Füstmérgezésük után megszólaltak a rendőrök, akik ma hajnalban egy lángoló lakásból mentettek ki egy férfit Csepelen – videó

Blikk

Az 55 éves férfi nem zárta el jól a villanytűzhelyt, majd elaludt a tévé előtt. Neki nem lett baja, a konyhája azonban teljesen kiégett.

A Blikk is megírta, hogy ma hajnalban két rendőr egy lángoló csepeli lakásból mentett ki egy 55 éves férfit. Az eset során az egyenruhások füstmérgezést szenvedtek, ami miatt kórházba kerültek.

A tüzet az egyik szomszéd vette észre, aki két gyerekkel menekült a lángok elől, közben riasztotta a 112-t. A helyszínre két járőr, Farkas Beatrix és Bandor Richárd r. őrmesterek értek ki elsőként, akik berúgták a füstölgő lakás ajtaját, ugyanis hiába csengettek és dörömböltek az ajtón.

– A lakásba belépve láttuk, hogy tűz van, így kiléptünk. Majd az egyik lakó odaadta nekünk a poroltót, amivel eloltottuk a tüzet és elkezdtük átvizsgálni a lakást, hogy mégis hol lehet a lakó – mesélte Farkas Beatrix az RTL Híradónak, aki kollégájával együtt talált rá a nappaliban fekvő férfire.

– Amikor felébresztettük, kicsit megijedt, de ki ne ijedne meg, amikor rátörik az ajtók és rendőrök állnak vele szemben. De nyugodtan, higgadtan kezelte és kikísértük a lakásból – folytatta Farkas.

Bandor őrmester a híradónak azt mondta, néhány órás vizsgálat után hazaengedték őket a kórházból, mivel már jobban vannak, de a füsttől picit fájt a fejük, szédültek és levegő után kapkodtak, így nehezen értek le a tizedik emeletről.

Kiderült, hogy a lakában lakó 55 éves férfi nem zárta el jól a villanytűzhelyet, majd elaludt a tévé előtt. Neki nem lett a baja, a konyhája azonban teljesen kiégett.

Forrás: Blikk

23 hozzászólás “Füstmérgezésük után megszólaltak a rendőrök, akik ma hajnalban egy lángoló lakásból mentettek ki egy férfit Csepelen – videó” bejegyzésre

  1. Attila szerint:

    Ilyen videóval nem dicsekednék kormányos. Akit elkapnak jutalmul megmutatják neki a helyes utat. Vonzó még a hanyatló nyugat. A két rendőrnek adhatnának pénzjutalmat.

  2. Gyula szerint:

    A villanytűzhelyt hogy kell elzárni? Úgy, mint a gáztűzhelyt kikapcsolni?
    Fideszes “újságírás”… 😁👏👍

  3. kormánypárti szerint:

    Oké, beszéljünk róla! Mi az oka ennek és szerinted miért a kormány tehet róla és az ellenzéknek van-e felelőssége benne (oltásellenesség miatt)? Az ellenzék is tart tömegrendezvényeket és arra buzdítja a híveit, hogy menjenek el szavazni. Tegnap állítólag olyan sokan jelentek meg a szavazóhelyeken, hogy emiatt túlterhelődött az adatfeldolgozó szerver. Nem felfüggeszteni, hanem lefújni kéne az egészet. Ha megugrik a fertőzöttek száma, annak az előválasztás lesz az oka.

  4. Horváth János szerint:

    Úgy látom a véredben van a hazudozás. Az ellenzék nem oltásellenes, hanem olyan oltóanyagot akar, ami az Eu-ban elfogadott. Orbán törvényrendelettel a nyakunkba sózta a kínai szart és a nem dokumentált oroszt, ehhez mi a túró köze lenne az ellenzéknek? A járvány adatait nem az 1-2 hete beindult előválasztási események alakították. Ócska próbálkozás összemosni a dolgokat!

  5. robi szerint:

    kormánypárt: Nem kellett volna odaterelni a sok kormánypárti slepet a valós támogatások befolyásolására.

  6. kormánypárti szerint:

    robi: Szerinted az első nap első óráira csődítjük oda az aktivistáinkat, amikor még csak előzetes mintavételeink vannak és semmi infó nincs arról, hogyan oszlanak meg a leadott szavazatok? Hát nem! Tudd meg, hogy mi a lehető legtöbb adat begyűjtése után hozunk kellően megfontolt döntést.

  7. Gyula szerint:

    “Ha megugrik a fertőzöttek száma, annak az előválasztás lesz az oka.”
    Komolyan ti mindenkit lenéztek? Honnan veszitek a bátorságot, hogy az ÖSSZES magyar embert hülyének nézitek? Meg ne dumáljatok már bárkit, hogy ez annyira meg dobja az esteket. Ti szó szerint Fidióták vagytok.
    Milyen mozgósítás, meg mifaszom? Hagyjad már az álságos és olcsó hülye dumádat, átlátnak már az emberek rajtatok. 😜

  8. robi szerint:

    Nem értek veled egyet.
    Minden kormánypárti jelölt előre tudja, hogy kitől kell f@snia ( ld.Csepelen a Szabó Szabolcs kétszeresen megválasztott képviselőtől).
    Lehet őt degradálni, sértegetni a csepelinfóban, mint az előző két országgyűlési választáson, a szavazók többségét nem befolyásolta.

