a törekvés kötötte össze az elmúlt húsz év összes politikai szereplőjét. Volt közöttük küldött ember sok, meg hülye is, sok. Közöttetek van ez is, az is. És nektek sem fog sikerülni.

Ui.: Majd elfelejtettem: a keszthelyi Jobbik-főnököt már elvitték a mamájával együtt. Semmi forradalom, semmi szabadságharc! Sima kis lopás… A móri jelöltetek meg rajta van az APEH adóslistáján. S ez a kisebbik baj. Amúgy az a derék ember zöldséges boltot üzemeltetett. Összeszedte és eladta a környékbeli gazdák áruját, őket meg elfelejtette kifizetni. Ez van. És még el sem kezdtétek. Mi lesz húsz év múlva, Gábor? S még egy apróság: tényleg elférne az országban még tíz-húsz millió orosz, ahogy Abasáron mondtad? Mert szerintem nem férne el, Gábor. Se orosz, se más. Maradjunk meg magunknak, ha lehet. Szerinted?

Forrás: Magyarhirlap.hu

Válasz Bayer Zsolt nyílt levelére

Tisztelt Orbán Viktor Elnök Úr!

Engedje meg, hogy kampányuk színvonalából kiindulva félretegyek mindenféle naivitást, és Bayer Zsolt nyílt levele kapcsán ne a formába öntőnek, hanem személyesen Önnek, a tollba mondónak válaszoljak. Már csak azért is, mert engem a szüleim arra neveltek, hogy ha valakivel problémám van, azt ne másokon keresztül üzenjem meg, hanem vállaljam a véleményemet mindig, és mondjam azt az illető szemébe. Merthogy tisztességes magyar ember így intézi el a problémáit. Ön mégsem ezt tette. Nem semmibevétele ez még a saját szavazóinak is, elnök úr?

Jól látható egyébként, ahogy stratégiát váltottak a Jobbik egészpályás letámadásával kapcsolatban. Úgy tűnik, nem volt sikeres a kövéri rágalmazás. Sőt visszájára fordult, hiszen alaptalan vádjaik miatt még több ember ábrándult ki önökből, és állt mellénk. A piszkos munkát ezért most igyekeznek kiosztani a holdudvarnak, így fordulhat elő, hogy minden sajtóorgánumukban egy-egy külsős (?) megmondó ember a Jobbikot szapulja, vállalva ezzel akár saját maga hitelességének tönkretételét is. Jobb sorsra érdemes emberekkel mondatnak ki hazugságokat, csúsztatásokat. Méltó ez egy párt vezetőjéhez, elnök úr?

Fájlalják, hogy mi a teljes húsz évet szeretnénk számon kérni, és nem csak az elmúlt nyolc évet? Pedig tényleg erre készülünk, mert az, amit önök és az összes parlamenti párt rendszerváltozásnak hívnak, az egyáltalán nem volt rendszerváltozás. Egy nagy hazugság csupán. Az önök közös hazugsága, amelyet nincs értelme tovább toldozni-foldozni, mert abba csak belegabalyodik az ember. Ahogy azzal önök is jártak. Persze az önök négy éve volt a legjobb időszak, ezt nem is vitatjuk. De azért nézzük meg, hogy kikhez képest, elnök úr? Antallnál, Hornnál, Medgyessynél, Gyurcsánynál és Bajnainál nem dicsőség jobbnak lenni. És az sem válasz, ha azt mondják, az ő bűneikért önök nem felelősek. Az elmúlt nyolc év az önök bűne is. A passzivitásuk, a gyávaságuk és a háttérben történt mutyijaik bűne. Hogyan tudták mindezt tétlenül végignézni? Miért nem adták vissza a mandátumaikat már 2006 őszén, amikor látszott, hogy ebből hatalmas baj lesz? Nyolc éven keresztül bujkáltak és menekültek a felelősség elől. Lehet így bárminek is az élére állni, elnök úr?

Azt kérdezik, miért léptem be 2002-ben az ön polgári körébe? Mert ön hívott meg, és mert én tenni akartam. Mert hittem önben, hittem a polgári körökben, hittem abban, hogy alulról építjük újjá a nemzeti oldalt. A „miért léptem be?” kérdésnél ezért sokkal fontosabb, hogy miért léptem ki a polgári köréből? Merthogy 2003-ban egyedüliként én mondtam búcsút annak a társaságnak. Beláttam naivitásomat, hogy amiről itt szó van, az nem a polgári körök, nem a nemzeti oldal, nem egy új korszak alapjainak megteremtése, csupán egy jobb-liberális párt újjászervezése, amelyben én nem akartam részt venni. Kiléptem, pedig az ön körül lebzselők társaságában maradva biztosan nekem is jutott volna zsíros falat. Csak hogy én egészen mást akartam. Jobbat. Jobbikat. És ez életem egyik legjobb döntése volt. A Jobbik ugyanis ma az egyetlen alulról szerveződő és nemzeti párt, ráadásul egyre erősebb. Eltakarítottuk az SZDSZ-t, és itt lenne a lehetőség, hogy eltakarítsuk az MSZP-t is. Önöknek pedig ebben a történelmi helyzetben a mi eltaposásunk a legfontosabb? Tényleg a Jobbiktól kell félteni ezt az országot, elnök úr?

Szánalmas látni a vergődésüket, ahogy érvek és ellenérvek híján a legaljasabb eszközökhöz nyúlnak. Összemosnak engem és pártunkat emberek megverésével, vélt terrorizmussal, mindenféle szörnyűséggel. Sőt tollba mondott nyílt levelükben már egyenesen a cigánygyilkosságokat is a nyakunkba varrják. Mi közünk van nekünk mindehhez? Ezzel az erővel én is megkérdezhetném, hogy zsidó testvérpártjukkal, a Likuddal folytatott tárgyalásaik és ölelkezéseik után nem álmodnak-e az ártatlanul legyilkolt palesztin kisgyermekek holttesteivel? Szélsőséges, erőszakos, terrorista Jobbik? Azt mondják, hogy húsz millió oroszt akarunk behívni az országba? Nem szégyellik magukat? Ilyeneket Kovács Lászlótól, Gyurcsánytól és Draskovicstól hallottam utoljára. Hogyan néz majd pártja tisztességes szavazóinak szemébe, elnök úr?

Elnök úr végighallgatta, amint Bajnai Gordon önt demokratának és jó hazafinak nevezte, mondván: a hasonló a hasonlónak örül. A napokban Mesterházy Attila felajánlotta, hogy a Jobbik legyőzése érdekében hajlandók visszalépni a Fidesz javára a második fordulóban. Ha én ilyen ajánlatot kaptam volna a szocialisták kormányfőjelöltjétől, azonnal kikértem volna magamnak. Bennünket ne nevezzen Bajnai hasonlónak, a mi javunkra ne lépjen vissza Mesterházy! Ön pedig némán hallgatott. Ön képes lenne ezekkel közösködni? Persze lehet, hogy a lisszaboni szerződés együttes aláírása, a rádiófrekvenciák körüli szégyenletes összjáték vagy a titkosítások feloldásának nemrég történt közös szigorítása miatt (ami véleményem szerint az elmúlt húsz év egyik legdurvább hazaárulása volt, és a számonkérésről ezek után önök ne is beszéljenek!) nem is tehet mást. Már nem is lopakodik, hanem a háttérben megvalósult a nagykoalíció. A Jobbik megerősödése miatt egymásra fanyalodott az MDF és az SZDSZ. Most a háttérben önök is ezt teszik az MSZP-vel. Ha minden így folytatódik, ebből nagykoalíciós kormány lesz, csakhogy védjék az elmúlt húsz év közös hazugságait, árulásait és koncát. A hasonló hát tényleg örül a hasonlónak? Hát ide jutottak, elnök úr?

Nem várok választ a levelemre, hiszen korábban sem kaptam választ soha. Ön, ha a Jobbikról kérdezték, azt mondta inkább: „sas nem kapkod legyek után”. Csak hát észre kellene venni, hogy a világ megváltozott. Ön nem a legyek ura. És mi sem vagyunk már két pofonnal elhessegethető legyek. Tavaly júliusban közel félmillió ember bizalmát szereztük meg, és ezt folyamatosan növeljük tovább. A választások az önök pártja és a Jobbik között dől majd el. A múlt és a szebb jövő között.

Levelük tele volt pontatlansággal, ferdítéssel és tudatos hazugságokkal. Kérem, mielőtt legközelebb ilyennel próbálkoznak, olvassák el országgyűlési programunkat, hogy ne kerüljenek hasonló kellemetlen helyzetbe. Nekünk ugyanis van bárki számára hozzáférhető programunk. És ha vállalja, bármikor szívesen ütköztetem érveimet önnel a nyilvánosság előtt. Az időpontot és a helyszínt is önre bízom. Ha mégsem meri, hát májustól az Országgyűlésben úgyis találkozunk. És akkor nem csupán a szebb jövő kezdődik el, de eljön majd az igazság pillanata is. Merthogy önnek is meg kell majd nyilatkoznia végre államadósságról, multinacionális tőkéről, uniós pusztításról, cigánybűnözésről, magyar földről, titkosított ügyekről, izraeli felvásárlókról, alkotmányról. Húsz év zsákutcája és mellébeszélése után az ország valódi problémáiról. Én már nagyon várom.

Sportszerű emberként mit is kívánhatnék mást, mint azt, hogy győzzön a jobbik!

És adjon az Isten szebb jövőt nemzetünknek!

Vona Gábor
Jobbik Magyarországért Mozgalom

115 hozzászólás “Bayer Zsolt levele Vona Gábornak” bejegyzésre

  1. Gordon szerint:

    Xar ember vagy Gabika, ez a nagy helyzet.

