Január 6-án avatják fel Prokop Péter csepeli emléktábláját

Csepel.info

A meghívó itt tekinthető meg

A Csepeli Szent József Otthon, a Fidesz Csepeli Szervezete, és a Prokop Péter-díj kuratóriuma szeretettel meghív minden kedves érdeklődőt a pap – festőművész – író csepeli emléktáblájának ünnepélyes felavatására.

A Szent József Otthon (Csepe, Béke tér 13.) falán elhelyezendő emlékművet 2010. január 6-án, szerdán 11 órakor Németh Szilárd csepeli országgyűlési képviselő leplezi le. Az ünnepség szentmisével kezdődik, melynek helyszíne a csepeli Jézus Szíve Templom (Béke tér).

24 hozzászólás “Január 6-án avatják fel Prokop Péter csepeli emléktábláját” bejegyzésre

  1. csepeli szerint:

    Ez a hír is csak azért került ide, mert Németh Szilárd leplezi le az emléktáblát. Reklám a fidesznek.

  2. admin szerint:

    És ezt a meghívót miért tettük ki:

    http://csepel.info/?p=2032

    ?

    Csepeli, ne legyetek már ennyire egyoldalúak! A Csepel.info éppen azért jött létre, hogy legyen egy oldal, ahol az ellenzék is megjelenhet, hiszen a közpénzből működő Csepel.hu és Csepel újság mindent cenzúráz, ami az ellenzék véleményéről szól, és totálisan elfogultan ünnepli folyamatosan az MSZP-t. Mi ettől függetlenül a kormánypártok híreit, meghívóit is megjelentettük.

  3. ződ szerint:

    Kicsit korai egy következő Mikulás-napi eseményre hívogatni! Addig esetleg még ki is derülhet valami!!!

  4. ződ szerint:

    Bravó kedves Macerátor! Nagyapám Aki hegyi móc volt herélte ilyen mesteri gyorsasággal a birkákat! Gratula!!!

  5. Iványi Gabi szerint:

    Csepeli-provokatőr!

    Megint elszaladtak a lovaid…Van elég teendője Németh Szilárdnak! ..vagy az a bosszantó, hogy nem a tieidnek szánták ezt a megtisztelő mozdulatot?….Egy év múlva..pedig majd jössz….milyen nagyszerű ember Németh Szilárd! ….Különben az!

  6. Tóth Mária szerint:

    ződ, te is egy fura figura vagy,csak provokáció, semmi gondolkodás, mindegy, csak írjál valamit! ( lehetőleg jó nagy marhaságokat).

  7. zed szerint:

    A múltkor kálvinista emlékművet leplezett le N. Sz. Úgy látom, egyaránt nyalizik a reformátusoknak és a katolikusoknak. Vajon hova jár meggyónni a bűneit?

  8. Manitu szerint:

    Zed, tényleg csak Tóth Mihály és Szenteczky János vehet részt rendezvényeken? Ezt melyik törvény szabja meg?

    Primitív alakok vagytok.

  9. zed szerint:

    N. Sz. parlamenti képviselői minőségében vesz részt a rendezvényen, nem magánemberként. Beszédet is fog mondani, amibe -hasonlóan a kálvinista emlékmű avatásához- valószínűleg belekeveri majd a politikát, ezt kifogásolom. Szerintem a politika tartsa magát távol az egyházaktól, és egy politikus ne prédikáljon a vallás köntösébe bújva!

  10. Manitu szerint:

    Zed, tényleg csak Tóth Mihály és Szenteczky János vehet részt ilyen rendezvényeken? Ezt milyen törvény szabja meg?

    Kíváncsi lennék, ha Németsz Szilárd mutogatná magát állandóan gyerekek, győztes sportolók meg százéves idős emberek társaságában a Csepel újságban, mit mondanál. Pedig Tóth és Szenteczky pont ezt teszik, és ellenük nincs kifogásod.

    Primitív alakok vagytok.

  11. Iványi Gabi szerint:

    zed:

    Te látnok vagy? avagy..N.SZ. tanácsadója? Ha igen, akkor az más…akkor viszont beigazolod, hogy provokatőr2 vagy:-))))))))) Adjuk már meg annak, akit felkérnek egy szobor/emléktábla avatására, hogy a saját gondolatai szerinttegyen eleget a felkérésnek.

