“Tetű banda”: hatalmas a felháborodás a takarítás miatt

Csepel.info

Szabó Szabolcs, a neonáci botrányaival bajlódó Jobbik és a Momentum jelöltje pénteken kifogásolta a takarítást

Hétfő óta tart munkanapokon is az előválasztás, az ellenzéki politikusok azóta háborognak, hogy minden nap végig megy a takarítógép a csepeli Görgey téren. Először a DK elnöke nézte fideszes drónnak a takarítóautót, most már Szabó Szabolcs, a Jobbik és Momentum jelöltje is gyanakszik. Többen félnek, hogy a takarítóautó Pegasust telepít a mobil eszközeikre vagy titkos fideszes technológiával befolyásolja, átírja a leadott szavazatokat.

Megkerestük Ábel Attila alpolgármestert, hogy valóban befolyásolja-e a szavazást a tisztítógép, aki igennel válaszolt. Ám kiemelte: nem úgy, ahogy az ellenzék gondolja, gépi takarítás pedig eddig is minden munkanap volt, és ez után is így marad.

Szabó Szabolcs törzsszavazói közül sokan ki vannak akadva

Az ellenzéki politikusok mentségére legyen mondva, ahol ellenzéki vezetés van a fővárosban, ott nem nagyon látni már takarítógépeket.

Budapestet elöntötte a kosz és a mocsok

Budapest és számos kerület utcái-terei lassan két éve úsznak a szeméteben, éppen mióta Karácsony Gergely a főpolgármester.

A Csepeli Városgazdától megtudtuk, hogy a takarítógép minden munkanap járja a kiemelt csepeli közterületeket. A Szent Imre tér, a sétáló utca, a Kossuth Lajos út egy szakasza mellett a Görgey téren is mindennapos a gépi takarítás.

A DK elnöke kedden tiltakozott amiatt, hogy második napja vannak kint reggeltől fogva a Görgey téren, és mindkét nap megjelent a takarítógép

A DK-s politikus bejegyzésénél van, aki viccesnek találja a takarítást, de a többség szerint komoly a fenyegetés

A Csepeli Városgazda  most már a fővárosi útszakaszok mellett is dolgozik, mert a fővárosi önkormányzat nem csak a kukák számát csökkentette drasztikusan, de a takarítást is. Ez egész Budapestre igaz.

A csepeli szeméthelyzetet súlyosbítja, hogy rengetegen teszik ki a nyári jégeső miatt tönkre ment ingóságaikat az utcára. Borbély Lénárd polgármester kért ugyan Karácsony Gergelytől az ítéletidő miatt egy rendkívüli lomtalanítást, ám a kérést a főváros – szokás szerint – nem teljesítette.

Ábel Attila alpolgármester megkeresésünkre elmondta: a terek mindennapos tisztítása akkor is megmarad, ha az ellenzék petíciót gyűjt ellene. Az pedig, ha az emberek látják, hogy az önkormányzat igyekszik a főváros negatív hozzáállása ellenére is rendet tartani, valóban hat a választókra. Jobb lesz a közérzetük.

Lehet, hogy az ellenzéki politikusokat zavarja a tisztaság, a szavazóik mégis szeretik a rendezett környezetet. Nekünk ez a tapasztalatunk. Így rájuk is pozitívan hat a tisztítógép, akár tetszik, akár nem. Ez Csepelen nem változtatja meg a szavazatokat, ilyesmi a belvárosban történhet, ahol nincs rendes takarítás, és Karácsonyék miatt általánossá vált a kosz és a mocsok

– emelte ki Csepel alpolgármestere.

Csepel.info

18 hozzászólás ““Tetű banda”: hatalmas a felháborodás a takarítás miatt” bejegyzésre

  1. ÉSZBE VÉSNI MAGYAROK!!!
    MAGYARORSZÁG MINISZTERELNÖKE NEM LEHET MÉG 1X JÚDÁS FAJÚ ÁLOMGYILKOS és/vagy TÖBBES ÁLLAMPOLGÁRSÁGÚ IDEGENSZÍVŰ HAZAÁRULÓ!!!

  2. Gyula szerint:

    Miért a mostani árja?

  3. concept szerint:

    Miért,más kerületek kértek és kaptak extra lomtalanítást?
    Láttam én is kirakott lomokat de víz és jégkárosnak egyik sem látszott,inkább olyannak amiknek a volt gazdái mindenképpen kirakják őket mert évtizedek alatt megszokták hogy mindig nyáron van a lomtalanítás-amíg a Lénárd át nem tetette decemberre…

    Hogy is van ez,Ábel Attila felkeresi saját magát,megkérdezi saját magát a takarításról és meg is írja itt?

  4. Gyula szerint:

    concept!
    Itt a dráma az, hogy ezzel vannak elfoglalva és rajtuk kívül még qrva sokan vannak felesleges munkakörökben. 😁 A Covid rávilágított a világban, hogy rengeteg ember felesleges “munkát” csinál. 😜

  5. Gyula szerint:

    OFF:
    Jön már Peti haza. Már a Falconnal, nem a haveri géppel. 😜👍

  6. csakúgy szerint:

    “Azok a fiatalok, akik ennyi segítség után mégis elhagyják Magyarországot, meg is érdemlik sorsukat, hisz elárulják Hazájukat, Kormányukat, amely mindent megtett értük.
    Fogalmazhatnék úgy is, hogy szüleik nem nevelték őket magyar identitásra, ez pedig nem más, mint hazaárulás.
    Ennyi segítséget sehol nem kapnak a világon, tehát pusztán kalandozásra vágynak egy jobb élet reményében!” Novák Katalin

  7. Zsivány szerint:

    Láttam a Görgey téren ahogy Paál eldobta a csikket, rálépett és otthagyta mint kutya a szarát. Biztos otthon is ezt szokta csinálni. Egész nap ott lebzselnek az ellenzékiek, termelik a dzsuvát, a szemetet és a takarítás miatt reklamálnak.

  8. Horváth János szerint:

    S miért nem szóltál?

  9. lutria szerint:

    Az író szerint melyik oldalra mondták a címben említett jelzőt?

  10. Gyula szerint:

    Majd megírom hová megy Lölő a pénzünkön. 😜

  11. Gyula szerint:

    SHJ Sharjah International Airport 😁
    Valakinek meg pár órás dolga volt a párizsi La Borget-en… 😜

  12. Horváth János szerint:

    Shanghaj-ba én is elmennék egyszer. Kína lenyűgöző ország gazdag történelemmel.

  13. Gyula szerint:

    Ez az Emirátusok, annak is a szeglete, amire köpdösnek. 😁👏👍

  14. Gyula szerint:

    Kínába ki kell menni 2 évre melózni és akkor körvonalakban át lehet szaladni a tizedén?

  15. kormánypárti szerint:

    Szabó elég előnytelen képet posztolt magáról. Úgy néz ki mint az a kéregető, aki a múltkor odajött hozzám és így szólt: – Szia Uram! Ne haragudj, hogy megszólítalak, véletlenül nem tudnál nélkülözni egy kétszázast, hogy sürgősen be tudjak tölteni a klímába? -közben a piáért remegő kezeit mutatta. Felcsillant a szeme, amikor pénzért nyúltam. Adtam neki, mert őszinte volt.

  16. Gyula szerint:

    A kormánygépnek éppen Milánóba volt egy kanyarja. Lassan többet tesz meg tengeri mérföldben, mint egy kereskedelmi járat. 😁😎

  17. Méla szerint:

    A környéken dolgozom, tavasszal még hetente 1-2 alkalommal járt ez a traktor, nem naponta.

Itt lehet hozzászólni !