  2. Vátesz szerint:

    Röhejes, hogy Bayer Zsolt Vonának teszi fel ezeket a kérdéseket, hogy miért nem csinált forradalmat, hogy A Magyarok Nyilai miért verték meg Csintalant, hogy a cigányokat gyilkolók miért ölték meg az apát az ötéves gyermekével. Mintha a Jobbiknak ezekhez köze lenne. Kérdezze meg Orbán Viktort, miért nem csinált forradalmat, miközben 2002-ben még azt mondta a polgárikörösöknek, majd szól ha mozdulni kell. Nem szólt, így hát Vona kilépett Orbán polgáriköréből. Miért nem kérdezi meg Orbán, miért lett Fidesz-szekértoló az ortodox kommunista Csintalanból, aki az alelnökségig jutott az MSZP-ben, AVAGY AZ MSZP ÉS A FIDESZ CSERESZABATOS? Nekem úgy tűnik, hogy igen az, legalábbis a likudos támogatók szempontjából. Miért nem kérdezi Orbán, mit keresett az egyik cigánygyilkoló másfél évig egy izraeli kibucban? Őt is a MOSZAD képezte ki, mint Szabó Albertet? Úgy tűnik, igen.
    Miért ilyen fontos személyiség Bayer Zsolt, holott Csepelen a Munkásotthonban vagy két éve tartott estjén a legfontosabb témája az volt, hogyan záródott be véletlenül otthon a budiba.

  3. donquijote szerint:

    ja igen a Bayer most jól megmondta, ő már csak tudja, csak az a szomorú hogy ő ugyanúgy viselkedik mint a jobbik véresszájú tagozata, elég megnézni pár echo tv-s adását, ahogy ott okádik mindenre és mindenkire
    megjegyezve cigányozás meg zsidózás terén ő is elég termékeny. A pökhendi kioktató modorával meg inkább engem pont az mszp-re emlékezet
    és talán az egész politikai elitre, “mit akar a sok kis hülye mi itten már rég eldöntöttünk mindent és ez így jó”

  4. "*" szerint:

    Ez az a Bayer, akivel a helyi Fidesz reklámozta a kampány-nyitó rendezvényét, amire aztán Bayer el se jött?

  5. Papi szerint:

    Talán Vona megjegyzésére is reagálhatnátok!

  6. Gordon szerint:

    Arra nem mernek.

  7. donquijote szerint:

    csak nehogy szó érje a ház elejét, megjegyzem én se hallottam
    (az eredeti forrása ennek az atv amiről tudjuk milyen “elfogulatlan”)
    http://fidesz.hu/index.php?Cikk=146481

  8. Gordon szerint:

    “Vonának nincsenek illúziói Oroszországgal kapcsolatban (mindkét nagyapja részéről rossz emlékei vannak az orosz népről), mégis szívesen látná itt őket, vendégmunkásként. Szerinte a magyar mezőgazdaság 30 millió embert tud ellátni. „10 millióan mi itt vagyunk, 10-20 milliót meg szerezhetünk Oroszországból, vagy a keletről” – mondta.”

    http://atv.hu/belfold/20100212_vona_amikor_salamon_rancos_homlokkal_keri_morvai_krisztinat

  9. Gordon szerint:

    A nagyanyja részéről meg az az emléke, hogy a nagymuter jobban beszélt tótul mint magyarul.

  10. donquijote szerint:

    én azért ezt teljesen meghallgatnám amit mondott és nem rövidítve, és utána ítélkeznék, és aki meg az atv-t hiteles forrásnak tartja annak csak holnapra VIDÁM VASÁRNAPOT kívánnék 🙂
    és most kb ugyanaz van mint amikor az Orbán beszédeket szették szét a szabad madarasok szinte betűnként hogy mikor lehet belekötni….(ezzel nem a fideszt akarom támadni csak megjegyzem)

  11. Vátesz szerint:

    Miért nem Bayerről beszéltek, nem voltatok ott fideszes létetekre azon az esten a Munkásotthonban, ahol fesztelenül értekezett a budibeli kalandjáról? PECUNIA NON OLET! A PÉNZNEK NINCS SZAGA! Még a csepeli Fidesz szervezetének sem, amely fizette Bayer Zsoltnak a tiszteletdíjat az emlékezetes csepeli estje után! GRATULÁLOK!

  12. - szerint:

    A fenti levelet ajánlom minden gondolkodó jobboldali figyelmébe! A szocik hülye hozzászólásait nem érdemes el sem olvasni, a levél tartalmát annál hasznosabb ízlelgetni.

  13. donquijote szerint:

    -:
    ahogy látom megjött Bayer Zsolt is vitafórumunkra.

  14. Vátesz szerint:

    Valakinek a nagyfaterja meg hegedült a háztetőn Anatevkában!

  15. donquijote szerint:

    ha nincs ellenérv akkor mindenki hülyekommunista
    gratulálok!!

  16. nemmondommeg szerint:

    Most már keményebben támadják a Jobikkot, tudják ellenfél lesz, kemény ellenfél. Nem lehet majd négy évig semmit csinálni, ahogy eddig. Nyolc éven át mit csináltak milliós fizetésért a Fideszesek is ? Megmondom…. Semmit. Felelősség: 0 munka:0 Felálltak kivonultak mint a dedóban amikor kemények kellett volna lenni. Úgy érzem a Jobbik nem fog kivonulni, majd kimonója amit eddig szándékosan nem tettek 🙂

  17. nemmondommeg szerint:

    Bayer Zsolt!
    Inkább azt tanácsolom, küld üzenetet a vonagabor.hu oldalra, hogy választ is megkapd, nem fog elmaradni;) Ha behívják Vonát a televízióba akkor is ilyen mocskos dolgokkal próbálkoznak, persze sikertelenül, mert csak ő jön ki jól a dologból. Viszont már a a tv sem mer olyan bunkó stílusban támadni mint eddig, vajon érzik a jövőt ? (ők is ) ? A cikk írójától megkérdezném, vajon tudja hány és hány naplopó ember él jobban mint a dolgozó ember, akár Csepelen is ? Milyen autókkal mennek segélyéért ? Itt ma a Magyar embernek nincsenek jogai, csak kötelezettségei és nem csak az elmúlt 8 évben. Vajon mi lenne 10 év múlva ha nem rendeznének a cigányság, bocsánat roma kérdést ? Jah a Fidesz visszasöpörné a szőnyeg alá ? Szerintem igen, ahogy eddig is ezt tette. Az nem érdekes hogy pusztul a Magyar !!! Nem mernek gyermeket vállalni !!!!Ez egy kétségbeesett kapálózás a 2/3-ért és ez undorító. A Fidesz saját magának köszönheti hogy sokan elpártoltak tőle. Amikor veszítettek a választásokon akkor kellett volna felemelt fővel tovább még keményebben dolgozni és nem megsértődni és úgy viselkedni mint egy gyerek. Bárki aki eddig kimondta az igazságot, az rasszista vagy antiszemita. Most én kérdezem azt azért nincsenek jogaim mert Magyar vagyok ??? Ez a rasszizmus !

  18. magyartanár szerint:

    küld: jelen idő; E/3.; alanyi ragozás; kijelentő mód

    küldd: jelen idő; E/3.; alanyi ragozás; felszólító mód

    A felszólító mondat végén jel van.

    nemmondommeg! Ez a helyzet! Jogaid pedig még neked is vannak!

  19. magyartanár szerint:

    Csepel.info!

    A felszólító mondat végén “!” van. (Az előző bejegyzésből a programjuk törölte a szögletes zárójelbe tett felkiáltó jelet!.)

  20. donquijote szerint:

    látom kezdünk átalakulni , Álljunk meg egy szóra!
    ha a tartalomba nem lehet belekötni akkor most nyelvészkedni fogunk?

  21. Manitu szerint:

    Látom teljes a fejetlenség, vörös csillag, magyar tanár és a többiek. Vannak pillanatok, amikor a Demokratában írt MSZP-Jobbik kommunikációs nagykoalíció teljes fényében megmutatja magát.

  22. kispajtás szerint:

    Magyartanár a Csepel-sziget Általános és Szakképző Iskolából?
    Ön is rajta lesz a tablóképen?

  23. Gordon szerint:

    Egyre több nyelvész találja ki magáról, hogy ő Jobbikos.

  24. Papi szerint:

    T. nemmondommeg!
    A kérdés feltevésed sok mindenben jogos csak az a baj, hogy nem az MSzP-SzDSz felé tetted fel. Ugyanis ha nem vetted volna észre ők voltak hatalmon és Kuncze-Horn G. féle banda volt amelyik megalkotta a “megélhetési bűnöző” fogalmát. Egyébként valóban ma Magyarországon van rasszizmus csak tényleg a magyarok felé! Csak ha ezt kimondod akkor rögtön rád kiabálnak mindenféle mocskot!
    Egyébként tőled is megkérdezem miért nem az MSzP-SzDSz-MDF triót szídod ők voltak akik az országot erkölcsileg és gazdaságilag tönkre tették elárulták nem a FIDESZ.

  25. lolka szerint:

    A Bayer Zsolt “Zsocám” is csak egy ügyes tollforgató, a elvek és nézetek nélkül. Mindig úgy fordul a toll a kezében, ahogy a szél fúj. Azt hiszi Ő a megmondó ember…

  26. Shrek szerint:

    Bayer Zsolt ezzel a levelével óriásit nőtt a szememben. Az utolsó bekezdés nem kellett volna, mert mindenhol vannak ilyen emberek. De gratulálok az íráshoz. Megélhetési politikusok……
    Mindegyik az.

  27. lolka szerint:

    magyartanár:
    2010. február 28. 08:56-kor -Nagyon tiszteletre méltó az itteni tevékenysége, lehet hogy munkahelyi ártalom, de ez nem Lőrince Lajos, honlapja. De ezt a hasznos tevékenységet akkor rendszeresen kéne művelni, és akkor kikapcsolom a helyesírás figyelőt, mert mindig, gyakran közbe szól. Most egy félévben egyszer kijavít egy-egy szót ez hülyén veszi ki magát, tessék rendszeresen javítgatni…

  28. Tóth Mária szerint:

    lolka, ne értetlenkedj! Magyartanárnak igenis igaza van!
    Hallgassátok meg a klf. tévékben, hogy a legtöbb ember a -ban, -ben ragot egyáltalán nem vagy rosszul használja! Ha valaki veszi magának a fáradtságot, és beirkál, legalább helyesen tegye !

    Sajnos, még műsorvezetők sem használják helyesen a ragokat.

