Brutális csepeli késelés! Életét adta gazdájáért a hős kutya

BorsOnline

Még mindig válságos állapotban van N. Árpád, akit kutyája védett meg élete árán késes támadóitól Csepelen.

Csak egy esti kutyasétáltatásra indult volna budapesti otthonából a 24 éves N. Árpád vasárnap hajnalban, amikor belefutott egy agresszív, ötfős társaságba. A fiatalok összevitatkoztak, többek szerint a kutyákon kaptak össze. Azonban a vita hamarosan eldurvult, az ötös bandából pedig ketten azonnal kést rántottak: egyikük a kutyát, míg másikuk Árpádot szúrta meg – írja a Bors.

Az ebnek, a Bors információi szerint, azért ugrottak neki, mert az megpróbálta megvédeni saját magát és gazdáját, ugyanis a kés és Árpád közé vetette magát. A földön fekvő, több sebből vérző férfiről megrázó felvétel is készült, ezen jól látni, ahogy könyörög támadóinak, hogy hagyják békén őt és kutyáját. A férfi hat szúrást kapott, míg szeretett kutyája életét vesztette.

„Ne, ne, ne, nem kapok levegőt” – kiáltotta elhaló hangon, majd utolsó erejével megpróbált rágördülni a szeretett, de már haldokló ebére, hogy testével védje imádott kedvencét. Azonban a kutyus életét már nem lehetett megmenteni, a helyszínen meghalt, míg a férfi végül hat szúrást kapott a különböző testtájékokra, többek között a máját, hátát és a lábát is eltalálták, jelenleg élet és halál között lebeg.

„Árpit megműtötték, de még mindig intenzív osztályon van, valószínűleg még azt sem tudja szegény, hogy a kutyusa már nem él” – mondta a Borsnak a férfi egyik ismerőse, aki hozzátette: a hétéves bull típusú kutya Árpád szíve csücske volt, rajongásig szerette az ebet.

„Nagyon szépen nevelte a kutyát, imádták egymást. A légynek sem ártottak, hiszen az eb jólnevelt volt. Valószínűleg csak bele akartak kötni Árpiba azok az emberek” – mondta dühösen az ismerős. Mire Árpád családja a helyszínre ért, a kutya teste volt már csak ott, a férfit azonnal kórházba vitték, úgy tudjuk, az ebet pedig a rendőrség szállította el boncolás céljából. Az elkövetőket még aznap letartóztatták, a környéken többen is elmondták: az utca veszélyes lett.

Forrás: BorsOnline

6 hozzászólás “Brutális csepeli késelés! Életét adta gazdájáért a hős kutya” bejegyzésre

  1. PáLoS TReND szerint:

    Na, többek között ezért is ez a jószág=jóság az ember leghűségesebb barátja!!!…- hogy amíg itt vagyunk ebben a szívtelen árnyékvilágban lehetőleg próbáljunk meg tőlük tanulni…- olyan állati jó tulajdonságokat, mint az „emberség”!!!
    Jobbulást Árpinak!!!…- és gyújtsunk 1 gyertyát az életmentő kutyusért…
    http://web.t-online.hu/apuska/media/1/11__Oxigenem.mp3

  2. apostolos szerint:

    “az utca veszélyes lett”
    Mindjárt be@arok. 40 éve is az volt a Vasas utca.
    és már megint az a pozitív diszkrimináció. Ha áldozat, akkor megnevezzük, ha elkövető, akkor meg nem?
    Na ebből van elege a pógárnak innen Pekingig, meg hamarosan München felé is.

  3. Zsivány szerint:

    A súlyos testi sértés és a kutya elvesztése miatt igen komoly kártérítés illeti meg az áldozatot (különösen maradandó sérülés esetén), a tébé kasszát, és végül ott vannak a bűnügyi költségek és a fogva tartás költségei is. A problémát az jelenti, hogy a hulladékokon szinte tuti semmit nem lehet behajtani, vagyis még a perköltség is az áldozat nyakán marad, ha a bírósághoz fordul. Emiatt az áldozatvédelem jegyében szükségesnek tartom bevezetni a kényszermunka intézményét.

  4. emberség szerint:

    Nem szokásom kommentelni dolgokat illetve ítélkezni de mikor ezt a hírt olvastam szíven ütött nagyon de úgy is fogalmazhatnék,hogy ez volt az utolsó csepp abban a bizonyos pohárba ami csak annyit jelent egyébként nálam/ ebben az esetben,hogy söhe többé nem akarok és nem is fogok egy emberrel sem jóban lenni ezentúl ,egy- két embert leszámítva akiknek még van hely itt a szívemben.(Lehet hurrogni itt stb. de láttam már eleget maszkos geny*k .Tisztelet a kivételnek !).Ge*re fáj,hogy olyan rosszindulat lakozik sokatokban,hogy nekem ég a pofám emberként…Nagyon sajnálom a srácot és kutyáját egyébként .Nem akartam megnézni azt a bizonyos videót amiben védi a kutyáját a srác de megnéztem és azt hittem meghasad a szívem szó szerint..A másik kutya arckifejezésénél is patakokban folyt a könny a szememből..Ha az elkövetőknek is van kutyájuk akkor tudhatták volna MÉG DÜHÖSSEN IS ,hogy a kutyánál nincs jobb lelkű élőlény ezen a ki*tt világon!Tiszta szívemből kívánom az ádozatnak ,hogy mielöbb épüljön fel fizikailag és szellemileg is.Ha netán olvassa ezt akkor: Én szivessen segítek neked bármiben AMIBEN TUDOK.És sajnálom azt ami a kutyáddal történt kedves Árpád .

  5. emberség szerint:

    *jóban +se rosszban lenni.
    *meg egy-két

  6. emberség szerint:

    * de láttam már elég maszkos geny*t
    Elnézést a helyesírási hibákért csak írtam ahogy jött .

Itt lehet hozzászólni !