Idősköszöntés Csepelen

Csepel.hu

2022. november 22-én, délelőtt Morovik Attila alpolgármester köszöntötte Madai Istvánnét 95. születésnapja, Csanálosi Józsefné 90. születésnapja alkalmából.

Az idős hölgyek, személyre szabott ajándékcsomagokat kaptak a csepeli önkormányzattól, a Kormány pedig egy miniszterelnöki oklevéllel kedveskedett nekik.

Kerületünkben sok éve köszöntjük születésnapjuk alkalmából a szép kort megélt lakókat, akik betöltötték a 90. életévüket (ezután pedig 5 évente) értesítőt kapnak melyben igényelhetik a személyes felköszöntést.

Forrás: Csepel.hu

5 hozzászólás “Idősköszöntés Csepelen” bejegyzésre

 1. pl szerint:

  “miniszterelnöki oklevéllel kedveskedett nekik.” LOL

 2. László szerint:

  Kisdobos oklevelem még meg van. Büszke voltam akkoriban magamra. Ezek úgy vannak vele, ha régen bevált…

 3. Zsivány szerint:

  Ez igen, gratulálok az eddig megélt szép korhoz! A nemzet kihalásának ellenszere a hosszú életű emberek.

 4. László szerint:

  Mivel kevesebben születnek, a 90évesek javítják a statisztikát. És az “állampolgári eskütétel a polgármesteri hivatalban” cikke. Az ott sorba állított emberek a nemzet kihalásának ellenszere 🤣

 5. PáLoS TReND szerint:

  “Ordas nagy hazugság, hogy ez az adócsökkentések kormánya” Ismét több adónemre kiterjedő, jelentős mértékű adóemelést hajt végre a kormányzat. Lassan egy éve annak, hogy beszántották a KATA-t is, ami menekülési útvonalat jelenthetett volna rengeteg magyar vállalkozónak a kibontakozó válság kezdetén. Természetesen arra továbbra sem érez a kormány késztetést, hogy a kaszinókat is bekösse a NAV-hoz, vagy esetleg a MOLt rábírja arra, hogy a közterhek viseléséből jobban kivegye a részét – jelentette ki Apáti István, a Mi Hazánk képviselője.

Itt lehet hozzászólni !