  29. busman szerint:

    Tóth Mária:
    Hallgass-nézz Németh Sanyi bácsit az ATV-n. Talán épp most hirdet igét ezen a vidám vasárnapon.
    Ha valaki, ő aztán valóban rászorul egy magyartanárra.
    A békés csepelieket meg ne fikázd banben-nel.

  30. Manitu szerint:

    Busman, miért nézne a Mária Sanyi bácsit, ha az láthatóan a te kedvenced?

  31. Tóth Mária szerint:

    Busman: szektákkal nem foglalkozom, egyébként az Echo tv-re gondoltam !

    kicsit félrementél, az ATV-t soha nem nézem, nem az ízlésem.

  32. Aradebil szerint:

    vicces hogy pont egy fideszes kéri számon a forradalmat…vekkerrel bohóckodás persze nagyon megy:D

  33. lolka szerint:

    Tóth Mária:
    2010. február 28. 11:34-kor -Nem mondtam, hogy nincsen igaza, de akkor rendszeresen, következetesen javítgasson ne csak egy-egy alkalommal, mert így nincs teteje a dolognak. Igen, sokszor hallok én is csúnyán mondott szavakat a médiában pl. : Ejropa, Kajró stb. de egy kicsit neveletlenség egy idegent kijavítani, beszéd, vagy írás közben. Odahaza a gyerek írását, beszédét azt igen kell is, ha a szülő olyan szinten áll…üdvözlettel lolka…

  34. busman szerint:

    Összeállt a family: Gordon Gordon, Gordonné Tóth Mária, Gordon Manitu. Indulhat a Záporjózsi-val a család kirándulni, gyönyörű az idő hozzá! 🙂

  35. Kérdőjel szerint:

    Úgy veszem észre, hogy Zed, Ződ, vagy csepeli és társaik időnként donquijote, Aradebil, lolka, vagy busman néven is írogatnak…

  36. lolka szerint:

    Kérdőjel:
    2010. február 28. 13:40-kor- a lolka, hogy jutott az eszedbe ? Ha ez alatt a név alatt ír más is nyugodj meg, hogy reklamálni fogok, de addig ne soroljál a fent említettek közé, mert sértés számomra…

  37. donquijote szerint:

    Kérdőjel: mindenki magából indul ki, a többit lolka leírta előttem.
    mások sértegetésén kívűl valami értelmes hozzászólás mondjuk a témához??

  38. Gordon szerint:

    Vonának – anyai nagyanyját figyelembe véve – a szlovák kisebbségi önkormányzatban kellene indulnia valami posztért.

  39. Vátesz szerint:

    Másnak meg az anyai nagyanyját figyelembe véve – kaftánt és pajeszt kellene viselnie.

  40. Gordon szerint:

    Csak nem neked?

  41. én szerint:

    az a kurva nagy helyzet,hogy az összes párt fosik a jobbiktól…ezért születnek a lejárató cikkek és a légből kapott történetek

  42. pannon puma szerint:

    Tisztelt Fideszes szócsövek.

    Szomorúan kell tapasztalni.hogy egy tehetséges újságíró mint Bayer Zsolt, ilyen szintre süllyedt. Szomorú,mert személyeskedni és gyalázkodni a legkönnyebb. Ha valaki ismeri a Bayert,akkor az tudja,hogy csak akkor ír ilyen cikket ha nagyot bukott valamelyik Kaszinóban általában a ruletten,amit ugye valakinek finanszírozni kell, aki nem más mint a munkaadója. Ez egy jól megírt cikk amiért jó pénzt fizettek neki. Várjuk meg a másik féltől a reakciót,mert erre válaszolnia kell Vonának, és arra leszek kíváncsi,hogy a Jobbik válaszát is felrakja-e a csepel.info az oldalra.

  43. pannon puma szerint:

    Számtalan ilyen cikket lehetne írni a Fidesz miniszteri poszt várományosairól.
    Pintér,Hegedüs,(Francia állampolgárságával mit akar itt)Martonyi, Surányi,stb…

  44. Ice szerint:

    Nem tisztem, sőt nem is érdekel, hogy kik hogyan üzengetnek a médián keresztül a lelkiismeretnek. De kedves Zsolt (úristen, egy értelmiségit, aki értelmiségi volt akkor is, mikor szar volt a szar, meg mertem szólítani), a hatalom árnyékából kukorékoló bértollnokok sem nem konzekvensek, sem nem értelmiségiek, csak jajveszékelő paprikajancsik.

    Ugyanis, nem feladata egy újságírónak, egy főmunkatársnak személyes üzenetbe rejtenie, hogy az általa képviselt gondolkodás alapján válhat csak, a zsarnok világ hűséges kiszolgálójává az egyén, megmondhatja nyíltan: – A szebb jövőm érdekében képes vagyok a lelkiismeretemet félretenni. – Igaz, kedves Zsolt?

    Mert, ha a lelkiismeret diktáltatja, mint ősfideszessel, az EU-s tagságot, az afganisztáni (békefenntartó) megszállást, a koszovói missziót (Istenem, 68 óta másképp néznek ránk a csehek), akkor bizony elvetemült érvényesülési vágy homályosítja el az értelmiségi agyát.
    Kedves Zsolt, a szocializmusról is úgy publikált az akkori csicseri-had (1956 után 251 értelmiségi kérte a nyugatot, hogy hagyjanak bennünket a szovjet megszállók kezén!), úgy érvelt, mint a mostani hatalom közeli publicisták, hogy tudni illik: Az egyetlen lehetséges és a jelenlegi viszonyok között az egyetlen elfogadható magatartás az EU -s tagság. Mert, mi is történne az IMF-el, a multinacionális cégekkel, az Európai Néppárttal, a világgal, ha Magyarország semleges lenne? Az úgynevezett felső tízezer nem élne olyan színvonalon, mint most. Ugye kedves Zsolt ez már nem tetszene! Mert milyen világ is az, amelyről KISZ-es kollégáiddal álmodoztál? Tisztességes? Becsületes? Nem kedves Zsolt, sosem álmodoztál az egyszerű emberek lelkével, nem, te csak a nyugatimádat érvényesülési versenyében bíztál, és mint kiválasztott – értelmiségi-, hitted, hogy jogod van mások gondolatát irányítani, kényed-kedved szerint befolyásolni, hol felnagyítva, hol elbagatellizálva a tényeket.

    Nézzünk egy pár állítást!
    „Mert nem volt itt forradalom. És nem is lehetett volna.”- írod. Hogy kik, mit szerveznek, azt az egyszerű emberek soha meg nem tudják. De 2006. szeptember 18.-án a néplélekben, mert tudod, van ilyen, ellentétben Aczél Acsádi Endre állításával, volt olyan pillanat, amikor kifehéríthető lett volna az elmúlt 20 év, ha épp a megfelelési kényszer és a már megszerzett javak nem érdekelték volna jobban az elitünket, mint a tisztesség és a becsület. De, ha már itt tartunk, azt is tudnod illik, hogy az a mondatod, amely az országot böcsmérli, az téged minősít.(„Egy olyan országban akartok ti forradalmat csinálni, ahol sztrájk idején a Népszavában toboroznak sztrájktörőket, és egy nap tízezren jelentkeznek?” ) Mert mióta vagy itt értelmiségiként? Meddig vezethető egy nép orránál fogva? Kik hagyják, hogy a gazdasági maffia megfizesse őket? Miért alakulhatott ki ez a maffia? Hol volt céged telephelye, kedves Zsolt? Milyen rendszámú kocsival jártál? Tudod, ugyanaz vagy, mint az 56 után kidisszidált értelmiségi, csakis az önös érdekeidet nézed! Mert, ha ez a nép ugyanazt tenné, mint ti, akkor már rég megszűnt volna ez a csodálatos ország. Az elmúlt párszáz évben ti értelmiségiek, nemesek hagytátok cserben, sz.rban, vagy éppen árultátok el mindig e nemzetet. Dicsőség és örök hála a kivételeknek!

    Kedves Zsolt, egy demokratikus országban, megtörténhetett volna 2006. szept. 19. 20. 21. –á dehogy, az összes média követelte volna a miniszterelnök fejét, – mondom demokráciában. De itt, nálunk az MSZ(M)P tevékenysége azzal volt, van, lesz hitelesítve, – hogy a tál lencséért, apák bűneiért-, dicsőség, kiemelt nyugdíj, funkció, vagyon, gyár, üdülő, közbecsület jár. Hát jól van ez így, kedves Zsolt? Jól van az, hogy a titkosítási törvényt szigorítja végnapjaiban a parlament? Hogy a PTK. most már nem engedélyezi a visszamenőleges elszámoltatást? Hogy senki sem teheti szóvá a jövőben, hogy hazánk területén a nemzetközi békefenntartó rendcsináló zsoldosok bármikor az EU érdekeinek megfelelően megszállják az országot? Hogy mások, multinacionális érdekekért haljanak fiaink Afganisztánban? Hát jól van ez így? Ja, hogy Vona Gábor bízott bennetek, az az ő hibája volt, de van-e hibátok néktek?

    Szeretem Orbán Viktort, de nem szeretem a Fideszt! – mondta a minap egy néni, vajon jól tájékozott, alul, vagy túlinformált volt? Kedves Zsolt, kinek a hibája, hogy ebben az országban az emberek a bűnözőkkel azonosítják a politikusokat? – Ja, hogy ez titkosított, a NBH az ország érdekeire való tekintettel…stb.stb.

    Hát nem húsz évet, sokaknak, hej Amerika, hány száz évet is kéne kimérni! Kedves Zsolt, ez a rendszerváltás a ti értelmiségi korosztályotoknak nem sikerült. Ne vedd el, a fiatalok kedvét nyilvános zsarolással!
    (Gavallér János)

  45. Ice szerint:

    A Kulturális és Információ Minisztérium élére Mr.Bayer lesz kinevezve O.V.uralkodása esetén.Egy ilyen kretén bértollnok irományért a nagy beszóló májer annyit vesz fel, mint sokan 1/2-1 év alatt…!Ezért már megéri neki lemenni kutyába, ugye Zsóti ultraliberálisból vedlett kutyuli ,megvan még a szloták rendszámod?

  46. Sas szerint:

    A Fidesz 1998-2002 között kit vont felelöségre?2006.okt.23 események miatt,ki védte meg az áldozatokat?Telki-Páty buliban ki érdekelt?

