Hangfelvétel: ajándékcsomagot adnak, ha Bangónéra és Karácsonyra szavaznak

Mandiner

Hangfelvétel bizonyítja, hogy ajándékcsomagot osztogatnak az előválasztóknak, ha az MSZP-s Bangóné Borbély Ildikóra és Karácsony Gergelyre szavaznak – állítja a Bennfentes.

Bangóné korábban a csepeli MSZP elnöke volt, egy alkalommal betört a Fidesz irodájába, televíziós hasalása pedig a magyar politikai élet egyik erkölcsi mélyrepülése. Viszont csak a csepeli-soroksári elsőség miatt veszett össze Szabó Szabolccsal, akitől szintén nem áll távol a szavazatokért való fizetség. A náci botrányoktól hangos Jobbik és a liberális Momentum csepeli jelöltjét el is ítéltek választási etetésért. A hivatalosan máid Gyulán lakó Szabó most a Borsodból importált Komjáthi Imrével verseng a csepeli-soroksári jelöltségért. Az alábbiakban a Mandiner cikkét olvashatják, és a hangfelvételt is megosztjuk.

A BENNFENTES nevű lap megszerzett egy hangfelvételt, mely állítása szerint azt bizonyítja, hogy csomagokat osztanak Püspökladányban, ha az előválasztók az MSZP-s Bangóné Borbély Ildikóra és a „megfelelő” miniszterelnök-jelöltre szavaznak, aki nyilván Karácsony Gergely lehet, hisz ő az MSZP miniszterelnök-jelöltje.

A lap szerint már etikai vizsgálat is indult az ügyben, melyben a panaszos szerint Bangóné csomagosztással manipulálja az előválasztást.

A Bennfentes információi szerint a hivatalos panaszban az alábbiak állnak:

„A hangfelvételen elhangzik és a választópolgár is megerősíti a szavazóbiztos gyanúját, hogy ellenértéket (a felvételen: csomagot) kap azért, hogy Bangóné Borbély Ildikó képviselőjelöltre szavazzanak a választáson. A (…) telefonbeszélgetés egyértelműen rámutat arra, hogy az állampolgár egy ún. kapcsolattartót (…) hív fel és kérdezi meg melyik képviselőjelöltre, illetve miniszterelnökjelöltre kell szavaznia. A szavazóbiztos rákérdezett, hogy kapnak-e valami ellentételezést Bangóné Borbély Ildikónak képviselőjelölttől. Később az ott álló személygépkocsi csomagtartóját felnyitották, ami tele volt élelmiszercsomagokkal. (…) A hangfelvétel is tanúsítja, hogy a előválasztás tisztaságát a jelenlevő személyek Bangóné Borbély Ildikó képviselőjelölt tudtával és érdekében megsértették. Az előválasztásban részt vevő pártok megállapodása és az aláírt Értéknyilatkozat  tartalmazza, hogy az előválasztáson csak feddhetetlen és etikusan eljáró jelöltek  vehetnek részt. Álláspontom szerint a fenti cselekmény – amennyiben bizonyítást nyer – sérti az előválasztás tisztaságát, valamint az előválasztásban történő önkéntes részvételre  vonatkozó alapelveket, továbbá alkalmas arra, hogy a jelöltek és a jelölő szervezetek közötti esélyegyenlőséget tisztességtelen módon Bangóné Borbély Ildikó javára és a  többi jelölőszervezet és jelölt hátrányára változtassa meg. Kérem a Tisztelt Előválasztási Bizottságot, hogy hangfelvétellel alátámasztott panaszomat vizsgálja ki. Amennyiben a hangfelvétel alapján megállapítható, hogy az érintettek az  előválasztáson történő részvételre és Bangóné Borbély Ildikóra történő szavazásra  tisztességtelen módon igyekeztek szavazókat rábírni, úgy állapítsa meg, hogy Bangóné Borbély Ildikó képviselőjelölt, az MSZP (Magyar Szocialista Párt), mint jelölő szervezet megsértette a választás tisztaságának megóvására, a jelöltek és  a jelölő szervezetek közötti esélyegyenlőségre, valamint a választásban történő önkéntes részvételre vonatkozó alapelveket.”

