Csepel: Különleges játszóteret avattak – videó

Bors

A Csepel-sziget izgalmas és sokszínű élővilága elevenedik meg a Szerencsejáték Zrt. jóvoltából a csepeli Béke téren kedden átadott játszótéren – írja a Bors, amely videós tudósítással jelentkezett a kerületünkből.

Az elmúlt három évben nyolc játszóteret adtak át az SZRT programja keretében, az év végéig pedig a budapesti a XVI. kerületben a Zöldségeskert, Debrecenben a Lúdas Matyi, Kaposváron a Süsü a sárkány, Tiszaföldvár-Homokon pedig a Kastély-kert tematikájú befogadó játszótér is megnyitja kapuit.

ÉN A BELVÁROSBAN NŐTTEM FEL, OTT NEM VOLT ILYEN JÁTSZÓTÉR. GYERMEKKÉNT ELŐSZÖR BIZTOSAN A TORONYBA MÁSZNÉK FEL

– mondta a Borsnak Bánhegyi Zsófia, a Szerencsejáték Zrt. marketing- és kommunikációs igazgatója, akitől megtudtuk, jövőre is lesz folytatás. – Idén novemberben is elindul a Nagykarácsony sorsjegy ak­ciónk, ahol a főnyeremény 100 millió forint, és a megvásárlói újabb játszóterek építését támogatják.

Borbély Lénárd csepeli polgármester családjában a mászóka lehet a nyerő.

VAN HÁROM KISLÁNYOM, 9, 7 ÉS 5 ÉVESEK ÉS SZERINTEM, HA KIJÖNNÉK IDE VELÜK, RÖVID IDŐN BELÜL MINDHÁRMAT A MÁSZÓKA TETEJÉN LÁTNÁM

– mondta a városrész vezetője. A kilátós mászóka mellett is sok klassz dolog van a befogadó játszótéren, mely a közös játék örömét teremti meg a fogyatékossággal élő és az ép gyermekek számára. A kerekesszékes forgót, az akadálymentes meseházat, a madaras fészekhintát a mozgásukban korlátozottak is biztonsággal használhatják. Ezt tegnap be is mutatta Tóth Zoltán tapasztalati szakértő.

Forrás: Blikk

A Csepel.hu képgalériája itt látható.

Itt lehet hozzászólni !