  47. Sas szerint:

    Nagy divat lett magyarkodni,mindenki nagy hazafi lett hirtelen!Hol voltak a Fideszes urak okt.23-án,nekik kelett volna a tömeg közé menni!Hegedüs Zsuzsa francia állampolgár,hogy lehet egy külföldi itt miniszter?Pintér Sándor belügyminiszter röhej:)

  48. Gordon szerint:

    Hegedűs Zsuzsa magyar – francia kettős állampolgár. Az van neki, melynek a könnyített megszerzéséért (a lehetőség az ún. határon túli magyarok számára lett volna adott) 2004 decemberében a Fidesz kampányolt.

    Kérdés: Önt is zavarja a riogatás, hogy “jönnek az erdélyiek és elveszik a kenyerünket”? Ön Franciaországban tiltakozott, amikor az EU-bővítés kapcsán azzal riogatta az ottani szélsőjobb a franciákat, hogy “jön a sok lengyel és magyar, aki majd lenyomja a béreket és kihasználja a francia szociális rendszert”.

    Hegedűs Zsuzsa: Nagyon zavar az efféle önző és gonosz butaság, amely Nyugaton a szélsőjobb sajátja. A lengyelekkel főleg a német szélsőjobb riogatott, a magyarokkal és általában a kelet-európaiakkal pedig a francia megfelelője operált. Nálunk ma mást sem hallok a baloldalon és a liberális térfélen, és én ezt személyesen nagyon szégyellem, mert elfogadhatatlan. Az nem érdekel, hogy melyik oldal mondja ezt, a rossz ugyanúgy rossz. A demokrácia győzelme lenne, ha az igenek kerülnének többségbe.”

    http://www.kettosallampolgarsag.mtaki.hu/interjuk/int_06.html

    Tehát ha a kettős állampolgársága miatt hegedűs Zsuzsát “külföldinek” nevezed, akkor minden határon túli magyart külföldinek nevezel. Na ez az igazi nemzetárulás. A Sas leszállt és beleragadt saját ürülékébe.

  49. Ice szerint:

    Ha valaki Franciaországban adózik, akkor milyen állam polgára??
    Vagy ez a módi a fidesznél is?

  50. nemmondommeg szerint:

    Kedves Papi:
    Az MSzP-SzDSz-MDF “alkotásokat” azért nem szidom, mert nem szeretnék csúnya szavakat használni indulatból;) Bár azt gondoltam, hogy nem lesz olyan ember aki ez a nyolc év után valamely pártra szavaz a háromból, de úgy látom és hallom, hogy sokan vannak. Azért a Fideszről írtam most a véleményem, mert sok ember azt hiszi itt lesz a válság ha vége ha nyernek, tejbe-vajba fürdés lesz dupla fizetés a gázt lecsökkentik majd…. Még mindig álomvilágban élnek és ez hihetetlen. Kíváncsi lennék ha nyílnának az olajakták milyen pártból és hányan buknának le.
    http://vonagabor.hu/video
    2.videó.
    Ha valaki nem akarja végignézni akkor csak a 8:30-tól nézzen bele. Komikusnak mondhatnám ha nem nevezhetnénk a média és az emberek szándékos manipulálásának. Igaz gyenge mert ennyire még az emberek sem hülyék. Ha a Fidesz nem szavazza meg a titkosítási törvényt, akkor most nem sorolnám őket is a három sz*r párt közé.

  51. Manitu szerint:

    Na, megint megjelentek az MSZP-nyaló jobbikosok. Az MSZP-vel semmi bajuk, de a Fideszt bármikor készek szidni.

    Sas, nem kellett a fideszeseknek sehova se menni 2006. október 23-án. A rendőrök verték szét a Fidesz nagygyűlést. Ha Vonagló elvtárson múlott volna, talán meg is ölnek párat a rendőrök, annak a mocsok kis görénynek ugyanis ma is az fáj, hogy Orbán nem zavarta a puskák elé az 56-os békés megemlékezés résztvevőit.

    Mellesleg ott több száz gyerek és nyugdíjasok is voltak, ami megint csak két csoportnak nem fájt volna: Gyurcsány Ferenc és szövetségese Vona Gábor csürhéje.

  52. magyartanár szerint:

    Esz a sokk jobíkós megtanuhatna mán hejesen irní:

  53. nemmondommeg szerint:

    magyartanár, Manitu:
    Én pártatlan vagyok. A helyesírás csak egy dolog. Nem tudsz másba belekötni ?
    ———–“Na, megint megjelentek az MSZP-nyaló jobbikosok. “————-
    Nem hiszem, hogy bárki is nyalna annak a bandának aki tönkretette az országot és írtja a saját népét. Viszont a Fidesz most mutathatta volna meg, hogy nem szavazza meg a titkosítási törvényt és ezzel kidobja maga közül a tolvaj sz*r politikust. Nem így tett, ezzel elismerte ugyanolyan trógerek mint az MSZP. Ha ilyen erővel és aljas módszerekkel támadjátok a Jobbikot annál erősebb lesz. Hiába szövetkeztek ellene, mivel a csalódott MAGYAR emberekből áll. Ébred a Magyar ember, vagyisss hogy legyen egy kis hibba iss bennee hogggy a tanárúrr is tuddjon mibbe kötöszszködni 😉

  54. donquijote szerint:

    Azért mert valaki nem ért egyet veletek attól még nem mszp bérenc meg kommunista! azt meg hogy Vona tehetne rendőrattakról ez már kicsit sok,
    (még a végén kiderül hogy 56-ban is személyesen Vona hívta be az oroszokat)
    Ice: frappáns válasz Bayernak
    Most én is jöhetnék azzal hogy azt rebesgetik hogy sz*rházy atilla visszaléptetne jelölteket a fidesz javára, és akkor most ki készül nagykoalícióra?, de mivel ez kb. olyan mint Vona állítólagos oroszos kijelentése nem teszem.
    És ha nem tévedek Bayer mester jelenleg fideszesnek mondja magát -szerintem volt az már minden csak tán rossz kurva nem-
    és most ő támadta a jobbikot tehát nyilván hogy aki reagál erre a fidesznek
    címezi.

  55. Manitu szerint:

    Nemmondommeg: de, mondd már meg, hogy mi a bajotok azzal a törvénnyel!

    Az nem járja, hogy pampogtok, de nem mondjátok meg, hogy miért, mi a gond, mi a bajotok vele!

    És megint: Orbán miért hibás azért, hogy a fideszes nagygyűlés résztvevőit nem küldte a puskás-gránátos elállatiasodott rendőrök elé?

    Nem az első primitív jobbikostól hallottam már a dumát, hogy embert kellett volna öletnie a Fidesznek, de értemles magyarázatot még nem hallottam arról, hogy miért. Miért? Orbán azt tette, amit tennie kellett, még akkor is államférfiként viselkedett.

    Bezzeg a ti Vonagló Gabriellátok pártjának azért fáj annyira a feje, mert nem lett vágóhíd 2006-ban, nem haltak meg emberek. Persze, mert a “zsideszesek” nem magyarok, azok pusztulhatnak, nem?

    Jobbik = MSZP

  56. Manitu szerint:

    Ice és donquijote hol voltak a Csepel.info fórumán, amikor a Gulyás botrányról és a csepeli MSZP-sek egyéb botrányairól írtak?

    Csak nem a csepeli MSZP gyűlésén?

    Jobbik = MSZP

  57. donquijote szerint:

    Azon a szégyenteljes napon kizárólag ez az elmebeteg fletó és hazaáruló rendőr-pitbulljai voltak a hibásak, se Orbán, se Vona.
    Személy szerint nem gondoltam hogy fletó azzal ünnepli a félévszázados évfordulót hogy megpróbálja megismételni elődjei-példaképei cselekedeteit,
    szerintem a jobboldalon senki sem.

    “Vonagló Gabriellátok” szóval már homokos is eddig azt hittem csak Sztálin reinkarnációja kösz az infót akkor most már kezd igazi liberális mintapolgár lenni 🙂

  58. donquijote szerint:

    T. Manitu !
    mindennap ott vagyok sőt én tartom!! 🙂
    Nem vagy te egy kicsit már bocsáss meg szemellenzős gondolkozású.
    egy kicsit hallgasd már meg a másik felet is ne csak szokásos ha nincs vagy kifogytok az ellenérvből akkor :rohadt kommunisták vagytok!!
    és ezzel el van intézve.

  59. lolka szerint:

    Gordon:
    2010. február 28. 17:22-kor

    Hegedűs Zsuzsa magyar – francia kettős állampolgár. -hogy kinek mennyi állampolgársága van és hol fizet adót, tök mindegy. Az a lényeg, hogy hol él. Hegedüs Zsuzsa, ha évekig külföldön él akármennyi újságot olvas a magyar helyzetet szerintem nem úgy éli meg, mint az itt élő emberek. Más átszámítani az eurót és az árakat, mint itt fizetni vele (ez csak pl. volt) Itt kell élni, szenvedni, eredményeket felmutatni és akkor lehet okoskodni, és megmagyarázni…

  60. tökös-mákos szerint:

    Ha valaki nem bírja, nem tolerálja, hogy másnak is van, esetleg nem egyező véleménye, az ne olvasson-írogasson közösségi oldalakon(ra)!
    Sosem voltam párttaggyűlésen, de néhány megnyilvánulás oly idegen számomra, mintha azok ellentmondást nem tűrő hangulatát idéznék és mintha az egykori kommunisták komcsiznának ma a leginkább.
    A tükör a fürdőszobában található, ha még bírja a nézést!

  61. lolka szerint:

    Ice:
    2010. február 28. 16:08-kor
    Nagyon, nagyon remélem, hogy “Zsocám” szépen tagoltan átolvassa a hozzá szólásodat és egy- egy kérdés után, megpróbál válaszolni is…úgy magában akár félhangosan is, hogy hallja halkan saját szavait is. De ha egy tükör elé ülve olvas, talán még hatásosabb eredményt ér el… (gratula)

  62. Gordon szerint:

    lolka. Ezzel azt mondod ki, hogy szerinted Tőkés László se szóljon bele a magyar belpolitikába és társadalmi folyamatokba, mert nem itt él. Sőt azt is kimondod, hogy egyetlen határainkon túl élő magyar se szóljon bele a magyar belpolitikába, mert nem itt élnek. Ez butaság, nem értek veled egyet. Ráadásul Hegedűs egy picit jobban ismeri a magyar társadalmat, mint sok olyan ember aki itt él.