  9. robi szerint:

    Hozzászólásom kormánypártinak címeztem.

  10. kormánypárti szerint:

    robi: Ez valóban így van Csepelen és másutt is sok helyen. Egyrészt csak akkor állapítható meg, van-e lehetőség a befolyásolásra, ha látjuk, mennyien jelennek meg szavazni illetve történik egy exit poll jellegű mintavétel. Ha túl nagy az eltérés, abban az esetben a helyi jelölt vonatkozásában az érvénytelen szavazatok gyarapításának van a leginkább értelme, mert az később esetleg kommunikációs nyereséget hozhat. Másrészt nem csak helyi jelöltekről lehet dönteni, hanem a miniszterelnök-jelöltek személyéről is, ami ugyebár hasonló a listás szavazáshoz. Emiatt pedig mindenhol szükséges a mozgósítás.

  11. kormánypárti szerint:

    Még valami. Az ellenzéki sajtónak az volt a célja, hogy tömegjeleneteket mutasson be, vagyis azt, hogy milyen sokan akarják leváltani a kormányt. Hétvége van, jó idő, sokan ráérnek. Szándékosan időzítették szombatra a startot. Hétfőn az emberek mennek a munkába, ügyet intézni, így hét közben várhatóan kisebb sorok lesznek, el fognak oszlani a szavazók. A tömeg duzzasztása nem állt érdekünkben.

  12. Attila szerint:

    22es választások mikorra fognak esnek mindentmegmagyarázó kormányos? Csak nem hétvégre?

  13. Zsivány szerint:

    Miért nem teszik kötelezővé társasházak közösségi tereiben füstérzékelők telepítését? Panelekben minden szintre kéne egy érzékelő, ami a házmesternek jelezne.

  14. concept szerint:

    Persze,az előválasztás 1 hetétől fogy megugrani a fertőzések száma-nem a védettségi igazolás nélkül látogatható focimeccsektől,aug20. ünnepi milliós létszámú rendezvényektől,365 db országjáró koncerttől (augusztus és október között a nagyvárosokban 40 nagykoncert, kisebb településeken 216 fesztiválkoncert, kisebb falvakban 100 falunap)vadászati kiállítástól,színházaktól,moziktól stb…

  15. kormánypárti szerint:

    Én azt állítom, hogy az ellenzék számháborúzni akar, vagyis pont az volt a célja, hogy minél nagyobb legyen a tömeg és az ezzel kapcsolatos meglepődöttségük nem volt őszinte. Eleve hétfőn kellett volna startolni. Felhasználják a választóikat arra, hogy általános elégedetlenség képét, kormányváltó hangulat benyomását keltsék a társadalomban (csakhogy elbénázták, amit most a kormányra próbálnak kenni). Nem volt szempont a fertőzések megelőzése, sőt, ha továbbgondolom, ez még érdekükben is áll, mert ráfogják a kormányra. A keleti vakcinák elleni hergelés miatt vajon hány haláleset szárad az ellenzékiek lelkén? A hatalomhoz vezető útjukat holttestek szegélyezik.

  16. Nagyapó szerint:

    Remek! Az első nap leállt az előválasztási adatrögzítő-rendszer!😀😛 Kitűnik a moslékkoalíció szakértelme (valakik szabotáltak, börtönbe velük!!).
    Lehet választani, de hogy mi alapján, az érdekes lehet. Minden jelölt ugyanazt mondja. De ne legyenek a szavazók gondban, már el van döntve, különösen úgy, hogy a tisztaság ellenőrzése nincs biztosítva. Nincs közjegyző, stb., Magyar ügyvéd azt mond, amit akar/kérnek.

    Apropó! A “Stop Gyurcsány! Stop Karácsony! ” aláírásgyűjtés már fél milliónál tart!😀

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  17. Attila szerint:

    Nagyapó! Rövid a memória. Volt rá eset hogy leállt a választási rendszer. Aztán előjött a fidesz hogy nyertünk-nyertünk. Mikor is volt? Nem emlékszik? Félmilliós aláírás? Majd ha 6-7 milliónál tartanak akkor örüljön. A tisztaság ellenőrzését miért nem biztosítja a Magyar Állam?

  18. robi szerint:

    Igaza van az öregnek. Valakik elszabotálták, akárcsak 2018-ban.
    Egy civilizált demokráciában ezért valóban börtön járhat.

    Lassan lehet fogadásokat kötni: jövőre is leállhat majd a rendszer?

  19. Gyula szerint:

    Fater! A seggeteket akarjátok kitörölni vele? Félmillió mongolfidióta? És? Még vannak kilencmillióan és a határon túli ktartottakat ki ne hagyjam. 😜👍

Itt lehet hozzászólni !