A Fideszre „utazik” a Jobbik: ismét elmeszelték a jogsértőket

– a Jobbik és az MSZP egymást váltották a „Pártkeltében” –

Csepel.info

Galériánkat itt nézheti meg

Két alkalommal is megállapította a Fővárosi Választási Bizottság, hogy a Jobbik plakátjaival jogsértő módon takarták le a Fidesz választási hirdetéseit Csepelen – értesült a Csepel.info.

Az eset mögötti tömeges jogsértés azonban nem egy csepeli, „elszigetelt” probléma. Miközben ugyanis a Jobbik a közrend megerősítéséről beszél, aktivistáinak egy része szabályosan rászállt az ellenzéki Fidesz plakátjaira, ott rongálják, ragasztják, festik le őket, ahol csak érik. A Kuruc.info, a Jobbik szélsőjobboldali, Szálasi Ferencet éltető támogatója eközben szabályos plakátrongálási versenyt is indított, míg a “pártkeltének” is joggal csúfolt Napkelte folyamatosan szerepeltette a Jobbik vezetőit és EP-s listavezetőjét. 

Jellemzően a Fidesz nevét és emblémáját ragasztják le (galériánk itt látható)

Bár a szavaikban rendet, csendőrséget, a közrend megerősítését ígérik, úgy tűnik, hogy a tetteikben valami egészen másra törekednek a Jobbik Magyarországért Mozgalom aktivistái. Csak Csepelen eddig két alkalommal állapította meg a jogsértést a Fidesz hirdetéseit letakaró plakátozásoknál a Fővárosi Választási Bizottság, az esetek azonban tömegesek, és jellemzően a Fidesz plakátjait érintik.

“Kapott” a Jobbikból Csepelen az ellenzéki Heti Válasz is

„Értették a célzást”

A Csepel.info fideszes forrásai elmondták: nem lepődtek meg a tömeges plakátrongáláson, hiszen ilyen minden választási évben előfordult. „Az azonban már meglepett, hogy az MSZP helyett most a Jobbik követte el ezeket, ráadásul a jobbikos aktivisták ugyanazt a leragasztós technikát, és hajszálra ugyanazokon a helyszíneken alkalmazták, mint 2006-ban a szocialisták.”

A Kuruc.info-n büszkélkednek műveikkel a jobbikosok

A Fidesz berkeiben arról is tudnak, hogy a Gyurcsány-kormány utolsó intézkedéseként 25 millió forintos támogatást adott a Jobbik pártalapítványának. „Gyurcsányék mindig is voltak olyan gátlástalanok, hogy törvényesen járó állami támogatásokat is visszatartottak olyan szervezetektől, amelyeket nem kedveltek.” – hangsúlyozták forrásaink. A Fidesz szerint az egyházi iskolák például még az elmarasztaló bírósági ítéletek ellenére sem kapják meg évek óta a nekik törvényesen járó állami támogatást.

A Jobbik pártalapítványára azonban még az utolsó pillanatokban is gondja volt Gyurcsányéknak. „Azért ettől még egyáltalán nem gondoljuk, hogy a Jobbikot az MSZP irányítaná. Ezt mi erős túlzásnak tartjuk. Viszont határozottan az az érzésünk, hogy a Jobbik „értette a célzást”, és ezért nem véletlen, hogy a legtöbb megrongált vagy leragasztott plakát fideszes. Csepelen például kizárólag a Fidesz hirdetéseit ragasztották le jobbikos plakátokkal, egyetlen más párt plakátjának, hirdetésének sem esett bántódása.”

Új rendet ígérnek a jogsértők (galériánk itt látható)

Kuruc.info és Napkelte

Bármennyire is meglepő, az a két média, amelyekben a legtöbbet szerepelhetett a Jobbik, látszólag két totálisan ellentétes oldalt képvisel.

A párt neonáci támogatója a tömeggyilkos Szálasi Ferencről is elismerően cikkező Kuruc.info. Míg a Jobbik a nagyobb nyilvánosság előtt a közrend megszilárdításáról, csendőrség felállításáról beszél, a Kuruc.info-n a jobbikos aktivisták nyíltan vállalhatják valódi énjüket. A szélsőséges portál egyik legjellemzőbb vállalkozása, hogy szabályos plakátrongálási versenyt rendezett a Jobbik aktivistáinak. Ők egy különálló, rendszeresen frissülő oldalon dicsekedhetnek el legújabb „alkotásaikkal”, műveik alatt pedig – csakúgy mint a Kuruc.info valamennyi cikkénél – lelki erősítőül a Jobbik egyébként meglehetősen erős kommunista hatást tükröző kampányfilmje nézhető meg. Érdekesség, hogy míg a fideszes plakátok megrongálásánál – mintha csak fejpénzt kapnának érte – ki is írják a „Jobbik” nevét, ugyanezt más pártoknál ritkán teszik meg.

Míg azonban a hagyományosan jobboldali, konzervatív média az elmúlt hónapokban látványosan hidegült el az egyre erőszakosabbá váló Jobbiktól, az MSZP-SZDSZ-es körök által támogatott vagy kitartott hírműsorok, televíziók állandó vendégei lettek a Jobbik vezetői. Az elmúlt hetekben a Napkeltében – melyet nem véletlenül csúfoltak még a baloldalon is „Pártkeltének” – szinte többet szerepelt a Jobbik, mint az MSZP. A baloldali körök által kézivezérelt műsorban folyamatosan futott a Jobbik hirdetése is – azaz ide nem sajnálták a pénzt a radikális párt egyébként nagyon kritikus médiamunkásai. Hab a tortán, hogy a Napkelte műsorvezetői olyan látványosan béna kacsák voltak, amikor a stúdióban megjelent Vona Gábor vagy Morvai Krisztina, hogy folyamatos leégésüket már nehéz sorozatos bakik véletlen egybeesésével magyarázni.

A Fidesz szavazóit is “zsidósították” – inkább látnák őket Izraelben (galériánk itt látható)

Az MSZP-nek jó a Jobbik futtatása?

Bár a baloldali média Jobbikot felemelő nyomulása elsőre talán sokakat meglep, az mégsem lehet véletlen. Korábban több szélsőjobboldali személyiséget is balliberális újságírók „fedeztek fel” és emeltek ki az ismeretlenség homályából, amikor szükség volt egy kis fasiszta riogatásra (gondoljunk csak „karlengető Bácsfi Dianára”).

A baloldalon azonban az eddig mumusként kezelt párt látványos futtatása minden bizonnyal mást célt szolgál: sokak meggyőződése ugyanis, hogy a Jobbik a Fideszt gyengíti, onnan vesz el szavazókat. Így, akiknek soha nem volt gyomorbaja abból, hogy hogyan erősítsék az MSZP-t és hogyan gyengítsék a Fideszt, azok most örömmel nyúltak a Jobbik hóna alá.

Kérdéses azonban, hogy ez a politika valóban kifizetődik-e. A Jobbik támogatói között ugyanis nagy arányban állnak az MSZP-ből lemorzsolódott és csalódott emberek is. Ez a jelenség olyannyira jellemző, hogy az inkább baloldaliak által nézett napkeltés szereplések – és a baloldali újságírók látványos besülése – az MSZP-ből is eltávolíthat szavazókat, a fifikás taktika tehát akár visszafelé is elsülhet.

Csepel.info

289 hozzászólás “A Fideszre „utazik” a Jobbik: ismét elmeszelték a jogsértőket” bejegyzésre

  1. Prendick szerint:

    Nem is mondtátok, hogy a csepel.info fuzionált a szánalmas.hu-val. 🙂

    Különben nekem tetszik, hogy mindenki a Jobbikot reklámozza. Legalább még ismertebbek lesznek.
    Ha már az SZDSZ-nek és a Fidesznek is egyránt a Jobbik lett az ellensége, akkor jófele mennek. 🙂

  2. Bubus szerint:

    Inkább erősen úgy tűnik a dolog, mint egy MSZP-SZDSZ-Jobbik olajfa.

  3. Prendick szerint:

    Mondjuk azon röhögök a legjobban, hogy a cikket, több részletben, már korábban olvashattuk a hozzászólások között. Így már tényleg csak a hülye nem tudja, hogy mely fórumtársaink szerkesztik az oldalt.
    Amatőrök. 😀

  4. kovács Ernő szerint:

    Mindjárt megsajnálom a szegény Fideszt! Végre egy párt, aki nem fekszik le nekik!

  5. admin szerint:

    Prendick, szerinted Lexon a mi szerkesztőnk? Ő ajánlotta be pl. a szabadkikötős témát is.

  6. Prendick szerint:

    Bizony Bubus, ez az MSZP-SZDSZ-Jobbik-New York-Tel Aviv tengely.
    /Már nincs olyan szmájli, ami kifejezhetné, mennyire röhögök./

  7. Bubus szerint:

    Ernő, te pl. korábban MSZP szavazó voltál, most jobbikos vagy. Prendick dettó. Attila is. Van köztetek olyan, jobbikos, aki nem szavazott az MSZP-re korábban?

    Nem is csodálom, hogy ennyire utáljátok a Fideszt.

  8. Bubus szerint:

    Tényleg Prendick, mit szólsz a Szálasi cikkhez, tetszik, ahogy a “Nemzetvezetőt” istenítik?

  9. Prendick szerint:

    Admin, még jó, hogy a hozzászólásokra nem működik a keresőtök. Mert így nincs türelmem összeszedegetni, ahol a cikk egyes mondatai szó szerint egyeznek egyes hozzászólásokéval.
    Nem, nem Lexon. Vagy ha igen, ő olyan profi, hogy engem is megtévesztett.

    Vagyok olyan jólnevelt, hogy nem mondok neveket, ez illetlenség lenne, de ahogy én rájöttem, mások is rá fognak.
    Emberi gyengeség, hogy ha annyit kell olvasnia egy adminnak a hozzászólásokat, előbb-utóbb nem állja meg, hogy be ne szálljon. 😉

  10. Prendick szerint:

    Bubus, valami közelebbit légyszi, mert fogalmam sincs, miről beszélsz.

  11. kovács Ernő szerint:

    Bubus, én jobbikbal vagyok már évek óta. A kapcsolat.hu-ra ha föl mész megtalálsz. http://www.youtube.com/watch?v=TlaVUpFf4Aw

  12. Manitu szerint:

    Végre!

    A hócipőm tele volt, hogy minden nap ezeknek a bunkóknak a műveit kellett néznem. Alig lóg ki a lóláb, hogy a Jobbik kiknek az érdekeit szolgálja!!!!!

  13. Prendick szerint:

    Manitu, nekem is van olyan ismerősöm, aki meg van győződve arról, hogy mindenki őt üldözi és az egész világ összefogott ellene.
    De kezelik emiatt.

    Megadjam neked is a doki számát? 🙂

  14. Manitu szerint:

    Csak nem te vagy az, külön neve van annak a betegségnek.

    A fényképek magukért beszélnek, a pártkeltés szereplések szintén.

  15. Manitu szerint:

    Mondjatok meg nekem egy tök egyszerű dolgot, és most azt hagyjuk, hogy primitív módon rongálják a plakátokat:
    ha Jobbik ellenzéki párt, miért a Fidesz plakátjait rongálják, és miért az MSZP műsorában szerepelnek, miért az MSZP-s kormány pénzeli őket?

  16. Prendick szerint:

    Bubus, közben rájöttem.
    Gyerekek, valami nagyon furcsát láttam. Kuruc.infos linkek vannak a cikkben!
    Ez itt tilos, nem? Azonnal felszólítom Admint, hogy ugyanúgy törölje, mint a hozzászólásokból. Mi ez a vircsaft? 🙂

    Ma egyszerűen bearanyoztátok a napomat. Ennyi láblövést még sosem láttam egy nap. Front van? 🙂

  17. toto szerint:

    ha a jobbik az mszp mentalitását veszi át, akkor kár volt létrehozni ezt a fantomszervezetet. lehetett volna egy radikláis-szélsőjobb platformja vagy tagozata a szociknak.

    ebben számomra az fáj, hogy a szocik végre valahára lenullázzák magukat, de a Ron Werberi hisztériakampányukat továbbörökítik. Engem nem érdekel különösebben a jobbik, vonuljanak az árpádsávos zászlók alatt, politizáljanak, de ne úgy, ahogy azt a szocik tették.

  18. Prendick szerint:

    “Mondjatok meg nekem egy tök egyszerű dolgot”

    Manitu, én a választ már annyiszor leírtam itt, hogy tényleg már csak tök egyszerű emberek kérdezhetik meg újra.

  19. Manitu szerint:

    Nem látsz a szemedtől. Akár beállhatnál a Táncsics alapítvány támogatói közé is.

  20. toto szerint:

    azon sem csodálkoznék, ha nemsokára a kurucinfo lenne az új kormányzati portál, prominens bloggerei: Budaházy, Tomcat, Toroczkay és akár Bácsfy Diana, hogy a nő vonalat erősítse.

  21. Prendick szerint:

    Toto, én sokkal sötétebb dolgokat tudtam meg. Valójában a Jobbik áll az MSZP mögött. Emlékszel, 2006 óta jönnek fel. Akkor lopták el Kádár csonjait. Klónozták az öreget és egy ideje ő áll a háttérben.
    Na milyen az infó?

    Én is szeretnék itt cikkeket írni. Léccilécci! A szintet hozom, az ujjamból tudok cumizni olyan összesküvés-elméletet, amilyen csak kell, köztetek a helyem. 🙂

  22. toto szerint:

    Kádár csontjainak elcsórása sem mehetett azért egy kis segédlet nélkül, de nem érdekel, hogy hol van az öreg földi maradványa.

    az a szomorú, hogy tapsikolunk, hogy végre a szocik és a szadesz leamortizálja magát, aztán észbe kapunk, hogy az ő politikai (werberi) kultúrájuk újjáéled egy másik pártban, átviszik a 10-20 %-os a szavazótábort, néhány prominenst, akik majd ezután a legnagyobb jobbaldaliak lesznek… Remélem az emberek ezt már nem veszik be, de sajnos vannak kétségeim.

  23. Laja szerint:

    Csak egy-két kérdésem van. Azt mondja meg nekem Prendick vagy Attila, vagy valamelyik jobbikos vezető, hogy miért mennek ennyire élesen a Fidesz ellen? Vagy miért rongálják a plakátjaikat, és erre miért ilyen büszkék?

    A Jobbik a Fideszt az ellenségének tekinti? Akkor kivel tud elveiben valamennyire is azonosulni?

    Nagyon nem tetszik, hogy rongálják a plakátjaikat. De ők tudják mit csinálnak. Biztos jó okuk van rá.

