Németh Szilárd nyílt levele a csepeli rendőrkapitánynak

Fidesz – KDNP frakció, Csepel.info

Németh Szilárd csepeli országgyűlési képviselő tegnap nyílt levélben kereste meg kerületünk rendőrkapitányát, melyben intézkedést kér a rendőrkapitányság létszámára, a rendőrjárőrök számának növelésére, és a korábban megszüntetett királyerdei rendőrörs visszaállítására vonatkozólag. A levelet az alábbiakban olvashatják.

Dr. Tóth Gábor r. vezérőrnagy úr részére
rendőrfőkapitány, rendőrségi tanácsos
BRFK

Tisztelt Főkapitány Úr!

Csepel országgyűlési és önkormányzati képviselőjeként – a hivatalos rendőrségi statisztikák és beszámolók optimizmusa ellenére – egyre inkább azt tapasztalom, hogy kerületünkben a közbiztonság, a csepeli lakosok biztonságérzete folyamatosan romlik.

Nyílt utcán embereket késelnek meg, egy évvel ezelőtt éles lőfegyverrel lövöldöztek Királyerdőben, az idei év elején történt az iskolai kettős gyilkosság, sorozatos autógyújtogatások történtek, valamint megjelent az éjszakai alvilág leszámolási szándéka is Csepelen.

Mindehhez párosul a csepeli rendőrkapitányság folyamatos létszám- és az utcai rendőrjárőrök szinte teljes hiánya. Ez utóbbit nem pótolhatja a térfigyelő kamerás rendszer sem, főleg, ha a működtetésre nincs pénzügyi fedezet, vagy nem a megfelelő helyen lettek kihelyezve.

A már említetteken kívül három területen jelentkezik komoly lakossági félelem, illetve intézkedés kérése. Királyerdőben a betörések egyre nagyobb gyakorisága; a közlekedési rendszabályok figyelmen kívül hagyása és az illegális hulladék elhelyezés. Mindhárom terület több utcai rendőrt, fokozottabb járőrözést és határozott – egyszerre megelőző és büntető – hatósági intézkedést sürget.

Mindezért kérem Főkapitány urat, hogy az alábbi lehetősségeket vizsgálja meg, és lehetőség szerint tegyen intézkedéseket:

• Hogyan lehetne a csepeli rendőrkapitányság létszámát növelni?
• Van-e lehetőség a rendőrjárőrök számának emelésére a kerületben?
• Vissza lehetne-e állítani Királyerődben a megszüntetet rendőrőrsöt?

Várom Főkapitány úr tájékoztatását!
Budapest, 2009. december 10.

Tisztelettel:

Németh Szilárd
országgyűlési képviselő

51 hozzászólás “Németh Szilárd nyílt levele a csepeli rendőrkapitánynak” bejegyzésre

  1. unkasz szerint:

    Azért remélem az eredeti dokumentumban utolsó kérdés helyesírási hibái ki lettek javítva! 🙂

  2. Jeniszej szerint:

    Igen kellenek a rendőrök az utcára!
    De nem ám a járművezetők zaklatására.
    Belátom a szabálytalankodó autósok sem kívánatosak utjainkra.
    Az a közlekedés rendészet feladata, dolga.
    A csepeli rendőrök a bűnözőket és a drogterjesztőket, autó tolvajokat üldözzék. Jelenlétük a főleg a Csepel sötét rosszul megvilágított külső részein kívánatosak – többek közt.
    Minél több Rendőr Szolgáljon és védje a becsületes polgárokat.

  3. - szerint:

    Nagyon is egyetértek a tartalommal!

  4. miska72 szerint:

    Miska72 nyílt levele a csepeli rendőrkapitánynak
    Dr. Tóth Gábor r. vezérőrnagy úr részére
    rendőrfőkapitány, rendőrségi tanácsos
    BRFK

    Tisztelt Főkapitány Úr!

    Politikai megrendelésre ne dolgozzanak!
    A korrupt és hozzá nem értő rendőrőket HALADÉKTALANUL távolítsák el a testületből!

  5. miska72 szerint:

    És ne szolgáltassanak HAMIS adatokat az ügyészségnek!

  6. loastman szerint:

    miska72 leveléhez kiegészítésként kérem, hogy MINDEN rendőr MINDIG tartsa be a KRESZ előírásait, és használják a biztonsági övet, vezetés közben ne telefonáljon.

