Horror a Denevér utcai buszmegállóban

Csepel.info

Három kiscicát zacskóztak be, és dobtak ki a csepeli Denevér utcai buszmegálló kukájába. Megtalálásukkor kettő még mutatott életjeleket, de végül mind meghaltak.

Az alábbiakban az Agenor Civil Állatvédő Egyesület beszámolóját olvashatják.

“Egy buszsofőr kért tőlünk ma (kedden – a szerk.) kora délután segítséget, hogy egy királyerdei buszmegálló kukájában (148-as busz Denevér utcai megálló) zacskóba kidobott cicák vannak… Azonnal a helyszínre siettünk. Odaérve senkit nem láttunk, üres volt a buszmegálló. Csak a vékony, erőtlen nyávogásból tudtuk, hogy még mindig benne vannak a kukában szerencsétlenek. Mivel kinyitni nem lehetett a kukát, így a szemétben turkálva kezdtünk a kereséshez. Az üres sörösdobozok, kakiszacskók mellett aztán rájuk leltünk. Összeszorult a torkunk…

Egy kisebb méretű, fehér nejlonzacskóból jött a hang, ami be volt csomózva, hogy még levegőt se kapjanak… Kibontottuk a zacskót, és három babacica volt benne, egy pólóba betekerve. Az egyik már nem élt, a másik kettő csodával határos módon még nyávogott, bár nem nagyon mozgott.

A két kicsi még nagyjából 3 órát élt… Valószínűsítjük, hogy nem a kihűlés, hanem az oxigén hiánya miatt.
Vigasztalhatatlanok vagyunk.
DE!!!

Ez a gyökér senkiházi azért elkövetett egy hibát. Nyilván nem gondolta, hogy valaki észre fogja venni a babákat. Egy elég karakteres pólóba voltak beletekerve és a zacskóba rakva, amin egy állat világos szőre is rajta volt.

Kérjük segítsetek az azonosításban! Jelentkezzetek, ha felismeritek a pólót, tudjátok, hogy ki a gazdája! Az elkövető valószínűleg a Denevér utca környékén lakik. Minden információt természetesen bizalmasan kezelünk. Segítsetek, hogy ha a megérdemelt büntetését nem is kapja meg, de azért bűnhődni fog valamilyen formában.

Drága apróságok! Jó utat Nektek! 😔❤️

Forrás: Facebook

11 hozzászólás “Horror a Denevér utcai buszmegállóban” bejegyzésre

  1. Mónika L. szerint:

    Remélem megtalálják aki ezt tette és remélem hogy úgy hal meg mint ahogy ezek a szerencsétlen kiscicák haltak meg 🙁

  2. Lennox szerint:

    Olvasod te mocsok, aki ezt tetted? Embernek nem nevezhető nyomorult szar vagy!

  3. judit szerint:

    Egy egyszerű, hétköznapi ivartalanítással megelőzhető lett volna ez a történet. Sokaknak okozott ez a valaki fájdalmat ezzel az aljas tettével. Ivartalanítsa a cicát és nyugodt élete lesz mindenkinek, cicának és embernek. A kis cicáknak adhatott volna esélyt, a csepeli állatvédők mindenben segítenek.

  4. kormánypárti kitiltott szerint:

    Sajnos, ha elő is kerül, meg fogja úszni! 🙁

  5. kormánypárti szerint:

    Bűncselekmény történt. A rendőrség nem nyomoz?
    A falusi módszereket ismerjük jól, hogyan szoktak megszabadulni a nem kívánt szaporulattól. Nagyvárosokban általában úgy szoktak az újszülött kismacskáktól megválni, hogy éjjel bedobják őket valamelyik kertbe. Szóval könnyen lehet, hogy a szemetes már a második állomása volt szerencsétleneknek.

  6. László szerint:

    Rendőrségi hírek. XYZ bűnügyi felügyelet alá került. Utóbbi időben ezt rengeteget hallani. Késelő, drogárus, cserbenhagyó gázoló. Csak annak ne nézzük mit jelent a “bűnügyi felügyelet”

  7. Hozzászóló szerint:

    Miért nyomoznának, kormánypárti? A rendőrség gyakorlatilag az utóbbi húsz évben a különböző kormányok, jogvédők által ki lett herélve. Amiben komoly eredményeket tudnak felmutatni -és itt jelentős fejlesztések történtek-, hogy már kilométeres távolságból, messze elbújva képesek lefotózni a gyorshajtót és a megfelelő címre kézbesíteni az ebből adaptált csekket.

  8. kormánypárti kitiltott szerint:

    Hozzászóló!
    Még erre sem biztos, hogy van ember! Ott egy példa, a “budapesti autósok” videói, ahol még a seggüket sem kell megmozdítani, tudtommal nem minden esetben indítanak eljárást. De lehetne sorolni…

  9. Nagyapó szerint:

    Nem szeretem az ilyen nyálas, szirupos cikket, ami pl. a Agenor Civil Állatvédő Egyesület beszámolója, ugyanis vannak tulajdonságok, amiket a magyar nyelv az emberekhez köt. Ilyen a születés és a halál is.
    Az, hogy a felesleges kiscicák megölése ilyen módon történik, nem helyes. A felesleges szaporulatot jobb megelőzni, bár régebben azt mondták, hogy amíg nem nyílt ki a szemük, vízbe lehet fojtani őket (hasonlóan az abortuszhoz).

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  10. kormánypárti kitiltott szerint:

    Maga is itt maradt… 😁😛

  11. Ibolya szerint:

    Az állatok elpusztulnak,NEM meghalnak!
    Meghalni sajnos az emberek szoktak….

Itt lehet hozzászólni !