Elkészültek a parkolóbővítéssel a Kiss János altábornagy utcában

Csepel.info

Elkészültek a parkolók felújításával és bővítésével a csepeli Kiss János altábornagy utca buszpályaudvartól délre eső részén – értesült a Csepel.info.

Múlt hét végén a parkolók egy részét már átadták, most a “maradékra” került sor Borbély Lénárd polgármester és Czibulya Szilvia képviselő asszony jelenlétében. Egy járdaszakasz építése még folyamatban van.

A Csepeli Városgazda Zrt. 1510 négyzetméteren, közel 100 parkolóhelyet alakított ki, amellyel a korábbi murvás, kitaposott zöldfelületen történő kaotikus parkolás immár kulturált, rendezett körülmények között valósul meg. A fejlesztéshez kapcsolódóan a Kiss János altábornagy utca és a játszótér közötti területen mintegy 110 négyzetméteren kiépítik a hiányzó járdát is – ez a munka még nem fejeződött be.

A környéken évek óta megoldatlan probléma volt a parkolás. – A körzet képviselőjével és a társasházakkal egyeztetve sikerült olyan megoldást találni, amellyel rendeződnek a parkolási gondok és a környék is élhetőbbé válik – fogalmazott a polgármester. Czibulyáné Szonday Szilvia megköszönte a lakók türelmét és együttműködését, mert így a beruházás a tervek szerint, csúszás nélkül készülhet el.

Csepel.info

Itt lehet hozzászólni !