Tudtad? Ha autista és fogyatékos gyerekeknek segítesz, Fidesz-csicska vagy!

Csepel.info

Aki gyerekeken segít, az óvodabezáró és Fidesz-csicska – állítja Szabó és a hozzá közel álló balliberális lap

Kemény bírálat érte a csepeli képviselő-testületet azért, mert többpárti, teljes egyetértésben támogatták a speciális nevelést igénylő valamint az autista gyermekeket, és emellett egy új bölcsőde nyitását is. A bírálók szerint viszont a döntést támogató képviselők mind Fidesz-csicskák. 

A független-ellenzéki Szabó Szabolcs azért ment másodjára is neki a döntésnek, és állította valótlanul, hogy óvodabezárások folynak Csepelen, mert az utasítása ellenére sem kezdett pártpolitikai harcba a helyi ellenzék. Szabó, aki eddig az Együtt és az LMP politikusa is volt már, várhatóan momentumosként száll ringbe a következő országgyűlési választásokon. Posztjával így Dukán András Ferencet, a Momentum helyi képviselőjét is porig alázta, hiszen ő is megszavazta a javaslatot.

“Amellett, hogy a csepeli óvodák teljes mértékben ki tudják elégíteni a gyermekelhelyezési igényt (sőt!), olyan változtatásokkal élünk, amik súlyosan autista és nem integrálható gyermekek felügyeletét oldják meg. Továbbá bővítjük a bölcsődei kapacitásokat és új férőhelyeket hozunk létre Királyerdőben. Mindezt az intézményekkel és a szülőkkel előre leegyeztetve.

(…) Ezt egy, a gyermekek iránt elkötelezett embernek értenie kellene, mint ahogyan a politikai közösségének helyi önkormányzati képviselői is megértették és támogatták. A Képviselő-testületben egyhangú döntés született. 17 igen, 0 nem, 0 tartózkodás. Fidesz-KDNP, MSZP, DK, LMP, Momentum, Buckai Szövetség Egyesület. Mindenki támogatta. Szabó Szabolcs szégyellje magát!”

fogalmazott a változásokról Borbély Lénárd csepeli polgármester.

Információink szerint a csepeli ellenzéki pártok képviselői is felháborítónak tartják a politikus vádaskodását és a “Fidesz-csicskázást“. Ami viszont nem egyedi: vidéki városokban – például Szolnokon – és Budapest más kerületeiben is árulóként vagy csicskaként emlegetik a balliberálisok azokat a képviselőket, akik a képviselői esküjüket fontosabbnak tartják a pártpolitikánál.

Csepel.info

A témához kapcsolódó cikkek:

Testületi ülés: új szolgáltatásokkal segít a családoknak az önkormányzat

Szabó Szabolcs ismét félretájékoztatja a csepelieket

10 hozzászólás “Tudtad? Ha autista és fogyatékos gyerekeknek segítesz, Fidesz-csicska vagy!” bejegyzésre

 1. Választó szerint:

  “A Hétszínvirág, a Szarka és a Vénusz tagóvodák ugyanakkor az átszervezés miatt már nem nyitnak ki.” – tette közzé Borbély Lénárd. Ez azt jelenti, bezárt véglegesen három óvoda. Pont. S ezt állította Szabó is januárban! Amit akkor Borbély cáfolt! Ki hazudott akkor januárban?

  Az hogy a három intézmény épületét másra fogja használni a csepeli vezetés, nem változtat a hazugság tényén! Az sem, hogy a változtatást 17 képviselő megszavazta! Attól a hazugság nem válik igazsággá! Ők az új funkciót szavazták meg, nem abban döntöttek, hogy ki hazudott!

 2. Béla szerint:

  Észlény, szerinted mi zárt be, ha mindenki ugyanúgy jár oviba, mint azelőtt? Ha moziról lenne szó, hogy nem nyit még ki, akkor az is örökre be lenne zárva?

 3. Qqriq szerint:

  Álfüggetlen, álhumánus, álhírgyártó, álszent, álságos megélhetési politikus.

 4. Horváth János szerint:

  Mi a fasz nem érthető? Borbély hazudott. Ha az imaház bezár és kupleráj nyílik a helyén, az
  nem jogfolytonosság!

 5. Nagyapó szerint:

  Jönnek az igazi komunyisták! A 17-0-0 szavazási arány nem jó. Akik megszavazták árulók, mint Rajk, Nagy Imre és társaik.
  Közben azért belefér némi zsidózás is, még egy imaházat sem zárt be a polgári kormány!

  Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

 6. Horváth János szerint:

  Tanulmányozza a nyelvtankönyvet!

 7. Horváth János szerint:

  Bocsánat az elöbb hülyeséget irtam, Borbély nem hazudott !

 8. pl szerint:

  Mi van admin? Meg tudod magyarázni, amit művelsz?

 9. pl szerint:

  pl szerint:
  A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik.
  2020. május 28., csütörtök – 08:12
  Béla! Te lettél a kati?

  pl szerint:
  A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik.
  2020. május 28., csütörtök – 08:19
  Qqriq szerint: Borbély? Igazad van!

 10. Horváth János szerint:

  Csak ennyire vagytok képesek?

Itt lehet hozzászólni !