  63. Vátesz szerint:

    Hegedűs a háztetőn – Az SZDSZ egykori hangadói ma fideszes véleményformálók

    Kicsoda Hegedűs Zsuzsa?

    Hegedűs Zsuzsa Párizsban élő szociológus. Az SZDSZ alapítójának és volt elnökének, Kis Jánosnak a felesége. Párizsban marxista szemináriumokra járt, az “új társadalmi mozgalmak” aktivistája volt. Alapítója a Zöld Pártnak. A Zöld Párt listavezetője az anarchista, kommunista, a cionizmust és többek közt a pedofíliát népszerűsítő Daniel Cohn-Bendit, aki az 1968-as Franciaországi diáklázadások egyik vezetője volt. Cohn-Bendit egy 1975-ös könyvében arról ír, milyen kapcsolatban állt, ahogy fogalmaz, milyen „találkozásai voltak” (magyarul szexuális érintkezés. A képviselő egy tévéinterjúban például azt ecsetelte, micsoda élményben volt része, amikor egy kisgyermek kigombolta a sliccét neki…- H.Á.) különböző gyermekekkel abban az időszakban, amikor egy radikális kommunában élt a korabeli Nyugat-Németországban. A pedofil Cohn-Bendit párttársa, Hegedűs Zsuzsa Francia–magyar kettős állampolgár, de szavazati joga Franciaországban van, ez egy vele készült interjúból is tudható: ” Hiába van nekem egy saját tulajdonú lakásom Magyarországon, ahol állandóan be is vagyok jelentve, ettől még nekem szavazati jogom itt csak akkor lehetne, hogyha hivatalosan bejelentem Magyarországon is, Franciaország országban is, hogy hivatalosan áttelepszem. Ami azt jelenti, hogy áthozom a bankszámlámat, és ott lemondok a választási jogomról, tehát ott visszaadom a választási igazolványomat, és itt szavazok. És most – mielőtt még megkérdezi – ez nem olyan egyszerű döntés. Nemcsak azért, mert nekem a munkahelyem van ott, hanem az ember sehova nem tudja vinni a házát, a barátait, a szokásait.” Ugyanebben az interjúban hallhattuk ideológiai és politikai hitvallását is: “Én egy zsigeri antinacionalista vagyok, legyen az francia nacionalizmus, szerb nacionalizmus, amerikai nacionalizmus, magyar nacionalizmus vagy román nacionalizmus.”

    A ma a Jobbikot a legnagyobb veszélynek tartó Hegedűs Zsuzsa az 1990-es évek elejéről a “Tégy a gyűlölet ellen” mozgalom és kampány elindítója és fő szervezője volt. Emlékeztetőül és a fiatalabbak kedvéért: A Demokratikus Charta (amelyet a fő demokrata, Gyurcsány Ferenc élesztett újjá 2008-ban) a kilencvenes évek elején alakult a nemzeti MDF-kormánnyal, a kormánypárton belül megerősödő lakitelki, népnemzeti vonallal szemben. Megtalálható volt benne minden mai hivatásos rettegő, jobboldali kormányok esetén utazóbőröndjeiket előkészítő, az SZDSZ alapítói, akkori és mai holdudvarának jó része.
    A most a Jobbikra való szavazás ellen ágáló Hegedűs Zsuzsa 2002-ben még a jobboldal kérlelhetetlen ellenzéke volt, a “köztársaságot” féltette ugyanazoktól, akikkel most “együtt gondolkodik” és akiktől várhatóan szociális miniszteri bársonyszéket fog kapni. A Fidesz populizmusáról, nacionalizmusáról és szélsőjobbal való kacérkodásáról cikkezett még 2002-ben is. A jobboldalra a 2004. december 5.-i népszavazással “került”, amikor hazatért Franciaországból és óriási médianyilvánosságot kapva az igen szavazatra buzdított. Azóta a jobboldali médiumok (Hír tv, Magyar Nemzet, Láchíd Rádió) állandó vendége. Hegedűs 2002-ben még a Fidesz-kormány ellen uszított.

  64. Kérdőjel szerint:

    # donquijote:
    2010. február 28. 18:35-kor: És ha nem tévedek Bayer mester jelenleg fideszesnek mondja magát -szerintem volt az már minden csak tán rossz kurva nem-

    Bayer Zsolt a fidesz egyik alapítója.

    Inkább annak néz utána vátesszel együtt, hogy kicsoda morvai krisztina!

  65. Kérdőjel szerint:

    Bocsi magyartanár: Inkább annak nézz utána vátesszel együtt, hogy kicsoda Morvai Krisztina!

  66. donquijote szerint:

    kérdőjel: a hangsúly a jelenlegen van! sok kaméleon volt már itt
    Morvait egyébként még a Zsolti is elismerte l. a levélben, de ha már itt tartunk ő azt írja hogy tulajdonképpen a fidesz kreálmánya, akkor most a jobbikosok nem az mszp bérencei hogy van ez?

  67. Vátesz szerint:

    Hankiss Elemérné, a Fidesz EP-képviselője

    Annak a Hankiss Elemérnek a felesége volt, ki a magyar nemzeti érdekek képernyőn való megjelenésének meggátlója, az idegen érdekek feltétlen kiszolgálója. A„tudományos gondolkodó”, a Társadalmi csapdák szerzője, a „Találjuk ki…” elnevezésű mozgalom szülőatyja, az SZDSZ akkori holdudvarának egyik legismertebb alakja, az MDF-kormány időszakában a köztévé elnöke. Volt felesége,Hankiss Ágnes ma a a Fidesz európai parlamenti képviselője, korábban a Fidesz médiumainak (Hír tv, Echo tv) állandó vendége, majd műsorvezetője. Hankiss Ágnes édesapja egyébként Erdős Péter, akit zsidó származása miatt 1944-ben Borba, onnan a buchenwaldi koncentrációs táborba deportáltak. Korábbi férje, az említett Hankiss Elemér, aki után felvette a Hankiss Ágnes nevet és ki tudja miért, a mai napig megtartotta. Második férje Vitézy László filmrendező, közös gyermekük Vitézy Dávid a VEKE szóvivője. A Vitézy-család egyébként a Fidesz befolyásos háttérbázisa. Az adriai vitorláskikötővel is rendelkező Vitézy Tamás a Fidesz-közeli Helyi Théma című ingyenes regionális hetilap tulajdonosa, míg Vitézy Zsófia a Magyar Nemzet kulturális rovatának a vezetője, korábban a Reform című hetilap főszerkesztője volt. Hankiss Ágnes politikai tevékenységét 1990-1994-ig a Fővárosi Önkormányzat Fidesz-frakciójában kezdte, ekkor a Fidesz az SZDSZ testvérpártja volt, egyúttal a Liberális Internacionálé tagja.. Ezt követően 1998-ig a Fidesz parlamenti frakcióvezetőjének tanácsadója volt. 1995-től 2009-ig a Magyar Polgári Együttműködés Egyesület egyik alelnöki tisztségét töltötte be, valamit 1996-2008-ig a Magyar Rádió Közalapítvány kuratóriumi elnökségének fideszes delegáltja volt. 2000-2003-ig a Károlyi Palota Kulturális Központ főigazgatójaként dolgozott. 2003-tól a Hamvas Béla Kultúrkutató Intézet igazgatója, 2008-tól pedig a Duna TV Kuratóriumának elnökségi tagja.

  68. Pannon puma szerint:

    Hegedűs Zsuzsa maga jelentette ki,hogy ő Magyarországon nem szavazhat,mert nem jogosult rá. Akkor milyen ország állampolgára,lehet,hogy lemondott a magyarról? mert csak akkor veszíti el a szavazati jogát.

    Ja és lehet kommentálni, cáfolni, (nehéz lesz)Vátesz megjegyzésit is.

  69. nagyapó szerint:

    Tovább „világosodik” a Jobbik. Bayer Zsolt cikkére csak trágárkodás volt a válasz. Igazi MSZP-s mentalitás.
    Tényleg, a szélsőjobb és a szélsőbal összeér. A cikket senki, egyik jobbi kos, bocs’ jobbikos, sem cáfolta, értékelte, viszont egy idézet:
    „Mégsem fedi le a budapesti szovjet emlékmű önkényuralmi jelképeit a Jobbik: a keddre beharangozott akción csak Novák Előd és egy társa jelent meg, a vörös csillaghoz pedig nem nyúltak – állításuk szerint azért, mert nincs magas létrájuk.”
    Létra nincs, száj van, nem magas, nagy!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  70. nemmondommeg szerint:

    Manitu:
    Az is elég nagy baj, hogy te ezt megkérdezed. (Titkosítás) Egy nagy baj van vele: Nem demokratikus. A tolvaj gyilkos semmirekellő politikusokat bujtatja a törvény elől és nálunk jól ki is használják. Undorító. Egy tiszta párt kitaszítja azonnal a korrupt tolvaj politikust nem pedig letitkosít aktákat. Aki figyel nyitott szemmel jár, már nem dől be sem az MSZP sem a Fidesznek. Pesten még van egy két ember aki nem túl tájékozott és a befolyásolt agyonhazudott média miatt szavaz úgy ahogy szavaz. A vidéki magára hagyott ember ne csak ilyenkor legyen már fontos, hanem olyankor is amikor a saját házában verik sz*rrá. (Tudjuk kik.) Vagyis nem tudjuk mert a média szerint nincs is ilyen jelenség…….Most számítana a szavazatuk ugye ?

  71. donquijote szerint:

    T nagyapó!

    Légyszíves tegye fel a szemüvegét!!!
    inkább Önök nem reagálnak lényegében a felvetésekre csak egyből jön
    hogy
    Kommunisták!!!
    igaza van Pannon pumának kérjük Vátesz szép családtörténeti krónikáját is kommentelni, ja az már ciki akkor bocsánat.

