Eltűnt a csepeli MSZP ittas vezetés miatt vád alá helyezett politikusa

Csepel.info

Erdősi Éva, a csepeli MSZP által delegált ellenzéki polgármester-jelölt sem ítélte el Csaba Péter ittas vezetését

Nem kért bocsánatot, még csak nem is reagált a történtek miatt Csaba Péter, a csepeli szocialisták ittas vezetés bűncselekménye miatt vád alá helyezett politikusa – értesült a Csepel.info.

A politikust július 8-án, Szigetszentmiklóson kapcsolták le a rendőrök. A Pesti Srácok írta meg, hogy augusztus 13-án már vádat is emeltek ellene a Szigetszentmiklósi Járásbíróságon – ez bizonyított ittas vezetés esetében gyorsan megy.

Csaba Péter hivatalos oldalán a Facebook-bejegyzései július 6-i dátummal érnek véget. Azóta semmit nem írt, állítólag senki nem éri el. A szóbeszéd szerint a botrány után külföldre távozott. A járványhelyzet miatt így komoly esélye van annak, hogy nem vesz majd részt ősszel az önkormányzat munkájában.

A fideszes szavazók megerőszakolásáról ábrándozott

A csepeli ellenzék politikusa a választási kampányban birkaként jellemezte a fideszes szavazókat, és azon viccelődött a Facebookon, hogy majd arab migránsok erőszakolják meg őket. A választási ígéretei ennyiben ki is merültek, így felmutatni sem kell semmit a megvalósításukból: ő a legcsendesebb a csepeli képviselő testületben frakciótársa, Losonci Róbert mellett.

Kemény csapat

Nincs az országban olyan politikai tömörülés, amely egyetlen önkormányzatban annyi bűncselekményt tud felmutatni, mint a csepeli ellenzéki összefogás. A szocialisták közül eddig gyilkosság, sikkasztás, pedofília, aljas indokból elkövetett rágalmazás, magánokirat-hamisítás miatt ítéltek el jogerősen politikusokat. De volt olyan “ügyvéd” is közöttük, akit a kamara tett ki a sorai közül, mert megrövidítette egy beteg ügyfelét.

A korrupció és a bűnözés azonban nem zavarta a 2018-as és 2019-es ellenzéki összefogást. Dukán András Ferenc, a csepeli Momentum vezetőjének is csak annyi volt az önkormányzati választások előtt a kifogása, hogy a szintén bűncselekmény elkövetésével vádolt, két ügyben már jogerősen elítélt  Szenteczky János előtte van a kompenzációs listán, és így nem érzi biztosnak a saját bejutását.

A csepeli ellenzék és polgármester-jelöltjük, Erdősi Éva elsődleges célja Bangóné Borbély Ildikó és Szenteczky János embereinek újbóli hatalomhoz juttatása volt. Amikor ezt az MSZP-s Dobák István leírta, és vitát kezdeményezett Szenteczky és Bangóné szerepéről, hamar felfüggesztették a párttagságát.

Csaba Péter polgármester-jelöltje, Erdősi Éva sem reagált a történtekre. Lehetséges, hogy ennyi emberölés, sikkasztás és egyéb bűncselekmény után ezt már túlságosan apró ügynek tartja.

Csepel.info

18 hozzászólás “Eltűnt a csepeli MSZP ittas vezetés miatt vád alá helyezett politikusa” bejegyzésre

  1. Várkonyi András szerint:

    Minden normálisan gondolkodó ember elítéli az ittasan volán mögé ülőket. Én is elítélem! Arra viszont nem emlékszem, hogy a Fidesz részéről bárki is nyilvánosan elítélte volna Polgármester úr esetét. Ő is az ügy lezárása után kért bocsánatot. Ez így természetes.
    Tudomásom szerint nincs az ügyben még sem határozat, sem ítélet, vagyis Csaba Pétert addig megilleti az ártatlanság vélelme.

  2. admin szerint:

    Várkonyi úr, a polgármester elsőként kért bocsánatot. Innentől kezdve nem értelmezhető, amit írt. Ebben az esetben se bocsánatkérés, se más nem volt – eddig.

