Szavazatvásárlás és megfélemlítés lett a csúcsfegyver az ellenzéki előválasztáson

Mandiner, Hír TV, Bennfentes, Pesti Srácok, Ripost

Így szervezi, szállítja a cigányokat Borsodban az előválasztásra a Jobbik – ezt, az ellenzéki “előválasztás” valódi kulisszatitkait mutatják be a Pesti TV felvételei. Ilyen körülmények között igazán abszurd – vagy inkább cinikus – a DK által is támogatott jobbikos politikus náci karlendítési botránya. És ez csak az előválasztási show felszíne…

A felvételeken arról beszélnek, hogy háromezer forintot adott egy Farkas nevezetű ember azoknak a mélyszegénységben élőknek, akik a Jobbik jelöltjére adják a voksukat. Farkas Péter Barnabást az előválasztás Jobbikos jelöltjét többen együtt látták az ózdi szavazás koordinátorával, aki pár napja balesetet szenvedett az M3-as autópályán. Az autóban Borsod megyei szavazólapokat, és nagy mennyiségű készpénzt találtak. A videót itt nézhetik meg.

Gödöllő térségében szerdán este történt baleset az M3-son. Az autóban a baloldali előválasztási bohóckodás szavazólapjait szállították, azok teljesen szétszóródtak az úton – írja az Origo. A portál szerint a szavazólapok Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből származhatnak, ugyanakkor az előválasztási produkció „szabályzata„ nem teszi lehetővé, hogy az előválasztási komédia közben ilyen módon szavazólapokat szállítsanak.

Érthető, ugyanis ha az urnákat utaztatják a szavazás közben, azokhoz könnyű lenne hozzáférni és a voksolás eredményét manipulálni. A Bennfentes.net másnap kereste fel a helyszínt, ahol még mindig szanaszét hevertek a szavazólapok, de nemcsak azok, hanem választási szórólapok is.

PestiSrácok.hu megtudta, hogy a BMW-t egy ózdi férfi, B. László vezette, aki nem más, mint a botrányok alatt roskadozó ózdi Gyurcsány-show koordinátora. A szakállas, fiatal férfi több fotón is látható azok közül, amelyeket a PestiSrácok.hu hozott nyilvánosságra annak kapcsán, hogy ózdiak állítása szerint napokon keresztül idegen romák egy csoportja akadályozta az embereket szavazatuk leadásában a sátornál.

Az egyik sértett azt állította: miután kiderült, hogy nem a jobbikos Farkas Péter Barnabásra akar szavazni, egyszerűen megfogták a grabancát és kitették a sátorból. Lefényképezte B. Lászlót, a fotót kitette a Facebookra és azt írta mellé: ez a férfi távolította el a sátorból. A sértett azt sejti, hogy a történtekhez a Jobbiknak lehet köze. Mindeközben B. László szerepel egy másik ózdi férfi fotóin is, aki roma verőemberekről panaszkodott.

Egy nappal később Fidrus Péter, egy, a Jobbikból korábban kilépett ózdi önkormányzati képviselő Facebook-oldalán arról írt, hogy a roma csoportot B. László szervezte a városba, illetve, hogy B. Lászlót a Jobbik bízta meg a Gyurcsány-show koordinálásával – írja az Origo, hozzátéve, hogy erről Farkas Péter Barnabás, valamint segítői, jobbikos társai is tudtak.

Dobrev Klára kiáll a náci váddal illetett jobbikos mellett

Bodrozsán Alexandra, a Momentum kecskeméti előválasztási képviselőjelöltje Facebook-oldalán számolt be arról, hogy szombaton tömegével érkeztek egy közvetítő által odautaztatott szavazók a sátrakhoz, akiket két- és négyezer forint körüli összeggel próbáltak rávenni arra, hogy szavazzanak az MSZP-s jelöltre. Mindeközben Ózdon is hasonló csalásról beszélnek, ahol a jobbikos Farkas Péter Barnabást vádolják azzal, hogy kihasználja az elszegényedett helyiek helyzetét a szavazatgyűjtésnél – erről ír a PestiSrácok.hu.

Hangfelvétel bizonyítja, hogy ajándékcsomagot osztogatnak az előválasztóknak, ha az MSZP-s Bangóné Borbély Ildikóra és Karácsony Gergelyre szavaznak – állítja a Bennfentes.

Bangóné korábban a csepeli MSZP elnöke volt, egy alkalommal betört a Fidesz irodájábatelevíziós hasalása pedig a magyar politikai élet egyik erkölcsi mélyrepülése. Viszont csak a csepeli-soroksári elsőség miatt veszett össze Szabó Szabolccsal, akitől szintén nem áll távol a szavazatokért való fizetség. A náci botrányoktól hangos Jobbik és a liberális Momentum csepeli jelöltjét el is ítéltek választási etetésért. A hivatalosan máid Gyulán lakó Szabó most a Borsodból importált Komjáthi Imrével verseng a csepeli-soroksári jelöltségért. Itt a Mandiner cikkét olvashatják.

Forrás: Mandiner, Hír TV, Bennfentes, Pesti Srácok, Ripost

Egy hozzászólás “Szavazatvásárlás és megfélemlítés lett a csúcsfegyver az ellenzéki előválasztáson” bejegyzésre

  1. Horvath Ernone szerint:

    T. Kerületi Önkormányzatom! Köszönöm a bekapcsolásomat a hír áradatba. Az a véleményem, hogy Fórumokon az egész lakosság tudati szintjét kellene emelni, hogy ne legyenek pártoskodások, de mindenki tisztában legyen azzal hogy önálló teremtmény, saját egszisztenciával létezik, pártoktól függetlenül. Persze ezt a jogunkat érvényesíttetni kell az
    egyeduralom, vagy a pártoskodás helyett. Köszönöm szépen a születésnapi felköszöntést.
    Szívből örültem Kovács Györgyi nagyon szép fotójának az újságban, kellő tisztelettel. Ő régi Kedves ismerősöm.
    Beadványomat támogatásra, már ebben az új szellemben küldtem el, kérem ne lepódjenek meg rajta. Az évszázados letiportatásunknak véget kell vetni., mégpedig a kölcsönös megbocsájtás útján, jogaink érvényesítésével.
    Köszönöm hogy kapcsolatban vagyunk és szívesen küldök egy ÖNÉ…t ha megtehetem.
    Nekem is van egy élet utam mint mindenki másnak
    Ajánlani tudom saját videó gyűjteményemet, mely itt elérhető
    https://blogger.com

    szívélyes Üdvözlettel
    Horváth Ernőné 1213 Bp. Vadgalamb u. 48
    9/28

Itt lehet hozzászólni !