Csepel a családok és a gyermekek mellett áll ki

Csepel.info

A csepeli önkormányzat csatlakozott a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom kezdeményezéséhez, melyben azt kérik: legyen minden település családbarát, és ünnepeljük közösen a jövőnket, a gyerekeket és a családokat! 

Lengjen minél több babazászló az ország polgármesteri hivatalain – ez a Három Királyfi legújabb felhívása. Borbély Lénárd polgármester szerint a hálószoba titkai mindenki magánügye. Kiemeli: Csepel vezetése emellett a nemzet gyarapodásában, a családban, a gyermekek megszületésében hisz. Az alábbiakban az ő bejegyzését olvashatják.

“A mai napon a szivárványos helyett mi a Baba zászlót tűztük ki a polgármesteri hivatalra. Ezzel is azt üzenve, hogy mi a nemzet gyarapodásában, a családban, a gyermekek megszületésében hiszünk.

A hálószoba titkai mindenki magánügye. Ez nem lehet propaganda tárgya. Minden ember méltóságát tiszteletben tartjuk. Mi abban hiszünk, hogy a család egy férfi és egy nő közösségén alapul, a gyermekvállalás pedig a boldogságot és a jövőt jelenti.

Azt kérem minden csepelitől, hogy most, az iskolakezdés előtt is, kiemelten figyeljünk a gyermekekre.”

Forrás: Facebook

Előzmények:

A Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom kezdeményezése

Mi a büszkeség?

13 hozzászólás “Csepel a családok és a gyermekek mellett áll ki” bejegyzésre

  1. Marika szerint:

    Abszolút egyet értek!

  2. Nagyapó szerint:

    Rendben van a csepeli zászlókitűzés. Buzikkal nem gyarapodik a nemzet!
    Azonban fel vagyok háborodva a zellenzék hazug viselkedésén, mert miközben kitűzik a buzi szivárványos zászlókat (Megjegyzem: Az özönvíz elmúltával Isten megígérte Noénak, hogy soha többet nem fogja özönvízzel elpusztítani a föld élőlényeit. Szövetségük jelképeként szivárvány jelent meg a felhőkben (Mózes I. 9:11).), eközben mi történik az MSZP-ben? Két elnök lesz, egy férfi és egy nő.😀 Skandalum, csak nem házaspár, mint a DK-ban? Vagy miért nem Szlovák Lajos és Orom Pál, vagy Jászhalmi Éva és Sánta Rozi páros?😀😀
    Eetásak! Most hűek vagytok elveitekhez, vagy az emberek átverésre játszotok?

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  3. Hozzászóló szerint:

    Nagyon derék!

  4. Attila szerint:

    Ha **zikkal nem is de rendesen gyarapodik ám a nemzet. Még ennyi 12 év körüli hasas leányzót rég láttam Csepel utcáin. Valóságos bébibumm lesz. Végünk van…

  5. Vikto szerint:

    Elkezdtek szégyenteljesen moderálni itt. Javaslom mindenkinek, hogy ne reagáljon az itteni demagóg mocsokra. Ez is csak input nekik, hogy mekkora a feszkó a társadalomban. Remélem, egyre nagyobb.

  6. laszlo szerint:

    Nem szeretik a linkeket, mert csúnya-csúnya cikkek vannak mögötte.:)

  7. Valdemar szerint:

    Nem a zászlót kell állítani, ha több gyereket akarnak! 😉

  8. Tóth kati szerint:

    Gratulálok Polgármester úr.

  9. Gary Ridgeway szerint:

    A vírussal mi lesz, gyerekek? Meséljetek már arról is, hogy kb. mi a terv, mert az itt buzizó nagyapó veszélyeztetett.

  10. balabalalajka szerint:

    Ha családbarát önkormányzat, akkor ne menjen a hivatali kukacoskodás családos emberekkel szemben, akik önhibájukon kívül lettek állástalanok. Mikor a mindennapi megélhetés kerül veszélybe, akkor kéne megmutatni ezt a nagy családbarátiságot, mert az új játszótér nem fog enni adni a gyereknek. Mielőtt valaki kiforgatná: nem a játszótérrel van a probléma, hanem a prioritással. A mindennapi megélhetésnek, hogy legyen mit enni, legyen hol lakni, ezeknek kellene első helyen szerepelni, ezek a legalapvetőbb dolgok.

  11. Nagyapó szerint:

    balabalalajka! Akik önhibájukon kívül lettek állástalanok, azok önhibájukból nem mennek dolgozni! Munka van.
    Csepelen az óvodások, a rászoruló gyerekek ingyenes étkezésben részesülnek.
    A prioritásokban igaza lehetne, azonban a beruházásokat az Önkormányzat előre tervezi (nem számítva a pandémiára), megszavazza, majd végrehajtják. Egy projekt félbehagyása káros.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

Itt lehet hozzászólni !