    (Sőt, ha jól tudom, szolgálatban lévő rendőrnél nem is lehetne mobiltelefon.)

  7. zed szerint:

    A közbiztonság kártya bármikor megjátszható, N. Sz. Jolly Jokere! Valóban folyamatosan romlik az emberek biztonságérzete a Fidesz hiszterizálásának köszönhetően.

  8. obama szerint:

    Ez a levél nem a csepeli rendőrkapitánynak, hanem a BRFK vezetőjének szól!

  9. Papi szerint:

    Zed!
    Már megint fogalom zavarban vagy! Nem a FIDESZ “hisztéria keltése” miatt rossz a közbiztonság hanem attól, hogy kevés a rendőr kint az utcán.
    Vágjátok a centit már csak kb 120 nap aztán mentek a sittre!

  10. Papi szerint:

    Ja igen de legalább te kulturáltan fogalmazol ez azért fontos! Jó lenne ha szólnál csepelinek, hogy sikálja már ki azt a mocskos száját!

  11. lolka szerint:

    zed:-csak egy fikázó átutazó vagy Csepelen, vidéken úgy mondják: “gyüt-ment”…
    Kel az ellenzék, de jó ügy érdekében…

  12. Gold szerint:

    Zed! A 18:58-as csatlakozásod telitalálat! Tisztára olyan mint a Pomádé király új ruhája. Pofonegysezrű ez: be kell mutatni, hogy a király-jelölt(ek) meztelen(ek) mint Németh Szilárd ócska kártya trükkjei.

    Hogy bírod ezt a gyűrődést, ezt a pedagógusi munkát itt? Nem olyannak látszol mint aki mazochista volna. Bár sokra nem mégy vele, de vedd úgy, hogy megemeltem előtted a kalapom.

  13. Papi szerint:

    Na mi van Gold! Megszólaltál?
    Áruld már el ki volt a magyar tanárod ahogy elnézem a hsz-edet te is elég sokk hibával írsz! Egyébként talán csak nem Gyurcsány – Bajnai – Demszky trógerekről írtál?
    Neked is szól: vágjátok a centit mert már csak kb: 120 napotok van aztán jön az elszámolás! Fizetni fogtok!

  14. kontrolcé + kontrolvé szerint:

    Jogerős ítélet született a siófoki Tesco parkolóban rendőrökre támadó cigánycsalád ügyében. Elevenítsük fel a februári esetet:

    “A mozgáskorlátozottak számára fenntartott parkolóban álltak meg, a járőrök ellenőrizni szerették volna, hogy jogszerűen állnak-e ott.

    Az autóban ülő nőt megkérték, szálljon ki és igazolja magát. Nem akarta megtenni. Időközben megérkezett a férje, gyermekkorú fiúkkal. A férfi fennhangon, durván szidalmazni, fenyegetni kezdte a rendőröket. A szidalmazásba kisvártatva bekapcsolódott a férfi apja és anyja is.

    Végül odáig fajult csetepaté, hogy a fiatalabb férfit el akarták vezetni a rendőrök. Ő megpróbálta elgáncsolni, földre teperni a rendőrt. Az idősebb férfit az egyik rendőr az autóhoz szorította, de ő a földre lökte. A gyerek rugdosni, majd ököllel ütni kezdte a rendőrt. Amikor az a gumibotjával odasuhintott, az asszonyok anyatigrisként ugrottak neki, karmolták, rángatták.” – sonline.hu

    Az akkori hírek szerint a rendőrök nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedtek, nemhogy nem használták a fegyverüket, de az áruház más vásárlói segítettek nekik…. no comment. A túlzásba vitt, kötelességek nélküli jogállam gennyes fekélye ez, ami sürgős kezelésre szorul, különben hamvasztani kell a beteget.

    Vártuk hát a példastatuáló ítéletet, ami persze persze roppant szigorú és elrettentő lett:

    A gyermekkorú nem büntethető, de szüleit és nagyszüleit egy év három hónapi, négy, illetve három év próbaidőre felfüggesztett szabadságvesztésre ítélte a bíróság, ezt másodfokon a megyei bíróság is helybenhagyta.

    Ennyi, és nem több!

