Kommunista gyilkos a falon: tisztújítás volt a csepeli MSZP-ben

Csepel.info

Ősz koponyák, régi elvtársak a hetvenes-nyolcvanas évekből és “Che” Guevara fotója az ajtó felett (fotó: Csepeli MSZP)

“A gyűlölet nélkülözhetetlen eleme a harcnak. Az ellenség könyörtelen gyűlölete teszi lehetővé, hogy túllépjünk természetes korlátainkon, és hatékony, hidegvérű gyilkológéppé váljunk.”

A csepeli MSZP tisztújításának fotóin lépten-nyomon szembe ötlik a fent idézett “Che” Guevara fényképe. A pártszervezeten belül volt is már gyilkosság, forradalmi lendületüket azonban befolyásolhatja, hogy a Demokratikus Koalíció és a Büntetés-végrehajtási Intézetek által megtépázott tagság átlagéletkora láthatóan elérte a hetven évet.

A Szenteczky János által felügyelt tisztújításon ismét Takács Krisztián lett a szervezet csepeli elnöke. Érdekesség, hogy a fotókon látható Tóth Mihály korábbi polgármester is, aki a több ügyben elítélt Szenteczkyt annak idején kinevezte a Csepeli Vagyonkezelő Zrt. vezérigazgatójának.

Folytatódik a hagyomány

Peres ügyekben az újfent vezetőnek választott Takács Krisztián sem kezdő. Őt magánokirat-hamisítástól a becsületsértésen keresztül a hűtlen kezelésig ítélte el eddig jogerősen a bíróság. Frakciótársával közös cégüknek hatmilliós tartozásuk állt fenn az önkormányzattal szemben a hűtlen kezelés miatt, de inkább bedöntötték a céget, hogy a csepeli adófizetők ne kaphassanak vissza belőle egy fillért sem. A csepeli szocialisták úgy tűnik, rezisztensek a törvényekkel szemben, tagságuk a Ptk. és a Btk. szinte valamennyi paragrafusát kimerítette már.

Szintén a tagok között lehet látni a 2019-ben különvéleménye miatt kirúgott Dobák Istvánt is. Őt a gyűlést felügyelő Szenteczky tette partvonalra, méghozzá úgy, hogy a politikus a névnapja utáni napon éppen indult ajánlásokat gyűjteni, amikor szóltak neki, hogy már nem is ő a jelölt.

Csepel.info

18 hozzászólás “Kommunista gyilkos a falon: tisztújítás volt a csepeli MSZP-ben” bejegyzésre

  1. László szerint:

    “18 fok lesz az állami intézményekben”
    “Mindenhol megpróbálnak úgy visszavenni az elhasznált gáz mennyiségéből, hogy körülbelül ezt a 18 fokot tudják biztosítani” – Gulyás Gergely kormányinfó

  2. kormánypárti szerint:

    Valamennyi médium be fog számolni a kormányinfón elhangzottakról, így minden hírfogyasztó értesülni fog a kormányülésen megszületett döntésekről. Emiatt feleslegesnek tartjuk erről tudósítani. Most itt az a téma, hogy az MSZP Csepeli Szervezete ahelyett, hogy a múlttal szembenézve feloszlatná magát, a kommunizmus erkölcsi örökségét viszi tovább. Ez egy olyan út, ami nem vezet sehova.

  3. László szerint:

    Miért oszlatná fel magát? Kit zavarnak ezek? Az orbáni út vezet valamerre? Most hirtelen ránéztem az origóra, nem csalódtam. 25% gázfelhasználás csökkentésről döntött a kormány. Mennyivel jobban hangzik a 18foknál. És természetesen a baloldal a hibás mindenért. Ketyeg a bomba kormányos…

  4. Hozzászóló szerint:

    A múlt élő és mozgó mementói ők. Akár a Magyar Ellenállók és Antifasiszták Szövetségének Csepeli Szervezete (róluk kiskoromban hallottam először, de a napokban mondták nekem
    -miután hangosan hahotáztam- . hogy még léteznek).

  5. László szerint:

    Az ezrelékes kereszténydemokrata néppártról mit lehet tudni? Pedig vannak…

  6. pl szerint:

    Bocs patyolatlekületű Kormányos, de röhögjünk együtt… Mai hír:
    “A NER humorban nem ismer tréfát: Érték és Minőség Nagydíjat kapott a Ripost, a TV2 és az M1”
    Szegény Prostik kimaradtak, de majd jövőre…

  7. László szerint:

    NER humor: V4NA londoni székhelyű habony-féle nemzetközi hírügynökség. 50 újságíróból álló hírszerkesztőségünk és gyorsreagálású hírcsoportjaink ott vannak a helyszínen, ahol a vezető sztorik történnek. Európában. London, Brüsszel, Párizs, Berlin, Prága, Budapest, Belgrád, Varsó. Ott vagyunk a nap 24 órájában, a hét minden napján. Kivétel nélkül !!! A Magyar Nemzetben és a megyei napilapokban csak az elmúlt év során összesen több mint 3000 olyan híranyag jelent meg, amelyet erre a „hírügynökségre” hivatkozva közöltek. Kiderült dehogy volt londoni székhely meg nemzetközi. A munka központja egy óbudai épület egyik irodájában volt pár darab számítógéppel.

