Higiénia termékeket kapott a Tóth Ilona szakrendelő

Csepeli Hírmondó

PVC lepedőket és pamut kéztörlőket kapott a Tóth Ilona Egészségügyi Szolgálat egy csepeli cégtől. A huszonöt tekercs lepedőt, illetve a kétszáz darab kéztörlőt a Promix társaság ajánlotta fel az egészségügyi intézménynek. Az önkormányzat képviseletében Morovik Attila és Pákozdi József alpolgármesterek vettek részt az átadáson.

Az ötven centiméter széles vízhatlan lepedők bármelyik vizsgáló helyiség asztalán kiválóan használhatók. Könnyű kezelhetőségük miatt jól tisztíthatók és fertőtleníthetők. A gyermekrendelőben például a pelenkázó asztalra is teríthetők. A pamut kéztörlők szintén hasznos termékek lehetnek a most fennálló rendkívüli személyes higiénia miatt a dolgozóknak – mondta el a cég képviseletében Bresák-Varga Judit kereskedelmi-vezető.

Az alpolgármesterek megtekintették az intézmény bejáratánál felállított infrakamerás hőkaput is, amely megkönnyíti a lázmérést. A berendezés másodpercek alatt méri meg a páciensek testhőmérsékletét és a járványidőszakban biztonságos belépést jelent.

Forrás: Csepeli Hírmondó

Itt lehet hozzászólni !