A DK szervezi az élőláncot Csepelen

Csepel.info

DK-s aktivisták szervezik a pedagógusok melletti élőláncot, a DK-s politikusok pedig azt, hogy ne kapjanak pénzt a pedagógusok

Vadai Ágnes testvére az egyik csepeli szervezője a látszólag a pedagógusok béremeléséért kezdett pénteki “élőláncnak”. A DK krokodilkönnyeket hullat a tanárokért: a párt képviselői ugyanis az Európai Unióban eközben azt próbálják megakadályozni, hogy megkapja a kormány a béremeléshez és még sok fontos intézkedéshez szükséges, Magyarországnak járó forrást.

A szervezők azt szeretnék, ha az akcióra minél több gyermeket elvinnének a résztvevők. Most nem zavaró nekik a politikába való belerángatásuk: Gyurcsány Ferenc legutóbbi csepeli látogatásakor cinikus módon gyerekekkel mutatták be, hogy nem szabad gyereksportra költeni a pénzt.

A DK szerint politikai légvár gyerekeknek sportlehetőségeket biztosítani: Gyurcsány szeptemberi csepeli akcióján ehhez szigethalmi focista gyerekeket állítottak be statisztának (fotó: Facebook)

“A megmozdulások már korántsem csak a tanárokról szólnak, fontos, milyen körülmények között tanulhatnak a gyerekeink. Engedjétek meg nekik, hogy ők is kiálljanak a jogaikért, támogassátok őket, hogy részt vegyenek az élőláncunkban 🙂

– írja a megmozdulásról az egyik szervező.

Vadai testvére lesz a párt egyik csepeli jelöltje

A Csepel.info úgy tudja, hogy Vadai Ágnes testvére lesz a DK egyik csepeli önkormányzati képviselőjelöltje 2024-ben. Informátorunk szerint ő lehet az országgyűlési jelölt is a későbbiekben. A DK helyi vezetője jelenleg Paál Géza, aki Gyurcsány Ferenc alkalmi testőreként alapozta meg karrierét. Információink szerint Horváth Gyulát, a DK korábbi polgármester-jelöltjét és frakcióvezetőjét ezzel együtt “nyugdíjazzák”. Ő nem rokona egyik magasrangú DK-s vezetőnek sem, és még csak testőrként sem exponálta magát.

A DK csepeli céljai közül most az a legfontosabb, hogy 2024-ben ők adják a polgármester-jelöltet, akinek

a feladata a több pártot megjárt, jelenleg momentumos Szabó Szabolcs megfúrása lesz.

Lapunk nem tud arról, hogy a csepeli MSZP-sek más politikusokhoz hasonlóan átmennének a DK-ba, de Takács Krisztián, az MSZP helyi elnöke is kiment Gyurcsány legutóbbi látogatásakor, hogy találkozzon a DK vezetőjével.

Csepel.info

10 hozzászólás “A DK szervezi az élőláncot Csepelen” bejegyzésre

  1. László szerint:

    “Az öt tanárt kirúgó diploma munkáját plagizáló tankerületi vezető, Marosi Beatrix, HAVONTA EGYMILLIÓT KERESETT 2021-ben.
    Gondolom a többi is ennyit keres, így nem csoda, hogy “nem értik”, miért küzdenek a valóban az oktatással foglalkozó tanárok. – mondotta “látszólag” Hadházy Ákos

    Amúgy ha valaki elindul valamilyen tisztségért nem az a feladata hogy a másikat megfúrja?

  2. Várkonyi András szerint:

    Én a szerző helyében más informátort is megkerestem volna, mielőtt egy ilyen hazug címet leírok!

  3. pl szerint:

    NEM próbálják akadályozni!

  4. Gyula ↸⨌🚽🧻 szerint:

    Mi a fasz köze a helyreállítási alapnak a pedagógusok béréhez?
    Nam adnak Vodafone-ra, értsétek már meg, Fidióták. 🤣✔

  5. László szerint:

    Különösebb hibát nem találok benne, egyszerű fogalmazás olyan mint mint egy faék. A szavak között több helyen 2 karaktert is kihagy.

  6. Nagyapó szerint:

    Csepelen próbálkozik legaljasabb párt a gyerekek szervezésével. Az a párt amelynek főideológusa a f.. verő Gréczy, az árnyékkormány minisztere pedig az elítélt Barkóczi. Ez a párt és csatlósai gátolják a helyreállítási alap 2500 milliárd forint felvételét. Ennek az összegnek 25%-a a környezetbarát közlekedés fejlesztésére, 20,4 %-a az oktatási rendszerek átfogó fejlesztésére (ide értve a felsőoktatást, a közoktatást, a szakképzést és a felnőttképzést) fogják fordítani.
    Tehát tüntetni az Apró villa elé kell menni!!!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  7. pl szerint:

    A (politikai)pedofil gcivel és pártjával a hátad mögött nem nagyon erőltetném azt a témát, h ki használ fel gyermekeket kampányokban…
    Annak a 2500Mrd Forint megszerzésének meg ti vagytok a gátja, m azt már sokszor magyarázták nektek! Amúgy meg:
    “„Nevetséges egy olyan ország, ami külső forrás nélkül képtelen megfizetni a saját tanárait””
    Sajnos, nem tudunk már nevetni!

  8. László szerint:

    Nagyapó máris talált a pénznek helyet. De jó helyre mennének. Abból a gáz lesz kifizetve meg valamelyik lejáró hitel.

  9. Gyula ↸⨌🚽🧻 szerint:

    Öreg takonygerinc!
    Most a balmazújvárosi sikító-picsa amnesztiát kapott, vagy miért nincs a sitten?
    Költői… 😛
    Témához… Mi a fasz köze a helyreállítási alapnak a közszféra bértámogatásához?
    Költői…
    Nincs miből csípni, én megértem de megoldjátok, ebben verhetetlenek vagytok.

Itt lehet hozzászólni !