  24. Lexon szerint:

    A leghatározottabban visszautasítom, hogy engem a csepel.info-val összemosson bárki.
    Ha meg az én ajánlásomra foglalkoztatok a szabadkikötôs témával, akkor illene engem is feltüntetni a források között… Ez lett volna a korrekt. A inkorrektség viszont nem pártfüggô…

  25. toto szerint:

    azt is megmondhatja valaki nekem, hogy honnan a zseton erre a sok jobbikos szóróanyagra, plakátra, rendezvényre, amikor nincsenek bent a parlamentben, nincsenek városaik (önkormányzatra gondolok).

    Ezért keményen fizetni kell, tehát egyértelmű, hogy valaki(k) keményen támogatják őket? csak nem a szocik?

  26. Prendick szerint:

    Laja, rengetegszer leírtam az elmúlt két hétben, de téged nem látlak itt minden nap, mint a többieket, ezért kivételesen mégegyszer elmondom.

    A Fidesz és a Jobbik a politikai palettán, egy helyen összeér. A Jobbiknak kellenek a radikális jobbosok, meg a Fidesznek is.
    Bár a Fidesznek nem is annyira ők kellenek, hanem azok, akik középtájt ücsörögnek. Őket kell meggyőzni arról, hogy a Jobbik, a szélsőséges ellenség, nem azonos velük.

    Az MSZP röhög és beengedi a médiájába a Jobbikot, hogy szivassa a Fideszt. Az SZDSZ eleve a Jobbikkal reklámozza magát, de ez kölcsönös.

    A Jobbiknak meg az az érdeke, hogy szavazókat szerezzen. Valamikor a Fidesz stratégiája volt, hogy radikális, ifjú pártnak mutatta magát és akkor neki is volt rengeteg, plakáttépő fiatal aktivistája. Már senki nem emlékszik 98-ra és 2002-re? Tiszta papírfecni volt a város. Most a Jobbiknak vannak fiatal, radikálsi aktivistái. Naná, hogy ragasztgatnak.
    Nem olyan bonyolult ez.

  27. Prendick szerint:

    Lexon, senki nem gyanusít. Csak te lettél az extrém ellenpélda, amivel engem akartak leinteni, amikor kikacagtam az ügyetlenségüket. :Ö

  28. Prendick szerint:

    Toto, lehet hogy a Fidesz támogatja a Jobbikot? Mert ők 500 millát kaptak Gyurcsánytól ugyanakkor, amikor az a huszonötöt is osztották, amiről a cikk ír.
    Tudod, hogy milyen furfangos a te Vezéred? 😉

    Aztán majd lesz meglepetés.

  29. aloe szerint:

    Jaj de vicces, most a kurucz.info is ellenség lett. Eddig az info imádott onnan átvenni cikkeket és idézni, amikor szocikat járattak le írásaikban. Most mindjárt elhatárolódnak tőlük. Ezt az álszentséget, amit a fidesz csinál. 🙂
    Tulajdonképpen arról van szó, hogy sokáig jó volt nekik a jobbik jelenléte, mi több igencsak támogatták őket. Tessék csak visszakeresni néhány évvel ezelőtti eseményeket, cikkeket, amikor még egy véleményen voltak sok mindenben és együtt álltak ki ügyekben.
    Aztán a jobbik túlságosan megerősödött, nem számítottak rá, de annyira, hogy már nem tudják kezelni. Ezért most a legjobb stratégia a szocikra mutogatni együtt. Ez már annyira gyenge, hogy tényleg csak hangosan nevetni lehet rajta… :):):)
    Jó kis írás lett ez a mai. Csak így tovább info!! :):):):)

  30. toto szerint:

    mivel a Fidesz parlamenti párt, jár neki állami támogatás, csakúgy mint a szociknak, szadesznek, emdéefnek.

    persze, Viktor sem ma kezdte a pályát, de én az ő helyében, létrehoznék egy anarhista pártot a baloldalon, tudod, azokkal a srácokkal, akik csegevara pólóban verik szét a városokat egy-egy Nato csúcs előtt. az lenne az igazi móka, vinne szavazatot a jobbiktól és a baloldalról is.

  31. Laja szerint:

    Prendick, a totónak írt válaszodhoz annyit, hogy a Fidesz parlamenti párt (méghozzá a helyek szerint ma a 2. legerősebb), ezért részesül költségvetési támogatásban, ha ezt jól tudom.

    A plakátletépéshez pedig annyit, hogy kifejezetten visszatetsző számomra, és nem hiszem, hogy a “nemzeti áthatottság” ebben kell megnyilvánuljon. Ugye nem hiszed azt, hogy a Fidesz nemzet ellenes lenne?

  32. toto szerint:

    aloe: bármelyik párttal lehet szimpatizálni, együtt működni egy pontig, amit ha aztán átlép, el kell tőle határolódni, főleg, ha egyfolytában őket támadják utána.

  33. Prendick szerint:

    Toto, minden 1%-ot meghaladó pártnak jár a támogatás. Még a Jobbik szakadár alapitványának is. Tájékozódj már kicsit, mert nem világos miért, jó, ha mindig kinevetnek.

    Az anarchisták az eszdéesz báránykái, oda Viktor csak akkor jut, ha lepaktál. Bár még megeshet. 😉

  34. Laja szerint:

    Aloe, hogy mik a tények, azt majd Vasárnap meglátjuk.

    Egy biztos, és tényszerű. És ebben a Fidesszel kell örüljön a Jobbik is (ha ők is hasonlóan gondolkodnak!?)

    Április 26-án megtört a jég. Ez olyan, mint amikor a kocsi szélvédője bereped egy helyen. A repedés egyre csak fut-fut és fut szerte széjjel.

    Az pedig, hogy Csepeln elkezdett fújni a változás szele, két tényezőnek köszönhető, nem többnek:

    1. A helyi Fidesznek.
    2. A helyi MSZPnek.

    A sorrend lehet, hogy fordítva van, ki tudja. És hogy miért? Ezt mindenki kitalálja szerintem.

  35. Prendick szerint:

    Laja, miért lenne a Fidesz nemzetellenes? Nem az, csak túl langyos. Noszogatni kell. Eddig balról noszogatták, remélem mostantól jobbról fogják. Nagyon helyes. Már rég ideje lenne.

  36. toto szerint:

    prendick: én egy szóval sem mondtam, hogy a jobbiknak nem jár állami támogatás, ne legyél demagóg, nézd vissza a hsz-eket. ha megtaláltad linkeld már be légyszives.

  37. Prendick szerint:

    Laja, az, hogy Csepelen elkezdet fújni a változás szele, nem köszönhető semmiféle helyi erőnek. Ahogy pl. Pécsett sem. Annak köszönhető, hogy rengeteg embernek lett tele a hócipője.

  38. Laja szerint:

    Langyos? Miért? Mert nem sodorta bele az országot egy polgárháborúba? Ha pogárháború van, szerinted minden jó ember sértetlen marad, és a gonosz csúnya rossz emberek a végén börtönbe kerülnek? Mert ha ez 1000000%-ig biztos, akkor tényleg ez kellett volna.

    De a történelem nem ezt igazolja. Egy demokratikus párttól ez nem is várható el. Ha így lett volna, az lett volna a csalódás számomra.

    Persze akkor más a helyzet, ha a folyamatok maguktól alakulnak. De szintén a történelem tanúsága, hogy ez sem teljesen így van.

  39. Laja szerint:

    Prendick, ebben nagyon tévedsz.

  40. admin szerint:

    Aloe, soha nem vettünk át egyetlen egy cikket sem a Kurucinfóról.

  41. Laja szerint:

    Akkor a Te elméleted szerint a következő önkormányzatot a Jobbik fogja vezetni és Badacsonyi Zsolt lesz a polgármester?

    Már ne is haragudj, de a Jobbik semmit nem csinált Csepel érdkében ezidáig, úgyhogy ez már ezért is karcos lenne.

  42. Prendick szerint:

    Toto, úgy értelmeztem a korábbi szavaidat, hogy mint a cikk, te is azt sugalmazod, hogy a jobbikos alapítványnak utalt összeg Gyurcsány ajándéka. Ha nem így van, készséggel visszavonom az idevonatkozókat.

    De még egy infóval akkor jövök. A Jobbiknak nem jár állami támogatás, mert önállóan még nem ért el eredményt választáson. Csak a már évekkel ezelőtt leszakadt Harmadik Út választási szövetség alapítványának. Tudod, Csurka és a kirúgott jobbikos vezérkar közös cégének. Ők kapták a 25 millát. El is tették emlékbe.

  43. Bubus szerint:

    Aloe eddig sem az igazmondásáról volt híres.

  44. Laja szerint:

    Bubus, biztos tudod miért… 🙂

    Ha kommunista kinyitja a száját… mennyire igaz

  45. Attila szerint:

    Talán le kellene állni a Jobbikot lejárató kampánnyal és akkor nem lenne valószínűleg ilyen leragasztás. Ezt mondom, mint szimpatizáns.
    Úgy látom egyre savanyúbb a szőlő.
    Bubus, én régen a fideszre szavaztam, de életem egyik legrosszabb döntése volt.
    Akkor kezdjük az elején:
    1. A fidesz egy liberális párt, 93′-ban az szdsz-el kötött választási megállapodást.
    2. Orbán Viktor ekkoriban elég erősen egyház és vallás ellenes volt, hozzá köthető a “térde csuhások” kijelentés. Ma pedig meglepő módon már templomba is jár választások előtt. Egyik szövetségesük a kdnp, bár jobban szereti a mazsihisz érdkeit képviselni.
    3. Ma a Fidesz és Orbán Viktor a trianon emléknapot akar, közben látszólag a gúnyhatáron túl rekedt testvéreinkkel is szeret foglalkozni, pedig a trianoni megemlékezést Orbán Viktor még meghallgatni sem volt hajlandó. Sőt az egész frakciót felszólította, hogy vonuljanak ki. Sokan itt milyen feledékenyek.
    4. Fidesz-szdsz koalíció van például Nagykanizsán.

    Laja!

    Nem a Jobbik tekinti a Fideszt ellenségnek, hanem fordítva. Ezt pont a vezíred mondta.

  46. toto szerint:

    köszönöm, hogy visszavonod Prendick.

    a támogatások a jobbik esetében nem túl nagyok gondolom. mivel a nagy pénzt a parlamenti pártok szakítják. ezt sugalmaztam, és azt már belemagyarázom, hogy valakik nagyon pénzelhetik őket, mivel ez a sok anyag, ami már a várost elborítja, nem jön ki a támogatásukból.

  47. Prendick szerint:

    Várj, Laja, mert teljesen összekeveredett, mit is akarsz mondani. Megpróbálom kibogózni.

    Igen, a Fidesz sokak szerint langyos. Ezek jó része fog szavazni a Jobbikra.

    Csepelen a Jobbik annyira minimális tényező, hogy csak akkor lenne 5%-uk, ha annyira alacsony lenne a választási részvétel, mint a legutóbbi időközin. Például bármennyire meglepő, nekem halvány fogalmam sincs, ki a bánat az a Badacsonyi Zsolt. Gondolom a Jobbik valami helyi góréja lehet. Életemben nem hallottam a nevét.
    Viszont a Jobbik szavazótábora valóban a leginkább elégedetlen emberekből kerül ki. Tehát ha még jobban fokozódik az elégedetlenség, legyen az akár az emeszpé további rablása, vagy a Fidesz langyossága, ez a tábor nőni fog.

    A helyi erők semmit nem változtak, ezért semmit nem is változtathattak. Ugyanúgy marják egymást, ahogy eddig.
    A változás országos.
    Aki azt hiszi, hogy nem így van, óriásit fog csalódni.

  48. toto szerint:

    bubus, te mikor szavaztál a fideszre?

  49. toto szerint:

    illetve attila?

  50. Prendick szerint:

    Toto, sokan felfigyeltek rá, hogy feljövőben van a Jobbik. Olyanok is, akik majd később kaszálni szeretnének, olyanok is, akik támogatni tudnak egy új mozgalmat. Ahogy Széles Gábor odaállt a Fideszhez, a Jobbikhoz is álltak páran a kissé kisebb nevek közül. Van köztük pár olyan is, aki mosolyogva fizet ki egy plakátkampányt.

    Azt sem szabad lebecsülni, hogy rengeteg a fiatal aktivistájuk. Mondom, mint a Fidesznek 98-ban. Ezért van a plakátmizéria. Jönnek a kölykök, kapnak egy marék plakátot, azt viszik szanaszét. Ez így nem túl drága.

    Az MSZP nem szeret fizetni. Amijük van, azt inkább elteszik.
    De az sincs kizárva, hogy mennek emeszpéközeli pénzek is, mert nekik érdekük, hogy a Fideszt kissé szorítsák meg és elég egyszerű dolog egy-két közvetítőn keresztül besegíteni.
    Időnként a pártok kopogtatócetlivel is kisegítik egymást. Néha egész körmönfont stratégia alapján.

  51. toto szerint:

    vagy akár fizetett alkalmazottak is plakátolhatnak, ki tudja. de azért a gyanúm az, hogy inkább néhány szoci nagyvállalkozó nyúlt a hónuk alá. Csak az így felépített szervezetek egy gombnyomásra esnek szét, ha a gazdájuk úgy akarja és már nem lesz szüksége rá…

  52. Borka-Szász Tamás szerint:

    “A Csepel.info fideszes forrásai elmondták: nem lepődtek meg a tömeges plakátrongáláson, hiszen ilyen minden választási évben előfordult. „Az azonban már meglepett, hogy az MSZP helyett most a Jobbik követte el ezeket, ráadásul a jobbikos aktivisták ugyanazt a leragasztós technikát, és hajszálra ugyanazokon a helyszíneken alkalmazták, mint 2006-ban a szocialisták.”

    Az MSZP-re vonatkozó mondatok EBBEN a formájukban NETTÓ hazugságok, a sejtetés pedig (értsd: most is biztos ugyanazok ragasztgatnak) szánalmas….
    Tehát a fideszes források megtévesztették szegény csepelinfo szerkesztőket (azaz saját magukat). 🙂

    Emlékeztető: 2006. tavaszán valóban volt pár darab fideszes plakát átragasztás az Erdősor utcában, a kampány legelején, de a jogos kifogás után az Mszp kifejezetten ügyelt arra, hogy ne csináljanak többet a túlbuzgó aktivisták ilyet. 2006. őszéről pedig nem emlékszem ilyen panaszokra, azaz jelentéktelen esetek lehettek csak.

    Ceterum censeo: a csepelinfo olykor Goebbels legjobb tanítványa…

  53. Borka-Szász Tamás szerint:

    Kedves Admin!

    Gulyás Gáborra vonatkozó cikket elég nagy százalékban a kuruc.info-ról sikerült átemelnie az infónak. Ez csak 1 példa, Aloe védelmében.

