Tisztújítás a csepeli MSZP-nél: na ki lett a góré?

Csepel.info

A megújult csepeli pártszervezetet a megújult Bangóné Borbély Ildikó vezeti, a háttérben pedig ismét a megújult Szenteczky János az igazi erős ember – értesült a Csepel.info.

Ahogy az elmúlt tíz évben megszokhattuk, a csepeli szocialisták mindig frissek és patyolattiszták. Kivéve ez alól persze azt a pár gyilkosságot, sikkasztást, pedofil bűncselekményt, rágalmazást és a többit, amit a csepeli szervezet tagjai az elmúlt bő tíz évben felhalmoztak. Információink szerint ugyanakkor az ittas vezetés miatt nyáron lekapcsolt politikusuk, Csaba Péter hazaért külföldi bujdoklásából és karanténban tengeti a napjait – bár bocsánatot nem kért a történtek miatt.

A csepeli szervezet elnökségét tehát ismét Bangóné Borbély Ildikó “nyerte”. Az elnökhelyettes Szentezky János másik bizalmasa, Bosnyák Norbert lett. Elnökségi tagoknak Takács Krisztiánt, Bóné Lászlót, Papp Péter Pálnét választotta meg a soványkára töpörödött pártszervezet.

A csipet csapat stratégiai bizottsági küldöttje Kalocsai Imre, a kongresszusi küldöttek pedig Szenteczky János, Losonci Róbert, Papp Péter Pálné lettek. Választmányi küldöttként ismét Szenteczky János biztosítja, hogy megfelelő helyre menjen a szavazat a párt döntéseiben.

A csepeli ellenzék pártjai közül a DK-nak is a közelmúltban volt a tisztújítása. Ott Gyurcsány Ferenc alkalmi csepeli testőrét választották elnöknek egyedüli jelöltként, miután egy önjelölt vállalkozót letiltottak a szavazólapról.

Kemény csapat

Nincs az országban olyan politikai tömörülés, amely egyetlen önkormányzatban annyi bűncselekményt tud felmutatni, mint a csepeli ellenzéki összefogás, és annak “élcsapata”, az MSZP frakció. A szocialisták közül eddig gyilkosság, korrupció, pedofília, aljas indokból elkövetett rágalmazás, magánokirat-hamisítás miatt ítéltek el jogerősen politikusokat. De volt olyan “ügyvéd” is közöttük, akit a kamara tett ki a sorai közül, mert megrövidítette egy beteg ügyfelét. A legutóbbi botrány idén nyáron robbant ki a csepeli szervezetnél, amikor kiderült, hogy Csaba Péter képviselőjük ellen vádat emeltek ittas vezetés miatt.

A korrupció és a bűnözés azonban nem zavarta a 2018-as és 2019-es ellenzéki összefogást. Dukán András Ferenc, a csepeli Momentum vezetőjének is csak annyi volt az önkormányzati választások előtt a kifogása, hogy a szintén bűncselekmény elkövetésével vádolt, két ügyben már jogerősen elítélt  Szenteczky János előtte van a kompenzációs listán, és így nem érzi biztosnak a saját bejutását.

A csepeli ellenzék és polgármester-jelöltjük, Erdősi Éva elsődleges célja Bangóné Borbély Ildikó és Szenteczky János embereinek újbóli hatalomhoz juttatása volt. Amikor ezt az MSZP-s Dobák István leírta, és vitát kezdeményezett Szenteczky és Bangóné szerepéről, hamar felfüggesztették a párttagságát.

A tisztújítás azt mutatja, hogy a csepeli MSZP-szervezeten belül semmi nem változott, és a helyi ellenzék célja továbbra is Szenteczky és Bangóné hatalomhoz juttatása marad.

Csepel.info

 

7 hozzászólás “Tisztújítás a csepeli MSZP-nél: na ki lett a góré?” bejegyzésre

  1. ta-dam szerint:

    Ennyit erről. Meg majd az országosról. Több szót nem érdemelnek. Mindenki könyökén ott lógnak már kijőve. A spirituszban is őket fogja mutogatni a múzeum.

  2. Valdemar szerint:

    Bangóné és Szenteczky nélkül ma nem Borbély Lénárd lenne a polgármester!

    Örömtáncot lejthettek, a csipet csapat úgy szavazott, ahogy az embereitek nekik mondták!

  3. robi szerint:

    Van, ahol megáll az idő.

  4. worm szerint:

    Az MSZP honlapján is megállt az idő. Ezt az oldalt vajon mikor frissítették utoljára? https://mszp.hu/parttag/szenteczky_janos
    Eddig azt hittem, hogy szeretnének több szavazatot kapni, több választót megnyerni. De úgy tűnik, hogy az MSZP Csepelen és országosan is gittegyletté sorvad. Már Csepelen sem találnak megfelelő embert a helyi szervezet élére, importálni kell. Hová lettetek csepeli emeszpések?

  5. Nagyapó szerint:

    Valdemar! Igaza van, de tegye hozzá, hogy Gyurcsány(i) nélkül nem lett volna 2/3.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  6. Valdemar szerint:

    A Csepelinfó különösen szereti kihangsúlyozni, Szabó Szabolcs gyulai lakos. Holott tudható hogy hol lakik Csepelen bérelt lakásban!

    Miért nem érdeklődnek ugyan így Bangóné iránt, aki kabai lakos? Feltételezhető hogy nem utazik minden nap haza. Vajon a háromgyermekes férjes asszony hol húzza meg magát éjszakára? Vidéki képviselőként kér és kap költségtérítést lakásbérlésre az Országgyűlés Hivatalától?

Itt lehet hozzászólni !