Atlétikai stadion: az ellenzéki pártok is csendben mellé álltak

Index, Csepel.info

Ma látjuk utoljára élőben a VITUKI egykori székházát – a Google térképén még egy-két évig marad

Nyáron nyújtott be országos népszavazási kezdeményezést Kassai Dániel XVIII. kerületi önkormányzati képviselő a ferencvárosi Duna-partra tervezett atlétikai stadion építése ellen. Bár a Nemzeti Választási Bizottság első körben elkaszálta a kérdést, végül a Kúria néhány héttel ezelőtt kimondta, hogy mégis lehet népszavazást tartani az ügyben. 

Az önkormányzati választások előtt még stadionstoppal kampányoló ellenzék azonban a győzelem után kiegyezett a kormánnyal, hogy megépülhessenek a tervezett sportfejlesztések – írja az Index. A fejlesztések útjában álló, mára lepusztult VITUKI székházát most csütörtökön robbantják fel, utat adva ezzel az építkezésnek.

Minden józan politikusnak érdeke a fejlődés és Dél-Budapest megszépülése

A Csepel.info úgy tudja, hogy az ellenzéki pártok nem állnak be nyíltan a népszavazás mögé, és a kezdeményezés elhalásában érdekeltek: leginkább a ferencvárosi önkormányzatnak fontos a környék fejlesztése, de a csepeli ellenzék is csendben van. Csepel hatalmas park- és sportfejlesztést kap a kormánytól, megépül a régen várt, új Duna híd a harminc éve tervezett helyszínen, megújul a HÉV, és a kormány jelentősen segíti a csepeli-pesterzsébeti-soroksári Kis-Duna part megújulását is.

Csepel.info

7 hozzászólás “Atlétikai stadion: az ellenzéki pártok is csendben mellé álltak” bejegyzésre

  1. kormánypárti szerint:

    Horváth János?

  2. Marika szerint:

    Még biztos nem ébredt fel a Horváth János a kádár kép csókolgatásából xD

  3. Horváth János szerint:

    Tudjátok, majd az idő eldönti. Ettől ti még nicknév mögé bújó senkik vagytok.

  4. kormánypárti szerint:

    Akkor én bemutatkoznék: Donald Trump a becses nevem. Egy nagy fehér házban élek Washingtonban. Hétvégén várlak szeretettel el egy jó túrós csuszára, kedves János, utána legurítunk pár üveg jó Kőbányait miközben megvitatjuk a csepeli ügyeket. 😉

  5. Horváth János szerint:

    Értem! Gerinc a padló alatt. Igen, vannak ilyen emberszerűek is!

  6. lutria szerint:

    Az Andor utcai hidat 30 éve tervezik,az Albertfalvait meg ~50+ éve…

  7. apostolos szerint:

    Minden fejlesztés jó, mert a terület meglehetősen elhanyagolt. A kérdés a híddal kapcsolatban az, hogy a fel- és lehajtást hogy kívánják megoldani? Ha jó szokás szerint “ócsóba” lámpával, akkor Ráckevéig fog érni a sor reggelente.

Itt lehet hozzászólni !