    Gondolom, a tisztelt bíróság sem gondolja komolyan, hogy ez majd visszatartja őket vagy bárki mást a hasonló bűncselekmények elkövetésétől.

    Hivatalos személy -pláne rendőr- elleni erőszakért fel-füg-gesz-tett?????

    Vicc a köbön.

    Így soha nem lesz rend és tekintélye a rendőrnek. Ha pedig már nekik sincs, akkor oda a közbiztonság. Szerintem nem állunk messze a teljes káosztól, lassan nem csak az átlagpolgár, hanem az átlagrendőr is fél kimenni az utcára, és nem csak éjjel, nappal is.

    Lenullázták, szétcincálták a testületet, aljas politikai játszmák sakkbábujaként használták őket, csak az autósokkal és a kormány által utált Gárdával keménykednek,viszont az utcai bűnözéssel szemben gyakorlatilag teljesen tehetetlenek.

    Ami pedig a legnagyobb baj, hogy a bíróság kirúgja alóluk azt a kissámlit is, aminek segítségével eddig azért úgyahogy kitűntek a tömegből.

    ( http://vastagbor.blog.hu/2009/12/10/ezert_tartunk_ott_ahol )

  15. Idegen szerint:

    Kedves Zed!
    Valóban romlik az emberek biztonságérzete a Fidesznek köszönhetően. Ráadásul, ez a szemét Fidesz képes volt ellenzékből tönkre tenni az országot. De sebaj, majd a jó MSZP ellenzékből rendbe teszi!

  16. zed szerint:

    Köszönöm az elismerő szavakat, kedves Gold, igazán jólesik. Nehéz a “gyerekekkel”, sajnos elég komiszak. Kutya nehéz úgy vitatkozni valakivel, hogy észérvekre személyeskedéssel reagál, ugyanakkor bízom abban, hogy a józan gondolkodású olvasók egy részét sikerül megszólítanom, elgondolkodtatnom. Bár ez az internetes portál egyértelműen a csepeli Fidesz nemhivatalos szócsöve, eddig nem korlátoztak a véleményem szabadságában, ez ösztönöz a megszólalásra. A szerkesztők moderátori munkáját a magam részéről korrektnek tartom, pozitívnak értékelem.

  17. lolka szerint:

    kontrolcé + kontrolvé: bárkimást igen, őket nem…

  18. lolka szerint:

    zed: megszolaláskor ne az ösztöneidre halgass, hanem az eszedre…

  19. bolemann lajos szerint:

    “sorozatos autógyújtogatások történtek”
    Egy pszichopata, akit el is kaptak, le is csuktak. A csepeli rendőrségnek köszönhetően.

    “az éjszakai alvilág leszámolási szándéka”
    a nappali túlvilág felszámolási következménye.
    Értelme ugyanannyi.

    “Királyerdőben a betörések egyre nagyobb gyakorisága; a közlekedési rendszabályok figyelmen kívül hagyása és az illegális hulladék elhelyezés.”
    Lássuk a számokat! Nagyot mondani kis hülyék is tudnak.

  20. Papi szerint:

    Zed!
    Egyetlen apró probléma az, hogy neked nincsenek észérveid azon kívül, hogy ködösítesz és sajnos nagyon sokszor nem mondasz igazat illetve a részigazságnak inkább a kisebbik részével operálsz!
    És most egy kis személyeskedés nagyképű is vagy azt hiszed, hogy mások mivel nem értenek egyet veled így hogy is írtad: “gyerekekkel”, sajnos elég komiszak” Nos ez finoman fogalmazva nagyon nagy képűségre vall!
    Vágjátok a centit mert már csak kb: 120 napotok van aztán jön az elszámolás!

  21. lolka szerint:

    Bolemann Lajos: milyen számokat akarsz?- O. Feri barátod elsorolta már többszőr mennyi százezerbe kerül az adófizetőknek az illegális szemét elszállitás, csak utána kéne nézned…
    “Lássuk a számokat! Nagyot mondani kis hülyék is tudnak.”-te aztán tudsz nagyot mondani…

  22. bolemann lajos szerint:

    Volt betörés, volt közlekedési kihágás, volt szemét.
    Van betörés, van közlekedési kihágás, van szemét.
    Lesz betörés, lesz közlekedési kihágás, lesz szemét.