  3. Várkonyi András szerint:

    Rendben, utólagosak az akkori információim, ezért vissza is vonom.
    Amit az ártatlanság vélelméről írtam, azt fenntartom.

  4. Horváth János szerint:

    admin!
    Borbély 16 nap után kért bocsánatot, és azt csak azután, hogy az index megszellőztette
    az esetet. 2015. február 10-i bejegyzések.

  5. Betke szerint:

    Horváth János, köszönjük!

  6. Tonyó szerint:

    Akkor a két hónap bocsánatkérés nélkül több vagy kevesebb?

  7. ta-dam szerint:

    Tonyó!
    Ezeknek kevesebb. Ezek szentek. Láthatóan meg vannak róla győződve, hogy ha ezt hirdetik, akkor az egész világ el is hiszi.
    Ilyen tudatkárosodásra kár szót vesztegetni. Kezeld őket szánalommal.

  8. Horváth János szerint:

    Legalább értelmezni tudnátok a szöveget, de nektek még az is magas!

  9. ta-dam szerint:

    Aztán mégis mit nem bírtunk értelmezni, kedves Horvát János? Írd le ide, konkrétan!

  10. Horváth János szerint:

    Lovat nem tanítok háton úszni!

  11. Hozzászóló szerint:

    A Rizi kerthelyiségében nem néztétek?

  12. ta-dam szerint:

    H. J.! Érvelés: csillagos ötös (nálatok). Nálam: röhej.
    Viszonzássul küldöm vocativus gyanánt: tapír.
    444. hu/2015/08/01/ hatalmas-tapirpeniszevel-vakarta-meg-magat-a-viszketeg-tapir

  13. Horváth János szerint:

    ta-dam!
    Először is az admin azon állítására reagáltam, miszerint Borbély elsőként kért bocsánatot,
    ami nem igaz. Amennyiben az index nem írja meg, meg se szólalt volna. Innentől mindegy,
    hogy 2 hónap vagy 16 nap. Na ezt kellene felfogni! Ez a cikk csak arra jó, hogy a lejáratás
    működjön.

  14. ta-dam szerint:

    H.J.!
    Értem. Tőled kezdve minden különbségtétel megszűnt a birkabaszatott csepeliek számára. Köszönjük.
    Azért az mégis épületes lenne, ha Csaba Péter szeptember 18. éjfél előtt még nagy gyorsan bocsánatot kérne több dologért – hogy beleférjen a 16 napos bűnbánó-versenybe (amit 2-án hirdetett meg számára a sajtó). És akkor Erdősi Éva is végre a kebelére ölelhetné e katarzis után, ahelyett, hogy a múltja retusálást követelné (ősi ba-szokás szerint).

  15. Horváth János szerint:

    Csak kiderül, hogy te sem az alkohol miatt túráztatod magad!

  16. ta-dam szerint:

    Több dolgok vannak földön és égen, mintsem képzelmed álmodni képes.
    Vannak undorítóbb dolgok a leprávál is, amik gyógyathatatlanok.

    Túrázzál magadban. Alkohollal vagy anélkül. Engem már nem ér el.

  17. kérdés szerint:

    Az a legnagyobb baj, hogy mindenki védi a “saját” oldalát, bizonygatva, hogy nézd a másikat. Pedig egyértelmű, hogy egyik sem szent és soha nem szavaznék egyikre sem ezután. Ittasan volánhoz ülni, megengedhetetlen.

  18. […] Ahogy az elmúlt tíz évben megszokhattuk, a csepeli szocialisták mindig frissek és patyolattiszták. Kivéve ez alól persze azt a pár gyilkosságot, sikkasztást, pedofil bűncselekményt, rágalmazást és a többit, amit a csepeli szervezet tagjai az elmúlt bő tíz évben felhalmoztak. Információink szerint ugyanakkor az ittas vezetés miatt nyáron lekapcsolt politikusuk, Csaba Péter hazaért külföldi bujdoklásából és karanténban tengeti a napjait – bár bocsánatot nem kért a történtek miatt. […]

Itt lehet hozzászólni !