  54. Prendick szerint:

    Toto, nem vagy elég tájékozott. Például a Goj Motorosok /akik közben Nemzeti Érzelmű Motorosok lettek/ főszponzora a CBA tulajdonosa. És vannak még páran ebből a kaliberből. Asszem kimérnének parizernek, ha azt mondanád a szemükbe, hogy szoci nagyvállalkozók. 🙂

    Nem kell állandóan összesküvés-elméleteket keresni. Megváltoztak az idők. Ki gondolta volna tíz éve, hogy lesznek jobbos tévék, komoly jobbos újságok? És lettek. Akkor mi volt? A Magyar Fórum, meg pár kis lapocska. Mára országos lapok is “elestek”.

    És nem mindenki áll jobboldalon a Fidesz mellett, mint a mellékelt ábra is mutatja. Ne aggódj a Jobbikért. Ha egyszer kipukkadnak, akkor az nem azért lesz, mert megvonnak tőlük valami szoci pénzt. Nincs különösebb szükségük rá.
    /Egész más a problémájuk, de erről majd ha aktuális lesz./

  55. toto szerint:

    Attilának néhány szóban válaszolok:

    1. a liberalizmus nem egy rossz dolog, számos tekintetben én is egyet értek vele, csak a mai politikában (ahogy MO-on is) vadliberalizmus létezik, ami a szélsőségeket támogatja: melegek, tradíció szétverése, kisebbség kijátszása a többség ellen. Nagyvonalakban, az amit a szadesz csinál, ami egyértelműen hányingerkeltő. 93-ban az szdsz nem azt képviselte amit most, akkoriban az egyik legnagyobb kommunistaellenes erő volt, az mdf-el együtt. tehát akkoriban a fidesz a kommunizmus ellen fogott össze a szadesszel, akik aztán lefeküdtek nekik. és megszünt az együttműködés. Az meg hogy vidéken van, helyi szinten milyen viszonyok alakulnak ki, innen pestről nem tudom megítélni. van azért miép/jobbik-mszp koalició/együttműködés is, nyugodt lehetsz.

  56. Borka-Szász Tamás szerint:

    Pendrick: “Időnként a pártok kopogtatócetlivel is kisegítik egymást. Néha egész körmönfont stratégia alapján.”

    Tetszett ez a mondat, kedves Pendrick. Csak emlékeztetni szeretnék mindenkit az április csepeli időközi választásra: feltűnt ott Csaba Elemér nevű jelölt az MSZMP párt nevében. Igaz ugyan, hogy az illető egy másik budapesti kerületben helyi képviselő, életében nem járt Csepelen, az egész kampányban elérhetetlennek bizonyult. De azért valahogy sikerült leadnia 40 kopogtató cédulát és jelöltetnie magát.

    Ön szerint melyik pártnak volt érdeke, hogy induljon ez az MSZP-hez megtévesztésig hasonló nevű párt jelöltje, zavarba hozandó az idősebb gyári múltú szavazókat? És kinek volt “ereje” mondjuk nélkülözni 40 szelvényt? Lehet találgatni és sakkozni.

    Hangsúlyozandó persze, hogy szegény kisöreg kapott 3 azaz három db szavazatot összesen, tehát finoman szólva a manőver besült és nem múlt rajta semmi.
    Maga a jelenség figyelemre méltó és tanulságos – vajon 2010-ben lesz folytatása kerületi szinten?…

  57. Attila szerint:

    Toto!
    2002-ben.

  58. toto szerint:

    prendick: nem mindig a lényeg a fontos. az, hogy ott van esetleg a CBA logó, az elképzelhető, nem láttam, lehet, hogy így van. de a szoci nagyvállalkozó pénzei nem jelennek meg ilyen transzparens módon, attól tartok.

  59. toto szerint:

    akkor nem volt rossz döntés, biztos meggyőzött a négy év kormányzati teljesítmény, nem is hibáztatlak érte.

  60. Admin szerint:

    A Gulyás Gáborról szóló cikket is mi írtuk, miután a dokumentumokat megkaptuk e-mailen. A kurucról még csak nem is idéztünk.

    Apropó frakció vezetõ úr, nem kellene Gulyás úrnak végre lemondania?

  61. Hugi szerint:

    Rögtön megjelent az MSZP, amint a jobbikos barátaikról rosszat mondott az a csúnya, gonosz Fidesz.

    Kilóg a lóláb MSZP-Jobbik!

  62. Attila szerint:

    Toto!

    Persze, ha már a fideszről van szó, akkor mindent meglehet magyarázni. Bár az a liberalizmus nem tért el a mostanitól, csak az emberek akkor még nem ismerték mi is az valójában. Engem nem érdekel, hogy adott esetben ki-kivel fog össze, de azt be kell látni, hogy jobban húz a fidesz a deviáns szdsz-hez, mint a Jobbikhoz. És ez szégyen, mert ha valami szélsőséges az az szdsz. Az meg gyakorlatilag elképzelhetetlen, hogy valaki ennyire megtérjen, mint a OV. Lányának is szép magyar neve van: Ráhel
    Nem azért szavaztam a Fideszre, mert tetszett, nem volt más. Miéppel szimpatizáltam, de akkor én is megettem ezt az egy a zászló egy a tábor maszlagot.

  63. dinamo szerint:

    Borka úr! Azzal a választással én nem jönnék elő a maga helyében. Elég égés elveszíteni Csepel legszocibb részét. És ott maga vezényelte a pártját 🙂 Pedig annyira baloldali (volt) az a lakótelep,hogy 3 balos párt is kedvet kapott hozzá. Nem kéne már magyaráznia a bizonyítványát. Bukta volt.

  64. Prendick szerint:

    Tamás, a pártpolitika durva játék. Nem hiszem, hogy nekem kéne ezt bizonygatni. Én borzasztó furcsákat láttam már életemben. Emiatt mindenkiről el is hiszek mindent.
    Emiatt nem is a hittel operálok, hanem valószinüségekkel.
    Mondjuk elég valószinünek tartom, hogy a Fidesz csinálta ezt a kis játékot az MSZMP-vel.

    Általában a nagy pártok letarolják a kopogtatópiacot. Ennek technikai és taktikai oka is van. A technikai az, hogy ha már egyszer elindították a gyűjtést, nem lehet távirányítani az aktivistákat, mennek végig a körzeten akkor is, ha már a központban térdig járnak a papirban. A taktikai meg pl. a fent vázolt.

    Például nem értem, hogy a Fidesz miért nem segítette ki Csurkát? Gyengíthették volna a Jobbikot vele.
    Gondolom nem számított, mert a Fidesznek nem a választáson ellenfele a Jobbik, csak a köztudatban.

  65. Prendick szerint:

    Toto, ha ez megnyugtat, azt mondom, hogy elképzelhető. Minimális esélyt adok neki, de azt megadom.
    Mondjuk, ha bejut a Jobbik a Parlamentbe, akkor óhatatlanul hozzájut annyi lehetőséghez, hogy ne legyen szüksége emeszpés anyagi támogatásra, mert tolongani fognak az “üzletfelek”.

    Azért a Parlament nagy kondér, az is marad és ott bent mindenkinek van külön kanala, sőt kislábosa is, amiben hazaviheti a maradékot. A Jobbik sem lesz kivétel, ők se a Marsról jöttek. 🙂

  66. Attila szerint:

    Prendick!

    Ha Csepelre gondolsz, akkor azért, mert itt már nincs Miép.
    Abban igazad van, hogy sajnos mindenki emberből van, így benne van a pakliban a csalódás. Bár ebben különbözünk, mert én hiszek is benne, hogy jó. Amennyiben ismételten csalódnom kell…akkor nem látok más kiutat, nem szavazgatok többet. Így is másban látom az igazi kiutat, de ez már nem fórum téma.

  67. Prendick szerint:

    Tényleg, el is felejtettem, hogy én is szavaztam a Fideszre. 90-ben, meg legutóbb az önkormányzatin, mert nagyon el akartam küldeni Demszkyt a retekbe. Akkor az én szavazatom most hiányozni fog.
    De hát én már szavaztam itt mindenkire, csak Ibolyáék kerülték ki a szórást, mert bennük sose láttam semmi hasznosat.

    Lehet, hogy legközelebb nem szavazok a Jobbikra se. Majd a Munkáspártra, hadd örüljenek. Vagy a Sörpártra. Ahogy kijön a lépés. 🙂

  68. Prendick szerint:

    Attila, úgy globálisan gondoltam. Szegény Csureknek mit ki nem kellett találnia, hogy megmagyarázza, miért nem jöttek össze a cédulák.

    Különben gyakran utaltam rá, hogy én sem látom különösebb értelmét magának a képviseleti demokráciának. Csak az ellenoldalon nem látom még azt az észt, mi mentén érdemes lenne elindulni.
    /Már látom, hogy jegyzetelnek az NBH-nál. 🙂 /

    Aztán lehet, hogy meg se érem, pedig az elkövetkező ötven évre rémséges átalakulásokat prognosztizálok. Még az is lehet, hogy el kéne kezdeni arabul, vagy kínaiul tanulni. Majd kiderül, mi lesz.

  69. Attila szerint:

    Ne legyen igazad.(Utolsó mondataidra értem)
    Bizony, figyelve leszünk 😀

  70. Prendick szerint:

    Miért ne legyen? Félszázadonként változik a rendszer, húsz év letelt.
    Még jól jöhet nekünk, hogy az európai sajtó szerint mi vagyunk a földrész legnácibb népe. Egy arab inváziónál ezt kifejezetten komálnák az abroszfejűek. 😉

    /Na most kapcsolt ide a CIA is. 🙂 /

    Mindenki hazament? Jöjjön valaki, és üssük egymást a cikkben lévő orbitális hülyeségek kapcsán. Remek téma és le se lehet zárni arra való hivatkozással, hogy eltértünk. Mert ide ezek után bármilyen marhaság befér.

  71. Attila szerint:

    Elnyomta az egód a többieket, ez van, de én nem bánom 😀

  72. Prendick szerint:

    Elnyomok én itt mindenkit, mint Artur király az anarchoszindikalistákat /fejből tudom az egész Gyalog galoppot, ha valaki nem tudná hova tenni az utalást/. Már látom némely fórumtársat, ahogy körbekérdezgeti: “Maga is látta, hogy elnyomott?”

    Nehéz teher a zsenialitás, de jól viselem. A lényeg az, amit már Bástya elvtárs is mondott: “Szerénység, elvtársak. Én ha valamit szeretek magamban, az a szerénység.” 🙂

  73. Kati szerint:

    Tisztelt Olvasók!
    Aki változást szeretne és azt ,hogy ez az ország ne a rabló bűnözők kezében
    maradjon az mindenképpen csak a FIDESZRE szavazzon. Egyértelmű , hogy a Jobbik kinek az érdekeit szolgálja. Csak arra törekednek, hogy a Fidesztől
    szavazatokat vegyenek el. Nagyon félnek az mszp-sek a csúfos vereségtől.
    Tisztelem és becsülöm Morvai Krisztinát azért amit tett, de ő csak maradjon az aki volt és tegye azt amit eddig tett. Aki a jobbikra szavaz az az mszp-re szavaz!!!!!!!

  74. Prendick szerint:

    Kati, aki ezt a butaságot elhiszi, az úgyis már a Fidesz stabil szavazója. Teljesen felesleges bíztatni.
    Aki meg nem fideszes és tényleg ennyi esze van csak, az meg különösen ne szavazzon a Jobbikra, mert csak égetné.
    Úgyhogy nyugi, lazíts, mély levegő, orbánkép, OK.

  75. Lexon szerint:

    “Tisztelem és becsülöm Morvai Krisztinát azért amit tett” – hát, tudod, erre nincs mit mondani…

  76. Papasa szerint:

    Prendick:
    Én inkább fehér-fekete eltolódást látom körvonalazódni a jövőben. Nem csak Mo.-n, hanem világ méretben. A jing-jang elmélet szerint heycsere következik.. 🙂 Mehetünk capuérázni a cukorföldekre.. 🙂

  77. Hugi szerint:

    Prendick, te csak menj Kínába, ha unod a demokráciát 😉

    Egyébként Katinak igaza van, a Fidesz tudja csak legyõzni az MSZP-t.

  78. Papasa szerint:

    Hugi:

    Legyőzi az saját magát..

  79. Prendick szerint:

    Papasa, ez jó volt. 🙂
    Ki leszünk telepítve.
    “Borneo és Celebesz, miénk volt és miénk lesz”
    Látták ezt előre.

    Hugi, az már majdnem Kína.
    Igaz, Európa is lassan az, amilyen demokrácia itt van…

  80. Hugi szerint:

    Nem éltetek még 2002-ben balga népség? Nem közvélemény-kutatást kell nyerni!

  81. Prendick szerint:

    Mire ez a nagy rinya a Jobbiktól? Nem bíztok a Fideszben?

  82. Attila szerint:

    Úgy beszéltek a fideszről, mint valami szuperhősről. Este naracsfomájú reflektorral az égre világítanak és jön a mélynövésű viktor egy ébresztőórával. Aztán mond ezt-azt, mikor mi kell a népnek és elrepül.
    Persze van sok segítőtársa, például a Kövér “III/III-s vagyok, mindenki más kommunista” Lászó, aki kórós testszőrzet-burjánzásban szenved, vagy (a)Rogán(s) “50cent” Antal a tojásgyűjtő. De ott van még Csintalan-Pajkos Sándor pajtás(aki nem volt mszp-s, ezt tudjuk).
    Kati, Hugi!
    Egy dolgot tehettek, felhúztok egy-egy vekkert péntek éjfélkor. Közben egy Viktort ábrázoló plakáton letérdeltek és imádkoztok Mekka felé, közben nem elfelejteni a csókot Viktor fejedelem képére.
    Aztán mikor megszólal a vekker, akkor minden más lesz. Az mszpszdsz, az ügynök jobbik és az áruló mdf már a múlté.
    Mi sem leszünk, és megváltódik a világ vala.

  83. Papasa szerint:

    Attila:
    LOL! 🙂

  84. Hugi szerint:

    Ha nem lenne válság, a többség csak nevetne a Jobbikon. Csak az elkeseredettség hajt 5%-nál több embert ilyen sötét bunkó pártba.

  85. Attila szerint:

    Így kedves Hugi szerencsétlenségedre, rajtatok nevet mindenki.

  86. Hugi szerint:

    Visszaértél a plakátrongálásból? Ma hány fideszes plakátot tettetek tönkre?