    Jó lenne valami viszonyítási alap. Növekedett, csökkent, stagnál?
    Nem nekem kell utánanéznem, hanem Németh úrnak. Ő rinyál miatta.

    Nagyon teper szegénykém, hogy kapjon egy karikát a felcsúti kalbászból.

  23. lolka szerint:

    De, ha nem “teper” senki akkor milessz, senki nem csinál semmit, hova süllyedünk? Nem az az érdekes, hogy mennyi volt és most mennyi. Az a lényeg nelegyen, vagy csak minimális. Ha a rendőri jelenlét szemmel látható, az visszatartóerő…

  24. zed szerint:

    Papi! Az objektív igazság konkrét, abszolút, emellett sokszor viszonylagos.
    Hogy teljes képet kapjál, a hozzászólásom előzményét is nézd meg, Gold ezt írta:
    “Hogy bírod ezt a gyűrődést, ezt a pedagógusi munkát itt? Nem olyannak látszol mint aki mazochista volna.”
    Az én értelmezésem szerint a pedagógus olyan személy, aki nemcsak tanító (tanári), hanem nevelő (~szülői) munkát is végez, és a leginkább gyerekekkel foglalkozik. Ha egy gyerek illetlenül, neveletlenül viselkedik azt szokták rá mondani: csintalan, komisz, betyár, stb. A “gyerekek” szót idézőjelbe tettem, szóval szerintem kedvesen voltam nagyképű, nem sértő módon.

  25. lolka szerint:

    Csak úgy bevillant:”csintalan, komisz, betyár, stb. A “gyerekek” “- csintalan az a nagyfejü a HIRTv.-ben, komisz a kenyér amit a keményen megdolgozott pénzünkért venni tudunk, betyár a “világ” ami most van és a Rózsa sándor aki rendet rakott annak idején. Esetleg, egy közösségben egy vezető megszolitása a társai irányában “gyerekek” hazudtunk reggel,délben, este és, ha nem aludtunk éjjel is. Most már csinálni kéne valamit…A kedvesen nagyképű az olyan mint a kétszinű…hol illyen, hol ollyan…

  26. Papi szerint:

    Zed!
    Onnét kezdődően: – Az én értelmezésem – stb Az utolsó mondatodig ismétlem az utolsó mondatódik elfogadom mert valóban nevelni kell a gyerekeket. De az utolsó mondatod viszont sértő mert nem gyerekekkel hanem felnőtt emberekkel vitatkozol. Éppen ezért finoman szólva sértő a másik “gyereknek” nézése főleg akkor amikor te úgy vitatkozol sokszor, hogy az igazságnak csak egy kis részét írod le, és ha a másik ezt jelzi akkor lekezeled.
    Tudom, hogy mit írt Gold de az ő hsz-ét nem érdemes figyelembe venned mert nem igazán támogat. Viszont azért azon el kéne gondolkodnod, hogy baloldalisági kérdésemre miért nem tudsz válaszolni!

    Az igazsággal kapcsolatban neked és a társaidnak csak és kizárólag az az igazság amit leírtok a másiknak nem lehet igaza mert akkor összedőlne a szemetekben a világ! Bárhogy bármilyen formában bizonyítanak nektek valamit akkor sem fogadjátok el. Egy példa: valahol szó volt arról, hogy mennyi az államadósság én 80%-ot írtam és megkérdőjelezted azt amit írtam csak tudod ez a 80% a pénzügy minisztériumtól származik és ez csak egy volt a sok közül!

  27. zed szerint:

    A baloldaliságommal kapcsolatban leírtam, amit le szerettem volna írni. Mást ehhez nem kívánok hozzátenni.
    Az államadósság mértékét a bruttó hazai termék százalékában határozzák meg, és egy sor dolog befolyásolja (gazdaság teljesítménye, devizaárfolyam…), nem tudom, most pontosan mennyi az államadósság szintje, legyen 80%, én azt tudom, hogy az IMF hitellel csak jól jártunk. Ne haragudj, nem szeretnék bemenni a zsákutcádba, Papi…

  28. Mózsi szerint:

    Igaza van Szilárdnak, nagyon kevés rendőr van Csepelen. Végre valaki intézkedést kér ennek a helyzetnek a megszüntetésére. Lehet erre azt mondani, hogy ” teperés”, de gondolom, ha ezt TM kérné, – amit persze nem tesz – akkor már elfogadható lenne.

