Borbély Lénárd: Nem szakmai, hanem politikai döntés született

Hír TV

Négy nem baloldali kerületvezető azt állítja, hogy Karácsony Gergely főpolgármester lenullázta az útfelújítási keretet ott, ahol fideszes városvezetők dolgoznak. A témával kapcsolatban Földi-Kovács Andrea vendége Borbély Lénárd Csepel polgármestere volt.

Nem szakmai, hanem politikai döntéseket hozott Karácsony Gergely főpolgármester akkor, amikor lenullázta négy, nem baloldali vezetésű kerület útfelújítási keretét – mondta Magyarország élőben című műsorunkban Csepel fideszes polgármestere. Borbély Lénárd kiemelte ez nemcsak az idei évet érinti, hanem azt jelenti, hogy a következő 4 évben semmilyen útfelújítás nem történik majd ezekben a kerületekben.

“A fővárosnál az a szokás, hogy nem egy évre határozza meg az útfelújítási programot, hanem egy hosszabb kitekintése van. Jelen esetben ez egy 2020-2023-as ciklus, és négy kerület ki van hagyva ebből teljesen. Nulla összeggel szerepelünk benne, és ezért mondjuk, hogy ez nem lehet más, mint politikai döntés hiszen azt látjuk, hogy a balliberális vezetésű önkormányzatoknál, jóval sőt nem hogy, jóval, eleve lesz útfelújítás és nagyon magas összegű útfelújítás”

– fejtette ki Csepel polgármestere.

Az elmúlt 10 évben Csepel fejlődése látható volt. A közlekedés és a közlekedők biztonságát érintette volna a felújítás – tette hozzá Borbély Lénárd.

Forrás: Hír TV

Itt lehet hozzászólni !