  8. pl szerint:

    Igen ezt is olvastam… A parasztja meg azt hiszi nem kurmánysajót olvas…

  9. Moderátor szerint:

    A szólásszabadságot fontos értéknek tartjuk, mégis ezúton kérek minden kedves hozzászólót, hogy az egyes bejegyzések alatt az adott témához egyáltalán nem illeszkedő hozzászólásokat mellőzni szíveskedjenek. Máskülönben a hírek kommentálásának lehetőségét a továbbiakban a szerkesztőségnek nem áll módjában biztosítania a blogfelületen. Köszönöm szépen a megértést.

  10. PáLoS TReND szerint:

    …és, ami ennél is rémisztőbb!!!
    Az ASKE NÁCI David Laut kellett, hogy fogadja a felcsúti barnavarangy, vagyis a miniszterelnöknek látszódó kakadarab a Karmelita kolostorban, akivel a zsidó élősködők további támogatásáról, Magyarország és ISRAHELL kapcsolatáról valamint a szomszédban zajló USRAHELL és RUSSIA háborújáról tárgyaltak.
    A megbeszélésen részt vett Köves Slomó is, aki valójában Orbán Viktor magyarmati gazdája, aki nem mellesleg a Mossad álcázott ügynökeként az Egységes Magyarországi Izraelita Hitközség (EMIH) vezető rabbija is.
    Lau köszönetet mondott a magyarországi kormánynak azért a támogatásért, amelyet Magyarország és a világ zsidó közösségeinek megerősítéséhez nyújt. Kiemelte azt a segítséget, hogy Magyarország menedéket és ellátást nyújt az Ukrajnából elmenekült zsidó parazitáknak.
    A helyzetünk halálveszélyes mivolta miatt elmondom miként zajlott valójában ez a zsidó látogatás.
    A tetűhintás Vader nagyúr tételesen felsorolta a feladatokat, amiket Orbánnak, Nováknak és a többi hazaáruló csicskának végre kell hajtania, majd a végén cigány Hitler annyit mondott, hogy:
    “- Igenis értettem, végrehajtom.”
    És utána kezet csókolt a főrabbinak.
    “… meg vagyunk mármi …aszva mindörökre…”
    További rossz hír, hogy a Putyin elől menekülő zsidók Balatonöszödön hoztak létre egy üdülő falut.
    Naná, hogy a fajtajelleg felcsúti rezsi-ördög támogatásával!!!
    https://machnechabad.hu/

  11. Gyula ↸⨌ szerint:

    …és ez kit érdekel? 2/3, totalitárius többség, aki felelősséggel tartoztok minden magyarért, ezt akartátok, megkaptátok, egyétek meg. 🤣😂👏👍✔
    …ja és szarok rá hogyan!

  12. Gratulálok szerint:

    Ez hír? Az lesz majd hír, amit Németh Szilárd fog tenni 2024-ben! Lesz tisztújítás a csepeli Fideszben is meg a csepeli vezetésben is! Hiába emlegetitek a csepeli kettős gyilkosságot, ez őt nem hatja meg! Elégtételt vesz azért, hogy betartottatok neki! A komcsik neki nem ellenség, hiszen közülük származik, meg iskolaigazgatót is csináltak belőle! Neki az az ellenség, aki kibeszél a maffiából!

  13. Gyula ↸⨌ szerint:

    “Bankszámlákat, részvényeket, ingatlanokat, autókat és céges üzletrészt is zár alá vett a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda Vagyon-visszaszerzési Hivatala a korrupcióval meggyanúsított Völner Pál volt államtitkárnál és családjánál”

    https://www.msn.com/hu-hu/hirek/other/v%C3%B6lner-p%C3%A1l-t%C3%B6rt%C3%A9nelemk%C3%B6nyvekben-fordul-el%C5%91-olyan-hogy-csal%C3%A1dtagokat-b%C3%BCntettek-meg-%C3%ADt%C3%A9let-n%C3%A9lk%C3%BCl/ar-AA11Dchc?ocid=msedgntp&cvid=2b05e00eadb44b70a34f7691d18a075b

    Gondolom, hogy ez sem jár majd rosszabbul, mint a balmazújvárosi ex-tanácselnök? 😁🤣👏👍

  14. robi szerint:

    Közel egy évvel a sajtóban megjelent híreket követően?
    Komoly?

  15. Gyula ↸⨌ szerint:

    Lehetett takarítani. 👏👍
    Ez olyan Albánia… 😛

  16. Nagyapó szerint:

    Ne bántsák az MSZP-t, mert a fényképen csak az ifjúsági tagozat látszik!😛😛😛

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  17. Gyula ↸⨌ szerint:

    Fater, te meg a Fidelitas-ban játszol, ugye? 😁🤣😂

  18. László szerint:

    Így fognak összebújni a nyugdíjasok melegedni a brüsszeli elhibázott szankciók, a háború, és az ellenzék folyamatos aknamunkájának köszönhetően…

Itt lehet hozzászólni !