Sokan jelentkeznek katonának Csepelen

Az eddigi tapasztalatok alapján egyre növekvő igény mutatkozik a csepeli toborzóiroda munkatársainak munkájára. Az MH Katonai Igazgatási és Központi Nyilvántartó Parancsnokság (MH KIKNYP) második budapesti toborzó ügyfélszolgálata március vége óta várja az érdeklődőket.

A járványügyi helyzethez alkalmazkodó, szűk körben megrendezett megnyitó óta – amelyen Németh Szilárd, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára, miniszterhelyettes, Mihócza Zoltán altábornagy, a Magyar Honvédség Parancsnokságának törzsfőnöke és Vitár Zsolt alezredes, az MH KIKNYP parancsokhelyettese volt jelen – mintegy hatvanan érdeklődtek személyesen a toborzóknál a szerződéses katonai szolgálat lehetőségéről, közülük 17-en már be is adták a jelentkezésüket. Népszerű a tartalékos szolgálatvállalási forma is, melyre 7 fő jelentkezett eddig, közülük hárman már szerződést kötöttek a honvédséggel.

Az alakulat örömmel számolt be arról is, hogy 1 fő meg is kezdte katonai szolgálatát az irodában történt jelentkezést követően: Grebhardt Bence rendelkezik alapkiképzéssel, így április 7-én szolgálatba állhatott Tatán, az MH 25. Klapka György Lövészdandárnál.

A toborzás folyamatos az egész országban, a személyes ügyfélszolgálatok a járványügyi szabályok szigorú betartásával továbbra is működnek, azonban a toborzók arra kérik az érdeklődőket, hogy lehetőség szerint első körben inkább telefonon vagy e-mailben keressék őket, a www. hadkiegeszites.hu vagy a www.iranyasereg.hu oldalon megtalálhatóak az elérhetőségeik, valamint általános információk a Magyar Honvédségről.

Forrás: Honvedelem.hu

Egy hozzászólás “Sokan jelentkeznek katonának Csepelen” bejegyzésre

  1. Qqriq szerint:

    Felteszem az idei Állami Karrierexpo-n is képviselteti magát a honvédség. Mostanában nagyobb számban válnak munkanélkülivé, ezért várhatóan nőni fog az érdeklődés.

Itt lehet hozzászólni !