A rendőrségre vitte a késsel fenyegetőző utast 151-es busz sofőrje

Vezess

A buszsofőr megtámadása közfeladatot ellátó személy elleni erőszaknak minősül, ami börtönbüntetést von maga után. Ezzel még mindig nem mindenki van tisztában. Mindezt jól mutatja az alábbi eset is.

 

7 hozzászólás “A rendőrségre vitte a késsel fenyegetőző utast 151-es busz sofőrje” bejegyzésre

  1. Előd Erika szerint:

    Érdekes és tapintatos megnevezés: a közlekedés más résztvevői. Szabad ugye, találgatni? De tisztelem a tiszteletteljes megnevezést. Én személyesen is ismerek egy busz sofőrt, nem könnyű a dolguk, helyzetük. Védjük meg őket!

  2. Lennox szerint:

    Nagyon jól tette a buszsofőr! Mostanában úgyis sok az ilyen kötözködő erősjános, ideje volna véget vetni ezeknek az eseteknek valami példás büntetéssel, hogy a többi hasonszőrű, semmirekellő jómadár a maradék eszével felfogja, nem jó ötlet belefogni ilyesmibe. Ha már egyszer nem sikerült két hét alatt rendet tenni tíz évvel ezelőtt.

  3. Nagyapó szerint:

    Sajnos hozzánk is begyűrűzik a Ny-Eu-ban elterjedt migráns-késelés. Jó, hogy hozzánk a migránsok még nem jöhetnek!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  4. ta-dam szerint:

    Hááát… A covid is egy migráns…

  5. Hozzászóló szerint:

    Sajnos nem begyűrűzik, hanem itt van a késelés, vagy késsel hadonászás divatja, mint a réti négerek szubkulturális jellemzője. A magyar ember tudja, hogy krumplit pucolni vagy szalonnázni a 151-es buszon nem lehet, nincs is rá igénye, ezért ő nem késsel, hanem bérlettel utazik. Ellenben a természeti népek, örökösen évszázadokkal lemaradt és integrálhatatlan, felzárkózhatatlan tagjai még mindig azt hiszik, hogy amikor többen együtt utaznak egy buszon az valójában egy törzs, ahol a barlangrajzokon feltüntetett módon, mindenki szeme láttára vívhatják ki saját primitív kis világukban az előbbre jutást.

  6. kormánypárti szerint:

    A C-típusú állampolgárok azt képzelik, nekik minden megengedett, nincs következménye a tetteiknek. A fegyveres biztonsági személyzet által védett budai luxus lakóparkokban élő libernyák jogvédők erre buzdítják őket. Ezek a primitív lények csak a nyers erőből, az idomításból értenek, a szép szavak mit sem érnek, ha azt akarjuk, hogy rendesen viselkedjenek, az eredmény érdekében muszáj a megfélemlítés, az elrettentés eszközéhez nyúlni.

  7. Horváth János szerint:

    Pontosan így van! A C-típusú Orbán Viktor is ilyen!

Itt lehet hozzászólni !