Hamarosan nyit a strand

csepel.hu

Május 22-én, vasárnap nyit a Csepeli Strandfürdő. A tervek szerint az úszás, az aktív kikapcsolódás mellett új programok is várják a látogatókat. A nyitásról Kovács Lajost, a Csepeli Strandfürdő új vezetőjét kérdeztük.

„A nyári szezonban a fürdőszolgáltatás megfelelő minősége érdekében kiemelten fontosak a karbantartási, tisztántartási munkálatok. Hogy ezeket rendszeresen el tudjuk végezni, néhány változásra is szükség van a strand életében. A reggeli úszást bérletrendszerrel szeretnénk megoldani, lebonyolítani. Kora reggel, 6 és 8 óra között kizárólag bérlettel lehet belépni a strand területére, ekkor csak a nagy úszómedence használható. A bérletek a pénztár nyitvatartási idejében megvásárolhatóak, melyek egységesen szeptember 15-éig érvényesek” – mondta Kovács Lajos, a strand vezetője.

Ahogy a strandfürdő vezetője fogalmaz, törekednek a strand praktikus működtetésére, így a korábbi gyakorlattal ellentétben az öltözőszekrény kulcsát letét ellenében, már a pénztárnál megkapják a látogatók. Hasonlóan működik az értékmegőrző is, itt 500 forintért biztosítanak szekrényt, melynek kulcsára mindenki maga vigyáz, a strandolás végén pedig vissza kell adnia. Az öltözők koedukáltak, a fülkékben lehet átöltözni. A jobb tájékozódás érdekében minden öltözőépület betűjelzést kap, a pénztárnál kiadott jegyen jelzik, melyik öltözőbe kell mennie a látogatónak. „Minden öltözőben fokozottan ügyelünk a tisztaságra csakúgy, mint a vizesblokkokban. A ruhában fürdőzés minden strandon komoly problémát jelent, erre különösen oda kívánunk figyelni a jövőben. A házirendet minden vendégnek be kell tartania, és kizárólag fürdőruhában, zuhanyozás után vehetők igénybe a medencék. A strand területén biztonsági őrök is dolgoznak, így a fürdő folyamatosan felügyelet alatt lesz. Idén várjuk a diákmunkára jelentkező, elsősorban kerületi fiatalokat is, főként medence-, csúszdaőr, valamint karbantartási feladatok ellátására” ‒ hangsúlyozta. „Szeretnénk vendégeinknek minél több élményt, programot nyújtani. A tervek szerint kézműves-foglalkozások, labdajátékok, fotózkodás színesítené a programot. A termálmedencében napi tornával kedveznénk a nyugdíjasoknak, de továbbra is szervezünk úszásoktatást, lesz vízi aerobik is. A csepeli élménymedence a legnagyobb a fővárosban, amire igazán büszkék lehetünk” ‒ tette még hozzá Kovács Lajos.

PE

csepel.hu

15 hozzászólás “Hamarosan nyit a strand” bejegyzésre

 1. csakúgy szerint:

  Lesz ingyenes idősáv a csepeli nyugdíjasoknak? Az oldalról nem derül ki!

 2. kormánypárti kitiltott szerint:

  Recesszió van!

 3. László szerint:

  Voltak már a nyugdíjasok hajókázni, legyen elég annyi. Azt osszák be. Nehéz idők járnak…

 4. pl szerint:

  Tényleg megszüntetitek a nyugdíjasok szerdáját? A csepeli lakosoknak a kedvezmény? Inkább maradjon üres a strand?
  Azt az ótvar büfést meddig véditek? Idén is ő lesz?

 5. Hozzászóló szerint:

  A nyugdíjasoknak télen is volt ingyenes időszak a strandon. De minek?
  Néztem januárban egy öreg fószert a termálmedencében, ahogy a melegvízben kiáztatott bőrkeményedését lelkesen fejtette bele a medence vizébe. Szabályos csíkokat tudott hasítani a körmével, úgy nézett ki a talpa, ahogy kiemelte a víz fölé, mint valami szántás.
  Nyáron nem lehetett járni az ingyenjegyes cigányok miatt, most már a tél is támadás alatt van az elfekvő törzsgárdája okán. A korrekt az volna a strand részéről, ha honlapjukon közzétennék a medence vizének a cserélési időpontját minden héten azért, hogy aki nem tisztálkodni megy oda, vagy ruhában fürdeni, annak is legyen lehetősége mártózni.

 6. kormánypárti szerint:

  Új vezető ide vagy oda, szerintem egy közérdekű vagyonkezelő szervezet magasabb színvonalon tudná működtetni a strandot.

 7. kormánypárti kitiltott szerint:

  1990-ben voltam utoljára, nyissátok ki. 😜

 8. pl szerint:

  Hozzászóló szerint:
  Igen szemléletes, amit anyádról, apádról írtál… és legalább megtudtuk rólad, hogy egy f@szparaszt vagy!

 9. kontrolcé + kontrolvé szerint:

  Azt írja a csepelistrandfurdo.hu, hogy “A csepeli nyugdíjasok részére a megszokott módon,
  hétfő, kedd, szerdai napokon biztosítjuk a kedvezményes (ingyenes) belépési lehetőséget!”

 10. Hozzászóló szerint:

  Nos pl., ha legközelebb emberek közé mész, viselkedj. Ne legyél példája pl. a tipikus hőzöngő prolinak, aki mindenhol minden szabályt áthág, aztán ha lebasszák vagy nevelő célzattal rászólnak, még neki áll feljebb: hőbörögni kezd és gyűlölködik. Próbálj átlendülni ezen a viselkedési mintán.
  Sajnálom, ha korábbi megjegyzésemmel találva érzed magad, vedd úgy, hogy segíteni próbáltam az emberré válás rögös útján.

 11. pl szerint:

  Ezt is elcímezted… Anyádnak, apádnak címezd, akik nem tanítottak meg, h ne nyomorult gazember legyél. Az biztos, h te rólam nem tudsz semmit, de te viszont bemutatkoztál!

 12. Babi szerint:

  Hamarosan nyit a strand, azaz a NER-repülőjárat indul valamelyik csepeliek által elérhetetlen álomszigetre a kormánytagokkal. Helló, Nyár!!!

 13. László szerint:

  Ha már szóba hoztad…
  “Novák Katalin kénytelen volt a 140 személyes Airbusszal utazni, mert a luxus Falcon az Egyesült Államokban repked” -biztos 100fő körül lehetett a küldöttség is de lehet hogy nem.
  A Falcon gép május 18-án repült New York-ba, másnap május 19-én Észak-Amerika egén tett sétarepülést, majd május 20-án a napfényes floridai Tampából este 9 óra 9-kor elindulva az olaszországi Torinót érintve, Kecskeméten leszállva, majd London felett átrepülve éjfélkor már megint Észak-Amerika partjainál volt.

 14. pl szerint:

  vészhelyzet, vészhelyzet, vészhelyzet, vészhelyzet…
  a kurva anyátok!

 15. kormánypárti kitiltott szerint:

  László!
  …és a többi?
  Érdemes nézegetni őket!
  Ja és ott a Lőrinc is. 😜

Itt lehet hozzászólni !