Gyémánt- és aranylakodalmukat ünneplő párokat köszöntött az önkormányzat

Csepel.hu

Az elmúlt évek hagyományaihoz hűen idén is köszöntötte az önkormányzat a gyémánt- és aranylakodalmukat ünneplő házaspárokat.

Az aranylakodalom 2012 óta az önkormányzat egyik legkedvesebb programja, amelynek keretében a mai napon 13 pár erősítette meg újra 60, illetve 50 évvel ezelőtti házastársi esküjét a polgármesteri hivatalban – írta Borbély Lénárd polgármester a közösségi oldalán, hozzátéve, hogy mindig felemelő számára az ilyen eseményeken részt venni.

Mint írta, ebben az értékválsággal teli világban ilyenkor nyer bizonyosságot, hogy léteznek még alapértékek. „Ők azok a házaspárok, akik nemcsak családjuknak, hanem az egész magyar társadalomnak is példát mutatnak kitartásból, szeretetből.”

A polgármester végül gratulált az örökifjú párok kitartó és példamutató életútjához, a hosszú házasságukhoz és kívánt számukra további sok-sok évet boldogságban, szeretetben.

Forrás: Csepel.hu

Egy hozzászólás “Gyémánt- és aranylakodalmukat ünneplő párokat köszöntött az önkormányzat” bejegyzésre

  1. Ibolya szerint:

    Gratulálok az ünneplőknek!
    Tiszta szívemből kívánom mindenkinek,hogy ilyen idős korban,amikor még együtt vannak,!!!! , még együtt is élnek,örüljenek,ameddig még együtt lehetnek.
    Amikor anno……a pap összead minket,és kimondja a mára már nekem ” rémálom” mondatát,hogy—ameddig a halál el nem választ…..”,felfogni sem tudjuk,hogy ez mit is jelent!!!
    A MINDENT jelenti,és egyben,ha elveszíti az ember a szeretett társát,a SEMMIT.
    A szó szerinti SEMMIT…..
    Sokkal több szeretet kell adni,át kell -kellene -ölelni egymást a nap több órájában is.
    Mondani kell egymásnak,hogy mennyire szeretjük…..
    Megsimogatni a kezét,érezze a szeretetet. …
    Ameddig még lehet.

Itt lehet hozzászólni !