Tömeges karambol a csepeli Hollandi úton

Csepel.info

A balesetet okozó autó és sofőr (fotó: Németh Szilárd)

Szerda este 18 óra körül a Hollandi úti Napközis Tábornál legkevesebb öt autó karambolozott, négy személyautó és egy kisbusz – értesítette a Csepel.info-t a BKV gyanús ügyeit vizsgáló bizottság üléséről otthonába tartó Németh Szilárd, aki a rendőrséget is tájékoztatta az esetről. Csak egy könnyebb sérültje volt a balesetnek, de az anyagi kár jelentős.

A sérült autók között van Mercedes, Rover, Mitsubishi, Hyundai és egy Volkswagen típusú is. A helyszínelés jelenleg is tart. Az eddigi információk szerint a balesetet a Mercedes gépkocsi vezetője okozhatta, aki feltételezhetően ittasan ült a volán mögé. Helyszíni beszámolók szerint a Mercedes vezetője – vagy a sokk vagy az ital miatt – nehezen állt a lábán.

Tóth Eszter, a Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese a Független Hírügynökséget úgy tájékoztatta, hogy a balesetben egy ember sérült meg. A mentés és a helyszínelés után este nyolc óra körül már nem volt forgalmi akadály a helyszínen. A baleset pontos körülményeit még vizsgálják.

Csepel.info

21 hozzászólás “Tömeges karambol a csepeli Hollandi úton” bejegyzésre

  1. Csepel-sziget szerint:

    Jogsi ugrott :DDD Meg is érdemli az ilyen.

  2. Freki szerint:

    sajnos nem olyan biztos az, ha van pénze (feltételezem a merciből) akkor elintézi… ez igy mukodik!

  3. pepe szerint:

    Helyesen: Volkswagen

  4. csapajev szerint:

    Nem tudom mi okozta a balesetet, de hogy nem az utolsó az biztos.
    Életveszélyesek az út közepére épített terelőszigetek! Aki nem rendszeresen
    jár erre, esetleg éjszaka, az isten óvja ezen az útszakaszon.

  5. Csepel-sziget szerint:

    Főleg, hogy sokan előzéskor az ellenkező oldalról kerülik a járdaszigetet, így egy esetleges gyalogos az átkeléskor könnyen a kocsi alá kerülhet.

  6. Lexon szerint:

    Tudom, hogy nem foglalkoztok a magyar jogrendszerrel (hiszen ezért amerikai bejegyzésű a honlap), de itt Magyarországon az elkövetők arcát ki kellene takarni…
    Azt se nagyon értem, hogy hogyan sikerült 5 autónak összemennie. Szerintem ez csak úgy lehet, ha valamennyien gyorsabban mentek a megengedettnél és/vagy nem tartották a követési távolságot.
    A baleset okozójával pedig megtéríttetném az összes, általa kozott kárt. És bevezetném azt is, hogy aki ittasan baleset résztvevője lesz (akár vétlenként is), az fizesse magának a mentés, a kórházi ellátás összes költségét is.

  7. Lexon szerint:

    “a BKV gyanús ügyeit vizsgáló bizottság üléséről otthonába tartó Németh Szilárd”
    Ez meg milyen már…. ááááááááááá…..

  8. Lexon szerint:

    Helyesen: Hyundai.

  9. admin szerint:

    Lexon, az “elkövető” arca felismerhetetlen, nem olyan minőségű a kép. Azt meg nem tudod elképzelni, hogy valaki munka után hazamegy?

  10. ződ szerint:

    Gyanúra adhat okot, hogy mindig akad a balhék körül egy jobb-oldali?

  11. Lexon szerint:

    Pont ez az az eset, amihez a politikának semmi köze. Ezért furcsa, hogy még ebbe is beleszövitek. Vagyis nem is furcsa, így mûködik a propaganda.

    Engem nem zavar, hogy felismerhetô, csak a jogi hátterérôl beszéltem. Legszívesebben közzé tenném az ilyen köcsögöknek a teljes arcképét mindenhol (pellengér).

  12. admin szerint:

    Lexon, Németh Szilárd értesített bennünket az esetről, és ő küldte a fotót is. Miért kellene ezt letagadnunk, és miért kelt ez akkora megütközést? Ő nem szólhat senkinek, csak mert fideszes?

  13. Földhözragadva szerint:

    Talán Cirmi ügyben is segíthetett volna…:)

  14. csepeli szerint:

    Gondolom, Németh Szilárd megállt, kiszállt a Citroen Xsarájából, odament a rendőrökhöz, hogy ő országgyűlési képviselő, és fontoskodott.

  15. zed szerint:

    Remélem Fidesz szavazó az ittas sofőr, mert ha ugrik a jogsija, azt nem fogja megköszönni. 🙂

  16. Lexon szerint:

    Nem, admin, nem az a baj. Állampolgári kötelessége volt megállni, intézkedni. Sajnos ritka ma már, hogy valaki ezt megteszi, ezért respect.
    Hanem az a félmondat: “a BKV gyanús ügyeit vizsgáló bizottság üléséről”. Na, ez az arcátlan propaganda!
    😀

  17. Zombieland szerint:

    N.Sz. nem lehet, hogy kiszállt a gépkocsijából és felvette a telefonját, de a rendőröket már nem várta meg mondván ő országgyűlési képviselő. Valószínűleg látta a balesetet, vagy az azt követő pillanatokat, de ő még a nevét sem hagyta hátra. Erre nem lennék büszke…..

  18. Vátesz szerint:

    Uraim! Hogy lehet a kákán csomót keresni? Olcsón kell venni és drágán eladni! Az mszp-fanok még a bolhából is elefántot csinálnak! Mit fogtok tenni, ha drága pártotok eltűnik a történelem süllyesztőjében. Semmit. A 800ezer párttag is símán kidobta a tagkönyvét és nem dőlt össze a világ, pedig addig égre-földre esküdöztek, megvédjűk a proletárhatalmat!
    Miért jobb a csepelinfó mint a kocsma? Itt fogyasztás nélkül is lehet politizálni, annyira mégsem vagytok hülyék, hogy a Rézkakasban a Podolák családot gazdagítsátok! Dögöljön meg a szomszéd tehene is!

  19. pepe szerint:

    Kinek mi köze hozzá

  20. CsepeliXXI szerint:

    “Csepeli”!
    Ez pont a Cukrász előtt történt.
    Ha nagyon érdekel a dolog,menj be a Pistához és kérdezd meg.
    Aztán hagyd ki a “gondolom”,meg a többi marhaságaidat.

  21. Okoskodó szerint:

    Csepel XXI. Nem a Fekete Pista előtt történt, keveritek a baleseteket.
    Egyik 10.-én 13-kor volt a napközis tábor előtt, ahol a Wv Polót rakta fel a kerítésre a BMV, úgy hogy totál káros lett. Persze biztosítása sem volt. Egy másik eset ugyanakkor 13.30 körül
    Fűrdő utcában , ahol valaki lelőtte a társát. Ezért keverik, mert a Fűrdő utca a Feket Pista előtti utca. Nagy Erőkkel volt kinn a Rendőrség egyszerre mind a két helyen. A harmasdik történés az ötös karanból ami a Kajak Kenu telep előtt volt, ami szerdán volt. Igazat adok a Vátesz-nek.
    Tetszik, hogy Rézkakas a Podolák kocsmája, nem tudtam. Biztos nem megyek oda, de Ti se.
    Csepelen zajlik az élet, mert a Rendőrság hadja.

Itt lehet hozzászólni !