  29. Idegen szerint:

    Még több rendőrt Csepel utcáira? Ti tudjátok. Szerintem cseberből vederbe. Én szóltam.:-)
    http://www.mno.hu/portal/682279

  30. bendegúz szerint:

    Unkasz! Ha a helyesírási mibákat kijavítanák, akkor nem tudnánk ki a jobb!!!

  31. bendegúz szerint:

    No, tessék! Ragályos! Hejesen: hibákat!!!

  32. Shrek szerint:

    Tisztelt Németh Szilárd Úr!
    Bár nem nekem címezte a levelet, azért erre szerintem mindeki tudja a választ.

    1., A rendőröknek versenyképes fizetést kell adni, hogy egy fiatalnak kiszámítható életpályát nyújtson a Rendőrség. A rendőrök társadalmi megbecsülését kellene elérni, amiben a politikának és a Rendőrségnek van a legnagyobb szerepe. Ezáltal növekedni fog a rendőrjárőrök létszáma az egész országban, így Csepelen is. De bűncselekmények akkor is fognak történni, csak a fentiek megvalósulása esetén egy erős Rendőrség hathatósabb intézkedéseket tud végrehajtani.

    2. A szemétlerakás közügy, nem kizárólag egy rendvédelmi szerv feladata. Minden önkormányzatnak van erre megfelelő szerve, amelynek ebben el kellene járnia ez pedig: a közterület-felügyelet. Akiknek nem mindig azzal kellene foglalkoznia, hogy a reggeli csúcsforgalomban a Kossuth Lajos utcában kamionokat állítanak meg -és ezzel dugót csinálnak-, mert ha lesz elég rendőrjárőr, akkor azok majd a közlekedési szabályokat betartatják.

  33. Kovács ernő szerint:

    Németh Szilárd nyílt levele a csepeli rendőrkapitánynak!
    Csak nem ő vezette a Tihanyi söröző elleni első rohamot a békés Magyar Gárde ellen? Köszönöm, de belőle nem kérek!
    Szebb jővőt minden csepelinek!

  34. lolka szerint:

    Kicsit gazdátlan az országunk, kicsit mindenki törvényen kivülinek érzi magát, probáld ki egyszer, valaki eldob egy pzs.-t szolj rá úram valami kiesett a kezéből, csak úgy kiváncsiságból szólj neki. Lehet, hogy megfogsz lepődni. Ez csak egy apró kis példa, de valahól itt kezdődne. De ahhogy haladunk felfelé, annál nagyobb kis “apró problémák” vannak, és ezek fertőzik az egész államot. Az ember azt látja, halja itt mindenki azt csinál amit akar. Ez sajnos nem kimondottan rendőrség kérdése, ők is elvannak bizonytalanodva.
    ” kontrolcé + kontrolvé:

    2009. december 11. 20:57-kor “-ha olvastad és igy érthető is…
    És akkor a biróknak, orvosoknak, tanároknak stb. nem utolsósorban a dolgozóknak is magassabb bért kéne adni.

  35. zed szerint:

    Nem, Ernő, azonban úgy tudom, hogy egy csepeli vendéglátóipari egység tűzkárához volt némi köze a képviselő úrnak.

  36. Jeniszej szerint:

    BENDEGÚZ! 12. 09:41-kor ?
    Ejnye! 🙁

  37. Nagyapó szerint:

    zed! Igaza van. N.Sz. elsőként próbált oltani.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  38. Shrek szerint:

    Lolka!

    Igazad van. Mindenkinek magasabb bért kellene adni. Csak itt most a konkrét hírből indultam ki.

