A panel lépcsőházában edzve küzdötte fel magát a Himalájára a csepeli jetilány

Index

Egy csepeli lépcsőházban készült fel a világ egyik legmagasabb csúcsának meghódításra a magát Female Yeti becenéven aposztrofáló Kovács Zsuzsi, akinek jelenleg is tart a csúcshódítása. 

A Manaszlu 8163 méteres magasságával a világ 8. legmagasabb és az 5. legveszélyesebb csúcsának számít. Ennek a meghódítására törekszik most a magyar lány úgy, hogy előtte egy 10 emeletes panelházban lépcsőzve készült a kihívásra.

Kovács Zsuzsi blogot is vezet, de azt most, a csúcstámadás idején nem maga írja és nincs is közvetlen kapcsolatban az oldala kezelőjével. Az alaptáborban lévő kontakt azt közölte, hogy a lány már csak hatvan méterre van a csúcstól. Egyszer meg is próbált már felérni, de akkor ez nem sikerült, viszont úgy tudni, hogy másodszorra is megpróbálja.

A magyar lány – aki 2015-ig a BBC-nél dolgozott – hosszú ideje a hegyek szerelmese és Ázsiától kezdve Dél-Amerikáig rengeteg csúcsot meghódított már, viszont erre a csúcstámadásra a Börzsönyben tett túrákkal és a panelházi lépcsőzéssel készült.

Le-föl járkálok a lépcsőn teljes felszereléssel. Néha megkérdezik: »Rossz a lift?« – De én csak nevetve mondom, mire készülök

– mondta még a felkészülés idején.

Kovács Zsuzsi legutóbb, még a járvány előtt Amerika legmagasabb hegyét, az Aconcagua 6961 méteres csúcsát mászta meg teherhordók és vezetők segítsége nélkül. Akkor döntötte el, hogy megpróbálkozik a Manaszluval is.

7 hozzászólás “A panel lépcsőházában edzve küzdötte fel magát a Himalájára a csepeli jetilány” bejegyzésre

  1. Gyula szerint:

    “Female”?
    Mi van veletek? 😁😜👏👍

  2. Igaz szerint:

    Fideszes jeti

  3. Hozzászóló szerint:

    Szép, embert próbáló valódi teljesítmény.

  4. kormánypárti szerint:

    Csúcstámadás közben wifi kapcsolat és webkamera nélkül hogyan vesz részt Zsuzsi az előválasztáson? Hiszen KariGeri mindenkire számít! 😀

  5. Gyula szerint:

    Barom! Bérel egy műholdas telefont? Hallottál róla? A “B” válasz, hogy szarik az egészbe! 😜

  6. kormánypárti szerint:

    Oké, de van olyan fajta készülék, ami videotelefonálást tesz lehetővé? Na ez az! 😀
    Csúcstámadás helyett KariGerit kell eljuttatni a csúcsra az előválasztáson való részvétellel. 😉

  7. Gyula szerint:

    Te faszkalap, góglizz utána, amúgy van, rádugsz egy kamerát.
    MongolFidióta. 😁👏👍

Itt lehet hozzászólni !