Szereti a Csepelt az ellenzéki jelölt – el is csent egy női vázasat

Pesti Srácok, Csepel.info

Hegedüs Péter, az ellenzéki összeborulás balmazújvárosi képviselőjelöltje még ifjúkorában csent el egy Csepel kerékpárt. A tulajdonosa megkegyelmezett neki, nem tett feljelentést, nehogy derékba törje a feltörekvő fiatal karrierjét. Az ifjúból polgármester lett, és megköszönte ezt – a maga módján. Azonnal eltávolíttatta a neki megkegyelmező tulajdonost a balmazújvárosi idősek otthona éléről – írja a Balmazért című helyi lap cikke alapján a Pesti Srácok.

Béresné Lőrincz Erzsébet, aki ma a Hajdúdorogi Család- és Gyermekjóléti Intézmény vezetője, gyümölcsért ment annak idején családjával a piacra, biciklivel. A kerékpár egy női kék, Csepel volt. Azt látták, ahogy mesélte, hogy Hegedüs Péter arrafelé álldogál, de ennek akkor még nem tulajdonítottak jelentőséget.

A vásárlásból visszatérve a kerékpárnak hűlt helye volt. Mivel Hegedüst láttuk ott ólálkodni, arra gondoltam, talán ő vitte el. Elmentünk a férjemmel oda, ahol az édesanyjával lakott akkor Hegedüs Péter, s lám-lám a bicikli ott volt letámasztva. Megjegyzem az édesanyja ma is ott él

– sorolta a helyi közéleti lap érdeklődésére az asszony.

Hegedüs azonnal beismerte, hogy ő lopta el a biciklit, de ő és az édesanyja is nagyon kértek minket, hogy ne tegyünk feljelentést, mert az kettétörte volna akkor bimbózó katonai karrierjét. Az édesanyja is ugyanezt erősítgette. Azt is elmondta, hogy neki is eltűnt a kerékpárja, ezért kellett egy másik. Nem tettünk feljelentést

– idézte fel a történteket a meglopott fél.

A történet tükrében Béresné, aki nem tett feljelentést jelesre vizsgázott emberségből. Mindez nem mondható el a baloldali összeborulás jelöltjéről, Hegedüs Péterről, aki, amint lehetősége nyílt rá, azonnal eltávolíttatta Béresnét a balmazújvárosi idősek otthona éléről, annak ellenére, hogy kiválóan látta el munkáját.

Ahogy mondani szokták, a hála nem politikai kategória, hanem tisztesség dolga.

Forrás: Pesti Srácok

11 hozzászólás “Szereti a Csepelt az ellenzéki jelölt – el is csent egy női vázasat” bejegyzésre

  1. pl szerint:

    …negyven éve. Ne má’ Prostik!

  2. robi szerint:

    Ilyen szintű irományt nem kommentálok, nem minősítek, csak röhögök.

  3. Gyula szerint:

    Ha már Balmazújváros…
    Mikor vonul be, akinek már bent kéne lennie? 😁🤣👏👍
    Megint egy öngól, fiúk!

  4. Földi űrutazás szerint:

    Ez aztán kemény, mint kövér apó a svédasztalon.

  5. Nagyapó szerint:

    Természetesen aláírta a Feddhetetlenségi Nyilatkozatot, úgy mint a többi jelölt. Ez az ellenzék erkölcse!😀

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  6. PáLoS TReND szerint:

    Mindennek oka van. Itt az ideje elhúzni a nótáját az efféle tolvaj hegedűsöknek!
    Különben is, ilyen békétlen időkben már nem engedhetjük meg magunknak (ha győzedelmeskedni akarunk!!!), hogy behódoljunk a szocionistáknak!!!…- mert megint úgy járunk, mint 16 éve, amikor is USRAHELL parancsára nem számoltattuk el a 2006-os szabadságharcunk vérontó idegen fajú draskovicsait, gergényieit meg gyurcsányait!!!
    Életbenmaradásunkhoz úgy kell csinálnunk, mint ISRAHELL-nek: ELŐBB LŐNI s csak aztán KÉRDEZNI!!!🤣👏👍

  7. László szerint:

    A többi “jelöltet” meg kimenti poltpéter, pláne ha fideszes Ez a fidesz erkölcse: isten-haza-család🤣

  8. Nagyapó szerint:

    Apropó eetásak és testvérek! Mit szólnak a következőhöz? “Drogügyletbe keveredhettek Szabó Tímea kampányemberei?” (Index)
    Természetesen Kabul Rózsája semmiről sem tud, a nevezetteket nem ismeri, de a feddhetetlenségi nyilatkozatot aláírta!!!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  9. Gyula szerint:

    Feltételes mód, gyökér!
    Linkeld az ítéletet!
    A külügyi adatlenyúlással mi a helyzet?

  10. László szerint:

    Direkt36: Az oroszok évek óta látják a magyar külügy titkait, a teljes hálózatot feltörték Putyin hackerei.Mint írják, ezek a hackerek egyrészt a korábban Vlagyimir Putyin által is irányított Szövetségi Biztonsági Szolgálatnak, az FSZB-nek, másrészt az orosz katonai titkosszolgálatnak, a GRU-nak dolgoznak. A források elmondása szerint a magyar állami szervek régóta és jól ismerik őket, mivel már legalább egy évtizede folyamatosan támadják a kormányzati hálózatokat.

    Nagyapó! De mi csak foglalkozzunk Szabó Tímeával! Orbán Viktor zsarolva van! Tudja mit? Nyerje meg a választást, bukjon utána….

  11. Nagyapó szerint:

    Nem hiszem, hogy – a Gyurcsány alatt, a bulgárok által behozott orosz elhárítók, akik átvilágították a magyar elhárítást – hatása eddig hatott!!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

Itt lehet hozzászólni !