  39. DFK szerint:

    mindjárt megtudjuk a kedves szociktól, hogy:
    1. Csepelen tökéletes a közbiztonság
    2. Csepelen nincsenek betörők, ezt csak a Fidesz dumálja be az embereknek
    3. ha mégis vannak, akkor azok fideszesek

  40. magyarkikerics szerint:

    Szerintem jól összefoglalta a környezetbiztonsági problémáink 1 részét. Régen sosem féltem Csepelen, de kb. 1 éve felszállt a rózsaszín köd a szomorú események után.
    Le lehet szállni N.Sz.-ról, mert ő próbálja ráncba szedni ezt a maszatolós elitet. Ezt a levelet sem azé’ írta mert annyira unatkozna…
    HA ő nem lépett volna vmit az illegális galvániszap lerakat ellen ami 1200-ról 2000-re hízott ittléte alatt, még ma is hízna és folydogálna sunyin a Dunába, veszélyeztetve a déli ivóvízbázist. A tetteseket képtelen volt felelősségre vonni a rendőrség. Mi ez? Ez a demokrácia? Az 1ik galvániszap ügy kapcsán érintett cég reklámja a hévről rám kacsintgat rendszerint… Gyanítom ha én tennék ilyesmit a dutyiban végezném, mert nem tartozok a helyi haveri körhöz, nem hogy még reklámfelületet kapjak…
    Radikálisnak kell lenni! Nincs más megoldás!!! Szent László idején komoly következményei voltak a lopásnak, kézzel, vagy élettel lakoltak akik erre rászolgáltak. Ma aki lop az meglakol, aki sokat lop, azzal nem tesznek semmit. Nos ez a nagy igazságosság? Ez a demokrácia is, csak álruhába bújtatott diktatúra, csak itt kap némi teret az ellenzék is, hogy meglegyen a látszat. Gyakorlatilag A PÉNZ DIKTATÚRÁJÁBAN ÉLÜNK. Aki nem hiszi, járjon utána… De remélem nem sokáig lesz így. Forradalmat!!!!!! A szeretet forradalma kell ide! Le MINDENFÉLE bűnözéssel!!!! Épp elegen szenvedtek/szenvednek fölöslegesen a sok bűntény következtében. NEKEM ELÉG VOLT A BŰNÖZÉSBŐL Csepelen is, Pécsett is, meg máshol is!:( Inkább ennek megelőzésére szánhatnának pénzt ahelyett, hogy Cipruson vagy máshol hizlalják a számlájukat, de jelenleg ez van.
    Szilárd is ez a helyzet ellen küzd, ami bizonyára kényelmetlen egyeseknek…
    Addig is lássuk be: minden esetben csak a szeretet győzheti le a gonosz hatalmát. Nem a rendőrség, nem a jog, ezek csak eszközök, amiket jelenleg nem jól alkalmaznak. Inkább még jobban figyeljünk egymásra, ha már más nem védi az életünket! Ez a járható út jelenleg.
    A kedves kockaagyak, akik meg csak a számokban tudnak gondolkodni, (mert olyan qva objektívek) pedig elgondolkodhatnának azon mire megy el ez a rengeteg adó+ hitel ha jórészt uniós pénzekből van mindössze némi eredmény… Jóléti intézkedések? Hol a jólét? A vakoktól, meg a rászorulóktól veszik el a pénzt!!! Az abortuszokat támogatja az állam, nem pedig a gyermekek születését! Az anyukáktól elvesznek 1 évet, nehogy 3 évig a gyermekükkel lehessenek miközben nagy a munkanélküliség és évente 30.000-rel fogy az ország népessége!!!!! Ez kinek jólét? Nekem biztos nem! Az is érdekes: a gárdások ellen van pénz kivonulni, meg a meleg felvonulást biztosítani, meg az emberek szemét kilőni okt. 23-a évfordulója alkalmából. Arra nincs, hogy a lakosok biztonságban éljenek, és hogy a gazdasági, a természetvédelmi és környezetvédelmi bűncselekmények tetteseit felkutassák és számon kérjék.
    1 idézet Szent Ágostontól: “Csak az olyan társadalom lehet boldog melynek királya a szeretet, törvénye az igazságosság, és végcélja az örökkévalóság.” Lehet nem pontos, de ez a lényege.
    Mivel nem e szerint van felépítve a mai Magyarország, így ebből rengeteg probléma adódik. Ez a levél legalább a megoldást keresi, még ha több okból adóan nem is lesz látható eredménye.
    Aki másban látja a megoldást, mint amit sok száz éve megmondott Szent Ágoston az nagyot fog csalódni előbb-utóbb.
    Bocsi a hosszú kommentért, pedig igyekeztem lényegre törően.
    További szép adventet minden csepelinek!

