Ilyen idő várható a hétvégén

Koponyeg.hu

Felhős, esetenként eső is várható a következő napokban a Köpönyeg előrejelzése szerint.

Szombaton erősen felhős, vagy borult lesz az ég; és eleinte csak elszórtan, majd az esti óráktól egyre többfelé várható eső, zápor. Az északnyugati szél is mind többfelé erősödik meg. 15 és 25 fok között változik a hőmérséklet – DK-en lesz a melegebb.

Vasárnap, nemzeti ünnepünk napján reggelre több helyen képződhet köd, mely néhol akár a déli órákig is kitarthat. Egyébként rétegfelhős idő várható, de kevés napsütés is lehet. Hajnalban keleten még lehet eső, majd napközben már nem lesz csapadék. 17 és 21 fok között alakul a hőmérséklet.

Hétfőn változóan felhős időre számíthatunk: északon rétegfelhős, délen fátyolfelhős lehet az ég. Estétől északnyugat felől előfordul záporeső. Megélénkül az északnyugati szél. Marad a 19-20 fok körüli maximum.

Kedden a gyakran erősen felhős égből elszórtan alakul ki záporeső. A nyugati, északnyugati szél élénk marad. 15 és 22 fok közötti értékeket mérhetünk.

Szerdán a ködfoltok feloszlását követően változóan felhős, nyugodt őszi időnk lesz. Nem valószínű csapadék. 19 fok körül alakul a hőmérséklet.

Forrás: koponyeg.hu

2 hozzászólás “Ilyen idő várható a hétvégén” bejegyzésre

  1. PáLoS TReND szerint:

    VÉGIDŐK JÁRNAK!?
    ORBÁNIÁBAN azaz új ISRAHELLBEN 2022. 11. 01-től HADIÁLLAPOT VAN!!!
    NANÁ, HOGY az APARTHEID ISRAHELLHEZ HŰ CIONISTA ORBÁN-KORMÁNYNAK KÖSZÖNHETŐEN!!!
    “Az Alaptörvény kilencedik – a különleges jogrendre vonatkozó – módosítása, amely eredetileg 2023. július 1-jén lépett volna hatályba, de a tizedik módosítás ezt 2022. november 1-jére hozta előre, a korábbi hat helyett háromra – a hadiállapotra, a szükségállapotra és a veszélyhelyzetre – csökkentette a különleges jogrendi helyzetek esetkörét.
    Vagyis november 1-jétől kikerül az ún. Alaptörvényből a megelőző védelmi helyzet, a terror-veszélyhelyzet és a váratlan támadás, míg a rendkívüli állapot helyére a hadiállapot lép!!!
    Tehát két hét múlva a következő különleges jogrendi helyzetek lehetnek:
    1. hadiállapot,
    2. szükségállapot, valamint
    3. veszélyhelyzet.
    Az előterjesztéshez fűzött indoklás szerint a módosítás célja, hogy a különleges jogrendi szabályozás átláthatóbb legyen, a normál jogrendi működés és válságkezelés szabályaihoz igazodva illeszkedjen a fokozatosság elvéhez és ez által a legsúlyosabb kihívásokra és fenyegetésekre fókuszáljon, de mindezt korszerű módon, a változó biztonsági környezethez igazodva és a korábbi szabályozáshoz mérten további garanciák beiktatásával valósítsa meg.”
    http://web.t-online.hu/apuska/media/3/03__Siro_ko.mp3

Itt lehet hozzászólni !