Ilyen gyorsan megy a tömeges oltás Csepelen

Csepel.info

Munkában: koronavírus elleni védőoltást ad be Dobák András, a csepeli szakorvosi rendelő vezetője, aki személyesen is részt vesz az oltóanyag beadásában

Sorban köszönik a legnagyobb közösségi oldalon a csepeliek a koronavírus elleni oltást a szervezőknek, nővéreknek, orvosoknak. A lakossági vélemények megegyeznek: annak ellenére folyik gyorsan és szervezetten a védőoltás beadása, hogy pár nap alatt több százezer ember kapja meg azokat országszerte, de több ezren Csepelen is.

Egyetlen olyan bejegyzést sem találtunk, amely káoszról, szervezetlenségről szólna. Csak dicséret olvasható, annak ellenére, hogy az ellenzéki politikusok közül néhányan még mindig az oltás ellen lázítanak vagy káoszról, a tömeges oltás összeomlásáról fantáziálnak. Sajnos ebbe a sorba tartozik Szabó Szabolcs csepeli-soroksári képviselő is, aki az elmúlt egy évben egyetlen egy járványellenes intézkedést sem támogatott.

Az én csepeli körzetemre is ugyanez elmondható. Sorban állás nélküli, nyugodt és jól szervezett oltakozáson voltam. Hálás köszönet ezért az orvosomnak és az asszisztenseknek ❤️

– írta a védőoltásról beszámoló Gy. K. a Csepel.info Facebook oldalán. De többen megjegyezték, hogy semmi probléma nem volt az oltás során. Gyorsan és szervezetten zajlik minden a háziorvosoknál és a csepeli szakorvosi rendelőintézetben is. Ott egyébként hétköznapokon a rendelések rendben zajlanak tovább.

Bár a Demokratikus Koalíció nagy energiát fektet a nem létező káoszról szóló kommunikációra valamint az orosz és a kínai védőoltás elleni propagandára, azért nem mindegyik képviselőjük állt be ebbe a sorba. Várkonyi András csepeli DK-s képviselő például ezt írta az oltásról:

“Dicséret 1. a TIESZ nővéreinek, kulturált és szakszerű munkájuk nyugalmat árasztott minden oltásra várakozó felé.
Dicséret 2. A TIESZ főigazgatójának, aki intézetvezetőként nem az íróasztalnál diktál, hanem az egyik oltóponton folyamatosan oltja az embereket – fájdalommentesen !!! Mindenkihez van néhány kedves szava. Köszönöm Főigazgató úr, köszönöm Nővérkék ! 😊

– fogalmazott az egyik Facebook-csoportban. Tapasztalatait többen alátámasztották:

A Vénusz utca 2 háziorvosi rendelőben is hasonló gondossággal jártak el tegnap. Megérdemli a dicséretet és a hálát Dr. Szatmári Ildikó és asszisztense Marika is.🌺

– írta egyikük,

Ma én is és a férjem is be lett oltva. Szerdára voltunk beírva, de kedden 5 órakor egy kedves hangú hölgy telefonált, hogy tudunk-e most menni. Mentünk, és csak megerősíteni tudom a Várkonyi Andrást, hogy milyen flottul történt az oltás. Köszönet az orvosnak és a nővéreknek a kedvességükért és a figyelmes munkájukért. 💖

– fogalmazott a másik hozzászóló.

A férjemmel együtt megkaptuk a kínai vakcinát. Jól érezzük magunkat. Köszönet a Szt. István úti rendelő orvosainak és asszisztenseinek. Nagyon jól elláttak bennünket, kikérdeztek és tájékoztattak a lehetséges mellékhatásokról.

– tette hozzá a harmadik.

Már 1,1 millió ember kapta meg a védőoltást

Folyamatosan zajlik az oltás, már 1 107 791 fő a beoltottak száma, ebből 317 906 fő már a második oltását is megkapta.

Csepel.info

5 hozzászólás “Ilyen gyorsan megy a tömeges oltás Csepelen” bejegyzésre

  1. Várkonyi András szerint:

    Köszönöm, hogy kiemeltétek hozzászólásomat, s itt is megerősítem, amit írtam: Dr. DOBÁK András főigazgató úr ténykedése példamutató, ráadásul valóban fájdalommentesen csinálja! Nem képviselőként, hanem egyszerű emberként, csepeli lakosként szólt a dicséretem.
    Politikusként azt tudom mondani, hogy amit elcsesztek fent, azt a becsületes, elhivatott egészségügyi dolgozók a tőlük telhető módon igyekeznek helyrehozni. Minden tiszteletem ezeké az EMBEREKÉ !

  2. Ábel Attila szerint:

    Tudod András, mire ideér az oltóanyag, addig is sokan dolgoznak érte. Meg, hogy az EU második legjobban beoltott országa lettünk. Utóbbi a magyar kormánynak köszönhető.

  3. aki fideszes kínaival oltat szerint:

    Az adatbázis szart sem ér! Egy hete lettem beoltva oltóponton, most megint keresett a háziorvos, hogy rajta vagyok az oltási listán! Kutyaütő haverok írhatták a programot jó sok pénzért, amely a listákat generálja.

  4. Nagyapó szerint:

    aki fideszes kínaival oltat! Biztos, hogy a rendszer a rossz? Én szóltam volna a háziorvosnak, hogy már beoltott, írja be!😀

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  5. aki fideszes kínaival oltat szerint:

    Nem a háziorvos oltott, a Tóth Ilona Eü. Központba küldött oltásra. Ott adtak igazolást is, meg beírták a számítógépbe az oltás beadását. A csókosok által írott rendszer a szar, mert egy hét múlva a háziorvosnak kiküldött listán mégis rajta voltam az oltandók között. Írtam egy sms-t az orvos keresésére, mert amikor hívott, nem volt nálam a telefon.

Itt lehet hozzászólni !