Bangóné barátnője átigazolt a DK-ba

Mandiner, Csepel.info

Erdősi Éva 2019-ben az ellenzék jelöltje volt a csepeli polgármester-választáson, de az ellenzékiek közül sokan inkább átszavaztak Borbély Lénárdra, a Fidesz jelöltjére. A politikus be sem került a testületbe, de most újult erővel a DK-ban folytatja.

A Demokratikus Koalíció kedden közösségi oldalán jelentette be, hogy Erdősi Éva, a Párbeszéd korábbi politikusa a DK-ban folytatja pályafutását. Ismertették, a politikus ’19-ig volt párbeszédes, de a három évvel ezelőtti önkormányzati választáson ellenzéki jelöltként indult a polgármesteri posztért Csepelen. Csúnyán kikapott, miközben Budapest nagy részén, még a hagyományosan jobboldali kerületekben is nyerni tudott az ellenzék. Erdősi valójában annyira fontos volt a csepeli ellenzéknek, hogy a nyolcadik helyet kapta a kompenzációs listán, így a képviselő testületbe sem jutott be.

A mai naptól a Demokratikus Koalícióban folytatja politikusi pályáját. Aktív ellenzéki politikus, aki számára a közpénzek tiszta és átlátható felhasználása kiemelten fontos, így rendszeresen nyilvános adatkéréssel fordul a fideszes vezetésű csepeli önkormányzathoz és közreműködik a helyi ügyletek feltárásában – írta párt.

Erdősi Éva így már nem csupán szövetségesünk, hanem munkáját pártunkban, a Demokratikus Koalícióban folytatja velünk együtt egy szabad Magyarországért és a csepeliekért egyaránt”

– zárták.

A DK eddig leginkább az MSZP és a Momentum soraiból csábított át politikusokat, a Párbeszédből az első nagy igazolás a múlt héten történt. Akkor Szücs Balázs, a VII. kerület alpolgármestere tette át székhelyét a Párbeszédből a DK-frakciójába.

Karácsony Gergely főpolgármester is a Párbeszéd politikusa, kapott is már néhány jelzést, hogy így nem biztos a DK 2024-es támogatása.

Mandiner, Csepel.info

27 hozzászólás “Bangóné barátnője átigazolt a DK-ba” bejegyzésre

  1. László szerint:

    Ha már DK…
    “Sajtótájékoztatót tartott kedden délelőtt a DK árnyékkormánya, ahol Varju László bejelentette, hogy pártja közérdekű adatigénylést nyújt be, és perelni fog, hogy megtudjuk, mennyi pénzért kapja Magyarország a gázt az oroszoktól.
    A DK arra kiváncsi, hogy Putyin-e a kezdvezményezettje a hétszeres gázárnak, hogy aztán a profitot a háborújára fordítsa, vagy arról van szó, hogy Mészáros Lőrinc és a fideszes „gázoligarchák” keresnek a rezsiszámlákon.
    A Fidesz válasza: “Gyurcsányékkal se rezsicsökkentés, se földgáz nem lenne.”

  2. Zsivány szerint:

    Kiderült, hogy Bagólesőnéhez hasonlóan Erdős is egy utolsó megélhetési politikus!

  3. László szerint:

    Adnék mindegyiknek 500 ezres fizetést a Parlamentben. Nulla álláshalmozás és juttatás mellett (ilyen-olyan bizottsági, kuratóriumi tagság). Ez a Fidesz hibája.

  4. Gary Ridgway szerint:

    Bevallom, hogy én ezt úgy szarom le, ahogy van! 🤣

  5. Nagyapó szerint:

    László feltalálta a spanyolviaxot. A Parlamentben jelenleg 57 olyan ember ül a moslékkoalíció részéről, aki 500 000 Ft-nál jóval többet kap adónkból és nem csinál semmit, sőt…

    Ceterum censeo…A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  6. Gary Ridgway szerint:

    Görbetükör, kérdőívvel:

  7. Gary Ridgway szerint:

    Fater!
    Neked már nem jár semmi, ugye? 😎
    Mert sajnálnám tőled, bevallom neked! 🤣

  8. concept szerint:

    Nagyapó#És mi helyzet azzal a fideszessel a parlamentben amelyik bár tizenéve ott ül de csak egyszer jelentkezett felszólalásra -de akkor is tévedésből?
    De gombnyomogatónak jó…(tehát “dolgozik”?)

  9. Nagyapó szerint:

    ajvé, ajvé! A zellenzék le van gatyásodva, pedig a titkosság feloldása után kiderült, hogy bár eddig csak 1,8 milliárd forintnyi amerikai támogatásról tudtunk, a jelentésből azonban kiderül, 3 milliárd forintot pumpáltak bele a baloldal kampányába az amerikaiak. Hová tűnt a lé? Most kaptam meg a választ az előválasztási bábszínház idején tett kérdésemre, hogy honnan volt Vigyorinak 500 milliója a kampányra. JÚDÁSPÉNZ!!

    Ceterum censeo…A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  10. László szerint:

    Márciusba híre ment már ennek, merre járt a maga titkosszolgálata? 500 milliót az állam is biztosított, jó reggelt kivánok!