  87. Papasa szerint:

    Hugi:

    Feltételezem, ezek szerint tisztában vagy a Jobbik jelenével, és múltjával. Utánnanéztél a pártagoknak, programjuknak és arra a következtetésre jutottál hogy bunkók.. Ellenkező esetben, csak a propagandát fújod..

  88. Csaby szerint:

    Hugi!

    Milyen válságról beszélsz? Amit a Vitya + a Bajnai belétek beszélt?

    És bunkó te vagy és a fajtád!

  89. Csaby szerint:

    A másik hugi!

    A fidesz még soha nem győzte le az mszp-t

  90. Csaby szerint:

    Miért nem fogok a fidesz-re szavazni:

    – Mert ölbe tett kézzel nézi, ahogy az idegen érdekeket képviselő MSZP-SZDSZ galeri egymás után csalja el a választásokat

    – Mert ő maga is csalás-gyanús ügyekbe keveredett a ferencvárosi időközi választásokon

    – Mert 2006-ban megelégedett a szavakkal

    – Mert az izraeli Likud testvérpártja

    – Mert nem ítéli el az izraeli agressziót Gázában

    – Mert Mikola István is érintve volt a kórház privatizációban

    – Mert Szabó György izraeli állampolgár, a Fidesz parlamenti képviselője nem ítéli el a gázai mészárlást

    – Mert Hankiss Ágnes fideszes EP-jelölt szavazatával választották meg az SZDSZ-MSZP jelöltjét a Magyar Rádió élére

    – Mert a Fidesz önkormányzati szinten sem képes távol tartani magát a korrupciós és telekspekulációs ügyektől

    – Mert folyamatosan szélsőségesezi a tőle jobbra lévőket, de azért a szavazataikat köszöni szépen, elfogadja

    – Mert nem szélsőségesezi folyamatosan a magyarellenes és valóban szélsőséges SZDSZ-t

    – Mert hagyta, hogy Gyurcsány kimagyarázza az őszödi beszédet, ­ megmagyarázza a megmagyarázhatatlant

    – Mert birtokolja az önkormányzatok többségét, mégsem képes ­ még helyi szinten sem ­ megakadályozni a kormány ámokfutását

    – Mert képtelen volt egységesen NEM-et nyomni a költségvetésre

    – Mert elmulasztotta a kommunisták elszámoltatását

    – Mert elmulasztotta a kommunista nómenklatúra kipenderítését az önkormányzatok hivatalaiból

    – Mert eladta a rendszerváltást

    – Mert nem tesz semmit a cigánybűnözés ellen, sőt, az MSZP-hez hasonlóan hasznot húz a leszakadó rétegek nyomorából

    – Mert a fideszes képviselők képtelenek arra, hogy sorsdöntő kérdéseknél mindannyian jelen legyenek a Parlamentben

    – Mert olvasatlanul írták alá a lisszaboni szerződést

    A lista nem teljes! Ha Ön szerint hiányzik valami a felsorolásból, kéjük írja meg szerkesztőségünknek, hogy kiegészíthessük a listát, annak érdekében, hogy minél teljesebb képet kapjunk a Fideszről.

    Kiegészítések:

    – Mert a 90-es években aktív szerepet vállalt a létező jobboldali pártok felszalámizásában

    – Mert a 98-as választási nyerés és kormányzás következtében kimutatta foga fehérjét az FKGP-vel való viszonyáról

    – Mert 98-as be nem tartott választási ígéretük: felülvizsgáljuk a privatizációt!

    – Mert 2002-ben, módjában állt volna a szavazatok újraszámláltatása, de nem tette meg, mert kisebbik rossznak ítélte meg a szociál-liberális kormány felállását, mint hogy a “szélsőséges” MIÉP a Parlamentben maradhasson

    – Mert a 2005. évi kettős állampolgárság megszavazásának élére akkor állt oda, amikor már a Magyarok Világ Szövetségének aláírásgyűjtése visszafordíthatatlanná tette a népszavazás kiírását

    – Mert 1999-ben, mikor lehetőség lett volna az ősi magyar föld szerb megszállás alóli felszabadítására, akkor ők a kisujjukat sem mozdították

    – Mert Rogán antimagyar módon elbontatta az ereklyés ország zászlót

    – Mert nem lehet egyértelműen behatárolni, hogy milyen ideológiát képvisel, túl sok pálforduláson ment keresztül megalakulása óta (talán csak kommunistának nem definiálta magát, de még az is eljöhet)

    – Mert ugyanúgy folytatta kormányzása alatt az állami vagyon elherdálását, a földjeink külföldi kézbe juttatásának előkészítését

    – Mert 1990. június 4-én, amíg a többi képviselő lehajtott fejjel emlékezett egyperces néma felállással a trianoni békediktátumra illetve annak áldozataira, frakciójuk tiltakozásul kivonult az ülésteremből

    – Mert Deutsch Tamás, Rogán Antal, Csintalan Sándor, Pokorni Zoltán, stb. sokféle jelzővel illethető, de nemzeti érzelműnek még véletlenül sem

    – Mert külpolitikáját az orosz-fóbiás, Amerika(ezáltal izrael)-rajongó Németh Zsolt és csapata viszi egyoldalúan félre

    – Mert mára már túl sok érdekember csapódott hozzájuk

    – Mert az Orbán-kormányban volt az eddigi kormányok közül a legtöbb volt MSZMP-káder

    – Mert még mindig az un. „kollégiumi mag” uralkodik a pártban, akik tisztes polgári foglalkozást életükben nem végeztek (iskolából a parlamentbe)

    – Mert szégyenszemre nem találtak méltóbb köztársasági elnököt, mint Kun Béla leányági unokája

    – Mert Orbán Viktor, II. János Pál pápa látogatásának hírére enyhén szólva nem ujjongott, azóta viszont lelkes templomjáró lett

    – Mert az általa uralt médiákban ugyanolyan durva ferdítést, elhallgatást kap a nemzeti oldal, mint a liberál-bolsevik túloldalról

    – Mert a „rossz nyelvek” szerint Deutsch Tamás baráti körben, kissé becsípve így fogalmazott az 1998-as választások után:”Jól bevették ezt a polgári maszlagot!” 2010-ben is ezt fogja mondani, de a polgári jelző kiegészül a nemzetivel, ha hagyjuk.

    – Mert a gazdákat visszatartotta a megmozdulástól a MAGOSZ-on keresztül

    – Mert a fideszes Körmendi Ékes Judit által vezetett ORTT beleegyezett az RTL Klub koncessziója visszavonásáért indított per megszüntetésébe közvetlenül a jogerős ítélet kihirdetése előtt

    – Mert ha a MIÉP nem akadályozza meg, akkor a Fidesz-kormány a 2000-es
    évi zárszámadásban megszavazta volna, hogy Magyarországon lottó
    játékot ne csak az állami Szerencsejáték Zrt. szervezhessen, hanem
    bárki – akár izraeli vállalkozók is

    – Mert ígérete ellenére nem kötötte a székelyek autonómiájának megadásához Románia felvételét az EU-ba

    – Mert otthagyta 2007 október 23-án az Astoriánál hallgatóságát, amikor azt lőni kezdte a gyurcsányi rendőrség és eliszkolt a páncélozott autójában

    – Mert nem tartottak saját megemlékezést tavaly október 23-án

    – Mert visszavonták tavaly szeptember 26-ra meghirdetett Hősök terei rendezvényüket Gyurcsány tanácsára

    – Mert először támogatták a Magyar Gárdát (lásd a Demokrata főszerkesztő fideszes Bencsik András alapító tagságát), majd Tom Lantos tanácsára elhatárolódtak tőle

    – Mert Orbán Viktor két pofont ígért be a Magyar Gárdának

    – Mert megvonták a Magyarok Világszövetségétől a támogatást

    – Mert a Orbán kormány idején fogadták el a felsőoktatásban bevezetésre került Bolonyai rendszert

  91. Attila szerint:

    Ez igen Csaby! Köszönöm!

  92. Attila szerint:

    Hugi!

    Gondolod, hogy foglalkozok a Fidesz plakátjaival?
    Láttam párat, csak azt nem értem miért más mindegyik. Az egyiken az van, hogy “Szavazz a kirekesztés ellen” a másikon az, hogy “nem szavazok a jobboldalra, mert együttműködik a szélsőségekkel” a harmadikon pedig “Felnőttek vagyunk”

  93. Emese szerint:

    Tisztelt Jobbikosok!

    Mint tisztességes jobboldali ember alaposan meglepődtem azon, ahogy vandál barmok módjára vonultak végig az utakon, minden MSZP-SZDSZ-es plakátot a helyén hagyva, és minden fideszest leragasztva.

    És ezek után önöknek eszükbe sem jut, hogy bocsánatot kérjenek.

    Önök nem jobboldaliak, hanem az MSZP csicskásai. És azért nem tudnak még bocsánatot sem kérni, mert a tojáshéjjal a fenekükön még addig sem jutottak el, hogy az édesanyjuk ezt megtanítsa önöknek.

    És nem bújtak a kis dorgálás után az MSZP szoknyához – ők jöttek ide önöknek segíteni. És csak még nagyobb lett a szájuk.

    Eddig valamennyire szimpatukusak voltak, de most lehullott a lepel. Minden erőmmel azon leszek, hogy minden ismerősömnek, barátomnak elmondjam, milyen neveletlen, primitív, szocibérenc a Jobbik.

  94. Attila szerint:

    Köszönjük Emese!

  95. Öreg halász szerint:

    Ha a Jobbik a rendteremtést úgy érti, mint ahogy a törvényeket betartja, akkor Gyurcsány egy senki hozzájuk képest az anarchia-teremtésben.

  96. Emese szerint:

    A szovjet katonáknak is több erkölcsi érzékük és tisztelettudatuk volt, mint a jobbikos Attila úrnak. Pedig azt sem tudták, mi az angol wc.

    Pontosan erről beszéltem: akik nem tisztelnek senkit, azok nem tudnak rendet sem tenni. A politika nem csak egy-egy ilyen-olyan rendszert jelent, de jelent a rendszerekkel együtt egy kultúrát is.

    A magyar jobboldalnak nagyon régi és nagyon nemes hagyományai vannak. A más jobboldali pártok lejáratása, a kommunistákkal való összefogás azonban nem a magyar jobboldal jellemzője.

  97. Attila szerint:

    “A magyar jobboldalnak nagyon régi és nagyon nemes hagyományai vannak. A más jobboldali pártok lejáratása, a kommunistákkal való összefogás azonban nem a magyar jobboldal jellemzője.”

    Így van, akkor ezt mondja el a fidesznek, ha tényleg így gondolja.
    Köszönjük Emese!

  98. Emese szerint:

    Attila, akkor lássuk: mutassa meg a leragasztott, letépett jobbikos plakátokat!

    Tudom mi a bajuk: a Fidesz nem olvadt be a Jobbikba, Orbán nem ment oda csúszva-mászva Vona úrhoz, hogy hadd lehessen Jobbik-tag.

    Az a bajuk, hogy tojáshéjjal a fenekükön azt hiszik, hogy önöknek mindent szabad, és ha a Fidesz kijelenti, hogy önökkel nem ért egyet, akkor szét kell verni a plakátjaikat, mocskolni kell őket minden lehetséges helyen, le kell zsidózni mindenkit, aki nem Jobbik szavazó.

    A kommunisták csinátak hasonlót, nekik sem volt kultúrájuk.

  99. Bubus szerint:

    Egy darabig azt reméltem, hogy talán elnézést kérnek.

    Borka-Szász Tamáson jót nevettem. Miután kijelenti, hogy nettó hazugság, hogy az MSZP leragasztotta 2006-ban a fideszes plakátokat (mint most a Jobbik), azt is közli, hogy utána azonban ilyen már nem volt!

    Itt valóban kezd kialakulni egy MSZP-Jobbik kiskoala.

    Kedves Borka-Szász et., a plakátozókat is az MSZP kölcsönözte a Jobbiknak, vagy csak a technológiai rejtelmeket adta át?

    😉

  100. Attila szerint:

    “A kommunisták csinátak hasonlót, nekik sem volt kultúrájuk.”

    Kommunisták melyik csoportjára gondol? Mondjuk erre?

    Stumpf István – MSZMP tag, Hazafias Népfront alelnök;
    Járai Zsigmond – MSZMP tag, kormánytag, III/2 ügynök;
    Matolcsy György – MSZMP tag, III/2 ügynök;
    Csurka István – III/3 ügynök;
    Martonyi János – MSZMP tag, kormánytag, III/2 ügynök;
    Chikán Attila – MSZMP tag;
    Pintér Sándor – MSZMP titkár;
    Boross Péter – MSZMP tag;
    Ligetvári Ferenc – MSZMP tag;
    Boros Imre – MSZMP-titkár, III/2 ügynök D-8;
    Balogh Gyula – MSZMP tag;
    Mikola István – Hazafias Népfront, elnök;
    Fónagy János – MSZMP tag;
    Vonza András – MSZMP tag;
    Szabadi Béla – MSZMP tag, munkásőr;
    Varga Mihály – KISZ titkár;
    Deutsch Tamás – KISZ titkár;
    Orbán Győző (orbán apuka) párttitkár,
    Orbán anyuka pedagógusi pályát cserélte fel egy pártbizottsági állásért. Orbán Viktor – Gimnáziumi-egyetemi KISZ titkár;
    Kövér László – KISZ-titkár, a Forradalmi Munkás-Paraszt Kormány és Magyar Szocialista Munkáspárt Központi Bizottsága alá tartozó Társadalompolitikai Intézet munkatársa;
    Pozsgai Imre – MSZMP KB tag;
    Szűrös Mátyás – MSZMP KB tag

  101. Emese szerint:

    Attila drága, nézzen a tönkretett plakátokra: a kommunista eszközök köztünk élnek.

    Ön meg az egyik tagja az ilyen eszközöket ma használó egyik pártnak. Még a videóreklámjuk is kommunista, a honlapjuk meg náci. A kultúrálatlanság ebben is jelentkezik, annyira olvasatlanok, hogy azt sem nézik meg kiktől miket vesznek át!

  102. LB szerint:

    “Kórházba vittek egy szocialista plakátragasztó aktivistát, aki az Index információi szerint Csepel központjában helyezett el társával együtt tacepaukat, amikor négy ismeretlen váratlanul beléjük kötött.”
    🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁

    http://index.hu/kulfold/eu/2009/valasztas/megvertek_egy_mszp-s_plakatragasztot/

  103. Öreg halász szerint:

    Nekem az MSZP-s szomszédom akarta bemesélni, hogy Orbán KISZ-titkár volt. Mondtam neki, hogy akkor ezek a dokumentumok már ötvenszeres nagyításban jelentek volna meg a Népszavában.

    Attila (Borka-Szász?): ismerjük az ilyet!