A csomagosztásról szóló hangfelvétel itt hallgatható meg.

Forrás: Mandiner

12 hozzászólás “Hangfelvétel: ajándékcsomagot adnak, ha Bangónéra és Karácsonyra szavaznak” bejegyzésre

  1. Előd Erika szerint:

    Ha már az előválasztáson ez folyik, mi lesz később, élesben??

  2. kormánypárti szerint:

    Nocsak! Talán ezért volt az autóbalesetet szenvedett aktivistánál temérdek készpénz, hogy az ajándékcsomagok hozzávalóit beszerezze.

  3. László szerint:

    Erika meghallgatta a felvételt? Ha még nem akkor ne is tegye. Kerestem benne a “”Később az ott álló személygépkocsi csomagtartóját felnyitották, ami tele volt élelmiszercsomagokkal. “” – nem jelezték az élelmiszercsomagok hangosan hogy “Itt vagyunk…!!! ” Egyébként nem hallom a háttérben a takarítógép zavaró hangját.

  4. Felhő szerint:

    Aki meg a fidesz-re szavaz az meg 5kg burgonyát! Na? Melyik a jobb? 🙂

  5. László szerint:

    Nocsak, Dicsak! BMW-s aktivista balesete. Pénzről nem esik szó…
    “A baleset miatt az érintett szavazólapok mindegyikét érvénytelenítették.
    Minden szavazólap egyedi QR-kóddal van ellátva, amit a szavazás során digitálisan hitelesítenek a sátrakban. Egy-egy szavazólap tehát önmagában semmit nem ér a beolvasott QR-kód nélkül. Mivel új szavazólapokat kellett ezután gyártani, a szavazás múlt csütörtökön Borsod-Abaúj-Zemplén megye 3-as körzetében szünetelt.” forrás: libernyák Telex

    Kormányos! Ha eléri a 6-8 milliót az aláírók száma a Stopgyujcsányördögnél, abban már lesz valami de addig…

  6. kormánypárti szerint:

    A baleset a Pest felé menő oldalon történt Gödöllőnél. A szavazólapok cinkeltek, ami annyit jelent, hogy minden egyes szavazólap vonalkódját pároztatják a lakcímigazolvány vonalkódjával. Egyébként MZP egyszer elszólta magát, hogy személyes adatokat gyűjtenek. Ellenzéki sajtóközlemény szerint Tócsa feltehetően azért lépett vissza, mert tudomást szerzett a részeredményről. Ez hogyan lehetséges akkor, amikor a szavazatok lezárt dobozokba kerülnek?
    https://www.youtube.com/watch?v=fVgES3G25iI

  7. Gyula szerint:

    “A baleset a Pest felé menő oldalon történt”
    Paraszt! Az a bal pálya, tanulj is valamit, kis agitátor.
    Linkeld már ide, milyen pénzt találtatok? 😁

  8. Gyula szerint:

    700k barom aláírta…
    Mondjátok ti, más meg olvassa. 😁👏👍

  9. kormánypárti szerint:

    Úgy tudom az aktatáska kirepült az autóból és szétnyílt, a szétszóródott pénzkötegeket a pálya melletti rézsűn és az árokban is szedegették a mentés résztvevői, még pénzkereső kutyákat is bevetettek.

  10. Gyula szerint:

    Úgy tudod?
    Link?
    Az, hogy te mit tudsz, az kevés… 😜

  11. Nagyapó szerint:

    „Ej te bunkócska, de drága” Gyula! Árulja el a különbséget a pálya bal oldala és a rendőrségi jelentésben írt Pest felé menő oldal között? (A rendőrség is paraszt?)
    A 7-es BMW-ből előkerült 18 millió Ft, amiért – eddig – senki nem jelentkezett!!!
    Tehát! Vagy olyan a luxuskocsi tulajdonosa, akinek nem számít 18 milcsi, vagy olyan pénz, aminek eredete nem tiszta. (Állítólag a Magyar ügyvédi iroda már dolgozik a pénz visszaszerzésén, ill. a megpróbálni a Fideszre kenni 😛)

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

Itt lehet hozzászólni !