  11. Zsivány szerint:

    Közmegegyezés van a nemzeti hitvallásról. Van mire büszkének lennünk (pl. történelem, nyelv kultúra, vallás, hagyományok, nagyszerű alkotások, találmányok, stb.), szellemi és természeti kincseink, a közösség önazonosságát és összetartozását szolgáló és erősítő értékeink, a keresztény Európa megmaradásáért, szabadságáért, függetlenségéért folytatott szakadatlan küzdelem. Család, Nemzet, Hűség, Hit, Szeretet, Becsület, Szolidaritás, az Ősök tisztelete, mindez jelenti a hazaszeretetet, amiért igazán jó magyarnak lenni.

  12. Kádárszellemiörököse szerint:

    A felsorolt dolgokhoz vajon mit tettek hozzá ezek az elmúlt 12évben?

  13. kormánypárti szerint:

    Engem is megkérdezett a Telex, de azt a részt kihagyták az összeállításból. Ez bicskanyitogató! Nem véletlen, hogy Szilárd és Máté nem kívántak nyilatkozni nekik. Úgy vágják meg és narrálják az anyagot, hogy képesek kiforgatni a megszólaló szavait. Ti elhiszitek, hogy tényleg Pisti, Józsi, Jucus meg Mancika állnak a Telex mögött?

  14. Gary Ridgway szerint:

    Úgy, mint ti, baszod! 🤣👍

  15. László szerint:

    Kormányos! Biztos olyat nyilatkozott hogy jobbnak látták nem leadni. Bőven elég volt a híveket idézni. Kommenteket inkább ne olvassa a jutubon… 🤣🤣🤣

  16. Gary Ridgway szerint:

    Pedig van egy pár gyöngyszem. Fidernyákéknál is akad, csak hamar gyomlálnak. 🤣

  17. Nagyapó szerint:

    László! Tényleg el tudja képzelni, hogy az állam/kormány 500 millió adott Vigyoriak az ellenzék előválasztási bohóckodásához?
    Apropó László, a Föld ugye lapos!!

    Azért, ha én ellenzéki lennék, akkor nagyon bambának kellene legyek, hogy ne vegyem észre azt a tényt, hogy beérkezik ~3 milliárd és egyik pártvezér sem tud róla.😛 Akkor valaki ellopta az összeget!!!! Ki/kik azok?
    “Jó reggelt kivánok!”

    Ceterum censeo…A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  18. László szerint:

    Nagyapó! Észrevett +3 milliárdot az ellenzéki kampányon? Én nem. Lehet akár hazugság is. 1,8 milliárdról volt szó még márciusban. Merre járt akkor? Amúgy 2051-ig lett volna titkosítva. Miért akarta a gazdája a titkosítani? Biztos lenne ott más is ami érdekesebb lenne ha kiderülne.
    Csak hogy tudja: “Az ellenzék külföldi kampánypénzeit küldő szervezet jogi és diplomáciai lépésekre készül, miután titkosszolgálati jelentést írtak róluk”

    Beérkezik 3 milliárd és nincs az a bank ami jelenti? Elvileg kötelező, tudja a pénzmosás elleni küzdelem.

  19. Konrád szerint:

    Nincs eus pénz, igy már az orbán banda nem tud annyit lopni,majd a népet sarcolja.

  20. Gary Ridgway szerint:

    Rákay Philip: Tetten értem a dollárbaloldalt
    https://www.msn.com/hu-hu/hirek/other/r%C3%A1kay-philip-tetten-%C3%A9rtem-a-doll%C3%A1rbaloldalt/ar-AA14BTqR?ocid=msedgntp&cvid=4e4ce61cecaf469abf2dc83ef350fe00

    Ügyes a csávó, vagy a titkosszolgálat bénázott? Aszonták, hogy minden “gút”. 🤣 Akkor?
    Menjünk tovább…

  21. László szerint:

    Z+ zenei csatorna egykori műsorvezetője messzire eljutott. Milyen érdekes hogy folyamatosan váltogatva elővesznek valakit aki az ellenzéket szapulja, aztán csend lesz. 🤣

  22. László szerint:

    A rákayfilippinó gyerek már le is tiltott. Ezt is elintéztem. Írtam neki egyszer megnézem a majorságát, bejárást teszek. Megsértődött…🤣🤣🤣

  23. Gary Ridgway szerint:

    Azér’ itt a NER létráján felkapaszkodtak egyesek masszívan a pénzünkön. Ehhez képest a baloldal, együttvéve, pitiáner csokitollvajok voltak. 🤣

  24. concept szerint:

    László#Engem is amikor pár éve azt állította hogy luxus ha az éves szabadságán a Tüttő Kata tengerparton lovagol-csak annyit jegyeztem meg neki hogy NER-gazdag lovarda tulajdonosként érdekes ez a véleménye-erre letiltott….

  25. Gary Ridgway szerint:

    A másik:

  26. László szerint:

    Az elmúlt években (állítólag) csodájára jártak Magyarországnak hogy micsoda népesedési politika van itt. Minden megtesz ez a kormány hogy gyarapodjunk. Hát kár volt a népet megszámolni. Szembe jött a valóság: “Véget ért a népszámlálás, nyoma veszett 400 ezer magyarnak.” 🤣

  27. Gary Ridgway szerint:

    …és zsírosan fogyni fogunk. Aki erre a világra szül, az egy idióta.
    (hacsak nem a NER kegyeltje)
    (azér’ több gyerek után kell egy nő még apunak?)
    😛

Itt lehet hozzászólni !