  104. Gordon szerint:

    Napsugár még épp időben érkezett – a kampánycsend kezdte előtt.

  105. Papasa szerint:

    Kedves Emese!

    Szerintem pont Vektor Viktor az, aki kivan attól, hogy nem egy a tábor, aminek Ő a feje! Szerintem pont Ő az, akit a legjobban zavar, hogy nem parancsol a Jobbiknak. Az, hogy a fals dumáját megeszik az ilyenek mint Te, hogy a Jobbik-Mszp valójában ugyanaz, már magáért beszél. (“A más jobboldali pártok lejáratása,”) A plakátokról annyit, hogy valszeg a kiskirály újított közpénzből rakatta oda, (mint a többiek), tehát mondjuk pont annyira az enyém, mint az övék. Másrészt tisztán látszik, hogy ebben az országban szép szóval már semmit nem lehet elérni, erre a legnagyobb bizonyíték a kiskirály, aki 7 éve próbálkozik megkérni az Mszpt hogy mondjanak le.. 🙂
    Viktorunk mindig is vigyázott arra, hogy jól elhatárolódjon minden erőszaktól, de csak mindig a buli végén.. Rafinált gyerek ez, én mondom! 🙂 Csináljatok forradalmat, aztán ha bejön, akkor majd a végén az élére állok, ha meg nem, akkor jól elhatárolódok. Így megy ez..

  106. miska72 szerint:

    Tisztelt Napsugár!

    Nekem eszem ágában se lenne MSZP-s plakátokat ragasztani! Még ha FIZETNEK ÉRTE, akkor se!!!!!
    Ha nem tetszik az MSZP programja pláne nem! Még ha agyonvernek ekkor se ragasztok MSZP-s plakátot. Inkább ÉHENHALOK! 😉
    Bár melyik plakátot elvállalnám, csak az MSZP-t NEM!

  107. miska72 szerint:

    Megnéztem a plakátokat, nekem kifejezetten volt olyan, ami tetszett. Láttam benne kreativitást. Régebben is láttam egy MSZP palkátot ami úgy volt javítva, hogy NEmszp!
    Érted NEM MSZP! 🙂 🙂 🙂 🙂

  108. Bubus szerint:

    Papasa, láthatóan a Jobbik nem bír magával. Most egyetlen más párt sem volt, amelyik az utcákat csatatérnek használta volna, és mások plakátjait rongálta volna. Még bocsánatot sem tudtok kérni egy nyilvánvaló bunkóság után. Nem kevés igazság van abban, hogy neveletlenek vagytok.

  109. Csaby szerint:

    Kedves Emese!

    Látom nagyban hasonlítasz a Budapest Bankos cicához, nem csak a nevedben!
    Tudod te, mit jelent az hogy náci? Mit jelent az hogy kommunista?
    Nem meritek megnézni, hogy a fideszben hány kommunista van, csak becsukjátok a szemeteket, befogjátok a fületeket, hogy ez biztos nem igaz! PEDIG IGAZ!
    Meséld el, hogy a Vitya mit adott neked? Azért fél a fidesz is az elszámoltatástól, mert derékig benne vannak a sz@rban.
    Emlékezz ezekre a sorokra, akikor a vádlottak padján fideszes is fog ülni.
    Ha nem is mindig, de olvass

    http://www.szentkoronaradio.com
    http://www.barikad.hu

    nem kell azonosulni és minden cikkel egyetérteni (én sem teszem). Csak tudod, sok sok olyan dologra bizonyítottan fény derül, amire senki sem gondolna a drága vekkeres viki és holdudvara által elkövetett szemétségeken.

  110. Papasa szerint:

    Tisztelt Bubus!

    Mielőtt belelovalnád magad a gondolatmenetbe, megnyugtatlak, nem vagyok Jobbikos. Inkább kívülről figyelem a színjátékot, és nevetek az olyanokon mint pl. Te. Eszem ágában sincs bocsánatot kérni, mert nincs miért, pláne nem tőled! Nevelés kérdését illetően, pedig nem hinném, hogy a Te értékrended a mérvadó.

  111. Csaby szerint:

    Mi a különbség a három kép között?

    http://www.sbd.hu/metzger_fodor.jpg

    http://www.sbd.hu/metzger_gyurcsany.jpg

    http://www.sbd.hu/orban_metzger.jpg

    Ugye csak a bábu változik!
    Akkor kedves Emese és társai!!!! Ki van kivel?????

  112. frazier szerint:

    jobbikos bunkók? valami építő jellegűt nem tudtok mondani? nem értetek semmihez, gazdaságpolitikához, társadalompolitikához sem. csak zsidózni tudtok, mint az úrnőtök. undorító banda!

  113. Papasa szerint:

    Hát ez elég fáradt volt.. 🙂

  114. frazier szerint:

    miért, valami értelmeset tudsz mondani, vagy csak okádod a hülye szövegedet, amit a jobbikos vezéreid belédvertek?

  115. Papasa szerint:

    frazier:

    Mint mondtam, nem vagyok Jobbikos. Ha visszaolvasnál, látnád.

  116. frazier szerint:

    mondani bármit lehet.

  117. Papasa szerint:

    Várjál, lemegyek alfába, hogy fölfogjam, mi a problémád..

  118. frazier szerint:

    jobbikosok mind tagadják az mszp-jobbik tengelyt, vagy annyira ostobák, hogy nem látják. nem tudom melyik a jobb.

  119. Papasa szerint:

    Igazából mindegy is! Ha van tengely, ha nincs, leszednek egy csomó szavazót a Fideszről. De annyit nem ami bármit befolyásolna. A Fidesz mindenképpen nyer. a 2/3 meg úgyse lenne meg. Ennyi. Legfeljebb, majd a reggeli hírekben, mást is hallasz a szokásoson kívül.

  120. Mózsi szerint:

    Ez világos beszéd: Papasa ( a helyi fideszes bunkók úgysem tudják, hogy e név mögött mélymagyar gyökér van), Prendick, Attila és jeles társai egyikük sem jobbikos maguk biztosítanak bennünket. Fideszesek sem lehettek, akkor csak a balodalon tudlak elképzelni benneteket. Az biztos, hogy ügyesek vagytok Az is lehet, hogy két nik név alatt egy személy mondja a tutit Mivel ezt is lehet, ezzel kapcsolatban nincs kifogásom

    Az viszont, amit bevállaltok fiatal korotokra való hivatkozással- gondolok itt a fideszes plakátok átplakátolására, ami szintén nagyon ügyes és teljes mértékben alkalmas arra, hogy becsapjátok a szavazókat- az attól még törvénytelen. A rendszerváltás óta szinpatizánsa és egyben segítője voltam-vagyok a helyi fidesznek, de soha senki nem kért arra, hogy letépjem, vagy átragasszam más párt plakátját.

    Amit Borka et. – lehet, hogy már úr – ír az áprilisi 3-as körzeti választással kapcsolatban az meglepett. Lebegeteti annak lehetőségét, hogy a fidesz- ,mert kire célozna ez a jóember, ha nem a fideszre – segítette az MSZP-t gyengítő baloldali pártot az induláshoz szükséges támogatói ajánlásokkal. Aztán maga is leírja, hogy csak három szavazatot kapott a jelölt. Ennyire hülyének nézi Szilárdékat? Szánalmas maga Borka et-úr. Kíváncsi leszek, hogy megszólal-e vasárnap este?

  121. frazier szerint:

    azért várjuk meg azt, hogy mennyi az a csomó, és országosan, hogyan teljesít majd.
    a szocikról is sokat leszed, nehogy azt, hidd, hogy nem.

    Kiváncsi lennék rá, hogy ha a jobbik bukik országosan első fordulóban, kire szavaznak majd második körben. Egy ilyen felmérés nagyon érdekelne.

  122. Papasa szerint:

    Mózsi:

    Biztosíthatlak, hogy én magam csak e nickel írok. A többiek nevében nem nyilatkozok. A fiatal kor relatív, mihez képest. Másrészt én még egy plakátot sem ragasztottam át, vagy téptem le, tehát ne általánosítsunk. Ez rágalmazás, tehát szintén törvénytelen. Én csak azt sajnálom, hogy Te is abba a hibába esel, mintt itt nagyon sokan, hogy ha nem vagyok jobbos, akkor tutti balos vagyok. Olyat még véletlenül se tudtok elképzelni, hogy valaki egyik párt mellé-mögé sem hajlandó beállni, mert úgy érzi, senki nem képviseli az ő nézeteit.

  123. Hugi szerint:

    Csabi, elõször tanuld meg magyarul leírni a nevedet. Aztán tanulj meg kulturáltan vitázi, utána bemásolhatod akár a Háború és békét is.

    Ja, és illene végre elnézést kérnetek!

  124. Papasa szerint:

    Hugi:

    Ne általánosítsunk!

    Kinek? Miért? Kitől?

  125. Attila szerint:

    Hugi. frazier, Mózsi!

    Pánikroham?
    Mély levegő, csók a vezér képére. És természetesen egy vekker.

  126. SnowFighter szerint:

    Az elvakult Viktor-Viktor-oknak figyelmébe: a választási törvény szerint a médiának azonos arányban kell a különböző pártokat és programjaikat bemutatni, erre legalábbis lehetőséget adni. Ezért szerepelhet a Pártkeltében a Jobbik. Amit a Fidesz-szócső HírTV és Echo TV csinál, az megsérti a választási törvényt.

  127. Csaby szerint:

    Hugi!

    Miért kérjek elnézést? Én nem téptem le plakátot és nem is ragasztottam felül.
    De gondolom te sem ragasztottál fel egyetlen egy zsidesz plakátot.
    A nevemhez semmi közöd és nem hiszem, hogy csúnyát írtam volna.

    Csak leírtam az igazságot, ami nagyon fáj a narancsbőrbe bújtatott hithű komcsiknak!!!

    Az óra megkezdte a visszaszámlálást!! 🙂

  128. Csaby szerint:

    És kisszivem! Egyet cáfolj meg a “Miért nem szavazok a fideszre” pontokból!

  129. Hulk Hogan szerint:

    Ugyan Szilárd,Te is nagyon jól tudod,hogy a fidesz is a zsidök szekerét tolja ! Ez egy régi történet (20-25 éves) hiszen a fidesz az szdsz-nek volt a fióka pártja és úgy akart megalakulni,hogy zsidesz ! (zsidó ifjúsági demokratikus szövetség ). Boritékolom mindenkinek,ha a fidesz annyi szavazatot kap majd a választásokon,hogy nem kell koalicióra lépnie senkivel az szdsz akkor is odacsapódik mellé (lásd 2004-es választás,mszp 67% nem kellett volna szdsz !)Ha egyesül ez a két párt akkor aztán tényleg befellegzett hazánknak. A jobbik az egyeilen Magyar érdekeket képviiselő párt.

  130. bíla szerint:

    MIÉRT NEM SZAVAZOK A JOBBIKRA?

    MERT UTÁLOM AZ MSZP-T, A KOMMUNISTÁKAT, ÉS EZ A PÁRT HOZTA LÉTRE ÉS IRÁNYÍTJA A JOBBIKOT. ÉS SOK SZERENCSÉTLEN MÉG EL IS HISZI, HOGY MEKKORA MAGYAR AZZAL A TETTÉVEL, HOGY SEGÍTI AZ MSZP HATALMÁT.

  131. Prendick szerint:

    Húha, itt harc van. És nem is kellettem hozzá. 🙂

    Hulk Hogan, sajnos igazad van.
    Elképzelem a sok fideszes arcát, amikor majd erre rájönnek. 🙂

    Mózsi, te hány nicken írsz, hogy ekkora szakértő vagy?
    Különben imádom, amikor a lelkes, elkötelezett pártfüggők ilyen hisztisek. Azt még jobban, hogy sose tudnak egyénben gondolkodni, csak táborban. Tisztára, mint a kis úttörők. 🙂

    Bíla, egy olyan párt rajongója ne vergődjön itt, ami már a nevébe is felvette az MSZP-t, csak még egy betűvel arréb írja: Fidesz-MPSZ. 🙂

  132. Csaby szerint:

    bíla!

    Nézz már vissza egy kicsit!

    Hány kommunista van a zsidesz-ben és hány a Jobbikban. :p

    A vekkert + rakd közelebb, talán felébredsz. 🙂

    Ha már bevetted nagyvezéred mszp-Jobbikos dumáját!

    SZÁNALMAS!!!!

  133. bíla szerint:

    Nem tudom, hogy hány kommunista van a Fideszben. Azt viszont sokan tudják, hogy a Jobbikot a kommancsok irányítják kézi vezérléssel.

    Megnézném majd, hogy legörbül a szátok, ha majd erre rájöttök. Bár lehet, hogy nem fog, mert már tudjátok. Sőt, ez a valószínűbb. Ezért csináljátok

  134. Prendick szerint:

    “Nem tudom, hogy hány kommunista van a Fideszben.”

    Felelhetek egy szóval? Sok. 🙂

  135. Csaby szerint:

    bíla!

    Neked fog legörbülni a szád, amikor a mocskos dolgok napvilágra kerülnek, többek között a zsideszről is.

    és hagyd már ez a mszp irányítós dumát.

    Nem tudtad, hogy a Jobbikot az oroszok irányítják és pénzelik????

    Le vagy maradva!!

  136. ? szerint:

    Olvasom ezt a cikket, olvasom a hozzászólásokat.

    Nem értem a Fidesz szimpatizánsait. Miért állnak le vitatkozni a Jobbikkal?

    Csak az időtöket vesztegetitek. Nem kell a Jobbikkal foglalkozni. Jelentéktelen.

    Sok sikert holnapra! Hajrá Fidesz! Hajrá Magyarok!

    Küldjük el közösen az egész MSZP-t melegebb éghajlatra! A tippem 17-5.

  137. frazier szerint:

    és a sok krisztina show szerelplőit is, akik együtt képviselik ibolyát, katikát. a jobbikosok a magyarok szégyene, rosszabbak mint a komcsik.

  138. Mózsi szerint:

    Pankrátor barátunk butaságokat irogat és Prendick atyja meg helyesel. Biztos vagyok abban, hogy ő is tudja ezt, de hát üti a fideszt és ez elfogadható, mert szent a cél. Most,hogy figyelmeztetsz, ígérem leszokom arról, hogy több nik néven próbáljam összezavarni a jobbikos suhancokat.
    Azt is gondoltam, hogy közöttetek egy plakátrongáló sincs az is lehet, hogy a fideszesek-zsideszesek közül kerülnek ki a rongáló betyárok nem? Mindeszt azért tennék, hogy bemocskoljanak benneteket.
    Csaby felsorolását olvasva akár lehetne az ideológiai vezéretek is. Csak kérdezem, hogy akkor ki vezesse az országot?

