Közmeghallgatást tart a Képviselő-testület

Csepel.hu

Tisztelt Csepeliek!

Tisztelettel meghívjuk Önöket Budapest XXI. Kerület Csepel Önkormányzata Képviselő-testülete 2022. évben esedékes közmeghallgatására, melyre a 2022. november 24. (csütörtök) 09:00-kor kezdődő Testületi ülést követően kerül sor.

A Képviselő-testületi ülés és az azt követő közmeghallgatás helyszíne Budapest Főváros XXI. Kerület Csepeli Polgármesteri Hivatal Nagytanácsterme (1211 Budapest, Szent Imre tér 10. földszint 5.)

Forrás: Csepel.hu

2 hozzászólás “Közmeghallgatást tart a Képviselő-testület” bejegyzésre

  1. PáLoS TReND szerint:

    Országszerte családok tízezrein segítene, ha nem kellene a lakrészeknél a külön bejárat, főleg nem kívülről, ahogyan ezt a DK-s kerületekben a jegyző-sakálok megkövetelik!!!…- csak azért, hogy további elégedetlenséget szítsanak a kormányzó Orbán-rezsim ellen!!!
    Különösen aggasztó a helyzet Budapesten a XVIII-ik és a IV-ik kerületben!!!
    Mindazon által rengeteg esetben életszerűtlen, hogy több generáció úgy éljen egy fedél alatt, hogy teljesen elszeparálják magukat, kvázi úgy, mint a szomszédok egy társasházban!!!
    Viszont, ha nagy a család, nagy házban élnek, jó eséllyel átlag feletti a gázfogyasztásuk is!!!
    Ráadásul a DK-s vezetésű helyeken direkt hergelik az életközösségeket nem adják meg a kedvezményeket; -és így a fogyasztásuk nagyobbik hányada után 6-10-szeres gázárat fizettetnek!!!
    Holott más politikai vezetésű önkormányzatoknál (többszörös átlagfogyasztást is megengedve!!!) méltányosabbak a több generációs családi házakban élő emberekkel.
    Viszont a lelkiismeretlen a jogszabályokat semmibe vevő, hatalmukkal visszaélő DK-s polgármesterek és korrupt jegyzőik kifejezetten az emberek ellenében cselekszenek és lázítanak!!!
    Úgyhogy mielőbb hozzuk együtt nyilvánosságra ezeknek a rosszindulatú a pártokat, mint alsógatyát váltogató politikus-bűnözőknek a neveit!!!

Itt lehet hozzászólni !