  12. Nagyapó szerint:

    blőd ződ!
    “Nagyapám Aki hegyi móc volt ” Milyen érdekes név, gondolom igazi móc név, a Nagyapám Aki.
    Viszont így feltételezem, hogy dédapja Avram Janku mellett rohanta le szabadcsapataival a fegyvertelen magyar falvakat, és ölte honfitársainkat. Ezután érthetőek számomra hozzászólásai.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  13. Iványi Gabi szerint:

    Nagyapó:

    Mindig jelzem…A stílus, maga az ember! Van, aki kizárólag csak alpári stílusban tudja közreadni a véleményét. Elkeserítő…nem elég az, amivel naponta szembesülünk…Nem elég az, amit a saját intelligenciánk, a hozott értékeink szerint eltűrünk… Nem elég a sárdobálásuk…de abumerengnak az a dolga, hogy visszaüssön.

  14. Iványi Gabi szerint:

    jav: a bumerángnak

  15. Nagyapó szerint:

    Iványi Gabi!
    Olvassa el még egyszer saját írását! Nem csak elütés van benne!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  16. Iványi Gabi szerint:

    Nagyapó: a sárdobálók nem mi vagyunk!

  17. Nagyapó szerint:

    I.G.
    O.k.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  18. Tóth Mária szerint:

    egyetértek Nagyapóval! hazudnak-lopnak! ez az mszmps elvtársak “munkája”. semmi több!

  19. ződ szerint:

    Nagyapó! Nagyapám Aki hegyi móc volt dédapja nem lehetett Janku sporttársa a lerohanásokban, hiszen neki néhány emberöltővel korábban kellett élnie Jankunál! De csak akkor ha az ellenzék nem avatkozik bele a biológiai törvényszerűségekbe is, előre forgatva az idő kerekét! Igaz láttam én már volt MSZMP-sből ifjú demokratát, ami (Nagyanyám Aki szintén hegyi móc volt szerint) olyan mint ócska gatyafenékből a vadonatúj túrócsorgató zacskó!!! Azért nem kis örömmel tölt el, hogy legalább annyit szívós munkával elértem , hogy ezután érthetőek a finoman cizellált hozzászólásaim az Ön számára is! Quod dixi, dixi!

  20. Vátesz szerint:

    Csepeli, zed, ződ, stb. Elhagytátok a “Csepeli kettős gyilkosság I.” csatamezőt, inakba szállt a bátorságotok? Vagy már szólt telefonon az illetékes, ne veszélyeztessétek az inkognitóját? Még nincs megírva a lemondó levél? Szeretettel várjuk!
    “A pedofília és a szodómia tényleg vadabb dolog, mint az egyesek által már az iskolákban népszerűsíteni javasolt homoszexualitás.”
    DIXI ET SALVAVI ANIMAM MEAM.

  21. ződ szerint:

    Vátesz! Annyira elhagytam, hogy már a “Csepeli kettős gyilkosság II.”-őn is túl vagyok. Érdeklődve várom a további folytatásokat. Azért még ne áruld el ki a gyilkos, mert szeretek magamtól rájönni! Egy vátesz nem csak a jövőbe, hanem a múltba is kell, hogy lásson! Akár egy meteorológus, aki mindig pontosan megmondja, hogy tegnap milyen idő volt!

  22. Vátesz szerint:

    A jövőt most éppen az “Ötvennél több egyéni mandátumban bízik a szocialista párt”-nál mondom. Ma már tetemre hívtam Tóth Mihályt és Szenteczky Jánost, még nem láttuk a lemondó leveleket.
    Apropó, kedves Polgármester úr, milyen tanácsokat adott Glatz Ferenc és Medgyessy Péter, mint a Stratégiai Tanácsadó Testület tagjai, és mennyiért? Én és a többi csepeli polgár is kíváncsi, mire tetszenek költeni a közpénzt. Hány csatát vívott Csepel, hogy Önnek stratégiai tanácsokra volt szüksége, s az említett urak történész és közgazda képesítéssel bizonyára a Hadvezérek Nemzetközi Szövetsége legfényesebb csillagai.
    Csak azt ne tessék mondani, hogy szóban adtak tanácsot, hogy mit, azt már el tetszett felejteni. Talán valami olyat, Miska átutaltattad már a tiszteletdíjunkat? Tetszik tudni ugye, Medgyessy már adott tanácsot Kocsis Istvánnak, a paksi atomerőmű vezetőjének, s amikor ki akarták kérni az iratokat, Kocsis úr azt mondta, hogy a tanácsokat szóban kapta. Bravó!

  23. zed szerint:

    Próbálhatjátok leplezni, miért N. Sz. leplezi le az emléktáblát, én már lelepleztem! 🙂

  24. ződ szerint:

    Ejnye Vátesz! Már megint egy tetem és egy tetemre hívás? Gyanús vagy nekem, amerre jársz hullanak az emberek!!!

Itt lehet hozzászólni !