  139. frazier szerint:

    mószi: a válasz egyértelmű, a komcsi bérenc krisztina, az ő csecsén szocializálódnak a jobbikos fiúk. Ibolya csecse már nem túl tápláló, szegény szilikati elbukott, maradt krisztina, húh…

  140. frazier szerint:

    a pederaszta érdekeket képviselő Krisztina asszony, turúllal, és árpádsávval, büszkék lehettek rá, komcsi bérencek!!!

  141. miska72 szerint:

    Éjféltöl kampánycsend! 🙂 🙂 🙂 🙂

  142. miska72 szerint:

    Itt nem lehet befolyásolni senkit! Mindenki a meggyőződése szerint szavaz, vagy nem szavaz.

  143. Attila szerint:

    Nagy levegő, mély levegő citruskedvelők. Kis séta a narancs ligetben, közben mély levegő. Igyatok sok narancslevet, abban sok a V(iktor) vitamin.
    Holnap csörög a vekker és úgy iszkol az (k)ormány, hogy csak na.

  144. Prendick szerint:

    És ím leszála a Fideszhez a Nagy Galaktikus Rinyadémon és mondá a híveinek: Bújjatok össze szent hit bárányai, mert köztetek járnak a Gonosz fekete ruhás seregei. És ők összebújtak vala, egymás testének melegéig és égetett szeszért könyörögének, hogy szívük megerősítessék.

  145. Attila szerint:

    Turul nagy t, frazier. Nem valami háztáji tyúkról beszélsz, kapd össze magad gyorsan.

  146. frazier szerint:

    ati, én a körtelevet preferálom, de a naranccsal szimpatizálok, nem volt mindig ez így, de a csűrhe jobbikot meg kell állítani, és erre a fidesz a legalkalmasabb, nemhiába támadjátok őket.

  147. frazier szerint:

    az tök jó, hogy ezt nem veszitek észre és összehozzátok a józan , mérséketl embereket, kiváncsi vagyok mikor vesztek szavazatokat a roma soron!

  148. Attila szerint:

    (ö)körte levet gondolom 🙂

  149. frazier szerint:

    pendrick, te biztos az élet és irodalomba is írsz, annyira szép! Krisztina show!!!

  150. Prendick szerint:

    Hehe, a Fidesznél tényleg beállt a zabszem. Ugye frazier? 😉
    Vajon tudnak valamit, amit én nem? Mert én 5%-ra várok, de az nem okozhat ekkora rinyázó pánikot.
    Meséljetek!

  151. frazier szerint:

    igen, atilla, lol!

  152. Csaby szerint:

    Azért csürhe, mert kimondja az igazságot?

    És ha már a csecseknél tartunk.

    Mivel a zsideszben nincs, így csak a vitya f@sz@ maradt!!!!!

    SZOPJÁTOK!!!!

  153. Attila szerint:

    Te előre megadott szavakból válogathatsz?

  154. frazier szerint:

    nem, de mivel úgy tűnik a szocialisták eltüntek, legalább is az ezt felvállalók, maradtak az ők által betöltetni hivatott űrt átvállaló fidesz ellenes pártfüggetlenes turul-árpádsávos csapat, igen, nem maradt más Pendrick.

  155. Prendick szerint:

    Khm, kicsit lazítsatok.

  156. frazier szerint:

    jó, igazad pendrick, de ugorjatok már át egy kicsit a liberális, szocialista blogokra is, ostorazzátok már őket is, rájuk fér azt hiszem, mert szét kúrták ezt az országot. nem komcsi bérencek?

  157. Attila szerint:

    Be kell tölteni az űrt, frazier, mert a fidesz nem joboldali és nem nemzeti.
    Másodszor mondom, hogy nagy t!
    Tisztán látszik, hogy titeket csak mások utálata tart össze, ha Hazátok szimbólumai, jelképei ennyit jelentenek.

  158. Prendick szerint:

    Húha, frazier, ez a körtelé legalább kétszer mehetett át a pálinkafőzőn.
    Mert a szöveg is olyan zavart, mint ahogy a nickemet írtad.
    Szerintem te is lazíts, mert holnap nem találod el a kockát a iksszel. 🙂

  159. Attila szerint:

    Valami idegzsába lehet az ujjába 🙂

  160. frazier szerint:

    pendrick, nem veszem fel a személyeskedésedet, szánalmas, ahogy te is. de mindegy ennyit tudsz, ez a feladatot, nincs ezzel semmi baj. te a krisztina show főszereplője vagy itt helyi szinten.

  161. Prendick szerint:

    Attila, a Fidesz be fogja tölteni az űrt. Ők lesznek az MSZP. A Jobbik meg a jobboldal. Orbánék is így jutottak idáig, talán azért pártfeladat az aktivistáknál a Jobbik fikázása.
    Például ilyen mélyen még a csepel.info sem járt, mint ez a cikk. Gondolom a tisztességesebb szerkesztőknek ég az arca, de a pártfeladat az pártfeladat. 🙂

  162. Prendick szerint:

    Frazier, ez nem személyeskedés, ez féltő figyelmeztetés. Aggódom az egészségedért. 🙂

  163. Attila szerint:

    frazier, szerintem Te ideges vagy, Pendrick az Prendick. Görcsölsz? Ne izgulj, tudom új vagy még, de nem sokáig, hamar megszereted ezt a helyet.

  164. frazier szerint:

    pendrick, meg a fogadatlan prókátor. pártsámleges, kiábrándult szocialista, fidesz, liberális értelmiségei.

  165. Attila szerint:

    Hát ez kész 😀 😀

  166. frazier szerint:

    bocs, tényleg elírtam, de atti, de vagy prendick? miért nem ő írt?

  167. Prendick szerint:

    “titeket csak mások utálata tart össze”

    Már sokszor mondtam, hogy a Fidesz protestpárt. Tehát akkor győzhet, ha van valaki ellen indulni. Ha önmagáért indult, mindig megbukott.
    Most is csak az MSZP rablásainak köszönheti a népszerűségét. Ezért lehet, hogy nyernek 2010-ben, de utána ismét mennek a levesbe.

  168. frazier szerint:

    prendick, szerintem ez fordítva van, a szoci-jobbik-szdsz-mdf csapatot fűzi össze a gyűlölet és fideszes ellenesség, ja meg a pénz megosztás, persze. a jobbikot mi fűzi össze?

  169. Prendick szerint:

    “pendrick, meg a fogadatlan prókátor. pártsámleges, kiábrándult szocialista, fidesz, liberális értelmiségei.”

    Khm, ezt most kérném magyarul is, mert nagyon szívesen csevegek, de nem megy ez a tájszólás.

  170. Attila szerint:

    “de vagy prendick”
    Nem tudom mire gondolsz.

    “Ha önmagáért indult, mindig megbukott.
    Most is csak az MSZP rablásainak köszönheti a népszerűségét.”
    Korrekt!

  171. frazier szerint:

    csak arra céloztam, hogy jobbik minden irányzatot ötvöz, ahogyan megtalálhatók a kiábrándult szocik, a liberális homokokos pederaszta jogokért küzdő krisztina asszony imádata, és nyilvánvalóan fideszes gyűlölet is.

  172. frazier szerint:

    a jobbik is az mszp rablásának és pénzadományainak köszönheti a mai helyzetét. ati, ne légy butus.

  173. Attila szerint:

    frazier nem a cseh2-t nézed véletlenül? Nem tudom eldönteni, hogy Te Frankestein vagy, és csak a fejed lett mindenhonnan összehordva, vagy most jössz egy elektrosokk terápiáról.

  174. frazier szerint:

    ezt meg most én nem értem ati.

  175. Prendick szerint:

    Csintalan, Áder, Rogán. Szoci, homo, libsi. 😉
    Mi a baj, lett még egy néppárt.

  176. frazier szerint:

    kevesebb krisztina show-t nézz, és talán tisztábban látsz, ez csak egy jó tanács neked!

  177. Attila szerint:

    Tudom, hogy nem érted, gondoltam, hogy elhamarkodtam a szembesítést.

  178. Prendick szerint:

    Attila, frazier a tipikus harci fideszes. Körtelé lepárolva, Viktor összes szavai, szintén lepárolva, a harci elszántsághoz ennyi elég. 🙂

  179. frazier szerint:

    prendick, szerintem, a homokos témát hagyjuk, nem jössz ki jól belőle, hiszen krisztina asszony(od) küzdött sokat a pederaszták jogainak legalizálásáért tudtommal.

  180. frazier szerint:

    bevezethetitek a krisztina show – fizetett szereplői kategóriát is, nyugodtan.

  181. Prendick szerint:

    Válljék Krisztina egészségére. Én is gondolkodtam már rajta, milyen lehet az, amikor a kenyér mindkét oldala vajas. Aztán letettem róla, mint Krisztina, és rájöttem, hogy nem szeretem őket.
    Ettől még sokan vannak a pártokban, szerintem csak a Jobbikban nem, mert ott valamiért nem szeretik őket.
    Tényleg, te miért nem szereted a Jobbikot? 😉

  182. Prendick szerint:

    “bevezethetitek a krisztina show – fizetett szereplői kategóriát is, nyugodtan”

    Gyere.

  183. frazier szerint:

    azért, mert képmutatónak tartom, hogy nem a kormányzatot támadja, illetve annak teljesítményét, hanem az ellenzéket, ez visszatetszést kelt bennem és találgatásokra ad okot. de egyébként sem szimpatizálok a szélsőjobbal.

  184. Prendick szerint:

    Megnyugtattál, már egész másra gondoltam. 😉

  185. Attila szerint:

    “harci fideszes”
    😀
    Első szárazföldi ezred, csepel.info szakasz.

  186. frazier szerint:

    oda te jöhetsz attilával és a többi jobbikossal karöltve, ti mindannyian a krisztina show fizetett, illetve önkéntes szereplői vagytok.

  187. Attila szerint:

    frazier!
    Kábeltévé szolgáltató a fejedbe szerelte a csatlakozót?

  188. frazier szerint:

    hogy őszinte legyek, nem igazán vagyok fideszes, látom a hibáikat, de gyűlölöm a szélsőjobbot, ezért ez motivál és elmegyek szavazni, különben lehet, nem is tenném. de idegesít az árpádsávos zászlók lengetése és krisztina asszonyotok jelenléte.

  189. Prendick szerint:

    Frazier, neked fizetnénk. Kéne oda a sok szomorú bohóc közé egy vidám is. 🙂

  190. frazier szerint:

    ati, nem de ez a tényen semmiképpen sem változtat, ti vagytok a turul krisztina show statisztái.

  191. frazier szerint:

    prendick nem értem a hozzászólásodat, lehet, hogy krisztina asszony nem adott szót?

  192. Prendick szerint:

    “hogy őszinte legyek, nem igazán vagyok fideszes”

    Hogy őszinte legyek, erre már jó ideje rájöttem.
    Tudod én felismerem ám a csalódott szadeszest, öt kilométerről, szél ellen.

  193. Prendick szerint:

    “nem értem a hozzászólásodat”

    Nem is várom el. 🙂

  194. frazier szerint:

    prendick, én nem pártpolitika alapján, hanem értékek alapján szavazok, és igen, szavaztam az szdsz-re, de soha többé megbántam, és holnap a jobbik iránt utálat miatt megyek el szavazni, ezért gondolom, persze nyilván nem reprezentatív, de a jobbik is mobilizál szavazókat, mindkét oldalon, viszont a magas részvétel nem lesz jó krisztina asszonynak.

  195. Prendick szerint:

    Köszi, ennyi elég is. 🙂
    /Olyan szemem van, mint a sasnak. :)/

  196. frazier szerint:

    és ez mit jelent, mehetek gázkamrába?

  197. Prendick szerint:

    Ja, frazier, még egy dolgot gyanítok az identitásodról. De nem akarom ismertetni, gondolom majd kicsúszik az is. 😉

  198. frazier szerint:

    mondd meg csak mire gondolsz, tudod, mint a mónika, azaz a krisztina show-ban! 🙂

  199. Attila szerint:

    😀
    Van egy dilemmám Orwellel kapcsolatban.
    Volt egy időgépe, vagy egyszerűen átlátta, hogy milyen fokú tud lenni az emberi butaság.

  200. Attila szerint:

    Frazier!
    Viktort szereted?

  201. Prendick szerint:

    Attila, közismert, hogy a világegyetem két leggyakoribb anyaga a hidrogén és a butaság. De a kettőből a butaság örök, mert az akkor is megmarad, amikor az összes hidrogén már elfogyott. 🙂

  202. frazier szerint:

    attila ez remek meglátás volt, de már túlhaladott, régóta tudjuk mi a helyzet.

  203. frazier szerint:

    persze prendick az IQ-bajnok, mindjárt belovagol fehér lovon a fórumra. röhögnöm kell, prendick, te voltál biztos az a dagi-okoska kisfiú a suliban. :))

  204. frazier szerint:

    piros fehér(ezüst) pizsamában, az óvónők réme!!! 🙂

  205. Pisti szerint:

    Höllgyeim és Uraim!

    Orbánék óta megállt a kormányzás az országban és semmi más nem történik, mint zsidózással, cigányozással meg buzizással provokálják, hergelik az országot, miközben pofátlanul világgazdasági válságként írnak az immáron évek óta tartó belpoitikai válságról, nekem teszik ki a K1-es kopasz fotóját a plakátra meg szerez tudomást az NBH szlovák terroristatámadásról, és ök beszélnek félelemkeltésröl,-
    és mindennek én fizetem az árát, amikor egy szerencsétlenül elsült miniszterelnöki beszéd után az én hiteltörlesztésem ugrik lehetetlen magasságokba?

    A kerület közéleti magazinjában arról ír a választások hetében, hogy mekkora fejlesztések lesznek Észak-Csepelen, mikor egy szerencsétlen elkerülöút megépítésével négy választáson át kampányolnak, meg minimum havonként kiadnak vmi föpolgármesteri fotosopp-anyagot kilencesmetróval meg Lágymányosi 1-es villamos-végállomással.

    Követelem, hogy akit én holnap választok, mandátumának lejártáig engem képviseljen rendületetlenül, és ne jöjjön azzal, hogy majd a ciklusa végén! majd büszkén áll választói elé:
    az ilyen takarodjon a politikából és éljen keserü sorsot a mocskos keze munkájával.

    Olyan országot akarok, ahol az ember nem azt nézi, hogy hogyan adhat kevesebbet, hanem hogy hogyan adhat többet az országnak, olyat, ahol az embereket nem megveszik, hanem az emberek maguk irányítják sorsuk, építö egységben, gyarapodásban.

