Hűvös, borongós időnk lesz a következő napokban

Koponyeg

Szombaton erősen felhős, vagy borult lesz az ég. Eleinte délen, majd délutántól délkeleten várható sokfelé eső, záporeső. Az északi, északnyugati tájakon csak elszórtan lesz csapadék. Az északnyugati szél egyre inkább megerősödik. 12 és 17 fok között alakul a hőmérséklet.

Vasárnap reggelig keleten további csapadék valószínű, majd északnyugat felől átmenetileg csökken a felhőzet. A felhőátvonulásokból eleinte csak elszórtan lehet zápor, majd estétől ismét több helyen eshet az eső. Többfelé fokozódik viharossá az északnyugati szél. 15 fok körüli értékeket mérhetünk.

Hétfőn a többórás napsütést gyakran zavarják gomolyfelhők, és elszórtan alakulnak ki záporok. Erős, néhol viharos lesz az északnyugati szél. 16-17 fok körül változik a csúcsérték.

Kedden és szerdán is valószínű napsütés, ugyanakkor gyakran növekszik meg a gomolyfelhőzet, melyekből továbbra is előfordulhat zápor. Az északnyugati szél változatlanul élénk, néhol erős lesz. A maximumok 13 és 19 fok között alakulnak,

Forrás: Koponyeg

5 hozzászólás “Hűvös, borongós időnk lesz a következő napokban” bejegyzésre

  1. Előd Erika szerint:

    Itt van az ősz, itt van újra. …

  2. pl szerint:

    …és valaki(?) megtiltotta a távfűtés bekapcsolását…

  3. Gyula szerint:

    Én magamnak pedig a gázt! 😁

  4. Nagyapó szerint:

    Megy a riogatás, mert:
    “A 157/2005. (VIII. 15.) Korm. rendeletben foglaltak szerint a fűtési időszak az év szeptember 15. napja és a következő év május 15. napja közötti időszak. Emiatt szeptember 15-étől a FŐTÁV a fűtésszolgáltatást az egyes lakóközösségek üzemviteli megállapodásában rögzített értékekhez igazodva indítja el automatikusan, ami azt jelenti, hogy a hőközpontokat szabályozó elektronika a külső hőmérséklet változása szerint automatikusan kapcsolja ki és be a fűtést.”
    Történt valami más?

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  5. Gyula szerint:

    Majdnem Fater! 😁
    “Országosan, így Budapesten is, szeptember 15-én elkezdődik a fűtési időszak. A fenti időpontra, de legkésőbb a rendelkezésre állási időszak végére, október 15-ére a FŐTÁV a szolgáltatói berendezéseket fűtésre alkalmas állapotba helyezi a mintegy 238 ezer fővárosi lakás és a csaknem 7 ezer egyéb fogyasztó számára.”
    Vagy-vagy, ugye? 😋

Itt lehet hozzászólni !