  72. donquijote szerint:

    bocsánat
    javítva :Legyen szíves!

  73. Papi szerint:

    Pannon puma!
    Talán előbb olvasd el a magyar alkotmányt! A kettős állampolgárság nem jár együtt a szavazás engedélyezésével. Annak van egy pár féltétele az állampolgárságon kívül! Ezért volt igaza Hegedűs Zsuzsának!

  74. Papi szerint:

    nemmondommeg!
    A titkosítás és a mentelmi jog két különböző dolog! A kettő nem zárja ki egymást.

  75. Vátesz szerint:

    A fideszeseket nem érdekli, hogy Hegedűs Zsuzsa 2002-ben még köpködte őket, letörlik és azt mondják amit Gyula, “na és!”
    Imádják a Vitézy-klánt, Tamást,a Helyi Théma fideszes ingyenújság kiadóját, kapafogú Dávidot, a VEKE egyszemélyes tagságát s egyben szóvivőjét, (ERDŐS) HANKISS (VITÉZY) ÁGNES EP-képviselőt.

  76. lolka szerint:

    Gordon:
    2010. február 28. 19:42-kor -Nem, ezeket te mondod, velem ne akarjál olyat kimondatni, amit nem mondtam (írtam). Hogy mit szűrsz le a gondolatokból és azokat, hogy kombinálod az a magánügyed. Egy a lényeg, hogy aki itt él és dolgozik itt neveli a gyermekeit az ismeri jobban a hazai életet. Akiket felkap a média és ide hívják-oda hívják “szakértőnek” az általában azért van, mert azt mondja amit hallani szeretnének, vagy az aktuális helyzetnek megfelel…

  77. nemmondommeg szerint:

    Papi:
    Tisztába vagyok vele. Mindkét dologról leírtam a véleményem. A titkosítás egy Anti-demokrata undorító és sunyi dolog. A mentelmi jog mögé bújva meg derék honatyáink széthordták az ország vagyonát, ezért tartunk itt ahol tartunk és persze jól letitkosítanak mindent

  78. Pannon puma szerint:

    Papi

    Egy percig se állítottam az ellenkezőjét,de ha valaki lemond a szavazati jógáról ami valamikor Magyarországon járt ennek a szikkadt …ának, az mit jelent a te értelmezésed szerint????

  79. Ice szerint:

    nagyapó:
    “Bayer Zsolt cikkére csak trágárkodás volt a válasz. Igazi MSZP-s mentalitás.”
    -ööö erre gondoltál??!:
    “Ha Vonagló elvtárson múlott volna, talán meg is ölnek párat a rendőrök, annak a mocsok kis görénynek ugyanis ma is az fáj, hogy Orbán nem zavarta a puskák elé az 56-os békés megemlékezés résztvevőit.”(by setét vörösbőrű)
    *
    0:45- nél figyelj,hogy francoska mit brekeg:
    http://www.youtube.com/watch?v=cIY5ZJxF6AY
    A hegedűs a háztetőről csodás vén bagós hangján nyekergi el milyen állampolgár.

  80. Hugi szerint:

    Míg – legalábbis Csepelen – a Jobbikban több a volt MSZP-s mint a volt MIÉP-es és fideszes, szerintem egy kicsit furák Vátesz eszmefuttatásai.

    Azt a vak is látja, hogy Csepelen két éve kussol a Jobbik az MSZP-nek kényes ügyekben. Viszont a Fideszt mindig szívesen támadják. Én azt hiszem el amit látok, és ezt látom.

    Ezek a tények, a többi csak duma.

  81. karakó szerint:

    Üdvözlet!

    Nem-nagyon jönnek az észrevételek Vátesz családfa-elemzésére… jól van ez így?
    Nekem csak egy kérdésem van (példaképpen): mit keresett – kereshetett!! – egy Lengyel Zoltán évekig(!) a Fidesz soraiban?
    Ja, hogy ez egy nagy párt, nem ismerhetjük mindegyik emberünket (pláne a magánéletét, habitusát, bla-bla). Na de, az ogy képviselőinket sem? Azért ez mégsincs túl jól így (bármire végződött is)

    Szóval, szerintem mindannyian aggódunk (bár egy kicsit), hogy ki-kicsoda, és ebből próbál(gat)juk kikövetkeztetni, hogy kinek „hihetünk”, kitől mit várhatunk. Sztem mindannyiunkat nyomaszt valamelyest ez a sokrétű, jobbára megfejthetetlen rejtvény (ki kicsoda? – valójában…), csak ezt többféleképpen – ki köpködve-átkozódva, ki meg óvatosan (másokra is / mindenre-mindenkire) figyelve – éljük meg.

    Az már eléggé világos, hogy a Fidesz (is) a címeres gazemberek n-edik gyűjtőpártja – ez nem általánosítás, csak statisztika. Ugyan mi tellik (tellhet) ki ezektől? Na és a Jobbik? (legalábbis kevesebb, és kevésbé elhsználódott arc)

    Kedves Papi,
    „A titkosítás és a mentelmi jog két különböző dolog! A kettő nem zárja ki egymást.”
    Ez butaság, eléggé szerencsétlen megfogalmazásban. Ugyanis NEM kizárja, hanem SEMLEGESÍTI egymást, mármint a titkosítás és a mentelmi jog (esetleges, majdani) hiánya. Titkosított, hozzáférhetetlen iratokból értelemszerűen nem derülhet ki semmi (belátható időn belül), ezért nem lehet majd felelősségre vonni a tetteseket, még akkor sem, ha majd esetleg (várhatóan) megszűnne a mentelmi joguk. Ez utóbbi fideszesekre ugyan nem vonatkozik, hiszen az övéik ment.joga aligha szűnik meg, de éppen ezért elfogadhatatlan a tv ilyen kiterjesztése, mert ugyanis, RÁADÁSUL nem is a sajátjaikat, hanem azon számos ballib gazembereket védi, akikrő rövidesen lehámlik a ment.jog. MIÉRT??

    Kedves Gordon,
    „Ezzel azt mondod ki, hogy szerinted Tőkés László se szóljon bele a magyar belpolitikába…”
    Nem, nem ezt jelenti. Hegedüsnek nem azért kellene másképp viselkednie, mert külföldön él, hanem (soha meg nem tagadott) előélete miatt (ld. Vátesz leírása, áttekintése). Azért is aljas dolog ez a párhuzam Tőkéssel, mert Tőkés nem egyszerűen külföldön, hanem (elsősorban) szülőföldjén, hazájában él (az előéletét most hagyjuk, de az csak tovább „aljasítaná” a párhuzamodat).

    A Fidesz tehát tele van
    1. gazdasági bűnözőkkel (jó, legyen egyik-másik csak korrupt ügyeskedő); Princ és Kulcsár VIP-listáin szép számmal képviseltették magukat, nyilván ezért is úszhatta meg egyik potom 3 millával (a sokmilliárdos lenyúlásokat), a másik „háziőrizete” meg kb olyan, mint szüleim 40 év előtti intése: Kisfiam, aztán gyere haza idejében, 10-re legkésőbb légy itthon!
    2. liberális, sőt ultraliberó arcokkal (Hegedüs és társai), akik most legfeljebb kicsit másképp (elmosódottabban…) beszélnek.

    ÉS ISMÉT CSAK: ki kicsoda, kitől mire számíthatunk?

    Jó hírem, hogy a magam számára(!!) megfejtettem ezt a dolgot. Szerintem, ebben a helyzetben minden gondolkodónak (a meglehetősen bonyolult, és egyben végletesen siralmas viszonyainkat figyelembe vevő embernek) csakis a Fideszre kell szavaznia. És pont a 2/3 miatt.
    MIÉRT?
    Mert csakis a kétharmaddal lehet lebuktatni őket (rosszabb esetben!). 2/3-dal megtehetik (vitán felül), hogy megszabaduljanak saját salakjuktól, a „népszerű”, de sajnos javarészt túlexponálódott arcoktól, és jöhetnek a sor végéről az ismeretlen tisztességesek (kell lenni ilyeneknek is – gondolom én –, köztük még tehetségesek is, akik csak azért vannak a sor végén, mert nem sajátjuk a törtetés, a kapcsolatépítés/törleszkedés). Akár még párton-kívüliek. Ennek pl. jó alibije lenne a parlament-csökkentés – százéve ígéri már mindenki! Nem sorolom…
    Egyszóval, 2/3-dal megtehetnek mindent, amit ígértek, és azt is, amit (érthető okokból) nem mertek ígérni (azaz szóbahozni sem). Egyébként, a magam részéről nem annyira (1.sorban) gazd.fellendülést („jólétet”) várok, hanem inkább RENDET…

    Az pedig csöppet sem zavar, ha csalódnom kell majd – benne van a pakliban, sőt számítok rá! – de akkor legalább megtudom az igazat (hogy kicsoda Hegedüs, kicsoda Kupper, kicsoda Mikola, kicsoda Szijjártó, stb-stb; hogy miféle kapcsolatokat épít/ett Viki Tel Avivban és Washingtonban, hogy meddig és mennyit fizetünk még az IMF-nek, stb-stb). Igen, 2/3-dal – sajnos, valószínüleg – lebuknak. Nekem megér ennyit. Ne mondja senki, hogy túl nagy tét a köv. 4 év – egy ilyen „rerendszerváltás” és már 20 elcseszett másik után.

    Ellenkező esetben viszont nem derülhet ki semmi. Mondjuk 45-50% Fidesz, 20-25% Jobbik = megy tovább a balhé, trükkök, egymásra-mutogatás, végnélküli csatározások, parasztvakítás, sose tudod, hogy ki hazudik éppen (és főleg mi céllal). Akkor jönnek (jöhetnek) nagy átrendeződések: Jobbik összeáll MSZP-vel, vagy MDF-fel, vagy Thörmerrel (nem feltétlenül meggyőződésből, hanem pillanatnyi, pragmatikusnak tűnhető, perspektivikusnak hazudható érdekből). Számítás, hazugság, bla-bla, és közben helybenjárás és/vagy további felemésztődés. És főleg, hogy egyiknek sem lesz ereje, hatalma ahhoz, hogy megszabaduljon a saját salakjától – és így ez ráadásul nem is lesz elvárható (reális igény). Jó lenne ez valakinek (mármint „közülünk”)?