  206. Prendick szerint:

    “te voltál biztos az a dagi-okoska kisfiú a suliban. ”

    Jé, tényleg. Honnan tudtad? Az oviban meg turul volt a jelem.
    Neked most mi? 😉

  207. Prendick szerint:

    Pisti, úgy legyen.

  208. frazier szerint:

    orbánék sem voltak jók, sok hibáik voltak, de azóta ez az ország rengeteget süllyedt, amit mindenki lát. az a szomorú, hogy eddig voltak akik 19 ezer forintért, egy gulyáslevesért, most meg a krisztina show-beli szereplésért adják el az országot, szánalmas. állítsuk meg a szélsőjobbos csűrhét!!!

  209. frazier szerint:

    de mindenek előtt, amiről kevés szó esik itt a fórumon, a gyurcsány-bajnai korszakot!

  210. Prendick szerint:

    “sok hibáik voltak”

    Olyan jellegzetes az írásmódod. 😉

  211. frazier szerint:

    prendick, ez már a legalja, a tartalomba nem, csak a helyesírásba tudsz csak belekötni, köszönöm Grétsy tanár úr! de valóban hibáztam, elqrtam :))

  212. Attila szerint:

    Igen frazier, furcsa vagy.

  213. frazier szerint:

    ja, ilyenkor jön a krisztina show-ban az, hogy meggyepálnak egy-két szereplőt, most is ez jön? értitek a célzást?

  214. Prendick szerint:

    Ó, dehogy kötök bele a helyesírásodba. Az olyan, amit a Jóisten adott neked. Csak az írásmódod sajátosságait figyelem. Vannak olyan jellegzetességei, amit már láttam korábban néhány meghatározható helyen. Sima összehasonlító elemzés.
    Egy elméletemet ellenőrzöm. Tudod, az identitás érdekel.
    Nagyon szélsőjobbozol ugyanis és nem elég meggyőzően vagy fideszes. Az eszdéesz vonal már kicsúszott, most várok egy másikat is. Például a központi gondolatod tagadhatatlanul az ordítozós tévéshow kategóriája. Nem lehet véletlen.

    /Már meg lettél gyepálva jól, azon nem kell aggódnod. 😉 /

  215. Pisti szerint:

    Nemzeti érdekek hatékony képviselöi:

    Tóth Mihály pm úr párja választási különkiadványának egy fotóján direkt ül kikapcsolt laptop elött kezeivel gépelést mímelve?

  216. frazier szerint:

    köszönöm prendick az eszmefuttatásodat, mint krisztina (show) asszony infos helytartójának. én az előbb kifejtettem, többet nem fogom, hogy nem vagyok pártkatona és nincsenek pártpreferenciáim. utálom a komcsikat, az szdsz a magyar politika szégyene, de elhatárolódom a szélső jobbiktól. ennyi, fideszes sem vagyok, de adok egy esélyt nekik.

  217. Attila szerint:

    hmm…
    Prendick, ha nem vagy még fáradt, akkor jó lenne, ha majd kiszivárogtatnál valamit ebből az elemzésből, mert egyre jobban kiváncsi vagyok.

  218. frazier szerint:

    miért, ha már itt tartunk Attila mi a te hitvallásod? azon kívül, hogy krisztina asszonyt, vagy a lista második helyét kiküld az EU-ba?

  219. frazier szerint:

    de ati, ne várj a mesteredre prendickre, lehet, hogy wc-n van, elemezz te!

  220. Prendick szerint:

    Attila, nem tudom, hogy igazam van-e, de ebben az országban két olyan csoport van, aminek a tagjai ennyire megveszekedetten szélsőjobb ellenesek. Na most frazier túl műveletlen és túl szangvinikus ahhoz, hogy az egyikhez tartozzon, Így marad a másik. Meg ez az állandó showimádata is furcsa, mert ilyen mély ráhangolódással csak az rendelkezik, akinek ez a központi műsora /persze az eredetire gondolok/.
    Aztán lehet, hogy tévedek és frazier egyszerűen túl fiatal és apu nincs otthon, hogy kiossza neki a pizsamát. Ez utóbbira is vannak jelek. Például gyermekien nehéz a felfogása és alacsony az eszmekészlete.

    Igazából csak kiváncsi vagyok, igazam van-e.

  221. Prendick szerint:

    Frazier, te már másodszor találtál bele a tizes körbe. Tényleg ott voltam.
    Kár, hogy a többi mondanivalód esetében nem vagy ilyen sikeres. 🙂

  222. frazier szerint:

    prendick te észbontóan értelmes vagy, komolyan mondom, a végén a krisztina showban fognak megkoronázni, hiszen annak vagy itt a főszereplője.

  223. frazier szerint:

    de ha már a személyeskedésnél tartunk, prendick te megy narcisztikus vagy, ahogyan azok is, akik fellépnek a showban :))

  224. frazier szerint:

    meg, mielőtt kijavítod Grétsy tanár úr.

  225. Prendick szerint:

    Valami frisset légyszi, mert belédalszom. Ez már olyan hónaljszagú. 😉

  226. frazier szerint:

    tőled is várnék frissítést, beleszürkültél a fórumba, csak a személyeskedéssel tudsz kitörni. kire szavazol holnap?

  227. Prendick szerint:

    “prendick te megy narcisztikus vagy”

    Sosem alszom el anélkül, hogy imáimba ne foglalnám magamat.
    Ez már három. Haladsz. 🙂

  228. Prendick szerint:

    “kire szavazol holnap?”

    Én csak olyan pártot támogatok, amelyik, ha egyszer hatalomra jut, elküldi a cigányokat dolgozni. Nem tudtad, hogy itt én vagyok a főrasszista, fujabelemjönki neonáci? 😉

  229. frazier szerint:

    a nárcizmusról:

    Lényege, hogy az illető saját személyiségét mások rovására, mindenek fölé helyezve imádja, érdeklődése központi tárgyaként kezeli, továbbá a kielégülésnek olyan egoista és kíméletlen keresését jelenti, amely a dominancia és a kritikátlan igyekezet (ambíció) révén valósul meg. A pszichológiában a nárcisztikus személyiség az, aki nagyon szereti (sajnálja) magát, de fontos hangsúlyozni, hogy a kifejezésnek nincs alaphelyzetben patológiás értelme.

    Kívülről nézve úgy látszik, hogy a nárcisztikus személyiségnek nagy az önbizalma, holott gyakrabban éppen az ellenkezője, az alacsony önértékelés az igaz. A nárcisztikus ember számára az embertársakkal való összehasonlítás során születik meg az én értéke, ezért neki nem elég, ha ő jó, vagy nagyon jó, neki a legjobbnak kell lennie.

    A nárcisztikus személyből, sok más emberhez hasonlóan, általában hiányzik az empátia képessége, de problémáikat kezelni tudják azzal, hogy igényüknek megfelelő foglalkozást választanak, mint például színészet, tanítás, vezetés, és általában a média. Ezekben a foglalkozásokban a nárcizmussal még exhibicionizmus is párosul.

    Prendick, ezt a betegséget, nem tudod a krisztina show keretei között orvosolni, keresd fel orvosodat vagy gyógyszerészedet.

  230. frazier szerint:

    de komolyra terelve a témát: ha krisztina asszonty (vagy a helyettesét) kiküldöd az Eu-ba, akkor a cigányok elmennek majd dolgozni?

    illetve mi a jobbik kisebbség politikája, hogy most már valami komolyabbról is beszéljünk, hallgatlak prendick.

  231. Prendick szerint:

    Á, nálam ez már tetőzött. Az egóm akkora, hogy alig győzöm visszafogni.
    Itt például komoly erőt fejtek ki, hogy a lehető legszerényebbnek látszódjak. Képzelheted mi lenne, ha nem fognám így vissza magam. 🙂

  232. frazier szerint:

    prendick, csak magyarázod a bizonyítványodat, szerintem keress fel egy szakembert, de hagyjuk, a személyeskedés nem kenyerem, csak felvette a kesztyűt.

    Szóval, mi a jobbik (vagy a krisztina show), vagy akár a Te cigánypolitikád lényege, hallgatom. nem esszét várok, de néhány értelmes okfejtést.

  233. Prendick szerint:

    Ó, Kriszti menjen Brüsszelbe, a Jobbik meg lépegessen szépen tovább. Ha most meglesz az 5%, akkor az jövőre lehet 10-15 is. Négy év múlva meg bármennyi, mert a Fidesz olyan impotens, hogy úgyse oldanak meg semmit. Idő van, ráfér az országra a jobbratolódás.

    A kisebbségpolitika meg azon az ősi törvényen alapszik, hogy aki nem dolgozik, ne is egyék.
    Támogatom.

  234. Attila szerint:

    Prendick, értem, oké. 🙂

    Frazier megbántás nélkül az a helyzet, mintha elmennél valahova fürdeni.
    A hiba csak az, hogy Te nem tudsz úszni, így kénytelen vagy megállni a derékig érő vízben, mert beljebb megfulladnál.
    Igen, Te az vagy, aki ide-oda csapódik, lehetséges, hogy a saját hibádból, lehet, hogy mások hibájából. Nem az a baj, hogy egy dolgot hajtogatsz, hanem azzal, hogy nem áll mögötte semmi.
    Tipikus esete vagy azoknak, akik például megnézik a mónika show-t, de mások előtt tagadják.
    Igazából ezzel válsz szürkévé. És tényleg tininek tűnsz.
    Elismerném hidd el, ha most itt valamit is felmutattál volna, de bemásolt szóértelmezésekkel nem jutsz előrébb.

  235. frazier szerint:

    a kisebbségpolitikádat ennél a közhelynél bővebben fejtsd ki, tényleg nem tudományos dolgozatot várok, de azért ennél többet várok tőled. szóval, halljunk már kicsit építő jellegű mondandót, köszi előre is.

  236. frazier szerint:

    attila, nem vagyok pszichológus, de mivel prendick beismerte, hogy narcisztikus, utána néztem, tanultam valami újat, és megosztottam veletek. ezért ne ítélj el, legalább te is tanultál valamit, de ha tudtad ezt, akkor bocs, hogy az időde raboltam.

    és a krisztina show elem ismételgetése nem annyira a butaság jele, hanem, ha tanultál volna marktetinget, akkor tudnád, de ezt nem nézem ki belőle, de kövesd csak narcisztikus fórumtársadat és a krisztina show világát.

  237. frazier szerint:

    ja és attila, a költői képed silány világát még csak-csak megértem, de hemzseg a tárgyi tévedéstől. ajánlom, hogy keresd fel középiskolai irodalom tanárodat, vagy ha netalántán tovább jutottál, akkor az ott illetékest.

  238. Prendick szerint:

    Az enyémet, vagy a Jobbikét? Nem ugyanaz. 😉
    És éjjel, negyed egykor?
    Nagyon röviden. Ki kell szorítani a bűnözést egy erősen erre szakosodott szubkultúrából. Meg kell szüntetni azt, hogy szociális segélyekből jobban lehet élni, mint munkából, aztán a puszta létkényszer szépen ráveszi a célközönséget arra, hogy betagozódjanak a társadalomba.

    Ennél finomabban nem lehet, ez kiderült az elmúlt évszázadok alatt. Egyszer ezt is el kell kezdeni.
    Elég építő volt?

  239. frazier szerint:

    hitvallásnak elég, de a megvalósításával adós vagy még, de persze ezt most nem várom el fél egykor, visszatérünk rá.

    ennek több értelme van, mint a fideszt, vagy bárkit fikázni. remélem ez irányba indultok el.

  240. Attila szerint:

    Látod frazier a baj ott van, hogy csak olvasol, de nem érted.
    Az ember sok mindent megtanul, de példának csak utolsó lehetőségként hoz fel áltudományokat.
    A “krisztina show” ismételgetése szerinted, majd kivált itt különösebb hatást, de engem annyira hidegen hagy, hogy már vacogok tőle.
    A butaság nem abban rejlik, hogy bemásolsz valamit, mindenki szokott bemásolni, hanem a próbálkozásodban.

  241. Prendick szerint:

    “ha tanultál volna marktetinget”

    Frazier, én tanultam marketinget /is/ és szólok, hogy az ismétléses bevésés csak annál a célcsoportnál hatásos, aminek nagyon alacsony a kritikai készsége. Olyat itt meg értelemszerűen nem találsz, a szituáció jellegéből adódóan. Azt már nem is mondom, hogy a módszerhez társítani kell valami segédfogalmat, hogy az alany kötni tudja valamihez. Valamilyen pozitív, vagy negatív megerősítést, az irány miatt. A puszta ismétlés ebben a szituációban csak azt eredményezheti, hogy a célcsoportod tiszta hülyének néz.

  242. frazier szerint:

    attila felvilágosítalak, hogy a marketing komoly tudomány, bár valóban lényegtelennek tűnik, de nem az, óriási szerepe van és már új ága is kialakulóban van, úgy hívják, politikai marketing.

    de ne aggódj, lecseng majd a krisztina show népszerűsége, szereplői majd a múlt homályában vesznek el. persze nem rólatok van szó, mint krisztina asszony infós szócsöveiről, a prominensekről beszélek. akik voltak már sámánok, miépesek, és most jobbikosok.

  243. Prendick szerint:

    “ennek több értelme van, mint a fideszt, vagy bárkit fikázni”

    Frazier, ha felnézel a lap tetejére, akkor egy Jobbikot fikázó cikket látsz, amit fideszesek írtak. Ez itt a téma.
    Na most, elég emberi reakció, ha olyan a fogadjisten, mint az adjonisten.
    Mi ebben a meglepő?

  244. frazier szerint:

    prendick, a hozzászólásod copy paste jellegű. persze elmerülhetünk az stp stratégia lényegében is, én szerintem a krisztina show annyira helytálló, hogy országosan is el kéne nyomni. el tudnék képzelni egy hvg címlapot is. krisztina asszonnyal (bevallom fiúk mindig mónikát írok (sic!), turul madarakkal, árpádsávos zászlókkal, kopaszokkal.

  245. frazier szerint:

    egy beszélgetés meg attól szép, ha elkanyarodunk valamerre és több témát megvitatunk, nem vagyok híve a tematizálásnak. nem lenne jó, ha váltogatnánk a topicocat, ha más témában van mondannivalónk.

  246. Prendick szerint:

    Teljesen felesleges elmerülni. Megtetszett neked most egy butaság /mint néhányaknak a nyilas barbi/ és úgy érzed, ha elég sokat ismételgeted, kialakul valamilyen névtudatosság és azzal elérsz valamit. Közben nem veszed észre, hogy te vagy Móricka, akinek mindenről ugyanaz jut az eszébe.

