A Fidesz ismét várja a bejelentést

Csepel.info

varjuk_a_bejelentest2

Három szó kommentálás nélkül

Ismét kikerült a “Várjuk a bejelentést” felhívás a Fidesz csepeli honlapjára – értesült a Csepel.info.

Lapunk úgy tudja, hogy a felhívás először nem sokkal a csepeli kettős gyilkosság után került ki az ellenzéki párt XXI. kerületi honlapjára. Akkor – az MSZP részéről legalábbis – nem történt bejelentés, dacára annak, hogy úgy tudjuk: a Fidesz konkrétumokat várt arról, hogy a párton belül kik tudtak és kik tárgyaltak az érintettekkel a csepeli iskolában történt gyilkosságot megelőző sikkasztási ügy “házon belüli” elsimításáról.

8 hozzászólás “A Fidesz ismét várja a bejelentést” bejegyzésre

  1. csepeli szerint:

    Hát ha talán leírnák, hogy mivel kapcsolatban “várják a bejelentést”. De így? Megbuggyantak?

  2. ... szerint:

    csepeli egyből ráugrott a témára, mivel érezte, hogy neki is szól az üzenet.

  3. Vátesz szerint:

    “a Fidesz konkrétumokat várt arról, hogy a párton belül kik tudtak és kik tárgyaltak az érintettekkel a csepeli iskolában történt gyilkosságot megelőző sikkasztási ügy “házon belüli” elsimításáról.”
    Csepeli, világosan ide van írva, mivel kapcsolatban kellene nyilatkozniuk az illetékeseknek.
    Na jó, akkor most az összes mszp-s számítógépet kikapcsol s tökéletes hallgatásba burkolózik, amig Tóth Mihály úr be nem nyújtja a lemondását, azután egy közlemény, “a Fidesz aljas támadása miatt ezennel lemondok…” s utánna csepeli meg a többi bekapcsol és köpköd tovább.
    Éljen a Párt! (börtön tagozata!)

  4. csepeli szerint:

    Vátesz, nem vagy elég figyelmes! Kattints rá a képre, a Fidesz honlapjára fogsz jutni, ahol csak ennyi van: “Várjuk a bejelentést”, de egy árva kukk sincs arról, hogy miről. A “Lapunk úgy tudja,…, úgy tudjuk…, stb.” szöveg már csak a csepel.info szerkesztőinek találgatása. A Fidesz nem írta le, hogy mi a fenét akar.

  5. csepeli szerint:

    Bejelentem a Fidesznek, hogy nem fogok rájuk szavazni sem az országgyűlési, sem az önkormányzati választásokon!

  6. Vátesz szerint:

    Csepeli, zed, ződ, stb. Elhagytátok a “Csepeli kettős gyilkosság I.” csatamezőt, inakba szállt a bátorságotok? Vagy már szólt telefonon az illetékes, ne veszélyeztessétek az inkognitóját? Még nincs megírva a lemondó levél? Szeretettel várjuk!
    “A pedofília és a szodómia tényleg vadabb dolog, mint az egyesek által már az iskolákban népszerűsíteni javasolt homoszexualitás.”
    DIXI ET SALVAVI ANIMAM MEAM.

  7. Iványi Gabi szerint:

    Csepeli: milyen gyerekes vagy….tudod..provokatőr!:-)…lesznek akik a nagy reményekért majd szavaznak…emeszpés és szadeszos markáns múltjukat a szőnyeg alá seperve….mert szerintük, ezentúl a fidesz holdudvara a kedvezőbb….már meg is teszik egyesek….benyalnak, hogy ne derüljön fény a viseltes dolgaikra…

    csepeli:

    nem találgatások, hanem “nem vádaskodások”…jaj, de szeretnél valami fogást találni…a saját berkeiden belül keress..ott egy markolásra, sajnos, találsz, jócskán…

  8. billabong szerint:

    Nincs semmi féle sikkasztás, csak müködik a rendszer. Egy érintett ismerős azt mondta az eset után: – Nem meglepő. ha a megvásárolt termékek dupla áron vannak leszámlázva, hiszen sok olyan kiadásuk van amire hivatalosan nincs forrás. Igy teremtenek. Ezt csinálja az MSZP. és ezt csinálta FIDESZ is. ( amit egyébként szintén én magam tapasztaltam anno. ) Ez csak egy bevált módszer. Most mindenki ugy csinál mintha rábukkantak volna az évszádad sikkasztására.

Itt lehet hozzászólni !