    Egyszóval, sajnos nem hiszek a Fidesz őszinteségében, tisztaságában (nem tudok hinni), és azért fogom őket választani, hogy (ha minden „jól” megy) 2/3-dal végre lebukjanak, lehulljon a lepel. Ha nem így lenne (ha feltétlen bíznék bennük), akkor valószínüleg a Jobbikot nyomatnám – azért, hogy lehessen minél inkább a Fidesz „lelkiismerete”, jobbra-taszigálója, ösztökélője…

    (Majd, ha végre kiderülnének ezek a dolgok, elgondolkozhatok /-unk azon, hol is tartunk.)

  82. nemmondommeg szerint:

    Minden pártban van, volt, lesz is olyan ember aki eleve nem tiszta szándékkal lép a pártba. Arról nem is beszélek, hogy most menyi van ezekből. A gond az ha a párt nem löki ki magából ezeket az embereket. Igenis szüntessék meg a mentelmi jogot, nyíjanak meg az akták és boruljon végre a bili, ami minden állami céget érinthet, legyen kőkemény elszámoltatás, és ne csak a Piri néninek keljen a közértbe befizetni ha hiánya van! Legyen már vége a 40 milliós 40 cm-es kilátóknak, a havi több százezres SZÓBELI tanácsadásoknak. Vicc ami ebben az országban eddig működött. Sajnos mi már nem fogjuk megtudni milyen is az, hogy rendes bérért dolgozzunk, megbecsüljék a munkát, biztonságban érezze magát az ember, ne máról holnapra éljen. Szétcseszték az országot és aki ezt összerakja ember legyen a talpán.

  83. Hulk Hogan szerint:

    Ejnye Zsozsesz ,Te hol is kezdted ujságirói pályafutásodat,melyik lapnál?? Megkérlek,s.k ird le nekünk! Üdv: Kaméleon

  84. Páko szerint:

    Pörzse Sándor:

    Válasz Bayer Zsoltnak!

    Zsolt!

    Azt a levelet, amit a szombati Magyar Hírlapban hozzánk intéztél, egész egyszerűen elintézhetném annyival is, hogy szánalmas, hogy egy ilyen tehetséges ember, mint Te, idáig süllyedt. Magyarul: egy szarházi vagy. De ezt pont azért nem értenéd, mert egy szarházi vagy. Úgyhogy részletezem.

    Először is túl jól ismerlek ahhoz, hogy erkölcsről papolj nekünk. Ezt Te is érzed, hogy a Te esetedben szürreális. Miután jól ismerjük egymást, tudom, hogy gondolkozol. Ahhoz túl sok időt töltöttünk együtt az általad is említett boros poharak mellett, hogy ne tudjam, ezt a cikket tollba mondták Neked. Hogy ezt Te miért vállalod folyamatosan, az legyen a Te dolgod. Ami a baráti társaságunkat illeti, az gyakorlatilag már rég kivetett Téged magából, és nem azért, mert „fideszes” vagy, hanem, mert minimális baráti elvárásoknak sem feleltél meg. Talán nem vetted észre, milyen döbbenten ült a társaság, amikor három éve, Erdélyben feketén-fehéren kiderült, hogy a HírTV-ből történt kirúgásomról a közöttünk ülő feleséged semmit sem tudott? Mindezt úgy, hogy a kirúgásomban akarva-akaratlanul főszerepet játszottál. Tehát ennyire volt ez téma nálatok, a családi asztalnál, hogy az egyik barátod „miattad” vesztette el a munkáját. Vagy említhetném azt is, hogy az általad a leveledben visszasírt barátaidnak olyan apróságokat felejtettél el megemlíteni, hogy elváltál, aztán később megnősültél. Ha jól emlékszel, ezeknél a baráti asztaloknál igen színvonalas politikai viták folytak, melyekben Te ugyanúgy elmondtad a véleményed, mint más. Sőt, meg merem kockáztatni: sokat tanultunk Tőled. Ráadásul mi ketten igen jókat röhögcséltünk hasonló humorunk miatt. És mindezeknek vége. Nem azért, mert én jobbikos lettem, hanem azért, mert a NAGY Fidesz-médiaóvodában Te Csintalan Sándorral és Vámos Györggyel totyogsz bájosan gügyögve a beígért torta felé. Hát ez lettél Te, Zsolt. Úgyhogy TE is abba a kategóriába tartozol nálam ezentúl, mint Vámos György. Nem, hogy nem kell köszönnöd, hanem ha két méteren belülre jössz, támadásnak veszem. Úgyhogy utoljára: szevasz.

    Utóirat: természetesen Vona Gábor olyat sosem mondott, hogy 20 millió oroszt hozna be az országba – de ezt Te is tudod – úgyhogy a Csintalan-Vámos hasonlat mellé illesszünk be egy Kovács Lászlóit is. (23 millió román, emlékszel, ugye?)

    Losonczy Pál:
    Zsolt,

    Az a helyzet, én még annyira sem méltatlak, mint Sanyi. De hadd tegyem hozzá: szerinted, az általad említett Turul nevű baráti társágban miért maradtunk rajtad kívül tízen ugyanúgy barátok…?

  85. Manitu szerint:

    Makovecz Imre kitálal: Így csapott be Vona Gábor!
    “Nem leszek jobbikos!”

    http://hetivalasz.hu/itthon/nem-leszek-jobbikos-27486/

    Egy nulla erkölcsi érzékű párttól nem nagy meglepetés, hogy plakátpusztításban jeleskedett itt Csepelen is.

  86. Páko szerint:

    Manitu.
    Kíváncsian várom a reakciódat!!
    Elmarasztalta és feljelentette Kupper Andrást a választási bizottság

    A Budaházy választókerületében induló fideszes maffiózót, Kupper Andrást a Bp. 17. OEVK Választási Bizottsága jogerősen elmarasztalta és eltiltotta a további jogsértéstől választási törvényszegés miatt, továbbá a sajtótörvény megsértése miatt feljelentést tettek Kupper ellen.
    A helyi választási bizottság a választás tisztaságának és a jóhiszemű és rendeltetésszerű joggyakorlásnak a törvényi alapelveit látta megsértettnek azzal, hogy Kupper András országgyűlési képviselő 2010. január havi hírlevelének utolsó oldalának bal alsó sarkában elhelyezett “hirdetés”-ben az MSZP logóját jogellenesen felhasználva, a választópolgárok megtévesztésének alapjául szolgáló „úgysem adózik, aki ránk szavaz” fordulat került feliratozásra. A választási bizottság szerint a választópolgárokban az a téves meglátás alakulhat ki, hogy a kijelentés a Magyar Szocialista Párt jelmondata. Az elsőfokú határozat ellen fellebbezés nem volt.
    Egy nulla erkölcsi érzékű párttól nem nagy meglepetés igaz manitu???

  87. Manitu szerint:

    Nocsak. MSZP-Jobbik kiskoalíció, amibe belefér még Budaházy is? Csak nem kurucinfófos szöveg ez a kaotikus cucc, amit beillesztettél ide?

    Most akkor Budaházy a f@sza gyerek, az MSZP a jók pártja vagy Kupper a “m@ffiózó”?

    Amúgy elég messzire mentél, Itt Csepelen ugyanis már kétszer elmeszelték a tuskó MSZP-jobbikos plakátozóitokat:

    http://csepel.info/?p=5310

  88. Páko szerint:

    Kupper a “m@ffiózó” és az MSZP a testvér pártja a Fidesznek.
    Mi van a titok törvénnyel,még mindig nem reagáltál rá.
    Mikor fogadta el a Parlament? Kinek a támogatásával???
    Manitu mint Admin????

  89. Manitu szerint:

    Áruld már el, hogy a titoktörvény melyik részével vagy elégedetlen és miért!

    A csepeli Jobbik, mint az MSZP plakátrongálói:

    http://csepel.info/?p=5310

  90. Páko szerint:

    Ezzel a részével vagyok elégedetlen,és nem csak én hanem akik nyílt levelet írtak Sólyom Lászlónak.

    Elfogadta az országgyűlés a titoktörvényt. A képviselők közül 332-en szavaztak igennel és 17-en nemmel. Senki sem tartózkodott. Az MSZP és a teljes jelen lévő Fidesz-KDPN frakció rábólintott a törvényre. Az SZDSZ frakciója, illetve három független képviselő szavazott ellene.

    Nyílt levélben fordult Sólyom László köztársasági elnökhöz az új titoktörvény miatt az Eötvös Károly Közpolitikai Intézet, a Társaság a Szabadságjogokért és a Transparency International Magyarország. A civil szervezetek azt kérik az államfőtől, hogy ne írja alá a parlamentben december 14-én nagy többséggel elfogadott törvényt, hanem küldje az Alkotmánybírósághoz (Ab).

    A civil szervezetek szerint a törvény több eleme is alkotmányellenes módon korlátozza a közérdekű adatok megismeréséhez fűződő alapvető jogot, ezért azt kérik Sólyomtól, éljen az alkotmányban biztosított jogával és kezdeményezze a törvény előzetes normakontrollját. Az új titoktörvény alapján tartalmi korlátok nélkül lehetne titkosítani adatokat, a minősítés felett pedig nem lenne biztosítva a hatékony bírói kontroll.

    Várom a választ!!! Hogy MIÉRT szavazta meg a Fidesz.

  91. Páko szerint:

    Ha megfelelő választ tudsz adni, elismerem a tehetségedet,és küldhetsz még 1 (http://csepel.info/?p=5310-)t.

  92. Manitu szerint:

    Tudtommal Sólyom László eddig nem fogalmazott meg alkotmányossági aggodalmakat a törvénnyel kapcsolatban, márpedig őt azzal nem lehet támadni, hogy ilyet nem szokott.

    Továbbra is azt várom, hogy mi a bajod a törvénnyel. Amit írtál, abban semmi konkrétum sincs, ezért én nem tudok neked konkrét választ adni.