    Ja, csak szólok, hogy sose használok “copypastet”. Tudod, egy bizonyos ismereti szint fölött ez teljesen szükségtelen. /Nekem a “nárcizmus definíciója is ment volna fejből. Anno szigorlatoztam pszichológiából. Hja, a túlművelt zseni. 😉 /

  247. frazier szerint:

    prominensekről beszélek. akik voltak már sámánok, miépesek, és most jobbikosok.

    ehhez még annyit, hogy egy multinacionális cégnél dolgozom, és látom, hogy a munkatársaim, akik azelőtt a szocialista/neoliberális vonalat vitték (gyurcsány-kóka), azok most jónéhányan szavaznak a jobbikra, csak azért, hogy benyomjanak a fidesznek, mivel a szoci/szdsz vonal gyakorlatilag normál embernek vállalhatatlan.

  248. frazier szerint:

    prendick a végén miniszterelnök lesz egy mszp-mdf-szdsz-jobbik(morvai krisztan (show))kormányban, vagy cigányügyi biztos. :))

  249. Prendick szerint:

    “jónéhányan szavaznak a jobbikra, csak azért, hogy benyomjanak a fidesznek”

    Jaja, én is toboroztam ilyeneket. Elég meggyőzően érvelek, így bízom benne, hogy el is mennek.
    A szavazat az szavazat.
    A Fidesznek is csak úgy lehet meg a kétharmad, ha egy rakás szoci odaszavaz. Akkor meg már inkább a Jobbikra.

  250. frazier szerint:

    prendick, komolyan mondom, jó tanács, menjél be az első jobbik irodába és kérd felvételed a pártba, még sokra viheted, hiszen polihisztor vagy.

  251. frazier szerint:

    perzse, ha bejut a jobbik (OGY választás), akkor lesz elszámoltatás, ne röhögtess, mert ez a fórum legjobb vicce lenne.

  252. Prendick szerint:

    “prendick a végén miniszterelnök lesz”

    Ki tudja. 🙂

    Figyu, Móricka. Csak szólok, hogy mindössze egyszer kell még leirnod, hogy “krisztina show” és elalszom. Ha az volt a marketingstratégiád mára, hogy unalomba fullassz, akkor győztél. 🙁

  253. Prendick szerint:

    “menjél be az első jobbik irodába és kérd felvételed a pártba, még sokra viheted, hiszen polihisztor vagy”

    Á, csak elnöknek mennék, de épp nincs üresedés.
    /Ha tudnád hogy miket tudok még… 😉 /

  254. frazier szerint:

    azzal, hogy a jobbik gyűájtőpártá válik, semmilyen szervezeti felépítettség nélkül megnyitja kapuit az ügynökök és a spekulánsok előtt. ezért tartom veszélyesnek a csapatodat.

    de egy valamire jók vagytok, hogy a mérsékelt embereket a fideszhez hozzátok, bár el kell ismernem, hogy a szoci-szdsz által szétrvert mai magyar társadalom nektek kedvez.

  255. frazier szerint:

    miért krisztina (só) morvai lesz a min. elnök jelöltötök?

  256. frazier szerint:

    bevallom én szimpatizáltam krisztinával, amig meg maradt tudós asszonynak, nem zsidózott. onnantól kezdve úgy érzem tudatosan használták fel őt, amiről vagy tudott, vagy nem, tök mindegy. bár már a pederaszták védelmében írt petíciója visszatetszést keltett bennem.

  257. Prendick szerint:

    Ez történt a Fidesszel is. Szervezet nélkül alakult, tele is lett mindenféle szutyokkal. Most eltolódik a mérsékeltek felé /vagyis balra/ és ott a nagy hely a jobboldalon.
    Gondolom ezért kell most a Jobbikot izélgetni, mert Viktor nem hülye és látja, mi történik.

  258. frazier szerint:

    nem tudom mi a helyzet a fidesszel szervezetileg, de úgy tűnik erősek. hiszen nyernek magasan minden előrehozott választást, ahhoz pedig pénz paripa fegyver kell.

    de szerintem a jobbik hosszú távon halálra van itélve, arra jó lehet,hogy meggátolja fidesz 2/3-t, semmi többre. de akkor nem lesz elszámoltatás, ami nagyon ráférne erre az országra.

  259. Prendick szerint:

    Dunsztom nincs ki lesz a jelölt. Gondolom Vona.
    Krisztina meg remek eszköz. Jó beszélőkéje van, jó sértődött, mert korábban nem mehetett Brüsszelbe, pedig még a homokosokat is felkarolta, így most a teljes hisztijét kiélheti. Nagyon helyes.

    Egyébként érdekes ez a zsidózás. Életem néhány évtizedét úgy töltöttem, hogy eszembe se jutott. Sőt, nagyon elítéltem, aki megtette. Aztán úgy adódott, hogy pár évig éltem köztük és sok mindent tanultam. Azóta csak azért nem vagyok skinhead, mert így negyven fölött, kissé furcsa lennék köztük. Szépek az elvek, de nagy dolog a tapasztalat.

  260. Ice szerint:

    Azért az megnyugtató, hogy Csepelen van értelmes , normális (Pendrick,Csaby,Attila) ember is…

  261. Gordon szerint:

    “Ez történt a Fidesszel is. Szervezet nélkül alakult, tele is lett mindenféle szutyokkal.” – írja Prendick.

    Prendick kedvence most a nemrég szervezet nékül alakult Jobbik. A fenti logika alapján érdekes dolgokat gondolhat az új kedvenceiről…

    A mérsékeltek egyébként messze nem mind balosok. Igaz a jelenlegi magyar baloldal is igen messze van a hagyományosan vett szociáldemokráciától. Talán nem is tudják mi az. Ezt láthatjuk mikor például az argentín tömeggyilkost és egyben háborús bűnöst választják példaképül. Szomorú ez nagyon.

  262. Prendick szerint:

    A Fidesz már erős szervezettel bír. Arra az időszakra gondoltam /94-től/, amikor átváltottak liberálisból nemzetivé. Ugyanakkorák voltak, mint a Jobbik és még kisebb szervezetük volt. Volt is beépülés rendesen.

    Gondolom a Jobbik is így jár. De elég sok esélyük van, hogy nőjenek. Már ha nem kezdenek el osztódni, mert akkor végük.
    De sebaj, jön más.

  263. frazier szerint:

    nem vagyok híve az általánosításnak, rossz embert minden nációban találsz.

  264. frazier szerint:

    majd akkor fognak osztódni, ha a szocik érdeke úgy kívánja, tehát, ha elérnek majd 10 százalékot, ezt itt most lefogadom veled.

  265. Prendick szerint:

    Gordon, a mérsékeltek jó része jelenleg balra van a Fidesztől. A kétharmadhoz meg még jobban el kell menni balra és elvenni azokat a szavazatokat, amivel nyert legutóbb az MSZP. Ez elég evidens.

  266. frazier szerint:

    új szereplő Gordon, isten hozott.

    szóval a mérsékelteket szerintem össze hozta a jobbik krisztina só vona gábor csapat. tudjuk, hogy milyen magyarországot nem akarunk, remélem az emberek is érzik ezt, bár látom, hogy nagy az elkeseredés, és ilyenkor könnyebben fordulnak a szélsőségek felé.

    és én sem vagyok jobbos, de elítélem a jobbikos szélsőséget.

  267. frazier szerint:

    prendick:

    a morvai (só) árpádsáv jelenség szerintem a fidesznek jót tesz, egyértelműen elválasztja őket a csűrhétől, és fontos lépésnek tartom, hogy orbán ellenfélnek tekinti a jobbikot, enélkül nem szavaznék rá.

  268. Prendick szerint:

    “majd akkor fognak osztódni, ha a szocik érdeke úgy kívánja”

    Fene tudja. Az MDF-et anno szét tudták szakítani. Aztán a Fideszt nem. Majd meglátjuk, mi lesz a Jobbikkal. Bár én úgy gondolom, hogy mivel a Jobbik erősen jobbszélről építkezik és nem középpártként indult, mint a többiek, nehezebben bontható.
    Náluk inkább az a baj, hogy a radikálisok nehezen viselnék a felpuhulást.
    Ezért csak nagyon sajátos körülmények között lehetne a Jobbik 50%-os párt. Minimális rá az esély.

  269. frazier szerint:

    azért láttunk már paradigma váltást nem egy pártnál, tehát a perempárt kifejezéssel óvatosan. radikálisok – ez a pártban 0.8 százalék szerintem a többi nem biztos hogy így vélekedik.

  270. Prendick szerint:

    “fontos lépésnek tartom, hogy orbán ellenfélnek tekinti a jobbikot, enélkül nem szavaznék rá”

    Látod, nálam pont fordítva van. Ha elkezdene a Jobbik nagyon barátkozni a Fidesszel, engem el is buktak. Nekem a Fidesz túl közel van az MSZP-hez. Sok ott a Csintalan, meg Schmidt Pál. A liberális Rogánokról nem beszélve.

    Na jó, kampánycsendesítem magam.
    Jó északát!

  271. frazier szerint:

    és a fideszt nem – azért nem mert orbán résen volt, lehet őt ostorozni, én sem mindenben szimpatizálok vele, de nála nem látom ma jobb miniszterelnököt magyarországot. én megadom neki az esélyt, rajta múlik majd, hogy él-e majd vele.

  272. Csaby szerint:

    Látom, sokáig fent voltatok, én meg jöhettem dolgozni 🙁

    Azért jól ki lett vesézve minden.

    Az első! Honnan veszitek és mi a bizonyíték rá, hogy a Jobbikot az mszp hozta létre és az mozgatja. Beveszitek a kövér “mszmp” lászló és orbán “vekker” viktor dumáját? A másik oldal azt mondja, hogy a Jobbikot a zsidesz hozta létre. csurka “vérmagyar” istván szerint a moszad keltette életre. A legújabb, hogy oroszország pénzeli a Jobbikot. Vona többször volt moszkvában, mint a gyurcsány.
    Tényleg ennyire agymosottak vagytok, hogy beveszitek ezt a maszlagot.

    Azért annak örülök – és ezt mail-en is megosztottam gusztos péterrel -, minnél jobban fikázzák a Jobbikot, annál többen hallanak róla. Ha hallanak róla, akkor megnézik az emberek és oda fogják húzni az x-et.

    Mielőtt vki elkezd Grécsit játszani, egy-két személy nevét nem véletlenül írtam kis betüvel.

  273. Öreg halász szerint:

    Szabó Albertnél hol volt a bizonyíték bármire is? Ugyanazt a zsidózást csinálta, mint most a Jobbik pl. a kurucon.

  274. Prendick szerint:

    Szabó Albinak kifityegett a zsebéből az izraeli útlevél. Ez elég bizonyíték.
    Mondjuk Novák Előd esetében én is gyanakszom kissé.

  275. Prendick szerint:

    Csaby, azért egész furcsa jelenség, hogy az MSZP-sek, de főleg a fideszesek ennyire nem hisznek a demokráciában, hogy azonnal antidemokratikus összeesküvést keresnek, ha megerősödik egy új párt.
    Vagy csak önkritikájuk nincs.

  276. Attila szerint:

    Öreg halász!

    Szabó Albertről kiderült, hogy zsidó származású küldött ember. szét is esett az mnsz.

  277. Attila szerint:

    Prendick, elég jól bírod az iramot. 🙂

  278. Prendick szerint:

    Ez az igazi szittya harci szellem. Nyereg alatt puhítom a reggeli tejeskávémat is. 🙂

  279. Attila szerint:

    Fraziertől mély kómába estem.

  280. Öreg halász szerint:

    Úgy tűnik, ha nem a plakátvandálok barátai szólnak hozzá, felrobbannak a dühtől. Nem tombolták ki magukat eléggé.

  281. Csaby szerint:

    Öreg halász!

    1. Nem vagyok csepeli, nem tudom ki volt aki felülragasztotta a plakátokat
    2. Egy linken keresztül keveredtem ide, de jól el lehet itt csacsogni (csak úgy fröcsög a Jobbik utálat a zsideszesek szájából 🙂 )
    3. Szinte szerte az országban oda-vissza volt plakátháború (mint minden választáskor) tehát nem értem a szájtépést ezért sem.
    4. Attila szavaival: nagy levegő, narancslé, puszi a nagyvezér homlokára és a vekker 🙂
    5. Nem robbanok fel a dühtől –> három Jobbikos ott lesz az EP-ben 😛

  282. Prendick szerint:

    Öreg halász, te hol látsz robbanást?
    Én csak vigyorgást látok. Meg fideszes fogcsikorgatást. Te más fórumot olvasol? 😉

  283. Csaby szerint:

    “A megkérdezettek 57 százaléka szerint Bajnainak le kell mondania, ha az MSZP elveszti az EP-választást.”
    Nézőpont Intézet,
    2009. június 5.

    Ezt a zsidesz oldalról másoltam ki! Ugye beveszitek ezt a maszlagot is?? 😉

    Mindenki tudja, hogy el fogja veszíteni az mszp az EP választást.
    Majd vitya ismét ad egy 72 órás ultimátumot, (esetleg a birkáival felvonul a várba a főmadárhoz), majd kuss!!! 🙂

  284. Prendick szerint:

    Óriási itt a csend. Egyetlen fideszest sem látok az ide író sokak közül, hogy kommentálja egyrészt az eredményt, másrészt a korábbi nézeteit.
    Nagyon reggel van még? 😉

    Pedig érdekelne. Mert hát a Jobbik, amellett, hogy megszorongatta kissé a Fideszt, főként az MSZP-re mért nagy csapást.
    Innen kezdve megállapítást nyert, hogy milyen szédületes butaság volt azt terjeszteni, hogy bármiféle emeszpés támogatásuk volt. A komcsik messze nem olyan hülyék, hogy még köszörüljék is a torkukra tett kést. 🙂

  285. Prendick szerint:

    De hova tűnt Damon Hill és vele a harci Fideszesek nagy tábora? Olyan sokan voltak itt múlt héten. Most meg egyedül ücsörgök itt.
    Pedig kiváncsi lennék, hogy most mi a nézet?
    Ha esetleg még nincs hivatalos állásfoglalás /ami azért a Fidesznél szükséges/, azt se bánom, ha nem a Jobbikról beszéltek, de nem értem ezt a csendet.

    Legalább annak kéne örülni, hogy sikerült rettentően megverni az MSZP-t és az SZDSZ-t.

  286. miska72 szerint:

    SZÉP VOLT CSEPEL!
    Már nem vörös Csepel, hanem narancssárga! Tóth Misiéknek is gondolkodni kell! Nem kicsit! Nagyon! 🙂 🙂 🙂
    Gazemberek vezetik a kerületet, meg egy Szélhámos!
    Gazemberek képviselik Csepelt!
    Gazemberek vezetik az országot! 😉

Itt lehet hozzászólni !