  41. lolka szerint:

    Egy nagy baj van, ennek a kománynak semmi nem érdeke ami a nép érdeke lenne. Ha nép érdekéért küzdene a nép is jobban elviselné a megszoritásokat, igaz lehet, hogy akkor nem is lenne szükség megszoritásokra…(és kordonokra)!…

  42. miska72 szerint:

    Lolka, és Gordonra se lett volnaszükség.

  43. honfoglalo szerint:

    Mi van? Ha több lett volna a rendőr az utcán, akkor nem lövik le az iskolában az igazgatót és a helyettesét? valami nem stimmel ennél a Szilárd gyereknél

  44. zed szerint:

    No és azt is mondja, “megjelent az éjszakai alvilág leszámolási szándéka is Csepelen”
    Nem hiszem, hogy a szervezett bűnözés ellen az a leghatékonyabb fegyver, hogy több rendőrt vezényelnek az utcára. Arra emlékeztet, amikor az egyik politikus azt mondta a Fenyő-gyilkosságot követően, hogy ami Magyarországon van, az nem közbiztonság. Elég erőltetettre sikeredett a képviselő úr irománya, reméljük a következő jobb lesz!

  45. maminti szerint:

    Németh Úr! A Magyar Gárdát kihagyta! Nem az a legfőbb gonosz? :)))))))

  46. Kovács Ernő szerint:

    Polgári engedetlenségbe! / A Magyar Gárdát nem szüntethetitek meg!!! /
    http://www.kommentalok.hu/news.php?readmore=1568#comments

  47. vermes szerint:

    “A hazai jobboldal megmutatja magát! Kisebbségből sincs hiány!”
    http://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=85475324&t=9151102
    (Kovács Ernő, 2008. december 13.)

    2008. április 2., Kovács Ernő az index fórumán a gárdistákat fikázza:
    http://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=77792780&t=9151102

    Ernő, több, mint furcsa, hogy egy év alatt ekkorát fordultál! Hiteltelen!
    Te az MSZP spionja vagy!

  48. aggódó szerint:

    Az elmúlt napokban több esetben támadtak meg gyerekeket Csepelen cigányok, hogy elvegyék a telefonjukat, értékeiket. A legdurvább eset hétvégén történt, Csillagtelepen a busz végállomásnál bántalmaztak hihetetlen brutálisan cigányok 2 lányt, összerugdosták, megverték őket. Az egyik áldozat azóta is kórházban van. Az ütlegelésben nők és férfiak is részt vettek. Erről miért nem hallani sehol a médiában? Miért nem teszi a dolgát a rendőrség? (Szolgálnak és védenek állítólag.) Hogy még felkészülni se lehessen a védekezésre, éppen hol tevékenykednek ezek a bűnbandák? Itt mindenki szörnyülködik, hogy milyen lett ez az ország? Én azt kérdezem, milyen lesz ez az ország, ha a gyerekeink ilyen körülmények között nőnek fel?

  49. Trixi szerint:

    A csepeli Rendőrség úgy ahogy van, egy vicc!!!!!
    A bűnözőket védik, és az egyértelmű tények ellenére sem tesznek semmit. A politikának ehhez nincs köze!
    Papi!
    Ha már ilyen elvakult fideszes vagy áruld már el, hogy amikor a fidesz irányította az országot, akkor miért volt még szarabb a helyzet, mint most??? Miért nem mutatták meg akkor, hogy ők milyen fasza gyerekek???? Ők ugyanazt a szájtépést csinálják csak, amit Te adsz itt elő. Nem támadni kell, hanem a saját háza táján sepregetni, és BIZONYÍTANI! De ez nekik sem sikerült amikor ők voltak az Istenek! Nem véletlenül lettek leváltva! Sajnos lehet, hgy most nyerni fognak, de ez csak azért, mert nagyon ügyesen félre tudnak beszélni, és megvezetni az ostoba embereket! Ők ugyanazt a gyűlölködő stílust képviselik, mint amit Te! Ez kell az országnak! Hát gratulálok!

  50. aggódó szerint:

    Hát azért olyan régebben emlékeim szerint nem volt Csepelen, hogy cigányok bementek egy általános iskolába megverni a tanító nénit, mert rászólt a gyerekükre. Mint ez megtörtént néhány napja a Lathában.

Itt lehet hozzászólni !