    Egyébként ha nem úgy viselkednétek, mint egy eltévedt MSZP-s aktivista csoport, akkor lehet, hogy ne is vádolnánek benneteket ilyesmivel:

    http://csepel.info/?p=5310

    Nos, látod, a tények az tények. Ezeket a képeket nem lehet letagadni, maszatolni.

  93. Attila szerint:

    Manitu!

    Én ezen a képen látok egy jobbikost sem plakátot ragasztani. Nálad ez a tény?

  94. Manitu szerint:

    Még több vicc? Ez gyenge volt. Éppen a jobbikosok büszkélkedtek vele pl. a kurucinfófoson, a Jobbikot támogató neonáci honlapon.

  95. Páko szerint:

    Manitu.
    Ezt a választ vártam tőled: hogy nem tudok konkrét választ adni,
    van még 2 segítséged,1 telefonos,és 1 bajtársi segítség.
    Várom a konkrétumokat.
    Sólyom Lászlóval kapcsolatban amit írtál azzal egyet értek.
    Eddig nem fogalmazott meg alkotmányossági aggodalmakat a törvénnyel kapcsolatban,mert van még pár napja,és ha törvénytelennek minősíti?
    Én a te magán véleményedre vagyok kíváncsi,mint magyar emberére.Ha annak tartod magadat.

  96. Attila szerint:

    Vona az oroszbarát? Akkor nézzük Jaffael Viktort:

    “Orbán Viktor szerint az oroszok is segíteni fognak Magyarországnak az energiafüggetlenség elérésében.”

    “Mint mondta, az előbbi, Magyarországon közkeletű vélemény szerinte abból fakad, hogy az orosz kapcsolatok negyven éven keresztül a magyar kommunisták kezében voltak, és nyilvánvalóan nekik jobb kapcsolataik vannak. Ez egy logikus sztereotípia, amely sokáig élt a magyar közgondolkodásban, de “ennek igyekeztem most véget vetni, szerintem sikerrel.”

    “A Fidesz célja, hogy helyreállítsa Magyarország “megtépázott nemzetközi tekintélyét”: ezt a célt jól szolgálta Orbán Viktor Fidesz-elnök és Viktor Zubkov orosz miniszterelnök-helyettes pénteki megbeszélése”

    “XXI. századi alapokra kell helyezni a magyar-orosz kapcsolatokat – hangzott el Vlagyimir Putyin orosz kormányfő és Orbán Viktor megbeszélésén Szentpétervárott. “

  97. Páko szerint:

    Manitu.
    Ha te neonácinak tartod azt az oldalt akkor te komcsi vagy,Én se értek pár dologgal egyet t ami ott meg jelenik,de attól még nem tartom neonáci oldalnak. Inkább liberális szabad elvűnek.Bár értelmezés kérdése.

  98. Attila szerint:

    Manitu!

    Mivel?Talán azt írják a kurucon, hogy Csepelen leragasztották a fidesz plakátjait?
    Ez kevés. A kép láttán inkább te voltál. Szerintem nagyszerű bizonyíték rá.

  99. Manitu szerint:

    Attila, nem tudnád esetleg a kajmán szót is valahogy összehozni Orbán nevével úgy, hogy egyszerre legyen elég cigányos és zsidós is?

    Akkor még sokkal jobban hiteles lennének a hozzászólásaid, melyeket MSZP-s botrányok esetén nem lehet látni.

    Ettől szép egy jobbikos: úgy nyomja az MSZP 2002-es választási baromságait, hogy közben átváltott árpád-sávosra. De most komolyan: a csepeli Jobbikban senkinek sem tűnik fel, hogy nyakig benne vagytok az MSZP fenekében?

  100. Páko szerint:

    Miért csak az MSZP-s meg a plakátos dumát nyomatjátok mindig, Perez elvtárs jó barátságáról miért nem beszéltek vagy a testvér pártról tudod!!! a Likudról van szó.

    A Likud és a Fidesz az elmúlt hónapokban egyre intenzívebb kapcsolatot alakított ki, sőt a Fidesznél kifejezett cél ennek a kapcsolatnak az elmélyítése. Egyébként az izraeli külügyminiszter hívta meg Orbánt, aki életében először utazik Izraelbe. – A Likud természetes ideológiai partnerünk – mondta a Fidesz elnöke Salom márciusi látogatásakor. A volt miniszterelnök akkor kifejtette: a folyamatosságot nem tudták eddig fenntartani a két párt kapcsolatában, de most jó esélyt lát arra, hogy magas szintű kapcsolatot építsenek ki.

  101. Manitu szerint:

    Pákó mutasd meg a csepeli jobbikos hozzászólók tömegét a Podolák vagy a Gulyás vagy a Deme botrány kapcsán. Pl. azt, hogy te mit írtál ott.

    Az a helyzet, hogy nyakig benne vagytok az MSZP fenekében. Ne hidd, hogy ezt senki nem veszi észre!

  102. Páko szerint:

    Manitu.

    Én nem vagyok olyan jól informált mint ti,akik a Német Szilárdtól és a fullajtárjától kapjátok az utasításokat, és az információkat.Elhiheted,hogy mind a Podolák,Gulyás,Deme,cselekedeteit én is elítélem,és ezzel kapcsolatos hozászolásaitokkal én egyet értek,de információim csak a hazug médiából van,annak meg nem hiszek.De kijelentem jobbikos szimpatizánsként, hogy ezeknek az embereknek a bűneikért felelni kell.És fognak is,ha minden jól megy.

  103. Páko szerint:

    Egyébként egy friss hír,hátha jobbik kedved megjön.

    A Jobbik mind a 176 egyéni választókerületi jelöltjének összegyűlt az induláshoz szükséges mennyiségű ajánlószelvény, ez is mutatja, hogy a nemzeti oldal soha nem látott támogatottságot szerzett az emberek körében

    Még a celeb Rogán Antal kerületében is!!!!!!!!!!!

  104. Manitu szerint:

    Tudod Pákó, ti nem szólaltok meg olyan ügyekben, amely az itteni elvtársaknak gázos. Most ezt a szöveget idebiggyesztetted, de ami tény az már csak tény marad. Én régóta fórumozok, és a jobbikosok kussolnak, ha MSZP-s botrány van.

    Ez egyet jelent. Egyébként meg nem a Jobbik a nemzeti oldal. Én még nemzeti gondolkozású baloldaliakkal is találkoztam már, úgyhogy még addig se szűkíteném le, hogy a jobboldali pártok nemzetiek, aki meg másra szavaz, az nem magyar. Ilyet értelmes ember nem tesz, de benneteket ilyesmivel nem illetlek.

  105. Lexon szerint:

    Pákó:
    “információim csak a hazug médiából van,annak meg nem hiszek.”
    “A Jobbik mind a 176 egyéni választókerületi jelöltjének összegyűlt az induláshoz szükséges mennyiségű ajánlószelvény”

    Most akkor hiszel is meg nem is? Azt hiszel al, amit akarsz? :S

  106. Páko szerint:

    A Barikád.hu-t nem tartom annak, és még van egy pár, egyébként ezt a hírt nem hiszem,hogy áprilisi tréfának szánta a OrientPress Hírügynökség.
    Várom a Fidesz több mint 2000000 ajánló szelvényének a hatását majd 04.11-én.
    Manitu:
    Nemzeti gondolkodású az, aki nem árt SZÁNDÉKOSAN a hazájának,nem jobb vagy baloldaltól függ,ez bármelyik országban igaz. Amit írtál az hülyeség ilyet sose állítottam. Vannak Fideszes ismerőseim is,sőt van cigány és Zsidó is, és ők is így gondolják

  107. Attila szerint:

    Manitu!
    “…nyakig benne vagytok az MSZP fenekében”

    Ezt majd akkor is hangoztasd, ha az mszp visszalép a fidesz javára. 😀

  108. Gordon szerint:

    Pákó. A zsidót miért írod nagy kezdőbetűvel?

  109. Páko szerint:

    Hogy kihangsúlyozzam,nem vagyok antiszemita, az én értékítéletem szerint
    rendes emberek vannak,meg aljasok,teljesen mindegy,hogy milyen a származása.

  110. Attila szerint:

    Vona válaszát nem kellene ez mellé betenni? Epekedve várom.

  111. Manitu szerint:

    Ha Vona is válaszolt, akkor már csak a mezei tücskök maradtak szótlanul.

    Meg a csepeli Jobbik a csepeli ügyekben, nehogy az MSZP-t bírálják, azt ugyanis nem lehet, dícsérni meg túl egyértelmű lenne. Mennyivel kényelmesebb ott csücsülni az MSZP fenekében a melegben…

  112. Attila szerint:

    Manitu, mondom akkor legyél megmondóember, amikor veritek a melleteket mszp-s visszaléptetések után.
    Még mindig várom Vona válaszának közzétételét.

  113. Nagy Sándor szerint:

    És a válasz:
    ” …. És ha vállalja, bármikor szívesen ütköztetem érveimet önnel a nyilvánosság előtt. Az időpontot és a helyszínt is önre bízom. Ha mégsem meri, hát májustól az Országgyűlésben úgyis találkozunk. És akkor nem csupán a szebb jövő kezdődik el, de eljön majd az igazság pillanata is. Merthogy önnek is meg kell majd nyilatkoznia végre államadósságról, multinacionális tőkéről, uniós pusztításról, cigánybűnözésről, magyar földről, titkosított ügyekről, izraeli felvásárlókról, alkotmányról. Húsz év zsákutcája és mellébeszélése után az ország valódi problémáiról. Én már nagyon várom.

    Sportszerű emberként mit is kívánhatnék mást, mint azt, hogy győzzön a jobbik!

    És adjon az Isten szebb jövőt nemzetünknek!

    Vona Gábor.”

    És vállalta a Fidesz bűnszövetség propagandistája az vitát?!
    Nem, nem vállalta!
    Tetszik · Válasz · épp most

  114. Jobban szerint:

    A Jobbik egy verbális párt, mert sokszor jó fogalmakkal verbalizál. Többször jól hangzik amit mondanak. Sajnos tetteik nem igazolják a szavaikat. Úgy beszélnek magukról, mintha már letettek volna bármit is az asztalra. Pedig nem. A baloldallal való “együttműködésük” viszont hiteltelenné teszi amit mondanak.

Itt lehet hozzászólni !